Δυστυχώς αν και μεγαλώσαμε σε ωραία χρόνια, όπου αν έκανες απλά τη δουλειά σου ήσουν ωραίος, ενώ αν καινοτομούσες, μεγαλουργούσες, τώρα πρέπει μπεις και εσύ στον ψηφιακό κόσμο, απλά για να επιβιώσεις http://www.voria.gr/article/efarmogi...-thessalonikis
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Τα εικονίδια εννοείς, έτσι;
Σαν τις κόρες μου που έχουν κάνει σαν καρναβάλι τα κινητά τους και ψάχνεις να βρεις τον dialer.....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σε πολλα themes δεν παιζανε ποτε ολες οι λειτουργιες.
Σε αλλα ηταν στα σουαχιλι γραμμενες και σε αλλα απλα δεν ξεκινουσαν ποτε.
Εγω ειδα μια μικρη διαφορα βαζοντας την γλωσσα στα αγγλικα... απο ενα σημειο και μετα απλα δεν ασχοληθηκα ξανα... οτι παιζει παιζει.
Τωρα στην οθονη κλειδωματος εχω αφησει ενα ρολόι και την ημερομηνια και στην home εχω βαλει δικα μου widgets
Δε νομιζω να εχει διαφορα αν γυρισεις το region πισω στην Ελλαδα ή αν το αφησεις γενικα στο Κατμαντου.
Έχει, γιατί πριν έπαιζε, και μόλις γυρισα στην Ελλάδα δεν παίζει. Τεσπά, δεν με απασχολεί, ήθελα ένα συγκεκριμένο που το είχα και πριν στο Note 4.
FYI και για τους δύστυχους κατόχους iPhone : Ενεργοποίησα το τηλ, και σε 35' αυτόματα μεταφέρθηκαν τα πάντα (ακόμα κι οι ρυθμίσεις στα Setttings) στο νέο κινητό. Πλην του Theme.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.