Σελίδα 80 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κάποτε στην Ουγγαρία οι διαδηλωτές τα είχαν βρει με τους στρατιώτες μέχρι που κάποιος ανεξέλεγκτα άρχισε να πυροβολεί στο ψαχνό στρατιώτες και διαδηλωτές.
    Το τι έγινε μετά το γράφει η ιστορία.
    Για να έρθουμε στα δικά μας η Μαρφίν τυχαία κάηκε κατά τη διάρκεια μια τέτοια πορείας.
    Ίσως της πιο μεγάλης που έχω δει.
    Πιάνεις τώρα εσύ τον Σούτερ απ τα μούτρα και του λες τι θα έκανες εσύ....
    Και που να ξέρει τι θα έκανε σάμπως ήταν εκεί?
    Του λέτε και για το περίπτερο...
    Εγώ απ αυτά που γράφει εδώ δεν το κόβω για τέτοιον.
    Γενικά έχουμε γίνει όλοι δικαστές και κρίνουμε ο ένας τον άλλο έτσι απλά....
    Λες κι εμείς είμαστε οι αναμάρτητοι, οι ξύπνιοι, οι μάγκες και δεν ξέρω κι εγώ τι.
    Ε ακούστε τα νέα...
    Μαλάκες είμαστε όλοι μηδενός εξαιρουμένου.
    Τόσα χρόνια στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει και καμία άλλη κουβέντα από το ποιός φταίει
    και το ποιός είναι πιο μαλάκας από μας...
    Αλλά καμία.
    Νίκο καμία αντίρρηση.
    Αν δεν είμασταν ένα μάτσο μαλάκες, θα ζουσαμε όλοι υπο καλύτερες συνθήκες.
    Όμως στο θέμα γενικότερα,συζητάμε για κάτι αρκετά συγκεκριμένο,το οποίο έχω χ'ασει το μέτρημα πόσες ήταν οι φορές που επιχειρήθηκε να λοξοδρομήσει.
    Να κάνουμε λοιπόν μια επανάληψη του τι λέγαμε στις αρχικές σελίδες;
    Νομίζω δεν χρειάζεται.
    Θίγεται ένα θέμα, που προφανώς πολλοί το έχουν γνωρίσει μόνο μέσα απο την τιβί ή απο δημοσιεύματα.
    Δεν γίνεται ο ένας να σου λεει "ρε ημουν εκεί,το είδα/ενιωσα" και ο άλλος να απαντάει τι διάβασε/ακουσε/τουείπανε για αυτο που ο πρώτος είδε.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ πάντως έχω να πω ότι συλλογικές ευθηνές δεν απέδωσε ΟΥΤΕ ο Χίτλερ.

υγ
    και θα μπορούσε να προσθέσω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για το ποιός καίει και σπάει αλλά στο κάτω κάτω δεν θα με πιστέψει και κανένας.
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ποιός φταίει.
    (ή τέλος πάντως έχουν αποφασίσει για το ποιός φταίει)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Το θέμα δεν είναι να "συγχωρέσουμε" ο ένας τον άλλον ,σύντροχε.
    Ούτε υπάρχει κάτι μεμπτό στο να έχουμε διαφορετικές απόψεις.
    Το μεμπτό είναι να με κοπανάς για να μου επιβάλεις την δική σου άποψη.

Οι υπεκφυγές ,με δεκανίκια το "σύστημα" ,την "κΕνωνία" κ τους "καθρέπτες" ,δεν οδηγούν πουθενά.
    Στην ίδια κοινωνία είμαστε όλοι κ εμείς διαμορφώνουμε το σύστημα ,το οποίο όταν αποδειχτεί στρεβλό ,οφείλουμε να το αλλάζουμε προς την σωστή κατεύθυνση.

Ημουν πολύ συγκεκριμένος σε ότι κι άν ανέφερα κ το τεκμηρίωσα όσο μπορούσα.
    Μπορείς λοιπόν για μια φορά να γίνεις συγκεκριμένος κι εσύ σε κάποια άποψή σου;
    Κατ'αρχήν ,έχεις άποψη;

Αν ναι ,πές μου σε παρακαλώ την δική σου άποψη σχετικά με το παράδειγμα της αποκατάστασης μισθών που έθεσα πιο πάνω ,κ κατά πόσο είναι ηθικό ,νόμιμο ,κ δίκαιο στην τελική ,να αντιμετωπίζονται διαφορετικά οι άνθρωποι της ίδιας κοινωνίας όταν διεκδικούν τα ίδια δικαιώματα;
    Μα και βέβαια είμαστε στην ίδια κοινωνία όλοι, και δεν νομίζω ότι συμφώνησα ποτέ εγώ στο ότι είναι σωστό να χτυπάς κάποιον για να του επιβάλεις την άποψή σου.... Η δική μου άποψη είναι ότι οι πορείες δε βελτιώνουν το σύστημα, δεν αλλάζουν τίποτα με τη μορφή που έχουν πάρει παρά μόνο δημιουργούν εντυπώσεις σε ρηχά μυαλά. Το σύστημα αλλάζει καθημερινά με πολύ ιδρώτα και προσπάθεια από όλους μας, όχι με πέτρες, όχι με γκλομπ, όχι με καλάσνικοφ και με μολότωφ.... όχι με καμένα αυτοκίνητα, όχι με δαρμένους διαδηλωτές, όχι με δαρμένους αστυνομικούς, όχι με έφοδο στη βουλή. Έτσι απλώς δημιουργείται κοινωνική αναταραχή και τίποτα περισσότερο και όποιος θέλει την εκμεταλλεύεται είτε είναι εξωτερικός εχθρός είτε κυβέρνηση είτε αντιπολίτευση είτε ΜΜΕ.... Αυτή είναι η άποψή μου για τις προγραμματισμένες πορείες επετείους και ότι άλλη βλακεία για μένα υπάρχει.
    Τώρα η συγκεκριμένη περίπτωση με τα αναδρομικά που αναφέρεις έχει κριθεί στο δικαστήριο έχω την εντύπωση, είναι για συγκεκριμένο λόγο χωρίς επεισόδια και από ανθρώπους που παίζουν κι αυτοί τον ρόλο τους (πολιτικά-συνδικαλιστικά). Εγώ αν θέλεις την άποψή μου διαφωνώ και με αυτή τη συγκέντρωση και αν θέλεις κάτι ακόμη βαθύτερο, δεν είναι η συγκέντρωση που έκανε τους αστυνομικούς να πάρουν τα αναδρομικά τους...
    Υπό περιπτώσεις μία συγκέντρωση εργαζομένων μπορώ να τη δω θετικά αλλά μόνο υπό περιπτώσεις. Για παράδειγμα οι χθεσινές πορείες της 6ης Δεκεμβρίου τι σκοπό είχαν????? Για μένα κανένα νόημα.....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Το πρωτο πραγμα που σου ηρθε στο μυαλο ειναι να με κανεις νταντα
    Οπως μαθει φυσικα κανεις
    Άλλους τους δείχνεις το βουνό που καίγεται
    Και άλλοι κοιτούν το δάχτυλο
    Όπως μπορεί ο καθένας

Δεν τον ξερω τον ανθρωπο και ουτε τον κρινω. Μιλω μαζι του.
    Απο τα εδω γραφομενα του μπορω να τον κρινω κι αν εξαιρεσεις αυτο το θρεντ -που τα πηρε και εταξε εαυτον εναντι υπολοιπων- μια χαρα προθυμος ειναι να βοηθησει οπου μπορει με γνωσεις, με γνωστους, μεχρι και αποστολη δωρεαν ανταλλακτικων.
    Μια χαρα δλδ. (εντιτ: υπερ το δεον)
    Λες κι εμείς είμαστε οι αναμάρτητοι, οι ξύπνιοι, οι μάγκες και δεν ξέρω κι εγώ τι.
    Ε ακούστε τα νέα...
    Τόσα χρόνια στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει και καμία άλλη κουβέντα από το ποιός φταίει
    Αλλά καμία.
    Τωρα πως να διαφωνισω.
    Τσακω μια
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    http://www.sport-fm.gr/article/bideo...unomiko/800160

Δειτε με τι χτυπηθηκε ο ανθρωπος το λεει ξεκαθαρα στην δευτερη παραγραφο..Εκτος απο τις κλωτσιες εγω θα καθομουν παντως να τις φαω...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ νόμιμο και δίκαιο τον αγώνα κάθε κοινωνικής ταξης και στρώματος, που θέλει να απικατασταθουν οι μισθοί, οι συντάξεις, τα δικαιώματα η υγεία η ασφάλεια στα προ κρίσης και σε καλύτερα επίπεδα.
    Θα μιλήσω πάλι προσωπικα απ ότι συνάντησα εγώ σε πορείες και όποιος θέλει ας βγάλει το συμπέρασμα του ,συνάντησα πολλούς από τους παραπάνω σε πορείες διεκδίκησης, ούτε έσπασαν ούτε έκαψαν, ούτε τούς πείραξαν.
    Η εκτροπή φέρνει παρεκτροπη
    Ναι μεν αλλά αν είμαστε συνειδητοποιημένοι θα γνωρίζαμε ότι το παρόν σύστημα έχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα κρίσεις αξιών (χρήμα) για πολλούς και διάφορους λόγους και δε θα κλαίγαμε για τα ευρώ που μας έκοψαν, αλλά επειδή ο κόσμος είναι πρόβατα μόλις τους δώσεις σανό όλα καλά... μόλις τους κόψεις σανό όλα είναι άδικα (πάνε και οι μπάτσοι μέσα στα πρόβατα)... Ας μη ζητάμε λοιπόν οι πολιτικοί μας να είναι τίμιοι και να έχουν πάνω από το χρήμα αξίες μεγαλύτερες (όπως η ανθρώπινη ζωή) όταν εμείς οι ίδιοι έχουμε ως πρώτη αξία το χρήμα.... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας (οι περισσότεροι).

Κύριοι να συνοψίσουμε τα βασικά ?

Στη δημοκρατία υπάρχει Αστυνομία.
    Αποστολή της Αστυνομίας είναι να υπηρετεί τον πολίτη.
    Σε μία τέτοια συνθήκη ο αστυνομικός είναι μέλος της κοινωνίας.

Σε πιο απολυταρχικά καθεστώτα, οι κυβερνώντες δεν χρειάζονται Αστυνομία, χρειάζονται μπάτσους.
    Η αποστολή των μπάτσων είναι να διαφυλάξουν τα κεκτημένα του καθεστώτος.
    Με ποιο τρόπο ? Με σκληρή καταστολή και περιστέλλοντας την ελευθερία του πολίτη.

Να συμφωνήσουμε ότι ο μπάτσος (σε αντίθεση με τον αστυνομικό) είναι εχθρός του πολίτη ?
    Να συμφωνήσουμε ότι ο μπάτσος είναι το πουτ@ν@κι του αρχιμπάτσου διοικητή του, κατά συνέπεια του πολιτικού προϊστάμενου που δίνει τη γραμμή, κατά συνέπεια ο μπάτσος είναι το πουτ@ν@κι του καθεστώτος ?
    Αυταπόδεικτο είναι, ο μπάτσος για ένα χιλιάρικο το μήνα έχει ξεπουλήσει την αξιοπρέπειά του και εκτελεί όποια εντολή του δοθεί άκριτα (είτε είναι ηθική είτε ανήθικη).

Για να τελειώνουμε, ο μπάτσος στο καθεστώς που ζούμε είναι εχθρός της κοινωνίας και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους πολίτες.

Παλαιό μέλος
    Κάποτε στην Ουγγαρία οι διαδηλωτές τα είχαν βρει με τους στρατιώτες μέχρι που κάποιος ανεξέλεγκτα άρχισε να πυροβολεί στο ψαχνό στρατιώτες και διαδηλωτές.
    Το τι έγινε μετά το γράφει η ιστορία.
    Για να έρθουμε στα δικά μας η Μαρφίν τυχαία κάηκε κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας πορείας.
    Ίσως της πιο μεγάλης που έχω δει.
    Ε ακούστε τα νέα...
    Αλλά καμία.
    Ε.... μα να που συμφωνούμε...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The_Scientist Προβολή μηνύματος
    Κύριοι να συνοψίσουμε τα βασικά ?

Στη δημοκρατία υπάρχει Αστυνομία.
    Αποστολή της Αστυνομίας είναι να υπηρετεί τον πολίτη.
    Σε μία τέτοια συνθήκη ο αστυνομικός είναι μέλος της κοινωνίας.

Σε πιο απολυταρχικά καθεστώτα, οι κυβερνώντες δεν χρειάζονται Αστυνομία, χρειάζονται μπάτσους.
    Η αποστολή των μπάτσων είναι να διαφυλάξουν τα κεκτημένα του καθεστώτος.
    Με ποιο τρόπο ? Με σκληρή καταστολή και περιστέλλοντας την ελευθερία του πολίτη.

Να συμφωνήσουμε ότι ο μπάτσος (σε αντίθεση με τον αστυνομικό) είναι εχθρός του πολίτη ?
    Να συμφωνήσουμε ότι ο μπάτσος είναι το πουτ@ν@κι του αρχιμπάτσου διοικητή του, κατά συνέπεια του πολιτικού προϊστάμενου που δίνει τη γραμμή, κατά συνέπεια ο μπάτσος είναι το πουτ@ν@κι του καθεστώτος ?
    Αυταπόδεικτο είναι, ο μπάτσος για ένα χιλιάρικο το μήνα έχει ξεπουλήσει την αξιοπρέπειά του και εκτελεί όποια εντολή του δοθεί άκριτα (είτε είναι ηθική είτε ανήθικη).

Για να τελειώνουμε, ο μπάτσος στο καθεστώς που ζούμε είναι εχθρός της κοινωνίας και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους πολίτες.
    Ναι ρε φίλε μου δεν τα λες άσχημα αλλά ξεχνάς έναν βασικό κρίκο της αλυσίδας... ότι δεν έχουμε απολυταρχικό καθεστώς...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Στο δια ταυτα τωρα..

Το γεγονος οτι καποιοι ενστολοι εδω μεσα υπερασπιζονται τις εν χορω επιθεσεις στον κλαδο τους ειναι λογικο.Ειδικα εφοσον οι ιδιοι πιθανοτατα δεν υπερασπιζονται ακραιες συμπεριφορες.

το ιδιοι κανουμε αλλωστε ολοι για τον δικο μας κλαδο οταν ξαφνικα ολοι τσουβαλιαζουν, γιατρους, δικηγορους, λαμογια λευθερους επαγγελματιες και παει λεγοντας.

Αλλα πραγματικα δεν ξερω τι ακριβως περιμενουμε απο την αστυνομια μερικες φορες. Δηλαδη θα μας ικανοποιησει αν στην επομενη πορεια μας αφησουν να μπουκαρουμε ας πουμε στην Βουλη? Και μπαινοντας ας πουμε εμεις που δεν εχουμε σκοπο να προκαλεσουμε αλλα να δουμε απο κοντα τα λουλουδια που μας κυβερνανε και αντε λιγο να τους προγκιξουμε η να τους φτυσουμε στα μουτρα ρε αδερφε, βρεθει ενας παλαβος που θα σφαξει και εναν.. Μετα θα λεμε τι..δεν ημουν εγω που το προκαλεσα ενας τρελος ηταν??

Η μηπως θελουμε να σταθει διπλα μας να ριξουμε την κυβερνηση (ο θεος να την κανει) και να αλλαξουμε τον τοπο? Αυτο συγνωμη αλλα θα ειναι τοσο δημοκρατικο οσο και πριν απο 45 χρονια.

το 08 χαθηκε ενα παλικαρακι απο εναν μαλακα παλαβιαρη.

Ειναι κριμα που χρειαζεται να χρησιμοποιουμε ενα ΤΡΑΓΙΚΟ γεγονος και να χρησιμοποιουμε αφορμες για να αλλαξουμε τα κακως κειμενα (που ειναι πολλα ομολογουμενως και εχουν φερει τον κοσμο στα ορια του)..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε φίλε μου δεν τα λες άσχημα αλλά ξεχνάς έναν βασικό κρίκο της αλυσίδας... ότι δεν έχουμε απολυταρχικό καθεστώς...
    Φυσικα και οχι.
    Συμφωνα με το μη απολυταρχικο και ακρως ορθολογικο πνευμα των εποχης,εισαι ελευθερος να πας στα κομματια εσυ και ολο σου το σοι (ειδικα αν ανηκετε και χαμηλα στην τροφικη πυραμιδα),οσο εμεις βολικα σαν κρατος θα αποσυρομαστε ολο και περισσοτερο απο τα οποια λιγα (αλλα εστω και αυτα τα λιγα) κοινωνικα συμβολαια ειχαμε κανει μαζι σου.
    Μα αληθεια τωρα ρε συ;
    Τι διαολο δεν περνιεμαι για εξυπνος, αλλα ειναι λες και εδω συζητανε ανθρωποι απο αλλο πλανητη.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Στο δια ταυτα τωρα..

Το γεγονος οτι καποιοι ενστολοι εδω μεσα υπερασπιζονται τις εν χορω επιθεσεις στον κλαδο τους ειναι λογικο.Ειδικα εφοσον οι ιδιοι πιθανοτατα δεν υπερασπιζονται ακραιες συμπεριφορες.

το ιδιοι κανουμε αλλωστε ολοι για τον δικο μας κλαδο οταν ξαφνικα ολοι τσουβαλιαζουν, γιατρους, δικηγορους, λαμογια λευθερους επαγγελματιες και παει λεγοντας.

Αλλα πραγματικα δεν ξερω τι ακριβως περιμενουμε απο την αστυνομια μερικες φορες. Δηλαδη θα μας ικανοποιησει αν στην επομενη πορεια μας αφησουν να μπουκαρουμε ας πουμε στην Βουλη? Και μπαινοντας ας πουμε εμεις που δεν εχουμε σκοπο να προκαλεσουμε αλλα να δουμε απο κοντα τα λουλουδια που μας κυβερνανε και αντε λιγο να τους προγκιξουμε η να τους φτυσουμε στα μουτρα ρε αδερφε, βρεθει ενας παλαβος που θα σφαξει και εναν.. Μετα θα λεμε τι..δεν ημουν εγω που το προκαλεσα ενας τρελος ηταν??

Η μηπως θελουμε να σταθει διπλα μας να ριξουμε την κυβερνηση (ο θεος να την κανει) και να αλλαξουμε τον τοπο? Αυτο συγνωμη αλλα θα ειναι τοσο δημοκρατικο οσο και πριν απο 45 χρονια.

το 08 χαθηκε ενα παλικαρακι απο εναν μαλακα παλαβιαρη.

Ειναι κριμα που χρειαζεται να χρησιμοποιουμε ενα ΤΡΑΓΙΚΟ γεγονος και να χρησιμοποιουμε αφορμες για να αλλαξουμε τα κακως κειμενα (που ειναι πολλα ομολογουμενως και εχουν φερει τον κοσμο στα ορια του)..
    Μα κανείς δεν έχει σκεφτεί τι θα γίνει μετά τον μπάτσο... όλοι πιστεύουν ότι ως δια μαγείας θα έχουμε απόλυτη δημοκρατία αν μπούμε στη βουλή και κρεμάσουμε τους πολιτικούς. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μας.....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Φυσικα και οχι.
    Συμφωνα με το μη απολυταρχικο και ακρως ορθολογικο πνευμα των εποχης,εισαι ελευθερος να πας στα κομματια εσυ και ολο σου το σοι (ειδικα αν ανηκετε και χαμηλα στην τροφικη πυραμιδα),οσο εμεις βολικα σαν κρατος θα αποσυρομαστε ολο και περισσοτερο απο τα οποια λιγα (αλλα εστω και αυτα τα λιγα) κοινωνικα συμβολαια ειχαμε κανει μαζι σου.
    Μα αληθεια τωρα ρε συ;
    Τι διαολο δεν περνιεμαι για εξυπνος, αλλα ειναι λες και εδω συζητανε ανθρωποι απο αλλο πλανητη.
    Ξεχνάς όμως ότι το 90% του πληθυσμού της γης έχει ως πρώτη αξία το χρήμα, και λυπάμαι που θα σε φέρω στην πραγματικότητα (η οποία ούτε σε εμένα αρέσει καθώς δεν είμαι μεγιστάνας) αλλά είναι πιο δύσκολο να είσαι φτωχός ναι αλλά αυτό έχει ως αξία ακόμη και το 90% του "φτωχού" πληθυσμού της γης το ΧΡΗΜΑ έχουν ως αξία ακόμη και αυτοί που τρώνε το αγγούρι στον κώλο οπότε έχουμε δημοκρατία και κεφαλαιοκρατία να είσαι σίγουρος ως τη μέρα που θα αλλάξει μυαλό ο κόσμος και τότε κανένας μπάτσος δε θα μπορεί να εμποδίσει τίποτα.... ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Μα κανείς δεν έχει σκεφτεί τι θα γίνει μετά τον μπάτσο... όλοι πιστεύουν ότι ως δια μαγείας θα έχουμε απόλυτη δημοκρατία αν μπούμε στη βουλή και κρεμάσουμε τους πολιτικούς. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μας.....
    Μα ναι, αυτο θα γινει....

Οι μπατσοι θα διακτινιστουν σε αλλο γαλαξια..... Μεσα σε τζαμι παγιδευμενοι οπως οι κακοι του πλανητη κρυπτον....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF