Ουτε αυτες κανουν για χρηση μοτο.
(γραφικος γινομαι,.....περα απο ενοχλητικος)
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τι είναι το wobbling?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Το wobbling ειναι φρικτο.
Η καλυτερη, πιο ποιοτικη, αξιοπιστη, (και πλεον φθηνη) λυση, ειναι η αγορα μιας μεταχειρισμενης minidv (ναι με κασσετα) με σενσορα ccd.Συνηθως τετοιες καμερες να μια τετοια στο ebay εχουν ccd αισθητηρα,μικρης αναλυσης ναι,αλλα μια χαρα ειναι,και δεν καταλαβαινουν Χριστο απο κραδασμους και σκληρη χρηση.Οι νεοτερες και φθηνες υλοποιησεις που ειναι πλεον διμοφιλεις εχουν cmos αισθητηρα διοτι ειναι φθηνοτερος,με τραγικες παρενεργειες στους κραδασμους (οπως στις μοτο και στα σπορ γενικοτερα) .
Δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω.
Ξερει κανεις η goprocamera αν εχει καποια οθονουλα ωστε να ξερειςΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
που περιπου στοχευει ή τραβαμε στην τυχη?
Αυτος ο κυματισμος σαν να βλεπεις την εικονα σου μεσα απο ενα μπωλ με ζελεΑρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
Τι είναι το wobbling?
Δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω.εξ'ου και το wobbling ( απο το "wobble" ) .
-..Not Yet!
Μερικοι το λενε και "jellocam effect" (απο το "jelly" )Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αυτος ο κυματισμος σαν να βλεπεις την εικονα σου μεσα απο ενα μπωλ με ζελεεξ'ου και το wobbling ( απο το "wobble" ) .
-..Not Yet!
Εχεις απόλυτο δίκιο είναι φανερότατο το φαινόμενο.
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
Καλημέρες ! εγώ δουλευω μια tachyon xc δες εδω http://www.tachyoninc.com/main.html
γραφει σε καρτα μνήμης 16mb κ μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε 4 διαφορετικες εγραφες απο 4 ως 16 ωρες,για την συγκεκριμενη καρτα, με αναλλογες αλλαγες στην καθαροτητα εγραφης. το μείον της ειναι οτι δεν εχει οθονη αλλα κεντραρεται ευκολα. κοστος περιπου 320 $ οταν την πηρα εγω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dream as if you'll live forever . . . . . . . . .
Live as if you die today . . . . . . . . . . . . . .
επαναφερω το θεμα για να μου πειτε την γνωμη σας για αυτη την καμερα που βρηκα. http://cgi.ebay.com/OREGON-SCIENTIFI...d=p3286.c0.m14
κοστος κατω απο 100?! το θεμα ειναι οτι μολις αγορασα μια ψηφ. φωτογραφικη olympus fe-25. ειναι 7mp και σκεφτομαι να την βαλω σε μια βαση ντεποζιτου και να τραβαω. θα δουλεωει το κολπο? αν εχετε κανενα βιντεο η παρομοια εμπειρια δεκτη.
![]()
οτι βρισκετε στο .net θα ψαχνετε μετα στο google: xxxxx review
να δειτε τι λενε για το συγκεκριμενο προιον.
Αυτο που λες μου φαινετε εχω διαβασει και λενε οτι εχει μετριοτατη εικονα σε 640Χ480 και ο ηχος κανει και κοψιματα. Και το επομενο μοντελο το ATC 5K παλι τα ιδια...
Η ψηφιακη σου πρεπει να βγαζει ηδη βιντεο σε 640Χ480. Δε σου χρειαζεται το αλλο.
Βρες απο ΕβαΥ μια βαση τεποζιτου αν θελεις για φτηνα και εισαι ετοιμος σχετικα.
Εγω ειχα καποτε ενα GSX1400![]()
και ειχα παρει ενα sportbikecam (βαση τεποζιτου).
Λοιπον εκει πανω εβαλα μια mini-dv Panasonic που πηρα τοτε, και της συνδεσα και ενα στερεοφονικο μικροφωνο (οπως αυτα που φοραει ο Ευαγγελατος) στο mic-in και τραβηξα και το πηγα κατω απ'τη σελα για να ακουγεται στο βιντεο ο ηχος εξατμισης και δρομου και οχι του αερα...
Για αυτην την περιπτωση πρεπει να βρεις μια βιντεοκαμερα με mic-in.
Παντως εχουν πεσει οι τιμες για τις βιντεοκαμερες. Με 150 ευρω παιρνεις καλη επωνυμη που γραφει σε SD καρτα (ευκολο στην μεταφορα στο PC) αλλα χωρις mic-in.
![]()
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
150 απο που? δεν με νοιαζει το Mic in. καλο ειναι αλλα δεν τρελλενομαι κιολας. θελω να μπορω να τραβηξω ενα σχετικα καλο βιντεο χωρις να δωσω μια περιουσια. οι κραδασμοι δεν θα την επιρεασουν?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1400
οτι βρισκετε στο .net θα ψαχνετε μετα στο google: xxxxx review
να δειτε τι λενε για το συγκεκριμενο προιον.
Εγω ειχα καποτε ενα GSX1400![]()
και ειχα παρει ενα sportbikecam (βαση τεποζιτου).
Λοιπον εκει πανω εβαλα μια mini-dv Panasonic που πηρα τοτε, και της συνδεσα και ενα στερεοφονικο μικροφωνο (οπως αυτα που φοραει ο Ευαγγελατος) στο mic-in και τραβηξα και το πηγα κατω απ'τη σελα για να ακουγεται στο βιντεο ο ηχος εξατμισης και δρομου και οχι του αερα...
Για αυτην την περιπτωση πρεπει να βρεις μια βιντεοκαμερα με mic-in.
Παντως εχουν πεσει οι τιμες για τις βιντεοκαμερες. Με 150 ευρω παιρνεις καλη επωνυμη που γραφει σε SD καρτα (ευκολο στην μεταφορα στο PC) αλλα χωρις mic-in.
γιατι? φαινετε πολυ καλη!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
http://www.adorama.gr/e-shop/Details.php?PrID=3464
τουτη ειναι νομιζω μια καλη και μαλλον η φτηνοτερη με mic-in.
Να σου πω και εγω την αληθεια και εγω δεν ξερω σιγουρα αν την επαιρνα οταν υπαρχουν και αυτες: http://www.pixmania.gr/gr/gr/3024260...-c10-euee.html
Βεβαια και σ'αυτη δεν νομιζω να μπορεις να προσαρμοσεις ευρυγωνιο φακο μετα.
Παντως, θυμαμαι ειχε μεγαλη διαφορα το μικροφωνο που ειχα παει κατω απ'τη σελα. Μπορεις να πειραματιστεις κιολας με τη θεση του. Ακουγα εξατμιση, δρομο και αλυσιδα, χωρις αερα. Εγω ειχα τοτε γυμνο, και θα εχεις υπ'οψιν σου οτι σ'αυτη την περιπτωση μετα εχεις μονο βιντεο, ψιλο-ξέχνα το audio. Εκτος αν εχεις μηχανακι με φερινγκ.
Και να σου πω, τωρα που την ξαναβλεπω την gopro, δεν μου φαινεται καθολου ασχημη...ειδικα αν δεν εχεις ακομα ΚΑΜΜΙΑ καμερα.
Βεβαια και αυτο που λεει ο gcrook μου φαινεται λογικο, εγω δεν ειμαι κανας ειδικος, οτι ξερω λεω. Παντως και οι mini-dv ειναι λιγο σπαστικες στο να μεταφερεις το βιντεο στον υπολογιστη. Ενω με τις flash κανεις νομιζω drag&drop...
Εγω σημερα θα επαιρνα με flash memory. Και επειδη το επομενο μηχανακι μου θα'ναι με φερινγκ, μαλλον μια φτηνη (επωνυμη).
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
Διαβασα εδω για καμερες και αποφασισα να παραγγειλω
μια goprocamera για μενα και μια για το φιλο.
Παω στο site τους δινω κανονικα διευθηνση-στοιχεια και την παραγγελνω την πληρωνω ολα κομπλε. ..μεσω paypal!!!
3 Αυγουστου παραγγειλα.. και στις 5 Αθηνα με τη feDeχ.(lev apo mesa moy ...ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..2ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ εσκασε η μπομπα....
απο τοτε αγνοειτω...ουτε φωνη ουτε ακροαση..ειχε κολληση τελωνειο.:a31:
Λεω και εγω Ελληνικο τελωνειο..Αυγουστο με της αδειες..
ξερετε,αρωμα Ελλαδας-τεμπελειο!?:a31:
Οποτε περιμενα περιμενα περιμενα εε σημερα δεν αντεξα και πηρα τηλ.
Απαντησαν και ακουστε τι μου ειπαν ..... ειπαν οτι το εστειλαν πισω διοτι δεν εγραψαν(οι Αμερικανοι) το τηλεφωνο μου εξωτερικα του πακετου.
Με εστειλαν για τσαι,ακομα να συνελθω απο το μεσημερι..![]()
Εχει τυχει κατι αναλογο σε κανεναν