Σελίδα 80 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 1995

Θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Το βαζω και εδω, σε περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον.
    Ανταλλασεται eleaf 60 tc με kangerbox mini.
    Το μοντακι ειναι φιλου,χρησης μιας εβδομάδας γιατι απλα του "πεφτει" μεγαλο.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Απ' ότι καταλαβαίνω αυτή την στιγμή καπνίζεις υγρό που η τελική περιεκτικότητά του σε νικοτίνη είναι κάτω από 0,5%... Αυτό είναι και ένας από τους λόγους που κάταναλώνεις τόσο υγρό σε ημερήσια βάση.
    Με δεδομένο ότι ήσουνα ένας βαρύς καπνιστής, θα έλεγα να 2πλασιάσεις το ποσοστό της νικοτίνης στο υγρό σου. Θα σε βοηθήσεις να ατμίζεις λιγότερο (πάντα με την προυπόθεση ότι θα ελένξεις και λίγο το ψυχολογικό σύνδρομο της πιπίλας που έχεις αποκτήσει...).
    Ελήφθη υπόψη το παραπάνω..

θα ψιλοανεβάσω μάλλον, δοκιμαστικά, και βλέπουμε

ευχαριστώ
    PFC

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ειχα δοκιμάσει και παλιότερα ατμο/τη τύπου genesis.Δινει πιο καθαρή γευση και χτύπημα που ίσως σε αναγκάσει να κατέβεις σε νικοτίνη γιατί βαράει άσχημα.ΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ.Σε κάθε άλλη περίπτωση αυτό που θα πάρεις είναι απαίσια γευση μέταλλου συνοδευόμενη απο γευση καμμένης αντίστασης η οποία δε ξεχνιεται.Ειναι λίγο μπελλάς το στήσιμο αλλά σε γευση ειναι πάνω όλων εύκολα.Το μέσο τροφοδοσίας του ειναι ss πλέγμα.Μιλάμε για τόσο λεπτό σαν ύφασμα το οποίο έχει οπές οι οποίες απαριθμούνται απο τον τύπο του πλέγματος.Το 400 πχ σημαίνει 400 τρύπες ανα τετραγωνική ίντσα.Το 325,το 200 κ.ο.κ.Αυτό λοιπόν το πλέγμα,αφου το κάψεις με ένα φλόγιστρο πρώτα,το τυλίγεις και φτιάχνεις ένα καλαμάκι το οποίο μπαίνει στην οπή του ατμο/τη κάθετα.Επάνω στο mesh λοιπόν τυλίγεις την αντίσταση.Δεν γεμίζεις αμέσως γιατί πρώτα πρέπει να στρώσεις την αντίσταση να ανάβουν όλες οι σπείρες ομοιόμορφα.Αν κάποια σπείρα αρπάζει γρηγορότερα απο τις άλλες,τότε έχεις το λεγόμενο hot spot.Με λίγο πείραγμα και καντήλια την στρώνεις την αντίσταση.Μετά γεμίζεις και καταλαβαίνεις τι ρόλο βαράει το άρωμα που έκανες τόσο καιρό.Λόγω της καθαρότητας της γευσης,ίσως το αγαπημένο σου υγρό να σε απογοητευσει.

Εδώ είναι ένας ατμο/της που δουλευει με 2 mesh και που επιτέλους κατάφερα να στήσω σωστά.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	genesis d.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	26,8 KB 
ID:	345443

Με την πάροδο των ημερών η αντίσταση με το mesh συνεργάζεται στο να πιάσει μάκα η οποία θωρακίζει την αντίσταση και αποφευγεται έτσι η δημιουργία του hot spot.Απο εκεί και πέρα φορτώνεις watt και απολαμβάνεις.

Μεγάλο μειονέκτημα είναι οτι πάντα πρέπει να στέκεται όρθιος ο ατμοποιητής γιατι αν μείνει ξάπλα,θα τρέξει υγρά.Δεν είναι ευκολος δλδ στο θέμα τον βάζω στη τσέπη και φευγω.

Μεγάλο συν η γευση του,το χτύπημα του που σε αναγκαζει να κατέβεις σε επίπεδα νικοτίνης και η διάρκεια αντικατάστασης ενός καλου στησίματος μήνας +.
    Φίου φίου φι φι φίου

Αργούτσικο Μέλος Το avatar του/της chillipf
    Τόλη σε βλέπω πολύ προχώ...

θέλει μαστοράντζα το πράγμα
    PFC

Ειναι μπελαλίδικο μεχρι να κάτσει σωστά.Τα hot spots κανουν τη μπινιά όλη.
    Φίου φίου φι φι φίου

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    πηγα σημερα να παρω ανταλλακτικη κεφαλη για τον GS16S μου.... ξερω οτι δεχεται απο 1,6-1,8ohm.... εκει αυτος μου εδωσε 1,2 και μου λεει παρτη βαλτη και θα παιξει τελεια! μα του λεω ειναι το mini-istick 10watt βγαζει.... μου λεει κανεις λαθος θα το ρυθμισεις οσο πιο χαμηλα γινεται και θα παιξει σουπερ..... και οντως παιζει σουπερ με ντουμανι αρκετο και πολυ δυνατο χτυπημα.... δε καταλαβαινω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    πηγα σημερα να παρω ανταλλακτικη κεφαλη για τον GS16S μου.... ξερω οτι δεχεται απο 1,6-1,8ohm.... εκει αυτος μου εδωσε 1,2 και μου λεει παρτη βαλτη και θα παιξει τελεια! μα του λεω ειναι το mini-istick 10watt βγαζει.... μου λεει κανεις λαθος θα το ρυθμισεις οσο πιο χαμηλα γινεται και θα παιξει σουπερ..... και οντως παιζει σουπερ με ντουμανι αρκετο και πολυ δυνατο χτυπημα.... δε καταλαβαινω....
    Γιατί σου κάνει εντύπωση ? Το mini iStick δέχεται αντιστάσεις εως 1.0 Ωμ... Με την 1,2 της Eleaf και ρυθμισμένο στα 3,7-3,8 V παίζει μια χαρά - απλά θα αδειάζει την μπαταρία κάτι τις πιο γρήγορα...

Δε μου κανει εντυπωση γιατι δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις :P Απλα επειδη ειχα δει στο site απο το οποιο το αγορασα οτι παιρνει απο 1,6 εως 1,8 γιαυτο.... νταξει ολα καλα! το εχω στο 3,3V και ειναι σουπερ!

Επισης σημερα πηρα και 2 μπουκαλακια των 10ml 12αρα και 6αρα νικοτινη να τα ριξω στο μεγαλο που θα αδειασει να γινει 8αρα... αντε να πεφτουμε σιγα σιγα στη νικοτινη! Αποτοξινωση λεμε!

Υ.Γ.: νομιζω οτι μου "τελειωνει" και πιο γρηγορα το υγρο με τον 1,2ohm
    Τελευταία τροποποίηση από WiSe; 16/11/2015 στις 18:19.

Γεια σας παιδια , εχω ενα GS tank της eleaf χρησιμοποιημενο μια φορα μονο.εχει πανω την αντισταση ni 0,15 Ω ,συν μια ιδια ανταλλακτικη μεσα στο κουτι.Ειχα αγορασει και τον nautilus mini ο οποιος μου αρεσε περισσοτερο,οποτε αν ενδιαφερει καποιον ο GS ας μου στειλει πμ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Επισης σημερα πηρα και 2 μπουκαλακια των 10ml 12αρα και 6αρα νικοτινη να τα ριξω στο μεγαλο που θα αδειασει να γινει 8αρα... αντε να πεφτουμε σιγα σιγα στη νικοτινη! Αποτοξινωση λεμε!
    θα σε συνέφερε ίσως καλύτερα να παίρνεις ατμιστική Βάση 00mg που στοιχίζει 2€ τα 100ml + μια των 20mg και να αναμιγνύεις ανάλογα τι θέλεις να φτιάξεις.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    θα σε συνέφερε ίσως καλύτερα να παίρνεις ατμιστική Βάση 00mg που στοιχίζει 2€ τα 100ml + μια των 20mg και να αναμιγνύεις ανάλογα τι θέλεις να φτιάξεις.
    Ευχαριστω για το tip! Βαριεμαι λιγο τις διαδικασιες :P

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Επισης σημερα πηρα και 2 μπουκαλακια των 10ml 12αρα και 6αρα νικοτινη να τα ριξω στο μεγαλο που θα αδειασει να γινει 8αρα
    Ευχαριστω για το tip! Βαριεμαι λιγο τις διαδικασιες :P
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Αστο δε βγαζεις ακρη :P

Παρατηρησα οτι με την 1,2ohm μου τελειωνει πιο γρηγορα το υγρο.... ιδεα μου ειναι?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Δε φτιάχνει υγρά. Έτοιμα παίρνει και τα ανακατεύει για να αλλάξει την περιεκτικότητα σε νικοτίνη.
    Sent from me using a computer.

Με 1.2 και 10 watt απλά ανέπνεε λίγο πιο δυνατά και ο σκέτος αέρας θα εχει περισσότερο χτύπημα φίλε.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  2. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  3. Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!
    από Multijohn στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 13:01