Ας βάλει όντως κάποιος κάτι σε χάρτη να δούμε σε πιο επίπεδο θα κινείστε μπας και το ψήσω να εκδράμω και εγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
και κανά χάρτη αν δεν σας πειράζει...![]()
![]()
![]()
Ας βάλει όντως κάποιος κάτι σε χάρτη να δούμε σε πιο επίπεδο θα κινείστε μπας και το ψήσω να εκδράμω και εγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
και κανά χάρτη αν δεν σας πειράζει...![]()
![]()
![]()
Να υπενθυμισω χοντρικα τα εξης:
Οι διαδρομες θα ειναι κυριως χωματινες με αρκετη δυσκολια(λασπες,λουκια,πετρα κλπ) αλλα θα κινηθουν σε πανεμορφα μερη οποτε αξιζει η ταλαιπωρια.
Οποτε οσοι ενδιαφερονται απαραιτητα να εχουν μηχανακι on-off προσανατολισμου με χωματινα λαστιχα.
Και επισης καλο ειναι να υπαρχει μια σχετικη εμπειρια οδηγησης σε δυσκολα τεραιν,οπως επισης και ο εξοπλισμος να ειναι καταλληλος για αυτες τις συνθηκες.Μπορει να βρουμε βροχη,μπορει ακομα και χιονι και πολυ πιθανα να εχουμε και κανα σκασμενο λαστιχο...
Οταν φιξαριστουν οι ημερομηνιες θα φτιαξω ενα καταλογακι με τα απαραιτητα που θα πρεπει ολοι να εχουμε μαζι μας(εκτος βεβαια απο τα λεφτα για πληρωσουμε τον ταβερνιαρη!)
Χαρτες εντος των ημερων
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Είναι δικαιολογημένη η απορία σου .....Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
ρε Greg_950 S πολύ ενημέρωση.τα έχεις κάνει τα μέρη;
κανόνισε το σ/κ μετα τις 25 να βρεθούμε με τα παιδιά απ΄τη Καβάλα να τα πούμε![]()
![]()
Εδώ και αρκετά χρόνια, πρώτα ως ορειβάτης, μετά σαν αναβάτης, βάλε και το στρατιωτικό και τέλος σαν τετρακίνητος ( και αναβάτης ), έχω γυρίσει τα περισσότερα βουνά της ηπειρωτικής Ελλάδας και λιγότερο της νησιωτικής ....![]()
Τις περισσότερες διαδρομές που έχω γράψει στο post, τις έχω ως ηλεκτρονικά αρχεία ( xxx.gdb ) για GPS Garmin.![]()
Και για "ζέσταμα" βάζω μία φωτό από Πίνοβο ( 2005 ) , στη διαδρομή Βορεινό - Πευκωτό :
![]()
Ρε Θωμά, αυτό είναι "πετάχτηκα για τσιγάρα" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
φωτογραφικά η διαδρομή της 1ης μέρας.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Θωμά, αυτό είναι "πετάχτηκα για τσιγάρα" ...![]()
120-140 <<βατού>> χωματόδρομου η μέρα είναι...![]()
![]()
![]()
Αν δεν έχει χιόνι, που λογικά δε θα έχει, είναι χαλαράουα....Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
120-140 <<βατού>> χωματόδρομου η μέρα είναι...![]()
![]()
![]()
![]()
Μίλησα με Θωμά εψες, κάντε τα κουμάντα σας από ημερομηνίες που βολεύουν εσας και εγώ θα εμφανιστώ ως wild card ενδεχομένως...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Στεργιος,Θοδωρας και λοιποι ακουνε,οβερ?![]()
![]()
Βασικά, μια είναι νούμερο 39, μία 30 και παίζει και ένα παπουτσάκι αγκαλιάς για εφτα μηνών κορίτσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
wild pantofla imho!![]()
![]()
+ 950...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Να υπενθυμισω χοντρικα τα εξης:
Οι διαδρομες θα ειναι κυριως χωματινες με αρκετη δυσκολια(λασπες,λουκια,πετρα κλπ) αλλα θα κινηθουν σε πανεμορφα μερη οποτε αξιζει η ταλαιπωρια.
Οποτε οσοι ενδιαφερονται απαραιτητα να εχουν μηχανακι on-off προσανατολισμου με χωματινα λαστιχα.
Και επισης καλο ειναι να υπαρχει μια σχετικη εμπειρια οδηγησης σε δυσκολα τεραιν,οπως επισης και ο εξοπλισμος να ειναι καταλληλος για αυτες τις συνθηκες.Μπορει να βρουμε βροχη,μπορει ακομα και χιονι και πολυ πιθανα να εχουμε και κανα σκασμενο λαστιχο...
Οταν φιξαριστουν οι ημερομηνιες θα φτιαξω ενα καταλογακι με τα απαραιτητα που θα πρεπει ολοι να εχουμε μαζι μας(εκτος βεβαια απο τα λεφτα για πληρωσουμε τον ταβερνιαρη!)
Χαρτες εντος των ημερων
Και χιόνια να μην έχει γενικά στις διαδρομές (με εξαίρεση το χιονοδρομικό στο Καϊμάκ ή και το σέρβικο μνημείο στη συνοριογραμμή - υψομ. 2.524 m), από όλα τα άλλα θα βρούμε σίγουρα.
Επίσης ίσως χρειασθούν μπετόνια βενζίνης για τα μικρότερα ντεπόζιτα, εκτός αν τους μεταγγίζουν οι "μεγαλύτεροι". Σαμπρέλες ή κιτ tubeless και σχοινί για τράβηγμα των κολλημένων είναι must...![]()
Κατά πάσα πιθανότητα μέσα και για τις δύο εκείνες ημερομηνίες![]()
Μας κόψανε 13ο και 14ο μισθό. Αλλά εγώ τους την έσκασα. Η εργοδότριά μου δεν με πληρώνει καθόλου χα χα χα κι έτσι δεν έχουν τι να μου κόψουν. Βόλτα όμως θα έρθω. Μου αρέσει η περιοχή, μου αρέσουν οι δυσκολίες, μου αρέσουν σαν άνθρωποι οι βόρειοι αλλά πάνω απ' όλα νιώθω ότι ταιριάζουμε με τον Θωμά. Θα τσακίσουμε τα μπουγατσάδικα αλλά και μερικές στάνες. Έτσι Θωμάκο??
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
νιώθω ότι ταιριάζουμε με τον Θωμά.
κρύβε λόγια ρε,θα μας πάρουν χαμπάρι