:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ανταλλασω το τενερε μου με αυτο το τσοπερ... (με αυτη την συνεπιβατη φυσικα)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ανταλλασω το τενερε μου με αυτο το τσοπερ... (με αυτη την συνεπιβατη φυσικα)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Καλύτερη μεταξύ των τριών είναι αυτή και απορώ πως δεν το προτείνατε στον άνθρωπο. Τι στο καλό? τσακωμένοι είστε με το πιο εμπορικό μοτοσακό?? (Στην Ελλάδα μόνο)
Ευτυχώς που είμαι κι εγώ εδω μέσα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σκέψου αυτά που σου είπαν οι συνάδελφοι και πάρε V strom 650![]()
Θα μου πείς δεν είναι on-off. ....λεπτομέρειες.
1.Transalp Επειδή είναι Ηονδα και φιλικό και πάει παντού απο λίγο.
2.Tenere Επειδή μονοκύλινδρο
3.F 650 GS Επειδή είναι Μπε Εμ Βε
![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Δεν ρώτησε ποια μηχανή...αλλά ποια μηχανή από τις τρεις........αλλιώς ξέραμε και μεις να του πούμε να πάρει το Versys......Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Καλύτερη μεταξύ των τριών είναι αυτή και απορώ πως δεν το προτείνατε στον άνθρωπο. Τι στο καλό? τσακωμένοι είστε με το πιο εμπορικό μοτοσακό?? (Στην Ελλάδα μόνο)
Ευτυχώς που είμαι κι εγώ εδω μέσα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σκέψου αυτά που σου είπαν οι συνάδελφοι και πάρε V strom 650![]()
Θα μου πείς δεν είναι on-off. ....λεπτομέρειες.
1.Transalp Επειδή είναι Ηονδα και φιλικό και πάει παντού απο λίγο.
2.Tenere Επειδή μονοκύλινδρο
3.F 650 GS Επειδή είναι Μπε Εμ Βε![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ήθελα να κάνω λίγη πλακίτσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δεν ρώτησε ποια μηχανή...αλλά ποια μηχανή από τις τρεις........αλλιώς ξέραμε και μεις να του πούμε να πάρει το Versys......![]()
Δεν θα το πρότεινα στην πραγματικότητα. Δεν πιστεύω εξάλου ο,τι θα ταίριαζε, στον φίλο, το V-Strom. Μου φαίνεται αρκετά συνειδητοποιημένος γι' αυτό.
Επίσης παράθεσα τα τρία μοντέλα κατά υποκειμενική σειρά προτίμησης
Άσχετο: Έπεσε στα χέρια μου σήμερα το τελ. ΜΟΤΟ και σε ένα άρθρο του περιέγραφε κατά τον γράφοντα τα είδη των αναβατών ανάλογα με την κατηγορία ή τη μάρκα της μοτοσυκλέτας τους. Οι V-Stromάδες ήταν μία ξεχωριστή κατηγορία![]()
παιδια εχω το freewind και δεν το αλαζω με κανενα:rotflmao:
Έχω πονοκέφαλο, αλλά δεν θα τον άλλαζα με το freewind.![]()
![]()
![]()
![]()
Απο ότι βλέπω έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που άνοιξε το θέμα ... κάθισα και το διάβασα όλο γιατί με ενδιαφέρει και μένα η αγορά καινούργιας μηχανής και είμαι ανάμεσα σε BMW F650GS(800cc) και vstorm 650 αλλά δεν κατέληξα πουθενά και θα ήθελα να σε ρωτήσω φίλε teo εσύ τελικά κατέληξες ??? Τι αγορά έκανες???