Πιστεύεις οτι όσοι γράφουμε εδώ μέσα και έχουμε μια μυρωδιά για το τι γίνεται.....χρειαζόμαστε περισσότερους πίνακες? Δε λέω οτι ο Βύρωνας πρέπει να σταματήσει να γράφει. Κάθε άλλο. Προσωπικά με ενδιαφέρει να διαβάζω την ανάλυση του, για το αν βγαίνουν τα νούμερα και για το τι σημαίνει η υπογραφή στο ένα και η υπογραφή στο άλλο.
αλλού εστιάζω.
στο οτι για χάρην της κουβέντας εδώ μέσα δεν μας ενδιαφέρει να αμφισβητήσουμε τα νούμερα. Άλλωστε το σύστημα έχει μάθει χρόνια τώρα να μαγειρεύει τα νούμερα και τους μηχανισμούς για να σε οδηγεί εκεί που θέλει.΄
αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οτι η εξαπάτηση πρέπει να σταματήσει. ξέρουμε οτι τα νούμερα δε βγαίνουν και χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας αλλά και σκληρή δουλειά. δε χρειάζεται ο Βύρωνας να το αναλύει σε πίνακες. Αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε πως γυρνάει το μαμήδι το παραμύθι οτι δεν υπάρχει άλλη λύση.
γιατί δεν υπάρχει δε μπορώ. υπάρχει δε θέλω.
πιστεύω οτι η λύση δεν είναι ούτε με δακρύβρεχτα word, ούτε με άψυχα excel. πιστεύω οτι η λύση είναι στο δρόμο έξω να πιστέψει ο κόσμος οτι αν αλλάξει μυαλά υπάρχει διέξοδος.
Ναι, αλλά μιλάτε με υποθέσεις. "Αν δεν παίρναμε δάνεια, δε θα είχες ρεύμα, θα γίνονταν πόλεμοι, άνθρωποι θα σκότωναν συνανθρώπους και ο Ήλιος θα πλησίαζε τη Γη".
Το "παράπονο" του λαού (όσων ψήφισαν "όχι", τέλος πάντων) είναι ότι τα δάνεια δεν επιστρέφουν στη χώρα, στον πολίτη, αλλά στις τράπεζες και σε όσους άλλους τα κονομάνε εις βάρος μας. Γιατί να θέλει ο απλός πολίτης να χρεωθεί μερικά δις ακόμα, όταν θα υποφέρει έτσι κι αλλιώς; Γιατί να πληρώσω ΑΚΟΜΑ περισσότερους φόρους για ένα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κράτος, το οποίο δε μου προσέφερε ποτέ τίποτα, ενώ το πληρώνω χρόνια; Αυτό μου χρωστάει, όχι εγώ.
Life begins at 45°.
George, Αποφευγεις να μου απαντησεις.
θες απλα ελληνικα - λυση.
Δεν υπαρχει, τα νουμερα και δεν βγαινουν και η χρεοκοπία ειναι δεδομενη....την ζεις γυρω σου.
Αυτό που ζουμε λέγεται ελεγχόμενη χρεωκοπία...
αντι να γινει σε sudden death mode το πανε λιγο λιγο…και σε φτανουν εκει που θα εφτανες αμεσα αν το Μαιο του 2010 βαραγες πιστολι….
Εχουμε φαληρισει, νιετ, ζιχτ καπουτ, φινιτο, δη εντ, τετέλεσται
Εάν δεν γινει καποιου ειδους «κουρεμα»-αν ειμαστε καλα παιδια, που δεν ειμαστε…. Και δεν γινουν καποιες μεγαλες επενδυσεις στην χωρα…….δεν υπαρχει ελπιδα.
Είναι ιδιες η πιθανοτητες να νικησουμε την μικτη κοσμου [Mesi, ronaldo, Bale κλπ]στο ποδοσφαιρο όταν δεν μπορουμε να κερδισουμε τα Φεροε.
Τα οικονομικα ειναι απλη αριθμητικη.Οτι νουμερα θα δωσεις ,αναλογο θα ειναι το αποτελεσμα.Λαθος νουμερα θα δωσεις,λαθος αποτελεσμα θα παρεις.Οταν τα νουμερα ειναι συγκεκριμενα και τα δικα μας "Νουμερα" μας παραμυθιαζουνε,φυσικα και θα τα αμφισβητησουμε.Γιατι οσο και να μαγειρεψανε τα νουμερα οι δικοι μας, καποια στιγμη εσκασε η φουσκα.
Λυση υπαρχει.Για αρχη ας βαλουνε τα πραγματικα νουμερα στο τραπεζι ,για να σταματησουνε να ονειρευονται οι ονειροπαρμενοι.Μολις κατεβουμε απο το καλαμι μας εχουμε δειξει και στο παρελθον,οτι βρισκουμε τις λυσεις.
Να σου δώσω λοιπόν την απάντησή μου.
Θέλω η επιτροπή οικονομικού ελέγχου της Βουλής να βγει επίσημα και να επικυρώσει την παράνομη κερδοφορία των ευρωπαικών lobby και των τραπεζών εις βάρος του λαού. Θέλω να βγει επίσημα χαρτί που να λέει κύριοι....τα λεφτά πήγαν στους λίγους εκλεκτούς και μας πηδάνε ασύστολα με δικαιολογίες του κώλου και αντί να αποπληρώνουμε τις πραγματικές μας υποχρεώσεις...τους κάνουμε ακόμα πιο πλούσιους από το υστέρημά μας.
Αφού γίνει επίσημο θέλω διακοπή όλων των συναλλαγών με Ευρώπη. Θέλω να πάρουν το μακρύτερο οι τραπεζίτες και το κράτος να οικοιοποιηθεί πραξικοπηματικά και δια της βίας όλα τα αποθεματικά τους όπως πραξικοματικά και με παράνομα νομοσχέδια και μνημόνια μας τα πήραν.
Αφού λοιπόν το κράτος κάνει ανακατάληψη της εθνικής περιουσίας και του ρευστού που υπάρχει αυτή τη στιγμή θέλω να πάει το lobby στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για όσα μπορούν να καταλογίσουν.
Παράλληλα να δηλώσει στο κόσμο εθνικό νόμισμα ή ένα μεταβατικό στάδιο εθνικού νομίσματος και euro και να ξεκινήσουμε από το 0.
Ναι θα φάμε σκατό 10χρόνια αλλά θα κοιτάμε το μέλλον των παιδιών μας αισιόδοξα. Το δικό μου μέλλον των 35άριδων+ είναι τελειωμένο. Πλέον Δεν έχω να χάσω κάτι.
Αυτά.
αυτές τις απαντήσεις να μην έδινες ώρες ώρες και θα κάνουμε καλύτερο διάλογο. εγώ δε σε ειρωνεύομαι σε κανένα σημείο.