Η ΕΚΠΛΗΞΗ δεν είναι οτι ο Κυριάκος τα είχε ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ αλλά οτι στo Μαξίμου ΨΑΧΝΟΥΝ για 1η φορά κομπιουτεράκια
δεν ξέρω αν ο Κυριάκος τα υπολόγισε όλα , ο ΑλέΚΣης πάντως τώρα έπιασε κομπιουτεράκι.![]()
Η ΕΚΠΛΗΞΗ δεν είναι οτι ο Κυριάκος τα είχε ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ αλλά οτι στo Μαξίμου ΨΑΧΝΟΥΝ για 1η φορά κομπιουτεράκια
δεν ξέρω αν ο Κυριάκος τα υπολόγισε όλα , ο ΑλέΚΣης πάντως τώρα έπιασε κομπιουτεράκι.![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ακομβιωτος.....
Με τέτοιο μανίκι είναι για πολλά φ...
Δεν ξέρω που στο καλό να το γράψω, οπότε το οφτόπικ είναι ότι πρέπει.
Ο μαλάκας απειλεί την Ιαπωνία... Δεν είναι Ελληνικό προνόμιο η καταστροφή της χώρας από μαλάκες.
και είναι και γρήγορος ο μαλάκας...
Maximum estimated sustained winds were about 115 mph near the time of landfall, according to the U.S. Joint Typhoon Warning Center.
και υγρός...
Over 19 inches (496.5 mm) of rain has been tallied at one location in Miyazaki Prefecture on Kyushu Island in the 24 hours ending early Tuesday.
Και κάνει ζημιές και στους γείτονες...
Malakas Impact on Taiwan and Japan's Ryukyu Islands
Ο μαλάκας είναι πάντα επιζήμιος. Αγαπάμε Ιαπωνία και γιατί δίνουν ωραία ονόματα στους τυφώνες.
Λεγεται ετσι, μαλλον, λογω των ομονυμων θαλασσιων στενων Malaka της νοτιο-ανατολικης Ασιας, μεταξυ Μαλαισιας και του νησιου της Σουματρας.
υ.γ. Υποθετω, ετσι..;; Μπορει να λεγεται και ετσι επειδη κανει μ@λακιες..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Πλουραλισμος στην ενημέρωση. Στην ίδια σελίδα ο χωρισμος Πιτ-Τζολι και ντοκουμέντο για το ΕΑΜ...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais