Και αφού δεν σου αρέσει που είσαι μισθωτός... γιατί δεν ανοίγεις μαγαζί κι εσύ να κονομήσεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όχι αγαπητέ μου δε βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Ο μισθωτός θελοντας και μή την πληρώνει την εφορία του![]()
Άσε που κάθε προσπάθεια άυξησης των εσόδων του κράτους απο τους μισθωτούς ξεκινάει (είδατε την ανακοινωση για τα μπονους του ιδιωτικου τομέα χθες; 90% εφορία![]()
)
Τσιμπάγαμε κι ενα εξτρα Φλεβάρη μηνα, πάει κι αυτό![]()
να έρχονται Χριστούγεννα και Πάσχα και να παίρνεις μισθό και δώρο.... να έρχεται καλοκαιράκι και να παίρνεις και καμιά αδειούλα.... πληρωμένη.... να αρρωσταίνεις και να σου δίνει άδεια το ΤΕΒΕ... πληρωμένη.... να κάθεσαι μέχρι τις 10 το βράδυ μπας και μπει κανένας να ψωνίσει... για να πληρώσεις κι εσύ το νοίκι, ρεύμα, ΤΕΒΕ, τηλέφωνο,νερό, ΦΠΑ, προμηθευτές, βλάβες....
Και που πληρώνουμε την εφορία μας μισθωτέ μου φίλε και εγώ μικρομαγαζάτορας τι καταλάβαμε? Είδες τίποτα να ξαναγυρνα σε σένα? Δεν καταλαβαίνεις ότι μας τα τρώνε κι εσένα κι εμένα με πολλούς τρόπους? γιατί δεν κατηγορείς αυτούς που σου τα τρώνε πραγματικά αλλά πιάνεσαι από τις αποδείξεις που δεν κόβει κάποιος και τον μαλώνεις? αυτό φταίει που βυθίζεται αυτή η χώρα?![]()
Για διαβάστε παρακάτω....
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=993434&cid=0