Ό,τι να 'ναι:ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
μια ερωτηση...
γιατι πρεπει να πληρωνουμε για σταθμευση τον εκαστοτε δημο;;;
Ό,τι να 'ναι:ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
μια ερωτηση...
γιατι πρεπει να πληρωνουμε για σταθμευση τον εκαστοτε δημο;;;
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
τι οτι να ναι;
εξηγησε μου γιατι ειλικρινα δεν ξερω...
...οτι να'ναι...
ρε φιλε ξαναδιαβασε τι εχει γραφτειΑρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
τι οτι να ναι;
εξηγησε μου γιατι ειλικρινα δεν ξερω...
δες τα λινκς απο Κ.Ο.Κ. και αποφασεις που εχουν γραψει εφημεριδες και θα καταλαβεις
αν παλι δεν σαρεσουν ολα αυτα που διαβασες, πηγαινε εσυ με οσους δεν τους αρεσουν(και γω μεσα) και ψηφιστε αλλο κομμα να τα αλλαξετε
και μια ερωτηση απο μενα για σενα
εσυ σε δημο δεν μενεις? σε βαρκα μενεις?
ο δημος οσα εσοδα παιρνει απο αυτην την ιστορια για σενα τα χαλαει
αν δεν τα χαλαει για σενα, ακολουθα την ιδια διαδικασια με πριν, αλλα στις δημοτικες εκλογες
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
κατ αρχην δεν το πηγα προσωπικα...
δευτερον οντως δεν ξερω για ποιο λογο πρεπει να πληρωνω για σταθμευση σε δημοσιο δρομο, κ εσυ δε μου εξηγησες...
τριτον αφου ειστε τοσο εξυπνοι κ εμεις οι υπολοιποι τοσο βλακες κ μουτσοι (αφου μαθαμε οτι μενουμε σε βαρκα) εξηγησε μου σε παρακαλω γιατι πρεπει να πληρωνεις σταθμευση σε συγκεκριμενα σημεια κ περιοχες κ οχι σε ολους τους δημους, χωρια κλπ της ελλαδας...
α, και τα εσοδα του δημου πανε για μενα οσο πανε τα διοδια για σενα...
με ναυτικους χαιρετισμους
![]()
...οτι να'ναι...
και by the way ψηφιζω ακυρο...
ποτε μου δεν ψηφισα κανεναν τους...
και ουτε προκειται...
...οτι να'ναι...
σου πα φιλε, ειναι αποφασεις που εξουσιωδοτουν τους δημους να εχουν καποιες ελεγκτικες, εισπρακτικες αρμοδιοτητεςΑρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
με ναυτικους χαιρετισμους
![]()
και επιβολη τιμωριας.
αν ψαξεις στο γκουγκλ αλλα και στα λινκ που εχουν ΗΔΗ γραφτει στο θρεαντ θα τα δεις
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ
αν δεν σου αρεσουν ολα αυτα, με τα διοδια, τους δημους, κλπ κλπ ψηφισε να τα αλλαξεις
γεια σου και σενα:rotflmao:
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
μαν νομιζω παρεξηγησες τα γραφομενα μου:
οχι, γιατι να πληρωνουμε τα προστιμα αλλα γιατι να πληρωνουμε παρκινγκ σε δημοσιο δρομο...
ποιον να ψηφισω για να αλλαξουν;
δε σου ειπα δεν ψηφιζω,ψηφιζω αλλα ριχνω ακυρο...
ωραια φωτογραφια!!!
...οτι να'ναι...
θανκ γιουΑρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
μαν νομιζω παρεξηγησες τα γραφομενα μου:
οχι, γιατι να πληρωνουμε τα προστιμα αλλα γιατι να πληρωνουμε παρκινγκ σε δημοσιο δρομο...
ποιον να ψηφισω για να αλλαξουν;
δε σου ειπα δεν ψηφιζω,ψηφιζω αλλα ριχνω ακυρο...
ωραια φωτογραφια!!!
την εβγαλα σε μια εκπαιδευτικη εκδρομη:rotflmao:
φιλε ειλικρινα για τις ερωτησεις σου ψαξε λιγο και θα βρεις τις απαντησεις
ποιος και ποτε πηρε τις αποφασεις για ολα αυτα
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
:a1:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
+1![]()
Απλά τόσα χρόνια καλομάθαμε και τώρα που ισχύουν (επιτέλους) έστω και σε μικρό ποσοστό οι Ευρωπαΐκοί νόμοι, πειράξανε την ανεμελειά μας και φωνάζουμε για Χούντα!!! Έλεος ρε παιδιά, επειδή κάτι δεν μας βολεύει δεν σημαίνει πως έχουμε Χούντα...
φυλε εκει που εφαρμονονται οι Ευρωπαικοι νομοι
πρωτα εχουν φτιαξει Ευρωπαικους χωρους σταθμευσεις ακομα και για ποδηλατα
Χουντα εεε??
χμμμμ μπορει να ειχαμε και μια πιστα ακομα
χαχαχαχαχχαχα
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Βρείτε σημείο στο πεζοδρόμιο που σίγουρα δεν ενοχλείτε.
Προτιμήστε να παρκάρετε πίσω από σταθερό σημείο όπου δεν έχει πρόσβαση η μπήγα του γερανού. (δεντρο, κολώνα στοάς, στεγαστρο, κλ.)
Δεστε τη μηχανή (πέταλο στην πίσω πλάκα για ευνόητους λόγους) και αν υπάρχει η δυνατότητα αλυσιδίτσα αλά Ψάλτης.
Συναγερμός και κοντα σας έτσι ώστε να ρίχνετε και κανένα βλέφαρο που και που.
Το 2 είναι ΣΟΣ!!! Να μη μπορούν να τη φτάσουν!!!
ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ!!!!
Το να με γραψουν για παρανομο παρκαρισμα εφοσον το κανω ενσυνείδητα το δεχομαι. Το να αγγιξουν την περιουσία μου όμως δεν το δεχομαι απο κανενα πούστη!
Καλημέρα.
πειραιας.
μπροστα απο την εκκλησια του αγ. κωνσταντινου.οδος καραισκου πριν να βγεις στην βασ.γεωργιου εχει προεκταθει το πεζοδρομιο και κοματι της προεκτασης ειναι για παρκινγκ μοτοσυκλετων.τα αυτοκινητα παρκαρουν μπροστα απο την προεκταση με αποτελεσμα να μη μπορεις ουτε να μπεις ουτε να βγεις.
η ασφαλεια του πειραια ειναι ΔΙΠΛΑ αλλα δεν εχουν αυτοι αρμοδιοτητα.η τροχαια πειραια δεν μπορει να κανει κατι γιατι εχει στειλει τους τροχονομους να προκαλουν κυκλοφοριακο εμφραγμα κυριως στο λιμανι (μα οποτε αφηνουν οι μαλακες τα φαναρια να κανουν τη δουλεια τους ολα πανε ρολοι.δε ξερω τι ταλεντο ειναι αυτο των τροχομπατσων) και οι υπολοιποι τρεχουν με τα ανακριτικα σε διαφορα ατυχηματα.οι υπολοιποι κοπριτες καθοντε στα γραφια τους και πινουν καφε.οποτε ουτε αυτοι μπορουνε να βοηθησουν.οι δημοτομπατσοι οταν βρεχει δε βγαινουν λεει απο τα γραφεια γιατι θα κρυωσει ο πωπος τους και τι θα κανουμε μετα...οι ταμπελες ειναι για εφε.φταιω εγω μετα να παρω μια βρεγμενη σανιδα...και να διακειμαι δυσμενως προς τους μπατσους.βεβαια θα βγει ο λευτερης (βγεςαποτηνεπιρεια) και θα πει να ψηφισω αλλο κομα για να κανουν τη δουλεια τους οι μπατσοι![]()
ΓΤΠΚ δλδ.
ετσι δε μου δινεται η δυνατοτητα να παρκαρω οπουδηποτε αλλου παρα μονο πανω στο πεζοδρομιο.θα προσπαθησω να το κανω διακριτικα.αναμεσα σε δυο δεντρα και πισω απο καγκελο.εκει δλδ που δεν θα παει πεζος για κανεναν λογο.
ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ξερω οτι ειμαι παρανομος και ας μην ενοχλω.σε αυτη τη περιπτωση δεχομαι την κληση και λεω και ευχαριστω ασχετα αν το θεωρω αδικο.ξερω τι γινεται και κανω την επιλογη μου.ε αν τωρα παω και το παρατησω περηφανα μεσα στη μεση του πεζοδρομιου χωρις ιχνος τακτ και μου το σηκωσουν...ε καλα να μου κανουν!!!
το γεγονος δλδ οτι εχω μουνοπανα πολιτικους,μουνοπανα μπατσους,μουνοπανα συμπολιτες με ιχ δεν σημαινει οτι πρεπει να γινω και εγω σαν τα μουτρα τους και μαλιστα με τη πραξη μου να υποστουν κυρωσεις οι μητερες με τα παιδια τους,οι εγκυες,οι ηλικιωμενοι,οι αμεα δλδ οι ανθρωποι που χρειαζονται τη βοηθεια μας.
στο πλαισιο της τελευταιας παραγραφου δεχομαι να μου το καψουν το μηχανακι.σε καθε αλλη περιπτωση ομως σφαλιαρες και κλωτσιες σε οποιον ακουμπησει...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε μαγκες εχετε καταλαβει οτι οι φορτωτικες στο κεντρο της Αθηνας γινονται σε πεζοδρομια αεροδρομια οπου δεν ενοχλουν με την καμμια την διελευση πεζων???το θεμα δεν ειναι να φαω η οχι κληση...αλλα με ποιο δικαιωμα και αρμοδιοτητα το παιρνει γερανος???
ακομα περιμενω να μου πουν οι νομοταγεις σε ποιο σημειο του κεντρου δουλευουν και το βασικοτερο που αφηνουν τις μηχανες τους...
![]()
Καλά πάρε μιαΑρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
φουσκοσα ......
(Σόδα είναι)