Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 134

Θέμα: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ /πινακίδες κυκλοφορίας /

Νέο μέλος
    Καλημερα αφου διαβασα και τις 7 σελιδες ειπα να γραψω και τη δικη μου γνωμη.

Αξιζει να πληρωσεις ΧΧΧ προστιμο για 2€ στα διοδια;
    Αξιζει να χαρακτηριστεις "εγκληματιας" αν σε τσακωσουνε και για το υπολοιπο της ζωης σου "υποπτος" στα χαρτιά του κρατους;
    Αξιζει να προκαλέσεις την τυχη σου με τον καθε αστυνομικο (που εσυ τον προκαλεις να σε σταματησει) για να γλιτωσεις μια καμερα ή και 10, τι να κανουμε ετσι εχει το συστημα, βαλανε καμερες.

Ποτέ τα πραγματα δεν γινανε και δε θα γινουνε ΥΠΕΡ του πολιτη, και το να αντιδραμε με τροπο οπου πρακτικα δινει την ευκαιρια στον καθε αστυνομικο να μας κανει "ζημια" επειδη ΜΟΝΟΙ μας νομιζουμε οτι ξεγελαμε το συστημα ΚΑΝΟΝΤΑΣ τον ευατο μας παρανομο κακοποιο στοιχειο για τη δεδομενη στιγμη τι να πω. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Παντως προτιμω να φαω την κληση και να πω ναι ρε αλλα του ηπια το αιμα, παρα να ξερω οτι φακελωθηκα σαν "υποπτος", εξαλου που ξερεις και τις 2 κλησεις που θα επρεπε να εχω φαει επειδη ειμαι καθαρουλης και ντομπρος μπορει να τις γλιτωσα.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από k6inside
    Εγώ πιστέυω ...
    Ας γίνει πρώτα το κράτος σωστό και μετά να ζητήσει και σωστούς πολίτες

μεγαλο λαθος, πρωτα εμεις πρεπει να δειξουμε βελτιωση και οτι θελουμε να "φτιαξουν" τα πραγματα και πιστεψε και οι λιγοι κομπλεξικοι θα συμορφωθουν ή θα διωχθουν απο την ιδια τους την υπηρεσια. Οσο ομως εμεις ειμαστε αγυριστα κεφαλια αλλο τοσο αυτοι θα συνεχιζουνε στους ιδιους ρυθμους.

Χαλαρώστε παιδιά.Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του.Αν βγάλεις την πινακίδα δεν είσαι παράνομος ούτε κακοποιός.Παράτυπος είσαι.Όποις θέλει την κρατάει επάνω,όποιος θέλει την βγάζει.Αυτά είναι πράγματα που γίνονται παντού.ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.Εκτός και αν πιστεύετε πως τα καφριλίκια που βλέπουμε ενίοτε στο youtube γίνονται με τις πινακίδες επάνω.Και να είστε σίγουροι κάποιοι πως δεν διμιούργησα εγώ τους κομπλεξικούς μπάτσους αλλά οι οικογένειές τους.

Exω παρατηρησει οτι σε τετοιες συζητησεις ειναι 2 ομαδες οι "νομιμοι" οι οποιοι μαλλον εχουν εντουρακια και σου λενε τι να παω 120 αφου το οριο ειναι 100
    παω με 100 γλιτωνω την κληση και φτανω και την ιδια ωρα
    (ετσι και αλλιως για χωμα την πηρα)
    και οι "παρανομοι" που εχουν γρηγορες μηχανες και σου λενε εμενα η πρωτη μου βγανει 170 χιλιομετρα τι με πρωτη και στο ρελαντι θα πηγαινω?
    τοτε τι το πηρα το μηχανακι?

το κακο ειναι οτι ποτε ο ενας δεν μπαινει στην θεση του αλλου και ακουω ενα καρο π@π@ριες
    ποιος με 1000αρα μηχανη μπορει να παει καπου χωρις να ξεπερασει το οριο?
    αν ειναι τοσο σωστα τα ορια ταχητητας γιατι δεν εχουν ολα τα οχηματα κοφτη στα 130 χιλιομετρα?

μετα δεν ξερω στα "μερη σας" τι γινεται παντως εδω αν σε σταματησουν εχεις φαει κληση αν δεν εχεις πινακιδα για την πινακιδα αν εχεις πινακιδα μην ανυσηχεις ολο και κατι θα βρουνε
    (εχω φαει κληση επειδη ετρεχα χωρις να τρεχω επειδη με ειχαν ειδοποιησει αλλοι οδηγοι
    και επειδη τους τσαμπουκαλευτηκα αντι να μεγρψουν οτι πηγαινα με 55 σε δρομο με οριο 50 με γραψανε οτι πηγαινα με 75 στα μουτρα μου μπροστα τα λεγανε ανοιχτα )

Σεβομαι αυτους που οδηγανε με πινακιδες.
    Σεβομαι αυτους που οδηγανε χωρις πινακιδες (η οποιο αλλο τρικ) που γνωριζουν τις συνεπειες και τις αποδεχονται.

Τα πραγματα ειναι απλα.

Μια ερωτηση απο εμενα, ισως φανει λιγο αστεια.

Αν βαλεις την πινακιδα αναποδα υπαρχει λογος να σε "γραψουν" ?

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι δημοκρατια εχουμε (ακομα και με ελατωματα ) καλα που την εχουμε.
    εδω μεσα λογικο ειναι να μην συμφωνουμε ολοι και αυτονοητο οταν υπαρχει βημα για ενα ολοκληρο μωσαικο ανθρωπων ηλικιακα επαγγελματικα κτλ. και αν θελετε ειναι και ενδειξη υγειας να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις κ διαφωνιες. αν εγραφα εδω πριν 10 χρονια θα ειχα εντελως διαφορετικες ιδεες απο τις σημερινες και ισως σε λιγα χρονια να εχουν αλαξει και παλι καποιες.
    εξελιξη θες πεστο ωριμανση ακομα και γεραματα να το πειτε λιγο με πειραζει
    καποτε εβγαζα πινακιδες απο γρηγορα μηχανακια που ειχα, δεν φορουσα κρανος σουζες ταρζανιες μου εφταιγαν ολα και ολοι κ φυσικα τα ηξερα και ολα
    απο κλησεις και κυνηγητο χορτασα κ για την επομενη ζωη μου :rotflmao:
    φυσικα εφταιγαν οι μπατσοι το συστημα ο γειτονας το κακο το ματι..................
    σημερα φοραω κρανος οχι για τους μπατσους κ την κληση αλλα για το ξεροκεφαλο μου. εχω πινακιδες γιατι δεν βλεπω λογο να μην εχω. σταματαω στα μπλοκα κατανοωντας οτι ειναι και δικο μου συμφερον να λειτουργει το κρατος γενικοτερα.
    καποιες φορες που μου την βαραει να τρεξω η θυμηθω τα νιατα μου το κανω εν γνωση μου και ετοιμος για τυχον συνεπειες. εν ολιγης ολα ειναι θεμα επιλογης και με κοστος. καντε οτι θελετε δεν κρινω κανεναν αρκει να δεχεστε κ το κοστος που τυχον αναλογει.

επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Μια ερωτηση απο εμενα, ισως φανει λιγο αστεια.

Αν βαλεις την πινακιδα αναποδα υπαρχει λογος να σε "γραψουν" ?
    ειναι σοβαρη ερωτηση αυτη τωρα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    "Μια ερωτηση απο εμενα, ισως φανει λιγο αστεια.
    Αν βαλεις την πινακιδα αναποδα υπαρχει λογος να σε "γραψουν" ? "

Γίνεται κι αυτο....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11838_1244978998978_1064462316_784341_5157787_n.jpg 
Προβολές:	336 
Μέγεθος:	30,8 KB 
ID:	194948

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι δημοκρατια εχουμε (ακομα και με ελατωματα ) καλα που την εχουμε.
    εδω μεσα λογικο ειναι να μην συμφωνουμε ολοι και αυτονοητο οταν υπαρχει βημα για ενα ολοκληρο μωσαικο ανθρωπων ηλικιακα επαγγελματικα κτλ. και αν θελετε ειναι και ενδειξη υγειας να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις κ διαφωνιες. αν εγραφα εδω πριν 10 χρονια θα ειχα εντελως διαφορετικες ιδεες απο τις σημερινες και ισως σε λιγα χρονια να εχουν αλαξει και παλι καποιες.
    εξελιξη θες πεστο ωριμανση ακομα και γεραματα να το πειτε λιγο με πειραζει
    καποτε εβγαζα πινακιδες απο γρηγορα μηχανακια που ειχα, δεν φορουσα κρανος σουζες ταρζανιες μου εφταιγαν ολα και ολοι κ φυσικα τα ηξερα και ολα
    απο κλησεις και κυνηγητο χορτασα κ για την επομενη ζωη μου :rotflmao:
    φυσικα εφταιγαν οι μπατσοι το συστημα ο γειτονας το κακο το ματι..................
    σημερα φοραω κρανος οχι για τους μπατσους κ την κληση αλλα για το ξεροκεφαλο μου. εχω πινακιδες γιατι δεν βλεπω λογο να μην εχω. σταματαω στα μπλοκα κατανοωντας οτι ειναι και δικο μου συμφερον να λειτουργει το κρατος γενικοτερα.
    καποιες φορες που μου την βαραει να τρεξω η θυμηθω τα νιατα μου το κανω εν γνωση μου και ετοιμος για τυχον συνεπειες. εν ολιγης ολα ειναι θεμα επιλογης και με κοστος. καντε οτι θελετε δεν κρινω κανεναν αρκει να δεχεστε κ το κοστος που τυχον αναλογει.

Μπραβο ρε φιλε.

Διαβασα τις πρωτες 2 σελιδες, προσπερασα και ηρθα εδω και διαβασα το δικο σου.
    Συμφωνω 1000%.

--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--

Με την πινακιδα αναποδα σε γραφουν για μη ευδιακριτη πινακιδα πιστευω. Αφου συνελθουν απο τα γελια.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

..

εσεις που δεν εχετε καθολου πινακιδα σε περιπτωση κλοπης πιστευετε οτι θα βρεθει το μηχανακι σας? αφου ρισκαρετε για μια παραβαση βαλτε την ετσι ωστε να μην ειναι ευδιακριτη. γνωμη μου
    παντα καποιος βλεπει...

Re: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ /πινακίδες κυκλοφορίας /

Αρχικά δημιουργήθηκε από kouremenos

έχω την εξης απορία ...τελικά τι με συμφέρει να έχω πινακίδα ΝΟΜΙΜΑ στην θέση της καί να ρισκάρω τυχόν φωτογραφίες ραντάρ για να είμαι νόμιμος σε ενά μπλόκο ρουτίνας ..... H να μην έχω καθόλου ευδιάκριτη πινακίδα και σε ένα μπλόκο ....κάνουμε ότι δεν τους είδαμε και ΔΡΟΜΟΟΟΟΟ !!!!!!!
    ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ ????.. ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΎΝ ΠΆΝΤΑ ΝΟΜΙΜΑ και ίσως δεν μπορούν αλλά το προσπαθούν ..... όσοι πιό πολλοί απαντήσουν τόσο καλύτερο δείγμα στατιστικό θα καταφέρουμε
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
    afto pou se simferi ine na nikiazis tin pinakida sou se diaforous me ton mina na tokizis ta lefta ke me tous tokous na plironis to prostimo pou isos prokipsi apo tin paravasi
    :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας

Re: Re: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ /πινακίδες κυκλοφορίας /

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    afto pou se simferi ine na nikiazis tin pinakida sou se diaforous me ton mina na tokizis ta lefta ke me tous tokous na plironis to prostimo pou isos prokipsi apo tin paravasi
    :rotflmao: :rotflmao:

δεν παιζεται το ατομο
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

να λυγανε τα σκελετα...
    Μιλαμε για μεγάλο οικονομολόγο...δεν αναλαμβάνεις και καμία πιο υπεύθυνη θέση τώρα που έχουμε και ζόρια?
    Ο δήμιος των εγωπαθών...

...παίρνει κεφάλια!

Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 11:49
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2007, 10:32
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 10:49
  4. Πινακίδες κυκλοφορίας...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2005, 09:03