Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 192

Θέμα: Πάει... (σχετικά με την υπόθεση Φοιτητής-Ζαρτινιέρα)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν όχι, γιατί να καταγράφεσαι καθημερινά?
    Παρέμβασις...

Τεχνολογικά είναι ΑΔΥΝΑΤΟ 100% να υπάρχει μαζική καταγραφή στο σύνολο του πληθυσμού και του οδικού δικτύου , όλων των κινηματογραφικών εικόνων για 24ώρες Χ7μέρες Χ 4 εβδομάδες Χ12 μήνες. Οπότε στο γράμμα αυτό είναι ακυρότατο.

Η αποθηκευτική μέτρηση σε αυτό είναι περίπου 1ΜΒ το λεπτό για κάθε κάμερα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις με πολλαπλασιασμούς μόνο για μια κάμερα, ο αποθηκευτικός χώρος που θα χρειαστεί πλησιάζει ετησίως κάτι Terrabyte... και αυτο μόνο για μια κάμερα , έτσι;

Φυσικά δεν είναι και αδύνατη, επιλεκτικά. H καταγραφή γίνεται μόνο μετά απο εντοπισμό ενδιαφέροντος... δεν είναι συνεχής....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Θες δηλαδή απόδειξη για το ότι δε κάνεις κανένα αδίκημα? Αν όχι, γιατί να καταγράφεσαι καθημερινά? Δε μπορώ να γράφω και να λέω τα αυτονόητα. Μπορούν να κατασκευαστούν τα πάντα και τίποτα. Ούτε εγώ κάνω κανένα αδίκημα ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.

Επίσης σε καμιά άλλη χώρα πέρα από τους μαλάκες της Η.Π.Α και τους Άγγλους δεν υπάρχουν παντού κάμερες, όπως λέτε εδώ. Στη Σουηδία για παράδειγμα, οι κάμερες υπάρχουν μόνο σε διασταυρώσεις και στην Εθνική οδό, καθαρά για παρατήρηση της κυκλοφορίας.

Το να θέλω να μη γνωρίζει ο κάθενας τι κάνω, δε σημαίνει ότι διαπράττω κάποιο αδίκημα και δε θέλω να το μάθει. Απλά δε γουστάρω. & εκεί τελειώνουν όλα.
    Σου είπα και πιο πάνω ότι εγώ συμφωνώ με τις κάμερες εφόσον καταπολεμουν την εγκληματικότητα. Πάνω σε αυτή τη βάση μιλάμε. Αν δεν ισχύει αυτό, τεκμηριωμένα, δεν υπάρχει λόγος συζήτησης, συμφωνούμε στο ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να καταγράφεσαι από κάμερες.

Πάντως δεν μου απάντησες. Το δάσος ποιό είναι? Για ποιό λόγο θα σε πειραζε να καταγράφεσαι?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Στα κράτη που είπες δεν υπάρχουν οι αναρχικοί που καινε και απάνε....

Στα κρατη που είπες όποιος επιτεθεί σε αστυνομικό αναίτεια σαπίζει στην φυλακή....

Προσωπικά δεν δίνω δεκάρα στο τι κάνει στην ημέρα του ο διπλανός μου άγνωστος..

Οσο για το:
    Κολλήσαμε στο παράδειγμα....? Ελλάδα είμαστε, δε περιμένω να δείτε το δάσος.
    Ισως μας ενοχλεί οτι εμείς στο ελλαδιστάν είμαστε χαζοί που δεν μπορούμε να πιάσουμε το μέγεθος της ευφυίας σου...Αφού το βλέπεις εσύ το δάσος....χαλάλι...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Πάντως δεν μου απάντησες. Το δάσος ποιό είναι? Για ποιό λόγο θα σε πειραζε να καταγράφεσαι?

Οκ, δε σου απάντησα. Ας προσπαθήσω μια τελευταία φορά. Το γ@μησι & το κατούρημα ήταν ακραία κυνικά παραδείγματα. Εσύ στάθηκες σε αυτά & απάντησες με βάση αυτά. Εδώ λοιπόν κοιτάς τα 2 δεντράκια και όχι όλο το δάσος.

Θα πρέπει να είμαι σε θέση να μπορώ να τεκμηριώσω γιατί δε θέλω να καταγράφομαι? Πραγματικά το πιστεύεις αυτό? Κάνω ότι γουστάρω, μέσα στα πλαίσια των νόμων, και κανένας πούστης δε θέλω να ξέρει τι κάνω, παρά μόνο αν το θελήσω εγώ. Σε λίγο δηλαδή θα πρέπει να απαντήσω κιόλας γιατί δε θέλω να ξέρουν τι σκέφτομαι?

Ας συγκεντρωθούμε λίγο, αλλιώς ας πάμε να πνιγούμε λέω εγώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40

Στα κρατη που είπες όποιος επιτεθεί σε αστυνομικό αναίτεια σαπίζει στην φυλακή....
    Θυμάσαι;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	16-1-thumb-large.jpg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	34,0 KB 
ID:	188702
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Προσωπικά δεν δίνω δεκάρα στο τι κάνει στην ημέρα του ο διπλανός μου άγνωστος..

Οσο για το:

Ισως μας ενοχλεί οτι εμείς στο ελλαδιστάν είμαστε χαζοί που δεν μπορούμε να πιάσουμε το μέγεθος της ευφυίας σου...Αφού το βλέπεις εσύ το δάσος....χαλάλι...
    [/QUOTE]

Ζεις στο δικό σου μικρόκοσμο πραγματικά!!! Αυτό τα εξηγεί όλα. Στη Σουηδία δεν έχει αναρχικούς? Δεν έχει φασίστες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εκεί φίλε μου όμως, αν ο αστυνομικός, αρχίσει να σαπίζει στο ξύλο ένα φασίστα που τα έσπασε, θα τον καρφώσουν οι ίδιοι οι συνάδελφοι του. Το δικαστήριο δε θα δώσει καμιά παραπάνω σημασία στην άποψη του αστυνομικού, επειδή είναι του συστήματος, τιμωρώντας όσους πρέπει και όπως πρέπει.

Μάθε, διάβασε, άνοιξε το μυαλό σου αλλιώς βλέπε τον Άδωνη.

Παλαιό μέλος
    Η φωτο τι θελει να δειξει γιατι δε καταλαβα???

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Για ποιά παιδεία μιλάς???
    Πήγαινε σε ένα ΑΕΙ και απαίτησε οι εξωσχολικοί να βγούν έξω....Θα καταλήξεις στο νοσοκομείο..

Στις εκλογές τα κόμματα νοικιάζουν μπράβους..

Εδώ και δεκαετίες δεν έχουν δώσει ποτέ κοινά αποτελέσματα εκλογών...Πάντα νικάνε όλοι...

Αυτά τα άτομα θα καταφέρουν να φτίαξουν την κοινωνία μας??

¨οπως είπε και ένας φίλος τα πράγματα μόνο πρός το χειρότερο μπορόυν να πάνε...
    Μιλαω για την παιδεια που θα ηθελα να ειχε η χωρα μου....κ δεν ασχαλουμαι με λυσεις που μονο τους (μεγαλους)εκφραζουν....ναι,τα πραγματα θα πηγαινουν ολο κ χειροτερα ξερεις ομως γιατι????γιατι καποιοι επιτηδες θελουν τον λαο αμορφοτο κ ακοινωνητο.κ αυτους τους βοηθαει η καμερα.....δεν ειναι τυχαιο που εδω κ χρονια η παιδεια παραμεριζεται,σ'ολα τα ατομα που αναφερθηκες(μπραβοι,κομματα κ τα σχετικα) η ελλειψη παιδεια ειναι αυτη που τους καταντησε ετσι κ αν δε ξυπνησουμε ολοι μας,τοτε θα χαθουν κ αλλες γενιες
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

η ελλειψη παιδεια ειναι αυτη που τους καταντησε ετσι κ αν δε ξυπνησουμε ολοι μας,τοτε θα χαθουν κ αλλες γενιες
    ouch!!!!.....να μια σωστή κουβέντα... περί παιδείας... και οχι μόνο σχολικής. Αλλά γενικά περί παιδείας και νοοτροπίας ζωής απο όλους μας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Εκεί φίλε μου όμως, αν ο αστυνομικός, αρχίσει να σαπίζει στο ξύλο ένα φασίστα που τα έσπασε, θα τον καρφώσουν οι ίδιοι οι συνάδελφοι του. Το δικαστήριο δε θα δώσει καμιά παραπάνω σημασία στην άποψη του αστυνομικού, επειδή είναι του συστήματος.
    Οπως επισης εκει αν παει να καταθεσει ενας αστυνομικος δε θα τον βριζει ολο το κοινο (του γνωστου χωρου) που εχει μαζευτει εκει και ουτε θα γνωριζει που μενει και που υπηρετει την αλλη μερα το πρωι, ουτε μονος του εναντι στο προβλημα θα ειναι χωρις κανεναν στο πλαι του. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ οχι οτι διαφωνω με το προηγουμενο.

Οπως επισης εκει αν τραβηξεις μια σουζα μεσα στην πολη θα σε δειξουν 500 ατομα με τη μια οχι οπως εδω που κανουν ολοι τους κινεζους μεχρι να μπει στον κωλο τους...
    (το παραδειγμα ειναι στην τυχη μη κολλατε)

Εκεί φίλε μου όμως, αν ο αστυνομικός, αρχίσει να σαπίζει στο ξύλο ένα φασίστα που τα έσπασε, θα τον καρφώσουν οι ίδιοι οι συνάδελφοι του. Το δικαστήριο δε θα δώσει καμιά παραπάνω σημασία στην άποψη του αστυνομικού, επειδή είναι του συστήματος

1. Εδώ δηλαδή αυτοί που τα σπάνε είναι φασίστες??Νόμιζα ότι έιναι αναρχικοί...
    2. Καλά θα κάνουν στον αστυνομικό που σάπισε στο ξύλο τον αναρχικό που τα σπασε να τον τιμωρήσουν
    3. Τον αναρχικόπου τάσπασε θα τον στείλουν σπίτι του η στην στενή??

το νήμα μου κάνει Dejavu απο άλλο forum...

έχει ενδιαφέρον όμως.

Gandalf

Βάλτε την λογική σας να δουλέψει και όχι το όποιο συναίσθημα....

Υπήρχε το βίντεο...λέτε...
    Σωστά....γιαυτό και έγινε ντόρος και τιμωρήθηκαν οι αστυνομικοί...

Αλλά λέτε οι αστυνομικοί να διάλεξαν έναν αθώο στην τύχη και να το ξυλοφόρτωσαν?
    Δεν νομίζω....Απλά ο συγκεκριμένος θα είχε προκαλέσει με όσα κατηγορήται..Απλά δεν υπάρχει βίντεο να το δείχνει..Γιατί αφενώς όσοι τραβάνε τέτοια βίντεο δεν τα βγάζουν στην φόρα...αφετέρου ωρίονται για τις κρατικές κάμερες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων...

Η λύση είναι μιά...Ν α επιτραπούν οι κάμερες..Κάθε γωνία να έχει και από δύο...Σε χτύπησε κύριε αστυνομικός??Τι ΄ωρα και πού.....Νατος ο μπάτσος που κάνει κατάχρηση εξουσίας...
    Το βιντεάκι,εισαγγελέα και απόταξη..
    Από την άλλη σε έπιασε αστυνομικός γιατι σε είδε να καίς και να σπάς?????
    Σε ποιό σημείο και τι ώρα???Νάτος ο αναρχομούρης...Στον εισαγγελέα με στοιχεία το φίλμ και ο μπαμπας σου και η μαμά σου να πληρώσει τις ζημιές...εσύ φιλαράκο στην στενή....

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??????
    Ωρες ειναι να μας πεις, να βαλουμε και καμερες στο μ@@νι της γυναικας μας, για να σιγουρευτουμε οτι δεν μας τα φοραει!!

Φιλος, αμα εχεις βιτσιο να παρακολουθουν τη ζωη σου η αλλοι, να πας σε κανα reality... εμεις δεν σου φταιμε σε τιποτα!
    money cant buy me love !!!

Τί έγινε και πήρε φωτιά το θρεντ;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

1. Εδώ δηλαδή αυτοί που τα σπάνε είναι φασίστες??Νόμιζα ότι έιναι αναρχικοί...
    2. Καλά θα κάνουν στον αστυνομικό που σάπισε στο ξύλο τον αναρχικό που τα σπασε να τον τιμωρήσουν
    3. Τον αναρχικόπου τάσπασε θα τον στείλουν σπίτι του η στην στενή??

1. Δεν είναι αναρχικοί (με τη σωστή έννοια του όρου). Ας τους πούμε γενικά κάφρους ταραξίες είτε αριστερούς είτε δεξιούς.

2. Σωστά.

3. Πρόλαβα και έκανα edit γιατί το περίμενα... Ψάχνετε να βρείτε λέξεις και προτάσεις που λείπουν τα προφανή, για να επιχειρηματολογήσετε. Σαφώς και αν τα έσπαγε και τον πιάσουν, θα δικαστεί και θα του επιβληθεί η ποινή που πρέπει.

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. σχετικά με την δυνατότητα "εύρεση"
    από zzr2005 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 10:26
  2. Απαντηση σχετικα με την εμπειρια 600cc
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2005, 18:57
  3. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54
  4. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 15:46
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας