Συνυπολογίστε στη πρόταση σας α) τη σχετική κουλάμαρα μου και απειρία σε τέτοιο γκάζι, β) τους δρόμους της Κρήτης.
Σας ευχαριστώ παιδιά. Τελικά βλέπω ότι αυτά που είχα στο μυαλό μου επαληθεύονται.
![]()
![]()
![]()
Συνυπολογίστε στη πρόταση σας α) τη σχετική κουλάμαρα μου και απειρία σε τέτοιο γκάζι, β) τους δρόμους της Κρήτης.
Σας ευχαριστώ παιδιά. Τελικά βλέπω ότι αυτά που είχα στο μυαλό μου επαληθεύονται.
![]()
![]()
![]()
οκ, αναφερομουνα στα πλαισια των ρυθμισεων που επιδεχονται με το κατσαβιδακι και το κλειδακι!Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Εαν κάνεις revalving όλα τα φιάχνεις όπως θέλεις αλλά μετά θα έχεις άλλο πρόβλημα. Το πολύ άκαμπτο πλαίσιο και ψαλίδι θα σου μεταφέρει πολύ δουλειά στις αναρτήσεις και πιθανά να μην πατάει καλά και να σου χαλάσει όλη την συμπεριφορά εαν τις μαλακώσεις πέρα από κάποιο όριο (δεν ξέρω πιο είναι αυτό).
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
paidia...δε ξερω για τα tuono...παντως τα monster δε ξερω κατα ποσο θα δουλεψουν στους δρομους της κρητης(που απο τι λενε οι περισσοτεροι εναι ελλεινοι)...
το Monster θελει δρομο, οχι κωλοδρομο...οποτε μαλλον πρεπει να παει σε κατι πιο ''μαλακο'' το οποιο θα οδηγιεται και πιο ανετα και πιο σβελτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
paidia...δε ξερω για τα tuono...παντως τα monster δε ξερω κατα ποσο θα δουλεψουν στους δρομους της κρητης..
Ποια Κρήτη μωρέ, όλο εδώ είναι...![]()
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Ποια Κρήτη μωρέ, όλο εδώ είναι...![]()
αμα ειναι για εδω, παπακι...τι monster και μλκιες του λετε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλορίζικοΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
καλορίζικο
Ζηλιάρηηηηηηηηηη :a029: :a029: :a029:
:a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ζηλιάρηηηηηηηηηη :a029: :a029: :a029:
να σου θυμίσω ότι εγώ με την απρίλια εξετέλεψα
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
:a24:
να σου θυμίσω ότι εγώ με την απρίλια εξετέλεψα
Ρε πούλα κανά πατελόνι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
*ps Άμα το πάρω δε θα θες να το καβαλήσεις ρουφιανάκι...?![]()
![]()
άλλο η ξεπέτα και άλλο να δίνω τα λεφτά μου σε μια εταιρεία που με έχει γραμμένο κανονικάΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε πούλα κανά πατελόνι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
*ps Άμα το πάρω δε θα θες να το καβαλήσεις ρουφιανάκι...?![]()
![]()
![]()
Εν γένει κατέχεις ότι συμφωνώ μαζί σου μάστορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
άλλο η ξεπέτα και άλλο να δίνω τα λεφτά μου σε μια εταιρεία που με έχει γραμμένο κανονικά![]()
Όμως κάνε και εσύ αν θες τη πρόταση σου. Μέχρι στιγμής με το διάβασμα που έχω ρίξει και τις απόψεις εδώ, το παλιό tuono το θεωρούν αξιόπιστο ακόμα και οι Japanόφιλοι.
![]()
Για την Κρητη πάρε ρε ένα KTM 950 adventure που παίζουν πια στα 6000 να γουσταρεις και πουλα τα αλλά. Δεν υπάρχει καλύτερο. Και για δρόμο και για λακουβες και για χώμα και να βλέπουν την ουρά σου όλοι και με καρμπυρατερ ώστε να μην ψάχνεις μάστορα με εγκέφαλο.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εν γένει κατέχεις ότι συμφωνώ μαζί σου μάστορα.
Επειδή τον έχω από κοντά, το "μάστορα" ήταν αστραπιαίο edit στο προϋπάρχον "αγάπη μου".
:rotflmao: :a07:![]()
safety doesn't happen by accident
δεν έχω κάτι με το τουόνο, το γουστάρω με χίλια, πάρ'το ... με την εταιρεία έχω (ειναι θέμα αρχής να 'ουμΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εν γένει κατέχεις ότι συμφωνώ μαζί σου μάστορα.
Όμως κάνε και εσύ αν θες τη πρόταση σου. Μέχρι στιγμής με το διάβασμα που έχω ρίξει και τις απόψεις εδώ, το παλιό tuono το θεωρούν αξιόπιστο ακόμα και οι Japanόφιλοι.
![]()
)
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Επειδή τον έχω από κοντά, το "μάστορα" ήταν αστραπιαίο edit στο προϋπάρχον "αγάπη μου".
:rotflmao: :a07:![]()
Ε... μη καρφωνόμαστε παντού.... 'Ασε που κατά βάθος με ψήνει για να το καβαλάει και αυτός *......
* Το Tuono![]()
![]()
![]()
![]()