Μήπως είναι ψηλά επί της Μπισκίνη όπως ερχόμαστε από Ούλωφ Πάλμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Odin#9681
ζωγράφου παιδια..
Μήπως είναι ψηλά επί της Μπισκίνη όπως ερχόμαστε από Ούλωφ Πάλμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Odin#9681
ζωγράφου παιδια..
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
oxi oxi sto palio terma einai
Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=
Να επανέλθω και εγώ με μια ακόμα τραγική ιστορία, της προηγούμενης βδομάδας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Odin#9681
Πριν 5 λεπτα με πηρε τηλεφωνο ενας φιλος που βαζουμε τα μηχανακια στο ιδιο ΚΛΕΙΣΤΟ γκαραζ.
του κλεψανε το ΧΤ απο ΜΕΣΑ..
και ελεγα οτι τουλαχιστον για ενα πραγμα μπορω να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια...
με τις υγειες μας..
/πανικ μοουντ ον...
Μεγάλο Σάββατο στο χωριό της γυναίκας μου (κάπου στην Κορινθία), στο σπίτι του γείτονα ήρθε το μεσημέρι και ο μπατζανάκης του γιου του, με ένα ZX9 (του 1999). ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο χωριό, το μηχανάκι το έβαλε μέσα στην αυλή η οποία δεν βρίσκετε στον κεντρικό δρόμο του χωριού αλλά σε κάθετο στον οποίο δεν περνάει πολύς κόσμος αφού ανεβαίνει στο βουνό. Το βράδυ πάρκαρε και το αυτοκίνητο μπροστά, έκλεισε την πόρτα της αυλής και πήγαν όλοι μαζί με τα πόδια στην εκκλησία για την Ανάσταση.
Μίση ώρα μετά που γύρισαν... η μηχανή είχε κάνει φτερά. Η πόρτα της αυλής ήταν κλειστή, την έκλεισαν βγαίνοντας. Το μηχανάκι το πήραν σηκωτό μάλλον, γιατί όπως μου είπε το παιδί, είχε πρόβλημα με την μπαταρία και έπαιρνε μπροστά μόνο με σπρώξιμο και κόλπα.
Δεν εξηγείτε με τίποτα η φάση... Εντάξει στην Αθήνα το καταλαβαίνω ότι είμαστε ένα απέραντο μπουρδέλο, αλλά στο χωριό στη μέση του πουθενά, ένα μηχανάκι, που ζήτημα είναι να το είδαν 10 άνθρωποι... Δεν κολλάει... Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μπορεί να είχε διαφορές με κάποιον (όχι από το χωριό βεβαία), γιατί διαφορετικά θα τρελαθούμε τελείως.
Ούτως ή άλλως... το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Στην ανάσταση γίνονται χρυσές δουλειές. Φανταστείτε τι γίνετε γενικά σε αργίες, ρεβεγιόν, διακοπές, επιτάφιους, κλπ...
Όταν έμενα Ζωγράφου, το είχα και γω σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας. Μια πολυκατοικία της γειτονιάς (άλλη από αυτή που έμενα) που είχε μετατέψει το ισόγειο σε γκαράζ. Πλήρωνα νοίκι κανονικά στον ιδιοκτήτη.
Όταν έφυγα από την περιοχή, συνειδητοποίησα ότι άνετα μπορούσα να κρατήσω το κλειδί της πόρτας και να μπαινοβγαίνω όποτε ήθελα.... Εννοείται ότι δεν άλλαζαν κλειδαριά όποτε έφευγε κάποιος!
Άρα λοιπόν τζάμπα τα λεφτά... Απλά το προστατεύεις από καιρικές συνθήκες, όχι από επίδοξους ληστές. Σίγουρα είνια καλύτερα από το να το έχεις στο δρόμο αλλά μόνο αν είναι μικρό το ποσό του ενοικίου
Αφου πληρωνες που πληρωνες γιατι δεν νοικιαζες μια θεση παρκινγκ σε γκαραζ?Πιστευω αυτη ειναι η καλυτερη λυση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackMess
Όταν έμενα Ζωγράφου, το είχα και γω σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας. Μια πολυκατοικία της γειτονιάς (άλλη από αυτή που έμενα) που είχε μετατέψει το ισόγειο σε γκαράζ. Πλήρωνα νοίκι κανονικά στον ιδιοκτήτη.
Όταν έφυγα από την περιοχή, συνειδητοποίησα ότι άνετα μπορούσα να κρατήσω το κλειδί της πόρτας και να μπαινοβγαίνω όποτε ήθελα.... Εννοείται ότι δεν άλλαζαν κλειδαριά όποτε έφευγε κάποιος!
Άρα λοιπόν τζάμπα τα λεφτά... Απλά το προστατεύεις από καιρικές συνθήκες, όχι από επίδοξους ληστές. Σίγουρα είνια καλύτερα από το να το έχεις στο δρόμο αλλά μόνο αν είναι μικρό το ποσό του ενοικίου
Παιδιά γεια σας να σας πω και εγώ μια ιστορία από ένα φίλο μου. Πρέπει να ήταν κοντά στο 95 Αθήνα φοιτητής αυτός και είχε ένα 50αρι παπάκι. Κατεβαίνει το μεσημέρι από το σπίτι και βλέπει σκυμμένο στο μηχανάκι (παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο) έναν να προσπαθεί να ξεβιδώσει κάτι από την μηχανή. Όπως ήταν σκυμμένος του σκάει μια κλοτσιά με όλη του την δύναμη (μη φανταστείτε και καμιά μεγάλη δύναμη 165 είναι και αδύνατος). Το κλεφτρόνι τρώει τούμπα σηκώνεται τον κοιτάει και σα να μην έγινε τίποτα την κοπανάει ήρεμα ήρεμα. Άναυδος ο φίλος μου!!!!
Το μόνο πράγμα πιστεύω ότι βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις (λίγο όμως και αν είσαι κοντά) είναι ο συναγερμός με αισθητήρα κλίσης και μάλλον καλά κρυμμένος (εδώ οι απόψεις διίστανται γιατί πολύ λένε καλύτερα να φαίνεται γιατί τα κλεφτρόνια δε θέλουν να χάσουν χρόνο να τον απενεργοποιήσουν) εγώ πάλι πιστεύω στην έκπληξη.
http://www.noexit.co.uk/images/lar
ge/184243022xlarge.jpg
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από jonyp
Παιδιά γεια σας να σας πω και εγώ μια ιστορία από ένα φίλο μου. Πρέπει να ήταν κοντά στο 95 Αθήνα φοιτητής αυτός και είχε ένα 50αρι παπάκι. Κατεβαίνει το μεσημέρι από το σπίτι και βλέπει σκυμμένο στο μηχανάκι (παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο) έναν να προσπαθεί να ξεβιδώσει κάτι από την μηχανή. Όπως ήταν σκυμμένος του σκάει μια κλοτσιά με όλη του την δύναμη (μη φανταστείτε και καμιά μεγάλη δύναμη 165 είναι και αδύνατος). Το κλεφτρόνι τρώει τούμπα σηκώνεται τον κοιτάει και σα να μην έγινε τίποτα την κοπανάει ήρεμα ήρεμα. Άναυδος ο φίλος μου!!!!
Το μόνο πράγμα πιστεύω ότι βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις (λίγο όμως και αν είσαι κοντά) είναι ο συναγερμός με αισθητήρα κλίσης και μάλλον καλά κρυμμένος (εδώ οι απόψεις διίστανται γιατί πολύ λένε καλύτερα να φαίνεται γιατί τα κλεφτρόνια δε θέλουν να χάσουν χρόνο να τον απενεργοποιήσουν) εγώ πάλι πιστεύω στην έκπληξη.![]()
Fear is respect in reverse
Γειας σας και απο μενα..Δυστηχως και χω +1 στην ιστορια απο χθες η καλη μου ΚΤΜ 950SM μετραει μειον μανετα φρενου και τρομπα +ενα κομενο σωληνακι υψηλης.Στην πυλωτη της πολυκατοικιας που μενω (μολις πεντε μερες πριν μετακομισω) σκεπασμενο με κουκουλα το μηχανακι με προβολεις που αναβουν μονοι τους με την κινηση(που μου φαινεται οτι μαλλον τους βοηθησαν να κανουν καλυτερα την δουλεια αφου ευτυχως το μηχανακι ειναι αγρατζουνιστο αρα μπορει να το βγαλαν με μαστορια) Παντως υποσχομαι αν καποτε φωτιστω να βρω αυτον που την πηρε θα του χαρισω την μανετα στο κ0λο και θα τον παρατησω σε κανα βουνο σαπισμενο ,γιατι δεν ειναι τοσο η ιστορια με τα χρηματα αλλα η ιστορια που μερικα μ@λακισμενα σε κανουν να αισθανεσαι βλακας..Προσοχη μαγκες πολυ προσοχη
![]()
![]()
![]()
ρε τα παιδια θελουν να τα πανε στην μανα τους κ την αδερφη τους για να παψουν επιτελους να τις #@$%^^ οι γειτονες.
Που να σας κοπουν τα χερια κ@$%παιδια
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΥΛΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ.
ΓΑΜΑΤΑ ΦΙΛΕ.ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ SUPER.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΑ.....ΝΑ ΠΟΥΣ....ΡΙΑ,ΠΡΟΚΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
VAMOS ME AMOR
Παιδιά το κόλπο έχει ως εξής:
Όταν αγοράζεις τη μηχανή είσαι τυπικός.Βάζεις συναγερμό,κουλούρα,μπίλια,όποτε
την παρκάρεις στην πυλωτή.Κάθε μέρα το ίδιο.Ο κλέφτης το ξέρει και περιμένει.
Κάποια μέρα θα ξεχάσεις την κουλούρα.Εντάξει λες μωρέ δεν το κλέβουν.
Μετά την μπίλια.Πάλι εντάξει.
Ε, κάποια μέρα πέφτει και η μπαταρία ο συναγερμός δεν μπαίνει και το μηχανάκι
κάνει φτερά.
Αν το μηχανάκι μένει εκτός κλειστού γκαράζ,πολλές κλειδαριές και πάντα συναγερμό.
Ίσως πάνε παρακάτω και την γλιτώσουμε.![]()
Να πω και εγώ την εμπειρία μου εδώ στη Θεσ/νίκη, πέρυσι καλοκαίρι 10.30 το βράδυ η μηχανή (παλιό tenere 660) κλειδωμένη στο πεζοδρόμιο με πέταλο κουλούρα και κλειδαριά στο δισκόφρενο και σκεπασμένη με κουκούλα κάτω από κολώνα της ΔΕΗ, απέναντι πιάτσα ταξί και 2 περίπτερα που δουλεύουν συνέχεια και κόσμος στα μπαλκόνια λόγω ζέστης, καθόλου μοναχικά δηλαδή. Σε κάποια στιγμή με φωνάζει η γυναίκα μου στο μπαλκόνι και βλέπω κάποιον στη μηχανή (δυστυχώς του είχε ήδη φωνάξει τί κάνει εκεί), γύρω στα 50 ρωσοπόντιος από ότι φαινόταν, μέχρι να κατέβω με το ρόπαλο του baseballτην είχε κάνει αλλά με ψυχραιμία, βλέπω είχε ανασηκώσει την κουκούλα προφανώς για να τσεκάρει, φεύγοντας βλέπω ένα ένα alfa romeo mito να έρχεται προς το μέρος μου με την όπισθεν αντίθετα στο μονόδρομο να σταματάει και μετά να ξαναφεύγει, μετά η γυναίκα μου μου είπε πως αυτό το αυτοκίνητο τον είχε αφήσει εκεί και τον ξαναπήρε 3-4 τετράγωνα παρακάτω. Τί να πει κανείς.
Ρωσοπόντιος? Για URAL έψαχνε ρε.......Αρχικά δημιουργήθηκε από apostolos72
Να πω και εγώ την εμπειρία μου εδώ στη Θεσ/νίκη, πέρυσι καλοκαίρι 10.30 το βράδυ η μηχανή (παλιό tenere 660) κλειδωμένη στο πεζοδρόμιο με πέταλο κουλούρα και κλειδαριά στο δισκόφρενο και σκεπασμένη με κουκούλα κάτω από κολώνα της ΔΕΗ, απέναντι πιάτσα ταξί και 2 περίπτερα που δουλεύουν συνέχεια και κόσμος στα μπαλκόνια λόγω ζέστης, καθόλου μοναχικά δηλαδή. Σε κάποια στιγμή με φωνάζει η γυναίκα μου στο μπαλκόνι και βλέπω κάποιον στη μηχανή (δυστυχώς του είχε ήδη φωνάξει τί κάνει εκεί), γύρω στα 50 ρωσοπόντιος από ότι φαινόταν, μέχρι να κατέβω με το ρόπαλο του baseballτην είχε κάνει αλλά με ψυχραιμία, βλέπω είχε ανασηκώσει την κουκούλα προφανώς για να τσεκάρει, φεύγοντας βλέπω ένα ένα alfa romeo mito να έρχεται προς το μέρος μου με την όπισθεν αντίθετα στο μονόδρομο να σταματάει και μετά να ξαναφεύγει, μετά η γυναίκα μου μου είπε πως αυτό το αυτοκίνητο τον είχε αφήσει εκεί και τον ξαναπήρε 3-4 τετράγωνα παρακάτω. Τί να πει κανείς.
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Λες ρε ασημί;Ρωσοπόντιος? Για URAL έψαχνε ρε.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: