Η καλυτερη φαση ηταν η μεταφραση του Till
You got a μ00nie, i have a p**tsa
:rotflmao: :rotflmao:
Εγω επειδή πιανομαι στους μπροστιαρηδες (και μαζι με τον φιλο Τασούλη Ανοίξαμε 2 "πλατειες" καλες εκει περα) εχω να πω οτι περασα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!
Μετά πήγα στο Poquito Grande που ειχαν παει και κατσανε σχεδον μεχρι το πρωι.
Στο στο du riechst so gut την άκουσε ο φωτισμός... Λιγοι το καταλαβανε...
Επίσης και καποια βεγγαλικά δεν φυγανε ποτε... Ειχανε και θεμα με το δασος για μερικά απο δαυτα.
Υποτονικο κοινο?
Δεν το ειδα... :rotflmao: Επαιζα απο Έκτη σειρά εως και καγκελο. και γινοταν παντου τσι κ@ριολας!
Εγω ενα 8 στα 10 βαζω. δεν ειναι και Volkerball. Το setlist ειναι καθαρά promo του liebe ist fur alle da, το οποιο δε μΕ αρεσει.
Αλλα ναι, Το ευχαριστήθηκα!
@ Talas.
Αφου τους εχεις ξαναδει... Ετσι παιζουν ανεξαρτήτως κοινού. Ειναι ψυχροί Γερμαναραδες.
Δε νομιζω οτι μπορουσαν να αλλαξουν το setlist οπως τους καθισει εκεινη τη στιγμη μονο και μονο για τον κοσμο...
![]()
@ nickald
Κατέβηκες ρε αληταρα?
Ενα τηλ δεν πηρες?
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
http://www.youtube.com/user/GodsmackGr
Μερικα βιντεα που πετυχα σε search
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Τασο μ@λακια μου ρε συ
Ξεχασα οτι θα εισαι εκει.....
8/10 που βαζεις ειναι πολλα 7/10 θα ελεγα εγω αλλα ειμαι προκατειλημμένος και συγκρινω την παρουσια τους στο Velodrom
Και στον ηχο ειχαν 2-3 θεματα αλλα δε γ@μεις....
Το δυσκολο ειναι να ακολουθησει το κοινο την παρασταση γιατι σε καποια κομματια συμμετεχει ουσιαστικα το κοινο, και οταν δεν γνωριζεις την γλωσσα δεν μπορεις...
Αυτο μπορει να μεταφραστει και ως υποτονικοτητα του κοινου αλλα δεν ισχυει...
Στο 1ο μισό ψιλοξενέρωσα. Στο δεύτερο μισό κάτι πήγε να γίνει. Ωραίο το show. Ειδικά η Γερμανική σημαία στην αρχή όλα τα λεφτά!! 7/10 κι από μένα στην Τουρκία που είδα αποσπάσματα online ήταν πολύ καλύτεροι. Μα να μην πουν κομμάτια όπως το America; Κι όσο για το κοινό τι να πω. ΤΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ. Να μην ξέρουν κανένα στίχο να μην ακολουθούν σωστά το ρυθμό. Μεχρι και o Till μας πήρε χαμπάρι και φώναζε χέρια ψηλά. :a025: :a025:![]()
![]()
Δηλαδή πήγαν μόνο και μόνο για να πουν ότι πήγαν;
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
στο du hast εγινε πραγματικα της π00τανας, εκει το κοινο τα εδωσε ολα, τωρα στα υπολοιπα ολοι συμφωνουμε στα ιδια λιγο πολυ... αντε να μας αξιωσει ο θεος να τους δουμε και σε κανα μερος της προκοπης!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
στο du hast εγινε πραγματικα της π00τανας, εκει το κοινο τα εδωσε ολα, τωρα στα υπολοιπα ολοι συμφωνουμε στα ιδια λιγο πολυ... αντε να μας αξιωσει ο θεος να τους δουμε και σε κανα μερος της προκοπης!!
Στο Du Hast εγινε πανικος, γιατι αυτο το τραγουδι το ξερουν ολοι! Ακομα και ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με τετοια ακουσματα.
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Πωπω ρε φίλε, εσύ έβγαλες γαμάτες φωτογραφίες..Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν θέλεις, μπορείς να τις ανεβάσεις σε ένα αρχείο zip να τις κατεβάσουμε;
Η δική μου φωτογραφική τα'χει παίξει, δυσκολεύεται να εστιάσει... Γεράματα...![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
ημουν αρκετα μπροστα κ προς τα αριστερα οπως κοιτας την σκηνη ...
εγω το γουσταρα τρελα! πολυ ωραιο show και εμεις χτυπιομασταν με τα κομματια!!!
τα πρωτα που παιξανε ηταν (αναμενωμενο) απο το τελευταιο αλμπουμ για προμοτιον ...
μετα που επεξαν τα πιο βαρβατα κομματια εγινε πανικος, τουλαχιστον εκει που ημουν εγω ... μια ματια που εριξα πισω - ...δεν - καπως μουντοι κ μουδιασμενοι ...
οταν σε καποια φαση σταματησαν, αν ακουσατε καποιον τρελο να φωναζει μονος του ZUGABE, ημουν εγω ... δυστηχως μονος μου ...
το μονο μου παραπονο ηταν που δεν επεξαν το engel και το america
αλλα νταξ, δεν πειραζει ... το show ηταν απιστευτο, πολλα εφε, φωτιες , εκρηξεις ... η ελληνικη σημαια που εβγαλε ο keyboardας οταν εκανε βαρκαδα πανω απο το κοινο ηταν ολα τα λεφτα, οπως επισης και οταν υποκλιθηκαν μπροστα μας στο τελος ...
ΥΣ : Οσοι δεν φυγατε κατευθειαν οταν τελειωσε η συναυλια, ακουσατε απο τα ηχεια που επεζε το sonne με ελληνικη προφορα και μπουζουκακι αντι για ηλεκτρικες κιθαρες ?!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
9/10 απο εμενα ... αξιζαν πραγματικα !!!
Πω πω πλακα κανεις, πρεπει να ειμασταν ακριβως μπροστα σου! Τι στο καλο ειναι αυτη η εκφραση???Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
ημουν αρκετα μπροστα κ προς τα αριστερα οπως κοιτας την σκηνη ...
εγω το γουσταρα τρελα! πολυ ωραιο show και εμεις χτυπιομασταν με τα κομματια!!!
τα πρωτα που παιξανε ηταν (αναμενωμενο) απο το τελευταιο αλμπουμ για προμοτιον ...
μετα που επεξαν τα πιο βαρβατα κομματια εγινε πανικος, τουλαχιστον εκει που ημουν εγω ... μια ματια που εριξα πισω - ...δεν - καπως μουντοι κ μουδιασμενοι ...
οταν σε καποια φαση σταματησαν, αν ακουσατε καποιον τρελο να φωναζει μονος του ZUGABE, ημουν εγω ... δυστηχως μονος μου ...
το μονο μου παραπονο ηταν που δεν επεξαν το engel και το america
αλλα νταξ, δεν πειραζει ... το show ηταν απιστευτο, πολλα εφε, φωτιες , εκρηξεις ... η ελληνικη σημαια που εβγαλε ο keyboardας οταν εκανε βαρκαδα πανω απο το κοινο ηταν ολα τα λεφτα, οπως επισης και οταν υποκλιθηκαν μπροστα μας στο τελος ...
ΥΣ : Οσοι δεν φυγατε κατευθειαν οταν τελειωσε η συναυλια, ακουσατε απο τα ηχεια που επεζε το sonne με ελληνικη προφορα και μπουζουκακι αντι για ηλεκτρικες κιθαρες ?!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
9/10 απο εμενα ... αξιζαν πραγματικα !!!
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
ημουν στην Γερμανια κ σε καθε συναυλια στο τελος φωναζαμε ZUGABE για να ξαναβγουν!
και σαν γνησιοι γερμαναραδες που ειναι οι Rammstein, αν με ακουσαν σιγουρα θα το εκτιμησαν!
![]()
Αν φωναζαμε ολοι μαζι zugabe , ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναβγαιναν κ θα παιζαν περισσοτερη ωρα (ισως κ τα 2 κομματακια που περιμενα να ακουσω κ δεν ακουσα)
![]()
ΥΣ: Ξεχασα να σας πω οτι κερδισα στο σταντ με τα τσιγαρα 2 εισητιρια για την συναυλια τα Σαββατο 10/7 στο terra vibe αξιας 78ε
![]()
ΥΣ: σορρυ , αν σας πηρα τα αυτια![]()
Ναι .... να μην ξερουμε κανενα στιχο απο αυτην την πανεμορφη και τοσο ευηχη γλωσσα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Κι όσο για το κοινό τι να πω. ΤΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ. Να μην ξέρουν κανένα στίχο
Δηλαδή πήγαν μόνο και μόνο για να πουν ότι πήγαν;
Keep on rocking in a free world !!!
Θα 'πρεπε. Ποτέ δεν ξέρεις... :a39:Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Ναι .... να μην ξερουμε κανενα στιχο απο αυτην την πανεμορφη και τοσο ευηχη γλωσσα.....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais