ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΩ ΜΙΚΡΕΣ........ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΤΩΡΑ........................
![]()
![]()
![]()
ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΤΣΙ...![]()
ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΩ ΜΙΚΡΕΣ........ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΤΩΡΑ........................
![]()
![]()
![]()
ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΤΣΙ...![]()
PAPARAZZI ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΩΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ,
Α ΠΟΥ ΣΑΙ ΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ![]()
ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΑΚΑ, ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΩ ΑΛΛΕΣ.
ΤΙΣ ΚΡΑΤΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ.
ΖΗΤΩ ΟΙ![]()
![]()
![]()
![]()
ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
xaxaaaxaax
μπράβο ρε παλικάρια ...
πολύ σας πάω...
άπαιχτη βόλτα ...
πάντα τέτοια...
ειδικά οταν ποστάρετε φωτό με υπότιτλους ...
ειναι.. μέγάλο γέλιο..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
Παιδιά εγώ θα το πω και ας με πάρετε με τις πέτρες............. Όταν λέμε χαλαρή βόλτα εννούμε ΧΑΛΑΡΗ βόλτα..........
Αν ήξερα ότι η βόλτα δεν θα ήταν χαλαρή δεν θα είχα κατέβει με τζηνάκι και παπουτσάκι, θα ήμουν με τη φορμίτσα και τις μπότες έτσι ώστε σε περίπτωση στραβής να είχα κάποια προστασία.
Συν το ότι όταν λέτε αρχικά χαλαρή βόλτα "ψήνονται" και άτομα (όπως εγώ πχ) να έρθουν. Και όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί παρασέρνονται και αυξάνονται γεωμετρικά οι πιθανότητες να έχουμε post στα "Στραβά και ανάποδα" με τα γνωστά μετά "περαστικά" και "κρίμα" κτλ κτλ κτλ.
Αυτά τα λίγα χωρίς καμία προσωπική μομφή ή οτιδήποτε παρόμοιο.
Just think about it πριν να απαντήσετε......
παρακολουθουσα ολα αυτα που γραφετε σημερα και με αφορμη το πιο πανω ποστ του stako ηθελα να ρωτησω...
χωρις απολυτως καμια διαθεση διαξιφισμου η αντιπαραθεσης.
τι μεσο ορο ταχυτητας ειχατε???
οι φωτογραφιες σας πραγματι πολυ ομορφες,τα λεγομενα σας ομως εμενα τουλαχιστον με προβληματισαν.
να αναφερω πιο συγκεκριμενα
η latris mixanis καποια στιγμη αναφερει στον Κωστη(sf) πως ενιωσε πως την ειχε ξεχασεικαι αναρωτιεμαι τι σημαινει αυτο???
για μενα σημαινει παντελης ελλειψη σεβασμου,στον συνοδηγο,τον οποιο συνοδηγο,ειτε φοβαται ειτε οχι,που ειναι υπ'ευθυνη μας και τη συγκεκριμενη στιγμη μας εμπιστευεται τη ζωη του.
εχετε φανταστικες μηχανες,κρανη,εξοπλισμο και τα 2 τελευταια ειναι σιγουρα προς τιμην σας.ποιος ο λογος ομως να τρεχετε τοσο πολυ οταν δεν ειστε πανω στη μηχανη μονη σας...![]()
επαναλαμβανω δεν εχω κακη προθεση,ειναι ομως απορια μου μιας κι εγω οταν εχω δευτερο ατομο παω παρα πολυ αργα,γιατι τοτε ειμαι υπευθυνη για 2 ζωες.οταν ειναι καποιος που αγαπω πολυ κι οταν ειναι καποιος που ισως εξυπηρετω.αυτο δεν παιζει ρολο.
δεν φτανει μονο να εχουμε τον τελειο εξοπλισμο,οσο ειμαστε σε δρομους που υπαρχουν κι αλλοι τιποτα δεν προβλεπεται.σιγουρα δεν ειναι η λυση να μην κανουμε τπτ ριψοκινδυνο και σιγουρα καποιες φορες και θα πλαγιασουμε και θα τρεξουμε κ ολα αυτα που γουσταρεται πολυ!
η ενσταση μου ειναι κυριως οταν μεταφερουμε και δευτερο ατομο...
συγγνωμη αν σας κουρασα κι αν παρεξηγησα πραγματα εξαλλου δεν ημουν εκει.
θα ηθελα τη γνωμη σας...
φιλικα παντα!![]()
ΣΤΑΥΡΟ, ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΡΗ-ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΗ.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Παιδιά εγώ θα το πω και ας με πάρετε με τις πέτρες............. Όταν λέμε χαλαρή βόλτα εννούμε ΧΑΛΑΡΗ βόλτα..........
Αν ήξερα ότι η βόλτα δεν θα ήταν χαλαρή δεν θα είχα κατέβει με τζηνάκι και παπουτσάκι, θα ήμουν με τη φορμίτσα και τις μπότες έτσι ώστε σε περίπτωση στραβής να είχα κάποια προστασία.
Συν το ότι όταν λέτε αρχικά χαλαρή βόλτα "ψήνονται" και άτομα (όπως εγώ πχ) να έρθουν. Και όταν ανεβαίνουν οι ρυθμοί παρασέρνονται και αυξάνονται γεωμετρικά οι πιθανότητες να έχουμε post στα "Στραβά και ανάποδα" με τα γνωστά μετά "περαστικά" και "κρίμα" κτλ κτλ κτλ.
Αυτά τα λίγα χωρίς καμία προσωπική μομφή ή οτιδήποτε παρόμοιο.
Just think about it πριν να απαντήσετε......
ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΕΣ, ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ, ΣΕ ΨΙΛΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΪΝΤΕ ΜΕ ΤΟ FAZER ακι, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΩ.....
ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
παρακολουθουσα ολα αυτα που γραφετε σημερα και με αφορμη το πιο πανω ποστ του stako ηθελα να ρωτησω...
οι φωτογραφιες σας πραγματι πολυ ομορφες,τα λεγομενα σας ομως εμενα τουλαχιστον με προβληματισαν.
η latris mixanis καποια στιγμη αναφερει στον Κωστη(sf) πως ενιωσε πως την ειχε ξεχασεικαι αναρωτιεμαι τι σημαινει αυτο???
για μενα σημαινει παντελης ελλειψη σεβασμου,στον συνοδηγο,τον οποιο συνοδηγο,ειτε φοβαται ειτε οχι,που ειναι υπ'ευθυνη μας και τη συγκεκριμενη στιγμη μας εμπιστευεται τη ζωη του.
εχετε φανταστικες μηχανες,κρανη,εξοπλισμο και τα 2 τελευταια ειναι σιγουρα προς τιμην σας.ποιος ο λογος ομως να τρεχετε τοσο πολυ οταν δεν ειστε πανω στη μηχανη μονη σας...![]()
επαναλαμβανω δεν εχω κακη προθεση,ειναι ομως απορια μου μιας κι εγω οταν εχω δευτερο ατομο παω παρα πολυ αργα,γιατι τοτε ειμαι υπευθυνη για 2 ζωες.οταν ειναι καποιος που αγαπω πολυ κι οταν ειναι καποιος που ισως εξυπηρετω.αυτο δεν παιζει ρολο.
δεν φτανει μονο να εχουμε τον τελειο εξοπλισμο,οσο ειμαστε σε δρομους που υπαρχουν κι αλλοι τιποτα δεν προβλεπεται.σιγουρα δεν ειναι η λυση να μην κανουμε τπτ ριψοκινδυνο και σιγουρα καποιες φορες και θα πλαγιασουμε και θα τρεξουμε κ ολα αυτα που γουσταρεται πολυ!
θα ηθελα τη γνωμη σας...
φιλικα παντα!![]()
ΕΝ ΜΕΡΗ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΗΓΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.![]()
θα σου απαντήσω για μενα και τον Κωστή. Ήθελα απλώς να μου επιβεβαιώση για άλλη μια φορά πόσο καλή συνεπιβάτης είμαιΑρχικά δημιουργήθηκε από noble
θα ηθελα τη γνωμη σας...
φιλικα παντα!![]()
![]()
![]()
Γνώριζα πως θα πηγαίναμε με τον Κωστή γιατί είχαμε μιλήσει απλά κάνουμε λίγη πλάκα υπερβάλωντας λιγάκι για να πειράξει ο ένας τον άλλον. ΜΦΧ latris mixanis
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αντώνη αυτή η βόλτα δεν είχε καμιά σχέση με την βόλτα πχ που πήγαμε Ξυλόκαστρο............. Στην Εθνική εγώ ήμουν σε ένα γκρουπάκι πίσω, μαζί με τον gixxerpap (αν δεν κάνω λάθος) και 2 παιδιά ακόμα. Περίπου με 150-160 χλμ και οι μπροστά είχαν εξαφανιστεί........ Δεν τους είδαμε καθόλου μέχρι τη στάση κάτω από την γέφυρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΣΤΑΥΡΟ, ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΡΗ-ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΗ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΑΛΑΡΕΣ, ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ, ΣΕ ΨΙΛΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΪΝΤΕ ΜΕ ΤΟ FAZER ακι, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΩ.....
ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.![]()
![]()
![]()
Στην Επίδαυρο δεν έχει νόημα να πω χλμ, και με 60 να είσαι μπορεί να είναι πολλά, ανάλογα το σημείο......
Και προσοχή, δεν λέω ότι ήταν γρήγορη βόλτα, απλά δεν ήταν χαλαρή. Και φυσικά δεν είναι κακό μια βόλτα να είναι γρήγορη, προς θεού, απλά πρέπει να ξέρουμε που πατάμε όταν ξεκινάμε.
ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ STAKO ΕΜΕΝΑ TO SPORKY ΤΟΝ SF ΤΟΝ GMAKRIS ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ 999, ΦΤΑΣΑΜΕ 1-2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ Ο SPORKY ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ 120 ΣΤΙΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ 60-80 ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΝ ΣΒΕΛΤΑ ΒΡΕ ΣΤΑΥΡΕ![]()
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150KM ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΒΡΕΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Αντώνη αυτή η βόλτα δεν είχε καμιά σχέση με την βόλτα πχ που πήγαμε Ξυλόκαστρο............. Στην Εθνική εγώ ήμουν σε ένα γκρουπάκι πίσω, μαζί με τον gixxerpap (αν δεν κάνω λάθος) και 2 παιδιά ακόμα. Περίπου με 150-160 χλμ και οι μπροστά είχαν εξαφανιστεί........ Δεν τους είδαμε καθόλου μέχρι τη στάση κάτω από την γέφυρα.
Στην Επίδαυρο δεν έχει νόημα να πω χλμ, και με 60 να είσαι μπορεί να είναι πολλά, ανάλογα το σημείο......
Και προσοχή, δεν λέω ότι ήταν γρήγορη βόλτα, απλά δεν ήταν χαλαρή. Και φυσικά δεν είναι κακό μια βόλτα να είναι γρήγορη, προς θεού, απλά πρέπει να ξέρουμε που πατάμε όταν ξεκινάμε.
Τι να πω ρε παιδιά, δεν ξέρω, εμένα έτσι μου φάνηκε, ίσως επειδή αγχώθηκα χωρίς φόρμα και μπότες............... Δε ξέρω...............
Τεσπα.............
![]()
![]()
![]()
Παιδιά οι Φώτο από capture είναι λίγες τελικά, μόνο 108 να τις βάλω η να φέρω να μοιράσω cd στο δέλεαρ???? Να βάλω μόνο αυτές που έχουνε πρόσωπα η και από τον δρόμο????
Σε ότι αφορά τα παραπάνω εγώ δεν είδα πουθενά πολεμικό κλίμα από δικάβαλο, εγώ πήγαινα όπως ήθελα και δεν παρασύρθηκα από κανέναν, δεν νομίζω λοιπόν να είχε κάποιος πρόβλημα, και η Λίνα μου είπε ότι ήτανε όλα οκ, ίσος λίγο πιο γρήγορα από ότι περίμενε αλλά ο οδηγός της είχε πει "αν νιώσεις και θες να πάμε πιο αργά η πιο γρήγορα να μου το πεις, κανένα πρόβλημα"!!!!! Κάνω λάθος φίλε Γιώργο????
Σε ότι αφορά τώρα τον εξοπλισμό, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω χωρίς αυτόν σε εθνική έστω και αν χαρακτηριστεί η βόλτα ότι γίνετε από παπάκια, και αν κάνω αυτό το λάθος σίγουρα θα πηγαίνω με δικό μου ρυθμό και όχι με αυτόν που θέλουνε οι άλλοι!!!!! Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ στο παιδί με το CB 400 που δεν έκατσα παραπάνω μαζί του όταν άρχισε πλέον να ανοίγει ο δρόμος!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland