Να σου υπενθυμίσω ότι οι άνθρωποι ΕΙΜΑΣΤΕ (για να μή φάω και κάρτα) ζώα.
Χωρίς κάποιον απο πάνω μας να μας βάζει κανόνες έχουμε δείξει τί κάνουμε χιλιάδες χρόνια τώρα.
Άλλοι καταφέρνουν και γίνονται λιγότερο ζώα και άλλοι περισσότερο (βλ. βιαστές, βασανιστήρια σε ζώα κλπ)
Ειδικά στην Ελλάδα προτιμώ να ανήκω στη μειοψηφία. Όσο μικρότερο το ποσοστό του πληθυσμού που συμφωνεί μαζί μου τόσο πιο χαρούμενος είμαι
Τώρα για τα ζώα που έκαναν κοπάνα χτές απλά θα φάνε καραντίνα περισσότερες μέρες.
Εμένα στα @@ μου γιατί η ζωή μου δεν αλλάζει πάνω απο 5% με το lockdown.
Αλλά οι υπόλοιπο ψεκασμένοι και μή, καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που θέλουν με τη μαζική τους έξοδο.
Τεστ αληθειας δε θελουμε, αποτελεσματα απο αυτο ομως θα εκτιμηθουν
https://www.theinternationaliqtest.com
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Άποψη "ψεκασμένου" Ιατρού (δεν είναι ένας τέτοιος παιδιά,είναι πολλοί...βήμα γιατί δεν έχουν αυτοί οι επιστήμονες να ακουστούν δημόσια αυτά τα πράγματα???)
https://www.youtube.com/watch?v=MYCkFg90fTI
"To do is to be" - Nietzsche
"To be is to do" - Kant
"Do be do be do " - Scooby Doo
Τον όρο "ψεκασμένος" τον χρησιμοποίησα χαριτολογώντας μιας κι εγώ ο ίδιος ανήκω σ'αυτή την κατηγορία των "ψεκασμένων" όπως χαρακτηριστικά μας είπε το Κούλι.....Κάθε άλλο παρά αυτό πιστεύω φίλε μου. Ο άνθρωπος λέει πράγματα σωστά...
Μεταφέρω εδώ ένα απόσπασμα από κείμενο του Dr.Φαίδων σε ανάρτησή που έκανε σε social media
ΑΚΟΥΣΤΕ:
Για όλους εμάς που τόσον καιρό είμαστε στην πλευρά της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,η συζήτηση για την ίωση έχει απλά ΛΗΞΕΙ.
Υπάρχει μια ίωση,θέλει προσοχή&όχι ΥΠΕΡΒΟΛΗ.
Αυτά.
Δεν χρειάζεται να έχουμε πλέον άλλα επιχειρήματα διότι κι ΕΚΕΙΝΟΙ που την προωθούν,ΞΕΡΟΥΝ.
Έμειναν μόνοι τους οι φοβισμένοι(μ ολο τους το δίκιο)άνθρωποι,ακόμα να ψάχνονται.
Όλοι οι άλλοι,εμείς κι εσείς ,απλά καταλάβαμε...
ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:
Η μάχη που υπάρχει εν εξελίξει δεν έχει σχέση με ιώσεις,ΑΛΛΑ με την προσπάθεια επιβολής της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων,έναντι των παραδοσιακών,πατριδολατρών ανθρώπων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
"To do is to be" - Nietzsche
"To be is to do" - Kant
"Do be do be do " - Scooby Doo
Ο Βοβολης ειναι γνωστος στον ιατρικο κυκλο απο παλαιοτερες επαναστατικες τοποθετησεις για διαφορα επικαιρα θεματα και απο αποτυχημενες προσπαθειες σχηματισμου πολιτικων κομματων (Νέο Κίνημα Πολιτών).Στο πειθαρχικο συμβουλιο του ΙΣΑ που παραπεμφθηκε με την κατηγορια των διασπορας ψευδων ειδησεων προσπαθησε να μαζεψει τα ασυμμαζευτα.
Οσοι εχετε ακομη τα μυαλα στην θεση τους σταματηστε να αναπαραγετε αυτες τις δηθεν αντιστασιακες ιδεες απεναντι σε μια κατασταση που κινδυνευει αμμεσα η ανθρωποτητα.Δυστυχως ο βλακας μπορει να υποψιαστει για μια στιγμη οτι λεει βλακειες αλλα συντομα διωχνει αυτη την ιδεα απο το μυαλο του.
κουκουρουκουκου
Δεν βλέπω να εκθέτει κανέναν απλά εκφράζει την πολιτική του άποψη.
Δηλαδή επειδή κάποιος ΓΙΑΤΡΟΣ εκτιμά ότι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ θα πάει καλύτερα αν δεχτούμε ότι θα πεθάνει το 0,2% ή (0.27% που λέει ο Ιωαννίδης) του Ελληνικού πληθυσμού (16.000 νεκροί) εκτίθεται κάποιος?
Κατά την γνώμη μου όχι.
Αν είχαμε 16000 νεκρούς όμως σίγουρα η πολιτική ηγεσία θα έπρεπε να λογοδοτήσει.
Δεν είδα να λέει πουθενά ότι η Ελληνική οικονομία θα πάει καλύτερα εάν πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι.
Ναι παλικαρι μου κινδυνευει η ανθρωποτητα και εμεις κουρευομαστε μεσα στο σαββατοκυριακο και ψωνιζουμε για να παμε στο ταφο κουρεμενοι και καλοντυμενοι. Πανω σε αυτα που λεει ενας γιατρος καταξιωμενος εχεις να πεις κατι η θα ριχνεις λασπη και θα προστατευεις το κιμ-γιονκ-κουλ?