Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 170

Θέμα: Xιλιαρογαμοσαυρος ο ασφαλτωδης

Re: Re: Re: Re: Hayabusa formula extreme racer

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Οκ συμφωνούμε ότι στα χέρια κάποιου χερά, θα στρίβει εντυπωσιακά για τον όγκο του. Και στα χέρια τα δικά σου επίσης θα στρίβει, αλλά ένα SS θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο ξεκούραστα.
    Το 1.30 στις Σέρρες με τον Μπούστα στο τιμόνι δεν λέει κάτι εντυπωσιακό δυστυχώς, όταν με κάποιο stock 1000 SS γυρνάει 8-9 sec κάτω. Σε ένα 20λεπτο trackday αυτό σημαίνει 2 γύροι ακόμα και αν αντέχει ο αναβάτης ή δεν έχουν πάει περίπατο τα φρένα του Busa...

Καλό χρυσό το busa που ικανοποιεί τις λογικές ανάγκες του αναβάτη του σε πολλά επίπεδα. Μετατροπές που θα στοιχίσουν μια περιουσία, αλλάζοντας και τον χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας μόνο και μόνο για να μπορέσεις να πλησιάσεις ένα SS, έχουν νόημα?

Ξέχασα τις μπύρες γιατί είσαι γεροπαράξενος
    στα δικα μου χερια φιλε,παει πλεον μονο ορθιο...πανε αυτα που ηξερες...

στοκ 1000 ss δεν γυρναει 1.21-1.22 στις σερρες ουτε με παρακληση στην παναγια την εκατονταπυλιανη...αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...

το ss 1000 αν του σεταρεις αναρτησεις,του βαλεις μια εξατμιση και φρενα λιγο καλυτερα,θα κατεβασει ,στα ιδια χερια 1 με μαξ 2 sec...στο μπουσα αν κανεις τα ιδια θα κατεβασει 4-5 κι αυτο γιατι ο εξοπλισμος του ειναι καθαρα τουρισταδικος...

γλιτωνει με το καλημερα 15 κιλα απο εξατμισεις και μαλιστα απο το πισω μερος,που επηρρεαζουν φοβερα,αναρτηση και κατ επεκτασιν κατευθυντικοτητα και φρενα...

αν αλλαξεις λιγο την καστερ και το ιχνος ,η διαφορα ειναι επισης δραματικη ,μια και σταματαει να βρισκει κατω...

το κοστος για τα παραπανω ειναι αστειο...

στο δικο μου μηχανακι εχω αλλαξει τιμονοπλακα,εχω κατεβασει 10mm πλακες κι εχω σηκωσει 25mm ουρα...εχω κανει revalving στις μαμα αναρτησεις,διατηρωντας τα εργοστασιακα ελατηρια κι εχω βαλει και φρενα...

οποιος κατοχος hayabusa εχει ανεβει,ψαχνει το αυτοκολλητο για να διαπιστωσει οτι οντως προκειται για hayabusa κι οχι για πρησμενο 1000αρι...

που θελω να καταληξω...οτι το μπουσα ειναι ενα σπορ μηχανακι ντυμενο με ρουχα τουρισταδικα κι οτι με λιγα πραγματα γινεται αξιομαχο ακομη και περιβαλλον περαν αυτου για το οποιο κατασκευαστηκε εξ αρχης...

σιγουρα ειναι πιο δυσκολο απο 1000αρι οδηγικα...οχι ομως τοσο οσο φανταζεσαι-στε...

υ.γ. γερος εισαι και φαινεσαι...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Re: Re: Re: Re: Re: Hayabusa formula extreme racer

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    που θελω να καταληξω...οτι το μπουσα ειναι ενα σπορ μηχανακι ντυμενο με ρουχα τουρισταδικα κι οτι με λιγα πραγματα γινεται αξιομαχο ακομη και περιβαλλον περαν αυτου για το οποιο κατασκευαστηκε εξ αρχης...
    γιατί δε μας το λές απ' την αρχή ρε φίλε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε πειτε του ναι σε ολα του "μπουσοπληκτου" να ησυχασουμε...
    το νοημα εχει ηδη γραφτει.

το μπουσα με λιγο Αλαφρωμα και ενα ζευγαρι καλα χερια στριβει ικανοποιητικοτατα αλλα οχι τοσο καλα, ασφαλη και ξεκουραστα απο ενα ss.

αν τουμπανιαζαμε ενα ss αντιστοιχα για να φτασει τις επιδοσεις του μπουσα προφανως και δεν θα μπορουσε να κινηθει σε υπηρηχητικες ταχυτητες τοσο σταθερα οσο το μπουσα και ουτε φυσικα θα μπορουσε να ταξιδεψει με μεγαλυτερες Μ.Ω.Τ απο αυτο.

τελος τα μεν λεγονται Supersports και το δε λεγεται Sport touring.

μακαρι να ειχαμε ΠΟΛΛΑ λεφτα και ενα μεγαλο γκαραζ και να τα αγοραζαμε ολα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS

σιγουρα ειναι πιο δυσκολο απο 1000αρι οδηγικα...οχι ομως τοσο οσο φανταζεσαι-στε...
    Έτσι ακριβώς είναι.
    Μάκης

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    μιλαμε για αγωνιστικο μηχανακι επιπεδου superbike φιλε...δηλαδη του εκαναν οτι ακριβως κανουν και σε ενα 1000αρι...και μπορουσε κι επαιζε αξιοπρεπεστατα σχεδον στα ισια...

σε στοκ μορφη,με ελαφρωμα μονο απο εξατμιση,σετ απ ακομη και των εργοστασιακων αναρτησεων και
    [/QUOTE/]

Στα ίσα το 1998 ? Με 208 ρόδα?
    ναι...μπουσα 190 κιλα με 208 αλογα ,rc 45 165 με 185+, ducati 165 με 175 κλπ.κλπ...

κοντα δεν ειναι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    εχμμμμ o Μπούστας εχει κάνει και 1.29 με Monster 695 μαμά.... κλειστά κομμάτια οι Σέρρες ε??
    :rotflmao: :rotflmao:
    κατι που αποδεικνυει περιτρανα οτι οι σερρες ειναι ανοιχτα ε?:rotflmao: :rotflmao:

βεβαια ξερω τι σε μπερδεψε...για την ιπποδυναμη του bimota σου,ανοιχτο κομματι θεωρειται και η καλλιροης...

κανε μας την χαρη ρε φιλε...εδω μιλαμε για μηχανακια που αν ανοιξουν γκαζι στην πατησιων με ψιλοβροχο,γραφουν...:rotflmao: :rotflmao:

κατι που αποδεικνυει περιτρανα οτι οι σερρες ειναι ανοιχτα ε?:rotflmao: :rotflmao:

βεβαια ξερω τι σε μπερδεψε...για την ιπποδυναμη του bimota σου,ανοιχτο κομματι θεωρειται και η καλλιροης...

κανε μας την χαρη ρε φιλε...εδω μιλαμε για μηχανακια που αν ανοιξουν γκαζι στην πατησιων με ψιλοβροχο,γραφουν...:rotflmao: :rotflmao:

:a5: :a5: :a5: :a5:
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Ελα ρε σου βρήκα πίστα να το βάλεις το θηρίο!!!

Ρε συ rein αμα μου λες οτι έκανε 1.30 με το Busa Σέρρες τι φταίω εγω που έκανε 1.29 με μηχανάκι μαμα με σκάρτους 70 ίππους? Monster 695 you know?

Ο απο κάτω γιατί γελάει? Τον ξέρουμε?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	indytrack.jpg 
Προβολές:	441 
Μέγεθος:	93,1 KB 
ID:	181474
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Solomostrongos Το avatar του/της byron

στοκ 1000 ss δεν γυρναει 1.21-1.22 στις σερρες ουτε με παρακληση στην παναγια την εκατονταπυλιανη...αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...

Από ebike
    Απολαύστε ένα γρήγορο γύρο με τον καλύτερο Έλληνα αναβάτη όλων των εποχών. Όπλο του, μια Ducati 1098S χωρίς καμία απολύτως μετατροπή. "

http://www.youtube.com/watch?v=d23mQ...layer_embedded

Kαι ούτε κάν θηρίο. Ducati είναι...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hayabusa formula extreme racer

Ο απο κάτω γιατί γελάει? Τον ξέρουμε? [/B][/QUOTE]

Οποιος δε σας ξερει δε μπορει να γελαει?
    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!

ήξερα ότι οι μπουσάκηδες -μεταξύ τους και εγώ-, γίνονται λίγο γραφικοί προσπαθώντας να πείσουν τους υπόλοιπους για τις ικανότητες του hayabusa, αλλά πλέον οι αντι-μπουσάκηδες μου φαίνονται πιο γραφικοί ...

η ουσία είναι ότι με αυτο το μηχανάκι, συμβιβάζει κανείς τα ασυμβίβαστα και με μερικές επεμβάσεις-ρυθμίσεις, πλησιάζει αρκετά τη συμπεριφορά των ss, χωρίς να καταστρέφει τις τουριστικές του δυνατότητες.

το αντίθετο, δε μπορεί να γίνει ...

το πιο σπαστικό δε, είναι ότι ζητάτε και αποδείξεις για τα γραφόμενα ενός σοβαρού και αποδεδειγμένα διαβασμένου ανθρώπου, και φανταστικού μηχανικού (κατα τις 21:30 θα έρθω) όσον αφορά αποτελέσματα αγώνων(που προφανώς κάπου τα διάβασε), λες και μπήκε σήμερα πρώτη φορά στο φόρουμ και δεν τον ξέρετε ...

εδω ρε μιλάμε με γεγονότα!!!!!...τι γεγονότα δλδ, που αυτά γίνηκαν ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ήξερα ότι οι μπουσάκηδες -μεταξύ τους και εγώ-, γίνονται λίγο γραφικοί προσπαθώντας να πείσουν τους υπόλοιπους για τις ικανότητες του hayabusa, αλλά πλέον οι αντι-μπουσάκηδες μου φαίνονται πιο γραφικοί ...

η ουσία είναι ότι με αυτο το μηχανάκι, συμβιβάζει κανείς τα ασυμβίβαστα και με μερικές επεμβάσεις-ρυθμίσεις, πλησιάζει αρκετά τη συμπεριφορά των ss, χωρίς να καταστρέφει τις τουριστικές του δυνατότητες.

το αντίθετο, δε μπορεί να γίνει ...

το πιο σπαστικό δε, είναι ότι ζητάτε και αποδείξεις για τα γραφόμενα ενός σοβαρού και αποδεδειγμένα διαβασμένου ανθρώπου, και φανταστικού μηχανικού (κατα τις 21:30 θα έρθω) όσον αφορά αποτελέσματα αγώνων(που προφανώς κάπου τα διάβασε), λες και μπήκε σήμερα πρώτη φορά στο φόρουμ και δεν τον ξέρετε ...

εδω ρε μιλάμε με γεγονότα!!!!!...τι γεγονότα δλδ, που αυτά γίνηκαν ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ρε φίλε, πες στον άλλο τον φίλο μου που στεναχωριέται επειδή του λέμε Ποτέμκιν το Busa, ότι το 1.30 στα Σέρρας με τον ΓΜ στο τιμόνι δεν τιμάει το μηχανάκι.
    Εδώ εσυ που είσαι γνωστή κουλάτζα έκανες 1.35 με μηχανάκι 120 ίππων :rotflmao:

Είναι άδικο πάντως να υποτιμαμε το Busa επειδή θέλουμε να κάνει πράγματα που δεν μπορεί. Το δυνατό του σημείο είναι το μοτέρ και η δύναμη που βγάζει. Στα κλειστά κομμάτια τα άλογα δεν έχουν σημασία. Και άσε τα SS είτε 1000 είτε 750 είτε 600. Εδώ Super Motard βλέπεις πως πάνε σε πίστες σαν τα Μέγαρα ή σε στροφιλίκι και κοιτάς απ΄την άλλη μεριά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ρε φίλε, πες στον άλλο τον φίλο μου που στεναχωριέται επειδή του λέμε Ποτέμκιν το Busa, ότι το 1.30 στα Σέρρας με τον ΓΜ στο τιμόνι δεν τιμάει το μηχανάκι.

Είναι άδικο πάντως να υποτιμαμε το Busa επειδή θέλουμε να κάνει πράγματα που δεν μπορεί. Το δυνατό του σημείο είναι το μοτέρ και η δύναμη που βγάζει. Στα κλειστά κομμάτια τα άλογα δεν έχουν σημασία. Και άσε τα SS είτε 1000 είτε 750 είτε 600. Εδώ Super Motard βλέπεις πως πάνε σε πίστες σαν τα Μέγαρα ή σε στροφιλίκι και κοιτάς απ΄την άλλη μεριά.
    +1
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

1:33:40 παρακαλώ στην πρώτη μου επαφή με τις σέρρες με τον ιταλικό ματρακά .... τη δεύτερη όμως, με το ζόρι έκανα 1:35 - 1:36 με το πιστάδικο R1 .....

μήπως το tuono είναι πιο κατάλληλο για τις σέρρες απο το R1???

έχετε μπλέξει σε μια κουβέντα σαν κι αυτές που συνηθίζουμε ν΄ακούμε απο παιδάκια του δημοτικού ...

σας αφήνω, πρέπει να ξεπαρκάρω το μπουσα, γιατί φυλούσα μια θέση για το τριαξονικό του μπάρμπα μου ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

ναι...μπουσα 190 κιλα με 208 αλογα ,rc 45 165 με 185+, ducati 165 με 175 κλπ.κλπ...

κοντα δεν ειναι?

Eγώ γιατί θυμάμαι στο παγκόσμιο το 2003 ας πούμε,τα Κ3 να βγάζουν 180 + ? Αμφιβάλλω αν το 1998 παίζαν τέτοιες ιπποδυνάμεις σε 1000άρια και V-2 κιόλας... Και αποκλείεται R1 98άρι να έβγαζε τόσα και να τελείωνε τον αγωνα...

Σελίδα 8 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF