έχει άμπς ετούτο ωρέ ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
παίρνεις ενα χορνετ 900 και το βάζεις (με λιγη πατέντα) το φαιριγνκ απο το χορνετ 600 S![]()
έχει άμπς ετούτο ωρέ ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
παίρνεις ενα χορνετ 900 και το βάζεις (με λιγη πατέντα) το φαιριγνκ απο το χορνετ 600 S![]()
όλα μαζί ένα πακέτο ... σε καμία περίπτωση δεν είναι βέβαια χειρότερο απο το cbf...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Να τος ο εμπεριστατωμένος (ΤΜ)!
Όταν λες ότι το bandit "δεν είναι το πιο καλοζυγισμένο" τι εννοείς? Στις χαμηλές ταχύτητες ή γενικότερο στήσιμο (πλαίσιο γεωμετρία, κ.λπ)?
στα λεφτά του είναι μια πολύ καλή ευκαιρία![]()
απο την άλλη βέβαια, ένα πουλάκι μου σφύριξε για ένα ΚΤΜ 990 SMT, με 900χλμπου δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις απο ένα καινούργιο, με δυο τελικά Akrapovic που πωλείται για τις επόμενες ώρες ....
τιμές καινούργιων:
ΚΤΜ 990 SMT: ?14.300
Akrapovic: ?1.500 (ας πουμε ότι αυτες τις παίρνουμε και φθηνότερα)
το συγκεκριμένο λοιπόν πωλείται στα ....ΕΣΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ???
:rotflmao:
ωπ, όχι σορρυ εξεχάστηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
έχει άμπς ετούτο ωρέ ;;![]()
![]()
εεεεε μας ζάλισε.... δεν υπάρχει μηχανάκι να ικανοποιεί όλα τα <<απαραίτητα>> ...
Νίκο πάρε το CBF1000 ωωωωωωωωωωωωωωω
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ΡΕ ΠΑΠ? ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΘΕΣ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
όλα μαζί ένα πακέτο ... σε καμία περίπτωση δεν είναι βέβαια χειρότερο απο το cbf...
στα λεφτά του είναι μια πολύ καλή ευκαιρία![]()
απο την άλλη βέβαια, ένα πουλάκι μου σφύριξε για ένα ΚΤΜ 990 SMT, με 900χλμπου δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις απο ένα καινούργιο, με δυο τελικά Akrapovic που πωλείται για τις επόμενες ώρες ....
τιμές καινούργιων:
ΚΤΜ 990 SMT: ?14.300
Akrapovic: ?1.500 (ας πουμε ότι αυτες τις παίρνουμε και φθηνότερα)
το συγκεκριμένο λοιπόν πωλείται στα ....ΕΣΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ???
:rotflmao:
εγω θα έπαιρνα
- Triumph Tiger, αν και με χαλάει το φίνίρισμα του, είναι καταπληκτική μοτοσυκλέτα. Δεν ξέρω τι παίζει με τον συνεπιβάτη, η σέλα του είναι πολύ άνετη, αλλά είναι πολύ ψηλά
- hayabusa, γιατί κάνει τα πάντα, στα μάτια μου είναι πανέμορφο, είναι πολύ αξιόπιστο, έχει ροπη, έχει γκάζι, κάνει τρομερά ταξίδια, είναι πολύ άνετο για τον συνεπιβάτη, δε ζητάει τίποτα σε συντήρηση, εκτός απο λάστιχα, αν δεν είσαι ευγενικός μαζί τους. Πωλείται σε τιμές ξεφτίλα, μπορείς να βρείς και άριστο μεταχειρισμένο.
-ΚΤΜ 990 SMT, γιατί είναι μια καυλα σκέτη! πάει, στρίβει, φρενάρει, είναι πανέμορφο, κουβαλάει δυο άνετα, φορτώνεται εύκολα. Είναι τρομερά απολαυστικό στην οδήγησή του, Νομίζω ότι πέρα απο τις προκαταλήψεις που το κυνηγούν, είναι η απόλυτη μοτοσυκλέτα αυτή τη στιγμή.
και όπως λέει και ένας φίλος, δεν είναι ακριβό, απλά κοστίζει πολλά χρήματα![]()
ΝΑ Περιμενει να βγει το Vstrom 750![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Λοιπόν, ας τα μαζεύουμε:
ΛΥΣΗ 1η:
Σκατζάρει ο Παπ το CBF μου με 'κάνα FMX (ή κάτι ανάλογο) για μες την πόλη, και μου βρίσκει επίσης ένα μεταχειρισμένο K1200S ή ακόμη καλύτερα Κ1200R-Sport
ΛΥΣΗ 3η:
Ως ανωτέρω, αντικαταστήσατε το Κ με VFR
ΛΥΣΗ 3η:
Ψωνίζω ένα καινούριο Bandit 1250 και βλέπουμε αν συμμαζεύεται από αναρτήσεις...
ΛΥΣΗ 4η:
Περιμένουμε κανά εξάμηνο και αποφασίζουμε τότε. Μια χαρά είναι το CBF μέχρι τότε...
Λύση Πέμπτη : κοτσ'αρω ένα σύστημα ABS στο BlackBirdκαι στο πουλάω
![]()
![]()
Αυτό ρε δεν το 'χει καβατζώσει ο Φίλιππας?Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Λύση Πέμπτη : κοτσ'αρω ένα σύστημα ABS στο BlackBirdκαι στο πουλάω
![]()
![]()
Nίκο θα έλεγα:Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Λοιπόν, ας τα μαζεύουμε:
ΛΥΣΗ 1η:
Σκατζάρει ο Παπ το CBF μου με 'κάνα FMX (ή κάτι ανάλογο) για μες την πόλη, και μου βρίσκει επίσης ένα μεταχειρισμένο K1200S ή ακόμη καλύτερα Κ1200R-Sport
ΛΥΣΗ 3η:
Ως ανωτέρω, αντικαταστήσατε το Κ με VFR
ΛΥΣΗ 3η:
Ψωνίζω ένα καινούριο Bandit 1250 και βλέπουμε αν συμμαζεύεται από αναρτήσεις...
ΛΥΣΗ 4η:
Περιμένουμε κανά εξάμηνο και αποφασίζουμε τότε. Μια χαρά είναι το CBF μέχρι τότε...
1η λύση
Αντίς για κ1200ς καλλίτερα το 1300. Πολλά αξεπέραστα τα ''θεματάκια'' με το 12, που τα ''ψιλομαζέψαν'' καθώς δείχνουν τα πράγματα στο νέο.
2η λύση
συμφωνώ σχεδόν απολύτως με βέφα. Και μάλιστα το πιό παλιό. Άκης ακούει...? Αν ακούει, θα σΕ πεί τι εννοάω.
3η λύση
Ληστής 12άρης και σούμπουρας 13άρης είναι καταπληκτικές επιλογές. Προσωπικά δίνω και μερικά παραπάνω ++ στο χονδάι.
4η λύση
Το προηγούμενο το σιμπιεφ1000ς. Αλλά ''υποδεέστερο'' όλων των παραπάνω μάλλον.
Καλή επιλογή ό,τι κι άν πάρεις...!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. δεν υπάρχει περίπτωση να πέσεις έξω μιάς και ξέρεις πολύ καλά τι θές.
Μπα έχει κολλήσει στα βαυαρέζικα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αυτό ρε δεν το 'χει καβατζώσει ο Φίλιππας?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κυκλοφορώ στην πόλη δεν σημαίνει δουλεύω ντελίβερι: Πάω στη δουλειά μου το πρωί και στο σπίτι το απόγευμα (καμιά 10 χιλιόμετρα και τα δύο μαζί), βγαίνω για καμιά μπύρα που και που το βράδυ, πάω στο ΔΣ τις Παρασκευές, καμιά μπουρδελότσαρκα ενίοτε, σπανίως κέντρο το πρωί για καμιά δουλειά, νορμάλ πράγματα.
Και δεν κάνει το VFR γι'αυτά;![]()
Give me fuel, Give me fire
Παντως σκεψου καλα αυτο που ειπε και gixxerpap , δυο μηχανες , μια για καθημερινη χρηση και μια για βολτες.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Άκης ακούει αλλά το πρώτο ψεκαστό (το γραναζοκίνητο) καλό μηχανάκι μεν (αν φκιάξεις τις αναρτήσεις του για την χρήση που θέλει ο Npat) , χωρίς ABS δε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Nίκο θα έλεγα:
2η λύση
συμφωνώ σχεδόν απολύτως με βέφα. Και μάλιστα το πιό παλιό. Άκης ακούει...? Αν ακούει, θα σΕ πεί τι εννοάω.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ΥΓ. δεν υπάρχει περίπτωση να πέσεις έξω μιάς και ξέρεις πολύ καλά τι θές.
@@ ξέρει![]()
![]()
![]()
στο τέλος θα καταλήξει με κάνα Ducati η με κάνα SV![]()
![]()
Δε πιστεύω να τον αφήσετε να κάνει καμιά τέτοι@ μαλακία...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
στο τέλος θα καταλήξει με κάνα Ducati η με κάνα SV![]()
![]()
![]()
Είναι λογικός ο Νίκος ρε...δεν νομίζω.![]()