Όχι, περιμένω εναγωνίως να υποβάλω το ερώτημα περί διασύνδεσης της "εκτέλεσης υπηρεσίας" με την βιολογική κατάσταση "κούκου" και να μελετήσω την ανάλυση. Ομολογώ, ήταν μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για μένα.
με ειδα σημερα να ξεσπαθωνω και να τα χωνω μαζεμενα
ξεσκασα ρε πο--τη μου και ξαλαφρωσα
ηπια και ενα μπουκαλι τσιπουρο μετα και ολα οκ
μολις ξυπνησα...
σας το συνηστω, μην τα κρατατε μεσα σας αδερφια κανει κακο
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
Με είδα σήμερα μόνο μου με τους ντελιβεράδες στους δρόμους, ένα KLE500 και ένα Wolf δικάβαλο. Κατα τα άλλα πολύυυυυυ αμάξι και το κέντρο πηγμένο.
με ειδα με αδιαβροχα και φουλ κινηση... σταματημενα ολα...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με είδα να ξενερώνω κοιτώντας μια τον καιρό και μια την χτυπημένη εξάτμιση και να φεύγω με το αυτοκίνητο.
Με είδα προχτες,αφηρημένος να ''σφαζω'' κόκκινο στην πειραιώς με τη μηχανή...ίσως και η πρωτη(Και ελπιζω η τελευταια φορα)....
Με ειδα να χαζευω τη μηχανη απο το τζάμι ,λόγω του κωλόκαιρου...ίσως αν ο καιρός επιτρεψει την κυριακη,μια λασποβόλτα εκτος αττικής με ανταμείψει
Με είδα να ξυπνάω στη Σκωτία, τα χάιλαντς της Πάρνηθας τίγκα στην ομίχλη και την βροχή.
Και με βλέπω κάθε μέρα να κωλυσιεργώ στην επισκευή και στο δέσιμο της μηχανής... Δεν είν' καλό σημάδι.
Με είδα να σκάω με κάμποσα σε νερό ύψους μέχρι το γόνατο....
Από την πίεση έφυγαν τα πόδια από τα μαρσπιέ.![]()
Μου αρέσει που περηφανευόμουν για το πόσο καλή δουλειά κάνουν οι γκέτες. Μου μένει να δοκιμάσω στολή δύτη τωρα.
Υγ. Γατάκια του Εrzberg και του hells gate.... Ελάτε να τρέξετε στο Spitidouleia να σας δώ.
Με είδα να μπαίνω σε φλόρουμ που είχα να συνδεθώ καιρό και να τρώω κράξιμο από αυτοματοποιημένο μήνυμα που με προέτρεπε να γράψω οτιδήποτε ακόμα και αν δεν είχα λόγο να το κάνω. Spam friendly λέγεται αυτό; Από οδηγίες πάντως για αυτό που έψαχνα, φορ δε μπλακ ντικ εντελώς... Αφού βρε γλυκΙέ μου θα τον κάνεις τον κόπο, πόσο κακό είναι να γράψεις ένα κατανοητό σεντόνι αντί για "πετάμε το τάδε αρχείο χύμα στο δείνα φάκελο και ξανά χύμα το ζιπ" και άλλα τέτοια όμορφα και γλαφυρά;
με είδα χθές ,στην Αγγελάκη πάνω να σπάω σχεδόν 1η γιατί από δεξιά πετάχτηκαν σκυλιά για να με κυνηγήσουν,και μόλις ξέφυγα και δεν με δάγκωσαν,έκοψα αλλά δεξιά μου λίγο πιο κάτω τι είχε; 8 ΔΙΑΣ ,και γύρισαν και οι 8 , γιατί άρχισε να "σκάει" η εξάτμιση από πίσω.Ωραία πράγματα,άντε να τους εξηγήσω μετά ότι με κυνηγούσαν σκυλιά.Ευτηχώς δεν με πήραν στο κυνήγι και εκείνοι αλλίως την είχα φάει άσχημα :P
Με είδα σήμερα για 2η μέρα να κινδυνεύω πολλές φορές από παρανομίες συνανθρώπων μου στη ζούγκλα της Αθήνας.
Η κατάσταση είναι τραγική χθες και σήμερα που βγήκε ο ήλιος και έφτιαξε ο καιρός.
7 στους 10 απασχολημένοι με τα κινητά
2 στους 10 παραβιάζουν κόκκινα-προτεραιότητες σε πλατείες- και κάθε λογής σφήνα γιατί απλά μπορούν.
Όλο το χειμώνα με τις βροχές τα χιόνια τους γλυστερούς δρόμους δεν κινδύνεψα σε κανένα σημείο...και μέσα σε 2 μέρες τα έχω δει όλα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! Τα πράγματα σε σχέση με πέρυσι τα βλέπω πιο άγρια.
...και η μέρα έχει ακόμα δρόμο!
Με είδα να βιδωνω καθρεφτες και να κολλάω πλαστικά από το σκούτερ μου,γιατί κάποιου δεν του αρέσε το μηχανάκι και το κλωτσισε.......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Με είδα, να κάνω δοκιμαστικές εγγραφές με την νέα μου gopro hero 4!!!
Αν έχει κανείς παρόμοια, δεκτές οι συμβουλές με pm..![]()