Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...πουτανα!!!
ηθελες και τα ρεστα....
ωχ
![]()
(την καημενη) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...πουτανα!!!
ηθελες και τα ρεστα....
ωχ
![]()
(την καημενη) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σαπιλα!!
μαγεψες σημερα !!!!
Με είδα σήμερα το απόγευμα κοντά στην μαρίνα της Πάτρας να έχω
1 CBF ξεκοιλιασμένο, το δικό μου CB με αλάρμ παραδίπλα, 2 κράνη (το ένα με αίματα) και τον σκύλο του πεζού τραυματία στο δεξί μου χέρι !!!
Μπράβο στα παλικάρια με τα 2 ασθενοφόρα που ήρθαν σε χρόνο dt.
Μετά κάθισα 45 λεπτά στην βροχή καπνίζοντας, χωρίς να ξέρω τι να κάνω με όλα αυτά τα "δώρα" και χάζευα τα κομμάτια από fairing-καθρέπτες-φανάρια και τους ματωμένους χαρτοβάμβακες πεταμένους δίπλα στο πεζοδρόμιο.
Προσοχή παίδες !!!
σκατά...........................![]()
cbf 1000
τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
σαπιλα!!
μαγεψες σημερα !!!!![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Soto χάρηκα που σε γνωρισα!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από klab
Με είδα σήμερα το απόγευμα κοντά στην μαρίνα της Πάτρας να έχω
1 CBF ξεκοιλιασμένο, το δικό μου CB με αλάρμ παραδίπλα, 2 κράνη (το ένα με αίματα) και τον σκύλο του πεζού τραυματία στο δεξί μου χέρι !!!
Μπράβο στα παλικάρια με τα 2 ασθενοφόρα που ήρθαν σε χρόνο dt.
Μετά κάθισα 45 λεπτά στην βροχή καπνίζοντας, χωρίς να ξέρω τι να κάνω με όλα αυτά τα "δώρα" και χάζευα τα κομμάτια από fairing-καθρέπτες-φανάρια και τους ματωμένους χαρτοβάμβακες πεταμένους δίπλα στο πεζοδρόμιο.
Προσοχή παίδες !!!
Shit...![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Σε είδα κύριε Οικονομέα, ξεκράνωτο να κατεβαίνεις την Πετμεζά.. κι από ό,τι έμαθα, το συνηθίζεις να κυκλοφορείς έτσι. Εύγε, βγες στην καναλάρα τώρα να επισημάνεις τα στραβά του τόπου...
safety doesn't happen by accident
πρόλαβα και σε είδα ρε γαμημένε που πήγες να με κόψεις στη μέση στρίβοντας παράνομα στην Κύπρου. μέχρι και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα σε σκυλοβρίσανε, αλλά σιγά μην κατάλαβες τι έκανες...
σε είδα και σένα με το bmw R 1100 r στον καρέα....δεν σου άρεσε το ''ράψιμο'' στην πρώτη δεξιά και ήθελες τσαμπουκά στην επόμενη, έτσι για να μας ρίξεις και τους δύο! Καλή σου χώνεψη ...
από δω και πέρα, οι μαγκιές πληρώνονται, νοσοκομείο για πάρτη σας δεν ξαναπαίζει ...
σε ειδα ρε μπετοβλακα με το κοκκινο κουβαδακι σου να ανεβαινεις την αγιου νικολαου (ιλιον) και χωρις να κοιταξεις τον καθρεπτη σου βγηκες για προσπεραση , με αποτελεσμα παραλιγο να με πεταξεις μεσα στην adidas ...
η πλακα ειναι οτι οταν ηρθα διπλα και σου ειπα απλα και πολιτισμενα οτι κοιταμε και εναν καθρεπτη πριν κανουμε προσπεραση μου ειπες οτι απαγορευεται να κανω προσπεραση![]()
![]()
![]()
μα ποσο απεραντη ειναι η βλακεια τελος παντων ?
ειδα οτι οι παπαδες εχουν διαφορετικο Κ.Ο.Κ.![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Χρόνια η κολόνια... μια ζωή τον έβλεπα κάθε πρωί να φεύγει χωρίς κράνος να μην χαλάσει το μαλλί....Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Σε είδα κύριε Οικονομέα, ξεκράνωτο να κατεβαίνεις την Πετμεζά.. κι από ό,τι έμαθα, το συνηθίζεις να κυκλοφορείς έτσι. Εύγε, βγες στην καναλάρα τώρα να επισημάνεις τα στραβά του τόπου...
Ανήκει κι αυτός στους Διάσημοι Καραγκιόζηδες......
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Η διασημότητα περισσεύει ... τι να πω !!!!
Respect mah authoritah!!!!
Σε ειδα σημερα, Τριτη, το απογευμα στην παραλια Θεσσαλονικης με το Tenere και αυτοκολλητο moto.gr στο βαλιτσακι.
![]()
![]()
![]()
![]()
Κρανη NOVA:
"Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"