στα δικα μου χερια φιλε,παει πλεον μονο ορθιο...πανε αυτα που ηξερες...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οκ συμφωνούμε ότι στα χέρια κάποιου χερά, θα στρίβει εντυπωσιακά για τον όγκο του. Και στα χέρια τα δικά σου επίσης θα στρίβει, αλλά ένα SS θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο ξεκούραστα.
Το 1.30 στις Σέρρες με τον Μπούστα στο τιμόνι δεν λέει κάτι εντυπωσιακό δυστυχώς, όταν με κάποιο stock 1000 SS γυρνάει 8-9 sec κάτω. Σε ένα 20λεπτο trackday αυτό σημαίνει 2 γύροι ακόμα και αν αντέχει ο αναβάτης ή δεν έχουν πάει περίπατο τα φρένα του Busa...
Καλό χρυσό το busa που ικανοποιεί τις λογικές ανάγκες του αναβάτη του σε πολλά επίπεδα. Μετατροπές που θα στοιχίσουν μια περιουσία, αλλάζοντας και τον χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας μόνο και μόνο για να μπορέσεις να πλησιάσεις ένα SS, έχουν νόημα?
Ξέχασα τις μπύρες γιατί είσαι γεροπαράξενος![]()
![]()
![]()
στοκ 1000 ss δεν γυρναει 1.21-1.22 στις σερρες ουτε με παρακληση στην παναγια την εκατονταπυλιανη...αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...
το ss 1000 αν του σεταρεις αναρτησεις,του βαλεις μια εξατμιση και φρενα λιγο καλυτερα,θα κατεβασει ,στα ιδια χερια 1 με μαξ 2 sec...στο μπουσα αν κανεις τα ιδια θα κατεβασει 4-5 κι αυτο γιατι ο εξοπλισμος του ειναι καθαρα τουρισταδικος...
γλιτωνει με το καλημερα 15 κιλα απο εξατμισεις και μαλιστα απο το πισω μερος,που επηρρεαζουν φοβερα,αναρτηση και κατ επεκτασιν κατευθυντικοτητα και φρενα...
αν αλλαξεις λιγο την καστερ και το ιχνος ,η διαφορα ειναι επισης δραματικη ,μια και σταματαει να βρισκει κατω...
το κοστος για τα παραπανω ειναι αστειο...
στο δικο μου μηχανακι εχω αλλαξει τιμονοπλακα,εχω κατεβασει 10mm πλακες κι εχω σηκωσει 25mm ουρα...εχω κανει revalving στις μαμα αναρτησεις,διατηρωντας τα εργοστασιακα ελατηρια κι εχω βαλει και φρενα...
οποιος κατοχος hayabusa εχει ανεβει,ψαχνει το αυτοκολλητο για να διαπιστωσει οτι οντως προκειται για hayabusa κι οχι για πρησμενο 1000αρι...
που θελω να καταληξω...οτι το μπουσα ειναι ενα σπορ μηχανακι ντυμενο με ρουχα τουρισταδικα κι οτι με λιγα πραγματα γινεται αξιομαχο ακομη και περιβαλλον περαν αυτου για το οποιο κατασκευαστηκε εξ αρχης...
σιγουρα ειναι πιο δυσκολο απο 1000αρι οδηγικα...οχι ομως τοσο οσο φανταζεσαι-στε...
υ.γ. γερος εισαι και φαινεσαι...![]()
![]()