Σελίδα 80 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    Πρόβλημα με τους μετανάστες είχαμε και το 2009....Δεν πήρε τίποτα...Όχι πως δεν παίζει και αυτό ρόλο βέβαια,αλλά το κύριο συστατικό που θρέφει καλούς Ναζί είναι η οικονομική εξαθλίωση και η στοχοποίηση κάποιου για αυτό....Ο Χίτλερ μέχρι το 1930 ήταν ανύπαρκτος εκλογικά,μόνο όταν μεσολάβησε το παγκόσμιο Κραχ πήρε ~25%...Εβραίοι,ομοφυλόφιλοι,τσιγγάνοι κλπ κλπ υπήρχαν από πριν...
    Εννοείται πως η οικονομική εξαθλίωση τους ενισχύει. Απλά σε αυτή την εξαθλίωση που ζούμε όπως έγραψες, το πρόβλημα φαίνεται εντονότερο(και είναι, και πρέπει να λυθεί). Σε αυτό ποντάρουν οι ΧΑτες και απλά τους βοηθάει η οικονομική συγκυρία, τους ίδιους όπως έχουν πεί και σε συνεντεύξεις, το οικονομικό είναι δευτερευούσης και βάλε σημασίας.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Εγώ αν δεν ακούσω τη Λιάννα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα να λέει "Σπέκουλα" δεν μπορώ. Νιώθω ότι κάτι μου λείπει.

Νομίζω ότι πήραν αυτό που τους άξιζε, λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

Xτες πάντως δεν πρέπει να έχεις παράπονο... Έχασα το λογαριασμό πόσες φορές είπε τη φράση "Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες"...

Ε τι θες να πούνε ρε φίλε..Να κάνουν το σταυρό τους μπροστά στις κάμερες που έχουμε οικονομική κρίση και βγήκαν στο φως;;;

Πρέπει να φτιάξουν την ατζέντα όπως τους βολεύει..Όλη τους η προπαγάνδα πηγάζει από τους μετανάστες,τους αριστερούς και την δημοκρατία,βάση συνθημάτων και εθνικοσοσιαλιστικών αναλύσεων φυσικά...

Πάντως είναι ανησυχητικό πως όσους έχω ρωτήσει σήμερα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ψήφισε Πολιτική Άνοιξ... ούπς, Νέα Δημοκρατία εννοούσα. Μα κανένας!!! Όλοι ΣΥ.ΡΙΖ.Α ρε παιδί μου!!! Περιμένετε ρε λίγο, ούτε 24 ώρες δεν έχουν περάσει από την εθνοσωτήριο ψήφο σας!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	trelantonis.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	37,8 KB 
ID:	261804

Eεεεε ΟΧΙ!!!! Τί άλλο θα ακούσουμε!!! Νοθεία από τη Δεξιά;;;

http://www.newsit.gr/default.php?pna...146343&catid=6

Παλαιό μέλος
    Ξεκίνησε η διαπαιδαγώγηση της ελληνικής νεολαίας με το αποτέλεσμα των εκλογών

http://tvxs.gr/news/ellada/epithesi-...kata-metanasti

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος

Το έχω γράψει πάλι εδώ μέσα... Δεν έχουμε πάρει ΜΥΡΩΔΙΑ το τί θανατικό έχουν σπείρει τα ασπόνδυλα κωλόπαιδα με τα μαύρα ρούχα και τα αρχαιοελληνικά γράμματα!!! Οι θάνατοι αυτοί δεν ανακοινώνονται ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Ποιός θα ασχοληθεί με τον Ιρφάν και τον κάθε Ιρφάν από το Πακιστάν που τον έσφαξαν σαν το σκυλί στη μέση του δρόμου; Τα λεφτά μας μωρέ να μην αγγίξει ο Τσίπρας και μετά όπως πάντα θα κάνουμε αντίσταση στο ΔΝΤ από τον καναπέ μόλις ο σωτήρας Αντώνης μειώσει μισθούς και συντάξεις για άλλη μια φορά... Οι βολεμένοι νοικοκυραίοι που ψήφισαν το μόρφωμα της Χ.Α. δεν έχουν καταλάβει ότι μετά τους αλλοδαπούς κάποια στιγμή θα πάρουν σειρά τα παιδιά τους... Για εμένα μετά και τα χτεσινά αποτελέσματα ο κυρίαρχος ελληνικός λαός ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ όπως έλεγε μια αλήστου μνήμης φράση...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Για εμένα μετά και τα χτεσινά αποτελέσματα ο κυρίαρχος ελληνικός λαός ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ όπως έλεγε μια αλήστου μνήμης φράση...

Και ποιούς ακριβώς βολεύει αυτό;;

Όταν/αν πηδήξουν ασάλιωτα τον κάθε Έλληνα που φοβήθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ ή/και δεν τους πίστεψε ή/και διαφώνησε μαζί τους....

Μάλλον τότε είναι που θα πρέπει να κάνουμε το παν να μιλήσουν...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αντιγράφω από τη δημοσίευση
    "Οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού πρέπει να έχουν αποτυπώσει τα πρόσωπα των δραστών, καθώς κάποιος από τα μέλη της Χρυσής Αυγής ακούγεται να φωνάζει: "Μας έχουν πάρει οι κάμερες, πάμε να την κάνουμε". Η Χρυσή Αυγή επί τω έργω. Να τους χαίρεται το 6,9% που τους ξαναψήφισε!"

Το 6,9% μπορεί να τους χαίρεται άμα γουστάρει, όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα τους λουστούμε όμως.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    Και ποιούς ακριβώς βολεύει αυτό;;

Όταν/αν πηδήξουν ασάλιωτα τον κάθε Έλληνα που φοβήθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ ή/και δεν τους πίστεψε ή/και διαφώνησε μαζί τους....

Μάλλον τότε είναι που θα πρέπει να κάνουμε το παν να μιλήσουν...
    Προχτές που έπιασαν οι φωτιές ο Μιχελάκης της ΝΔ πήγε επί τόπου μετά από εντολή του Σαμαρά να λάβει εικόνα της κατάστασης. Της ΝΔ, του ίδιου κόμματος που πριν 5 χρόνια επί των ημερών της κάηκαν ζωντανοί 63 άνθρωποι, μανάδες με τα παιδιά τους, αποτεφρώθηκαν 270.000 στρέμματα γης. Οι μεγαλόψυχοι Έλληνες όμως έδωσαν άφεση στο κόμμα αυτό και ενώ πρίν λίγους μήνες ήταν αγανακτισμένοι με τους πολιτικούς χτες έτρεχαν να φιλήσουν το χέρι του Σαμαρά που έσωσε τη χώρα από τον ερυθρό κίνδυνο...Δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνεις τί θέλω να πω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ο εξαγριωμένος λαός ας πηγαινε να ψηφίσει. Τωρα πέταξε το πουλάκι κι αυτες οι λαφαζάνιες παπαριές περι μή νομιμοποίησης και το "οργισμένο λαϊκο τείχος" ειναι για τπκ.

Δε βγήκε ο συριζας πρωτος, παει και τελείωσε. Απλά πράγματα. Ας έβγαινε. Τζάμπα τον ψηφισα ρε γμτ

συμφωνώ.Πλεον ΟΣΑ ΗΔΗ υπέγραψε και ΟΣΑ ΘΑ υπογράψει έχουν την απαιτούμενη λαϊκή νομιμοποίηση,εστω και και του ελληνικού παραλόγου των+50 εδρών.
    Παρόλα αυτά αμφιβάλλεις ότι ΚΑΙ αυτοί που τον ψήφισαν χτες σε 1~2 μήνες θα κατεβουν Σύνταγμα και θα ωρύονται για τον προδότη?Φυσικά όποιον και να ρωτήσεις αποκλείεται να βρεις ψηφοφόρο της ΝΔ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο. Καμιά φορά και στην ΚΝΕ τύχαινε κάτι ανάλογο αλλά δεν κρατούσε για πολύ. Στην ΟΝΕΔ όμως λες και είχαν κάνει συμφωνία, όλα τ' αστέρια εκεί ήταν μαζεμένα.

Σε καταλαβαίνω πάντως..

αυτό συμβαίνει γιατί γενικά οι δεξιοί είναι οι πιο πορωμένοι...οι πιο τυφλοί οπαδικά

μετα ακολουθούν οι της ΚΝΕ πολλοί/ες απο τους οποίους δεν είναι καν ΚΚΕ αλλα νοιώθουν την ανάγκη να ενταχθούν σε μια ομάδα.

αντίθετα της ΝΔ είναι ΟΛΟΙ πορωμένοι απο οικογένειες.

Προχτές που έπιασαν οι φωτιές ο Μιχελάκης της ΝΔ πήγε επί τόπου μετά από εντολή του Σαμαρά να λάβει εικόνα της κατάστασης. Της ΝΔ, του ίδιου κόμματος που πριν 5 χρόνια επί των ημερών της κάηκαν ζωντανοί 63 άνθρωποι, μανάδες με τα παιδιά τους, αποτεφρώθηκαν 270.000 στρέμματα γης..

και ξέχασες το σημαντικότερο....

ότι 4 μέρες πριν εκείνες τις εκλογές ο Καραμανλής ξεπούλησε τα καμμένα παράλια της Ηλιείας για μια χούφτα € σε ξενοδοχειακές μονάδες...

Τεταρτη υπέγραφε το ξεπούλημα των φιλέτων γης, Κυριακή είχαμε εκλογές (που κέρδισε η ΝΔ)

Δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνεις τί θέλω να πω...
    Καταλαβαίνω...

Ένα μακρινό,ελπίζω,ενδεχόμενο είναι το <<να μην μιλάει κανένας>> να μας το λένε άλλοι...Ας μην εκπαιδευόμαστε μόνοι μας σε τέτοιες πρακτικές....

Με πιάν'ς πιστεύω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος

"μπηξ' του το ρε, μπηξ' του το"

"μαλάκα, του 'μπηξες το μαχαίρι;"

"μαλάκα, μπήκε μέσα του όλο"

"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray