Σελίδα 80 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Με το μπαρδόν αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι...
    Με ρώτηξαν Θες Κτίνε να υπογράψω το σχέδιο Γιούνγκερ???
    Όχι απάντησα
    Μου είπαν είναι το χρέος απεχθές μη βιόσημο κλπ κλπ
    Ναι είπα έται είναι

και την άλλη μέρα βρέθηκα χωρίς τη Ζωάρα, χωρίς επιτροπή αλήθειας και με το σχέδιο
    Γιούνγκερ ενισχυμένο σε ρολό στο γκώ.....
    Αυτό στα βλάχικα το λένε...

Πραξικόπημα, ή Κίνημα (προπολεμική χρήση του όρου), καλείται η βίαια και αιφνιδιαστική συνωμοτική πράξη που έχει σκοπό τη μεταβολή του πολιτεύματος προς όφελος της πολιτικής και στρατιωτικής κάστας μιας χώρας. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι τα πραξικοπήματα έχουν σκοπό την εγκαθίδρυση ενός καθεστώτος και τον περιορισμό των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών. Διακρίνεται σε πολιτικό ή στρατιωτικό ενώ υπάρχει και ο όρος συνταγματικό πραξικόπημα. Πρόκειται για έννοια που έρχεται σε αντίθεση με την επανάσταση, η οποία προέρχεται από καταπιεζόμενες ομάδες πολιτών και αποσκοπεί στην επέκταση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

Συμφωνω με το κτινο (!!!!)

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ενώ τώρα που πήραμε δάνεια, έχουμε τιγκάρει στις υποδομές και τις πληρωμές.
    Εστω και μειωμενες ...υπαρχουν.

Αλλιως δεν θα ειχες ρευμα να μπαινεις στο moto.gr γλυκο γαλανοματικο αγορι
    :a07:

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη να σταματησει να μας ενημερωνει και να κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου?
    Πιστεύεις οτι όσοι γράφουμε εδώ μέσα και έχουμε μια μυρωδιά για το τι γίνεται.....χρειαζόμαστε περισσότερους πίνακες? Δε λέω οτι ο Βύρωνας πρέπει να σταματήσει να γράφει. Κάθε άλλο. Προσωπικά με ενδιαφέρει να διαβάζω την ανάλυση του, για το αν βγαίνουν τα νούμερα και για το τι σημαίνει η υπογραφή στο ένα και η υπογραφή στο άλλο.

αλλού εστιάζω.
    στο οτι για χάρην της κουβέντας εδώ μέσα δεν μας ενδιαφέρει να αμφισβητήσουμε τα νούμερα. Άλλωστε το σύστημα έχει μάθει χρόνια τώρα να μαγειρεύει τα νούμερα και τους μηχανισμούς για να σε οδηγεί εκεί που θέλει.΄
    αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οτι η εξαπάτηση πρέπει να σταματήσει. ξέρουμε οτι τα νούμερα δε βγαίνουν και χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας αλλά και σκληρή δουλειά. δε χρειάζεται ο Βύρωνας να το αναλύει σε πίνακες. Αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε πως γυρνάει το μαμήδι το παραμύθι οτι δεν υπάρχει άλλη λύση.
    γιατί δεν υπάρχει δε μπορώ. υπάρχει δε θέλω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Εσύ και μάλλον οι περισσότεροι, το λάθος που μάλλον επίτηδες (είτε από άγνοια, είτε από ρομαντισμό) κάνεις είναι πως θεωρείς πως προδόθηκες επειδή οι άνθρωποι/μαθητευόμενοι μάγοι δεν κατάφεραν να λύσουν ένα καθαρά μακροοικονομικό πρόβλημα κάνοντας βουντού.

Δεν είναι κακό, απλά οι λύσεις είναι συγκεκριμένες στα οικονομικά. Όσο άγαρμπο και ψυχρό σου ακούγεται αυτό. Με ΟΠΟΙΟΝ τρόπο και να πλησιάσεις την μακροοικονομία, θα καταλήξεις σε πίνακες και αριθμούς. Τα προβλήματα δεν λύνονται με δακρύβρεχτα word, αλλά με άψυχα excel.

Αν υπάρχει κάποια εφαρμόσιμη λύση, χωρίς να μου λες τα προφανή...εδώ είμαι.
    πιστεύω οτι η λύση δεν είναι ούτε με δακρύβρεχτα word, ούτε με άψυχα excel. πιστεύω οτι η λύση είναι στο δρόμο έξω να πιστέψει ο κόσμος οτι αν αλλάξει μυαλά υπάρχει διέξοδος.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ναι, αλλά μιλάτε με υποθέσεις. "Αν δεν παίρναμε δάνεια, δε θα είχες ρεύμα, θα γίνονταν πόλεμοι, άνθρωποι θα σκότωναν συνανθρώπους και ο Ήλιος θα πλησίαζε τη Γη".

Το "παράπονο" του λαού (όσων ψήφισαν "όχι", τέλος πάντων) είναι ότι τα δάνεια δεν επιστρέφουν στη χώρα, στον πολίτη, αλλά στις τράπεζες και σε όσους άλλους τα κονομάνε εις βάρος μας. Γιατί να θέλει ο απλός πολίτης να χρεωθεί μερικά δις ακόμα, όταν θα υποφέρει έτσι κι αλλιώς; Γιατί να πληρώσω ΑΚΟΜΑ περισσότερους φόρους για ένα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κράτος, το οποίο δε μου προσέφερε ποτέ τίποτα, ενώ το πληρώνω χρόνια; Αυτό μου χρωστάει, όχι εγώ.
    Life begins at 45°.

Banned
    George, Αποφευγεις να μου απαντησεις.

θες απλα ελληνικα - λυση.

Δεν υπαρχει, τα νουμερα και δεν βγαινουν και η χρεοκοπία ειναι δεδομενη....την ζεις γυρω σου.
    Αυτό που ζουμε λέγεται ελεγχόμενη χρεωκοπία...
    αντι να γινει σε sudden death mode το πανε λιγο λιγο…και σε φτανουν εκει που θα εφτανες αμεσα αν το Μαιο του 2010 βαραγες πιστολι….

Εχουμε φαληρισει, νιετ, ζιχτ καπουτ, φινιτο, δη εντ, τετέλεσται

Εάν δεν γινει καποιου ειδους «κουρεμα»-αν ειμαστε καλα παιδια, που δεν ειμαστε…. Και δεν γινουν καποιες μεγαλες επενδυσεις στην χωρα…….δεν υπαρχει ελπιδα.

Είναι ιδιες η πιθανοτητες να νικησουμε την μικτη κοσμου [Mesi, ronaldo, Bale κλπ]στο ποδοσφαιρο όταν δεν μπορουμε να κερδισουμε τα Φεροε.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Στα παπάκια μας οι πίνακες και αν βγαίνουν τα νούμερα.
    Θεϊκή ατάκα...

Στα παπάκια σου αν δεν βγαίνουν τα νούμερα για συντάξεις, μισθούς, υγεία κλπ κλπ κλπ...και αν δεν βγουν, τι θα κάνεις δλδ? "θα σηκώσεις τα μανίκια" και θα στίψεις την πέτρα ή θα προσλάβουμε τον Κοέλιο ως υπουργό Οικονομικών?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    Θεϊκή ατάκα...

Κοέλιο ως υπουργό Οικονομικών?
    Κλαιω....

Παλαιό μέλος
    Με το μπαρδόν αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι...
    Με ρώτηξαν Θες Κτίνε να υπογράψω το σχέδιο Γιούνγκερ???
    Όχι απάντησα
    Μου είπαν είναι το χρέος απεχθές μη βιόσημο κλπ κλπ
    Ναι είπα έτσι είναι
    Antoine-Laurent de Lavoisier 1743-1794

Ο νόμος της αφθαρσίας του χρέους!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Πραξικόπημα, ή Κίνημα (προπολεμική χρήση του όρου), καλείται η βίαια και αιφνιδιαστική συνωμοτική πράξη που έχει σκοπό τη μεταβολή του πολιτεύματος προς όφελος της πολιτικής και στρατιωτικής κάστας μιας χώρας. Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι τα πραξικοπήματα έχουν σκοπό την εγκαθίδρυση ενός καθεστώτος και τον περιορισμό των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών. Διακρίνεται σε πολιτικό ή στρατιωτικό ενώ υπάρχει και ο όρος συνταγματικό πραξικόπημα. Πρόκειται για έννοια που έρχεται σε αντίθεση με την επανάσταση, η οποία προέρχεται από καταπιεζόμενες ομάδες πολιτών και αποσκοπεί στην επέκταση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

Ασε μας ρε εραστή των κλισματων που θα μας βάλεις και τον ορισμό του πραξικοπήματος...
    Εγιναν εκλογές πριν δυό μήνες you know? Και το πρώτο κόμμα έλαβε φρέσκια λαϊκή εντολή. Τι θα κάνουμε τώρα δλδ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Antoine-Laurent de Lavoisier 1743-1794

Ο νόμος της αφθαρσίας του χρέους!

Τίποτα δεν εξαφανίζεται και τίποτα δεν δημιουργείται από το μηδέν . Πραγματοποιούνται μόνο μεταβολές ή τροποποιήσεις , ενώ υπάρχει ίση ποσότητα πριν και μετά ».

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

απλα τα εχουν αλλοι.....ατιμη κΕνονια!!!!

Banned
    Ασε μας ρε εραστή των κλισματων που θα μας βάλεις και τον ορισμό του πραξικοπήματος...
    Εγιναν εκλογές πριν δυό μήνες you know? Και το πρώτο κόμμα έλαβε φρέσκια λαϊκή εντολή. Τι θα κάνουμε τώρα δλδ?
    Κλισμα;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Πιστεύεις οτι όσοι γράφουμε εδώ μέσα και έχουμε μια μυρωδιά για το τι γίνεται.....χρειαζόμαστε περισσότερους πίνακες? Δε λέω οτι ο Βύρωνας πρέπει να σταματήσει να γράφει. Κάθε άλλο. Προσωπικά με ενδιαφέρει να διαβάζω την ανάλυση του, για το αν βγαίνουν τα νούμερα και για το τι σημαίνει η υπογραφή στο ένα και η υπογραφή στο άλλο.

αλλού εστιάζω.
    στο οτι για χάρην της κουβέντας εδώ μέσα δεν μας ενδιαφέρει να αμφισβητήσουμε τα νούμερα. Άλλωστε το σύστημα έχει μάθει χρόνια τώρα να μαγειρεύει τα νούμερα και τους μηχανισμούς για να σε οδηγεί εκεί που θέλει.΄
    αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οτι η εξαπάτηση πρέπει να σταματήσει. ξέρουμε οτι τα νούμερα δε βγαίνουν και χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας αλλά και σκληρή δουλειά. δε χρειάζεται ο Βύρωνας να το αναλύει σε πίνακες. Αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε πως γυρνάει το μαμήδι το παραμύθι οτι δεν υπάρχει άλλη λύση.
    γιατί δεν υπάρχει δε μπορώ. υπάρχει δε θέλω.
    Τα οικονομικα ειναι απλη αριθμητικη.Οτι νουμερα θα δωσεις ,αναλογο θα ειναι το αποτελεσμα.Λαθος νουμερα θα δωσεις,λαθος αποτελεσμα θα παρεις.Οταν τα νουμερα ειναι συγκεκριμενα και τα δικα μας "Νουμερα" μας παραμυθιαζουνε,φυσικα και θα τα αμφισβητησουμε.Γιατι οσο και να μαγειρεψανε τα νουμερα οι δικοι μας, καποια στιγμη εσκασε η φουσκα.

Λυση υπαρχει.Για αρχη ας βαλουνε τα πραγματικα νουμερα στο τραπεζι ,για να σταματησουνε να ονειρευονται οι ονειροπαρμενοι.Μολις κατεβουμε απο το καλαμι μας εχουμε δειξει και στο παρελθον,οτι βρισκουμε τις λυσεις.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    George, Αποφευγεις να μου απαντησεις.

Να σου δώσω λοιπόν την απάντησή μου.
    Θέλω η επιτροπή οικονομικού ελέγχου της Βουλής να βγει επίσημα και να επικυρώσει την παράνομη κερδοφορία των ευρωπαικών lobby και των τραπεζών εις βάρος του λαού. Θέλω να βγει επίσημα χαρτί που να λέει κύριοι....τα λεφτά πήγαν στους λίγους εκλεκτούς και μας πηδάνε ασύστολα με δικαιολογίες του κώλου και αντί να αποπληρώνουμε τις πραγματικές μας υποχρεώσεις...τους κάνουμε ακόμα πιο πλούσιους από το υστέρημά μας.

Αφού γίνει επίσημο θέλω διακοπή όλων των συναλλαγών με Ευρώπη. Θέλω να πάρουν το μακρύτερο οι τραπεζίτες και το κράτος να οικοιοποιηθεί πραξικοπηματικά και δια της βίας όλα τα αποθεματικά τους όπως πραξικοματικά και με παράνομα νομοσχέδια και μνημόνια μας τα πήραν.

Αφού λοιπόν το κράτος κάνει ανακατάληψη της εθνικής περιουσίας και του ρευστού που υπάρχει αυτή τη στιγμή θέλω να πάει το lobby στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για όσα μπορούν να καταλογίσουν.

Παράλληλα να δηλώσει στο κόσμο εθνικό νόμισμα ή ένα μεταβατικό στάδιο εθνικού νομίσματος και euro και να ξεκινήσουμε από το 0.

Ναι θα φάμε σκατό 10χρόνια αλλά θα κοιτάμε το μέλλον των παιδιών μας αισιόδοξα. Το δικό μου μέλλον των 35άριδων+ είναι τελειωμένο. Πλέον Δεν έχω να χάσω κάτι.

Αυτά.

Θεϊκή ατάκα...

Στα παπάκια σου αν δεν βγαίνουν τα νούμερα για συντάξεις, μισθούς, υγεία κλπ κλπ κλπ...και αν δεν βγουν, τι θα κάνεις δλδ? "θα σηκώσεις τα μανίκια" και θα στίψεις την πέτρα ή θα προσλάβουμε τον Κοέλιο ως υπουργό Οικονομικών?
    αυτές τις απαντήσεις να μην έδινες ώρες ώρες και θα κάνουμε καλύτερο διάλογο. εγώ δε σε ειρωνεύομαι σε κανένα σημείο.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Τα οικονομικα ειναι απλη αριθμητικη.Οτι νουμερα θα δωσεις ,.
    Εμεις ΔΕΝ δωσαμε νουμερα

τα ΨΗΦΙΣΑΜΕ!

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!