Έλα ρε; Έχει τόσο μεγάλο τηλεσκοπικό όταν τον στριφογυρίζεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
o φακός δείχνει να γ@μάει!!! και για τα λεφτά του?? γ@μάει και δέρνει !![]()
:rotflmao:
Έλα ρε; Έχει τόσο μεγάλο τηλεσκοπικό όταν τον στριφογυρίζεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
o φακός δείχνει να γ@μάει!!! και για τα λεφτά του?? γ@μάει και δέρνει !![]()
:rotflmao:
μεγειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
new toy in my hands![]()
50mm f1.8
δε πρόλαβα να ασχοληθώ σοβαρά, ίσως το σκ...
αλλά απο 1-2 γρήγορες που τράβηξα με την d80 μέσα στο σπιτι και με χαμηλό φως, χωρίς φλας, o φακός δείχνει να γ@μάει!!! και για τα λεφτά του?? γ@μάει και δέρνει !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι καθόλου, δε ξετσουτσουνίζει πράμα... αλλά έχει ταλέντοΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έλα ρε; Έχει τόσο μεγάλο τηλεσκοπικό όταν τον στριφογυρίζεις;:rotflmao:
![]()
![]()
θενκς !Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μεγειες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Εγώ σκοπέυω μέσα στην εβδομάδα να πάρω την ολοκαίνουρια Fuji Finepix HS10 (είναι bridge και όχι DLSR)
Έχει οπτικό zoom 30x (24-720 σε αντιστοιχία 35mm) με f 2.8-5.6 και εκτός από full HD video, τραβαέι και video με 60, 120, 240, 480 & 1000fps !! (μέχρι τα 240fps έχει ικανοποιητική ανάλυση)
Στα μείον της είναι ο αισθητήρας Sony BSI CMOS που φοράει επάνω που είναι μικρός σε μέγεθος 1/2.3" οπότε και υστερεί σε ποιότητα εικόνας(πάντα σε σχέση με μια entry level dslr)
![]()
I consume therefore I exist
Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Εγώ σκοπέυω μέσα στην εβδομάδα να πάρω την ολοκαίνουρια Fuji Finepix HS10 (είναι bridge και όχι DLSR)
Έχει οπτικό zoom 30x (24-720 σε αντιστοιχία 35mm) με f 2.8-5.6 και εκτός από full HD video, τραβαέι και video με 60, 120, 240, 480 & 1000fps !! (μέχρι τα 240fps έχει ικανοποιητική ανάλυση)
Στα μείον της είναι ο αισθητήρας Sony BSI CMOS που φοράει επάνω που είναι μικρός σε μέγεθος 1/2.3" οπότε και υστερεί σε ποιότητα εικόνας(πάντα σε σχέση με μια entry level dslr)
Τσεκαρε λιγο και την Fujifilm Finepix S200EXR![]()
Την έχω τσεκάρει, αλλά για εμένα είναι πιο σημαντικό το (υπερβολικό zoom) και το video υψηλής ταχύτητας :smilea:
Εξάλλου σπάνια τυπώνω φωτογραφίες και ειδικά σε μεγάλο μέγεθος.
Πριν είχα μια Fuji S9500 από την οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένος, και τώρα σκεφτόμουν για μια DLSR αλλά τυχαία έπεσα πάνω στην HS10, και ο συνδυασμός τιμής και βολικότητας προς το παρόν με έχει κερδίσει![]()
Δε μας χεζεις και εσυ με τις καμερες σου;Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Η contour δεν σου εκανε;![]()
(πρεπει να στην "δανειστω" -για οσο καιρο κρινω- οπωσδηποτε την προαναφερθεισα)![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν έχω την contour καρdια μου! Την gopro Hero HD έχω, και όποτε θέλεις στην δανείζωΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δε μας χεζεις και εσυ με τις καμερες σου;
Η contour δεν σου εκανε;![]()
(πρεπει να στην "δανειστω" -για οσο καιρο κρινω- οπωσδηποτε την προαναφερθεισα)![]()
![]()
Ακομα καλυτερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Την gopro Hero HD έχω![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ψάχνοντας για σχετικά μικρή σε μέγεθος φωτογραφική μηχανή, αλλά όχι κομπακτ (point-and-shoot), πέτυχα αυτή:
Olympus PEN E-P2
http://www.dpreview.com/news/0911/09...olympusep2.asp
Έχει μια χαρά μέγεθος, και πολλά φίτιουρ που μαρέσουν. Έχει και τιμή που δεμαρέσει, αλλά τι να κάνουμε...
Γνώμες? Κάτι άλλο αντίστοιχο?
Olympus PEN EPL-1 (μικρότερη σε μέγεθος, με αρκετές βελτιώσεις σε σχεση με την EP-1)Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ψάχνοντας για σχετικά μικρή σε μέγεθος φωτογραφική μηχανή, αλλά όχι κομπακτ (point-and-shoot), πέτυχα αυτή:
Olympus PEN E-P2
http://www.dpreview.com/news/0911/09...olympusep2.asp
Έχει μια χαρά μέγεθος, και πολλά φίτιουρ που μαρέσουν. Έχει και τιμή που δεμαρέσει, αλλά τι να κάνουμε...
Γνώμες? Κάτι άλλο αντίστοιχο?
Panasonic Lumix DMC GF-1 (η καλύτερη επιλογή στη κατηγορία των micro thirds, αλλά ακριβή)
Δες επίσης και τη νέα Samsung NX10 (πολύ μικρή σε μέγεθος λόγω απουσίας του reflex, αλλά με μεγαλύτερο απο τις δύο ανωτέρω κάμερες αισθητήρα APC-S)
παντως μια κομπακτ που επιασα στα χερια μου και δεν πιστευα ποσο μαπα ειναι ηταν η
olympus t-100.
στην αρχη νομιζα οτι ηταν απομιμηση γιατι παιρνει καρτα sd.
πραγματικα ειναι πιο μαπα και απο μερικα πλαστικα δειγματα που εχω στις βιτρινες.
σαν κατι πλαστικα κινητα που πουλανε στα περιπτερα .
ειναι και 12mp τρομαρα τους![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μιας και είμαστε σε σχετικό "νήμα"...
Πωλείται το εξής πακέτο:
Nikon D5000
Αγορασμένη 24/12/2009, σε άριστη κατάσταση, 3.500 κλικ, εντός της εγγυήσεως
+
Nikon AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6 G
Ο φακός του kit
+
Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G
Πραγματικά ελάχιστα χρησιμοποιημένος, με προστατευτικό Hoya Pro1 Protector
+
Extra μπαταρία Nikon EN-EL9
+
Ασύρματο τηλεχειριστήριο Nikon ML-L3
Για όλα τα ανωτέρω υπάρχουν οι συσκευασίες και οι αποδείξεις αγοράς τους.
Τιμή για όλο τον εξοπλισμό: 680?
Επικοινωνία μέσω π.μ.
καλησπερα προσπαθω να σου στειλω π.μ αλλα δεν, αν εχεις ακομα το πακετο, αδειασε το π.μ σου να σου στειλω την κυριακη τηλ. επικοινωνιας με τον φιλο που ενδιαφερεται!![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Χθές, μετά από σχετική έρευνα αγοράς, αποφάσισα την αγορά της NIKON D5000 + 18-55 VR.
Μετά από μια μικρή διερεύνηση των τιμών, την καλύτερη τιμή μου έδωσε πολυκατάστημα Αθηνών & αύριο πρωί πάω να την παραλάβω.
Αντε με γειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από costas_versys
Χθές, μετά από σχετική έρευνα αγοράς, αποφάσισα την αγορά της NIKON D5000 + 18-55 VR.
Μετά από μια μικρή διερεύνηση των τιμών, την καλύτερη τιμή μου έδωσε πολυκατάστημα Αθηνών & αύριο πρωί πάω να την παραλάβω.![]()
Εγω ετοιμαζομαι για παραγγελια απο Αμερικα,εχω καταληξει στην D90+nikkor 17-55 f/2.8 G..Εκτος αν βρω κατι σε Canon γιατι ο συγκεκριμενος φακος ειναι καλος αλλα ισως υπερεκτιμημενος..
Anyway καλες ληψεις ευχομαι Κωστα![]()
![]()