Σελίδα 80 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590130180 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    ..καραβανάς και υγιέστατος ...
    Να φτιάξεις μπλουζάκι "ossiμωρo" μπας και γελάσει ο άνθρωπος, τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Φιλε ξερω και τι γραφω και τι ρολο βαραω. Οσο για το αν γραφω μα@@@@@ το ξερει το ινμποξ μου και η γνωμη του κοσμακη που δε φοβαται κανενα ιο και χτες εκανε black friday για να παει διακοπες το δεκαπενταυγουστο αλλα εχει και χρονο μεσα στη καραντινα να ριξει και ενα περμαναντ. Λοιπον...

Να σου υπενθυμίσω ότι οι άνθρωποι ΕΙΜΑΣΤΕ (για να μή φάω και κάρτα) ζώα.
    Χωρίς κάποιον απο πάνω μας να μας βάζει κανόνες έχουμε δείξει τί κάνουμε χιλιάδες χρόνια τώρα.

Άλλοι καταφέρνουν και γίνονται λιγότερο ζώα και άλλοι περισσότερο (βλ. βιαστές, βασανιστήρια σε ζώα κλπ)

Ειδικά στην Ελλάδα προτιμώ να ανήκω στη μειοψηφία. Όσο μικρότερο το ποσοστό του πληθυσμού που συμφωνεί μαζί μου τόσο πιο χαρούμενος είμαι

Τώρα για τα ζώα που έκαναν κοπάνα χτές απλά θα φάνε καραντίνα περισσότερες μέρες.
    Εμένα στα @@ μου γιατί η ζωή μου δεν αλλάζει πάνω απο 5% με το lockdown.
    Αλλά οι υπόλοιπο ψεκασμένοι και μή, καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που θέλουν με τη μαζική τους έξοδο.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Δε θα κανω και τεστ αληθειας εδω μεσα αυτο ελειπε κιολας.
    Τεστ αληθειας δε θελουμε, αποτελεσματα απο αυτο ομως θα εκτιμηθουν
    https://www.theinternationaliqtest.com
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    ελα ρε πες ότι ζηταει χρήμα

the Great Escape project Το avatar του/της Jimmu
    Άποψη "ψεκασμένου" Ιατρού (δεν είναι ένας τέτοιος παιδιά,είναι πολλοί...βήμα γιατί δεν έχουν αυτοί οι επιστήμονες να ακουστούν δημόσια αυτά τα πράγματα???)

https://www.youtube.com/watch?v=MYCkFg90fTI
    "To do is to be" - Nietzsche
    "To be is to do" - Kant
    "Do be do be do " - Scooby Doo

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    βγάζω φλύκταινα με αυτή την απολιτικ παπάτζα που πολλοί εκεί έξω έχετε υιοθετήσει.
    τα ίδια κάποιος που θέλει την κοινωνική δικαιοσύνη με τον μαχαιροβγάλτη...
    Δεν μπορώ,ούτε και θέλω, να σε πείσω για τις απόψεις σου.
    Κράτα τες όμως για τον εαυτό σου φίλε.
    Δεν είναι εδώ το πεδίο για τέτοιες συζητήσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimmu Προβολή μηνύματος
    Άποψη "ψεκασμένου" Ιατρού (δεν είναι ένας τέτοιος παιδιά,είναι πολλοί...βήμα γιατί δεν έχουν αυτοί οι επιστήμονες να ακουστούν δημόσια αυτά τα πράγματα???)

https://www.youtube.com/watch?v=MYCkFg90fTI
    Γιατί ψεκασμένος?

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Γιατί ψεκασμένος?
    Γιατι αν δεις το βιντεο του οι απαντησεις ειναι τοσο ευκολες που δε του δινουν βημα γιατι πολυ απλα τους εκθετει δημοσια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Γιατί ψεκασμένος?
    Τον όρο "ψεκασμένος" τον χρησιμοποίησα χαριτολογώντας μιας κι εγώ ο ίδιος ανήκω σ'αυτή την κατηγορία των "ψεκασμένων" όπως χαρακτηριστικά μας είπε το Κούλι.....Κάθε άλλο παρά αυτό πιστεύω φίλε μου. Ο άνθρωπος λέει πράγματα σωστά...

Μεταφέρω εδώ ένα απόσπασμα από κείμενο του Dr.Φαίδων σε ανάρτησή που έκανε σε social media

ΑΚΟΥΣΤΕ:
    Για όλους εμάς που τόσον καιρό είμαστε στην πλευρά της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,η συζήτηση για την ίωση έχει απλά ΛΗΞΕΙ.
    Υπάρχει μια ίωση,θέλει προσοχή&όχι ΥΠΕΡΒΟΛΗ.
    Αυτά.

Δεν χρειάζεται να έχουμε πλέον άλλα επιχειρήματα διότι κι ΕΚΕΙΝΟΙ που την προωθούν,ΞΕΡΟΥΝ.
    Έμειναν μόνοι τους οι φοβισμένοι(μ ολο τους το δίκιο)άνθρωποι,ακόμα να ψάχνονται.
    Όλοι οι άλλοι,εμείς κι εσείς ,απλά καταλάβαμε...
    ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:
    Η μάχη που υπάρχει εν εξελίξει δεν έχει σχέση με ιώσεις,ΑΛΛΑ με την προσπάθεια επιβολής της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων,έναντι των παραδοσιακών,πατριδολατρών ανθρώπων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
    "To be is to do" - Kant

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Τεστ αληθειας δε θελουμε, αποτελεσματα απο αυτο ομως θα εκτιμηθουν
    https://www.theinternationaliqtest.com
    IQ test χωρίς time limit. Πφ.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μας λέει αυτό κάτι για το IQ όσων το προτείνουν?
    "To be is to do" - Kant

Γιατι αν δεις το βιντεο του οι απαντησεις ειναι τοσο ευκολες που δε του δινουν βημα γιατι πολυ απλα τους εκθετει δημοσια.
    Ο Βοβολης ειναι γνωστος στον ιατρικο κυκλο απο παλαιοτερες επαναστατικες τοποθετησεις για διαφορα επικαιρα θεματα και απο αποτυχημενες προσπαθειες σχηματισμου πολιτικων κομματων (Νέο Κίνημα Πολιτών).Στο πειθαρχικο συμβουλιο του ΙΣΑ που παραπεμφθηκε με την κατηγορια των διασπορας ψευδων ειδησεων προσπαθησε να μαζεψει τα ασυμμαζευτα.
    Οσοι εχετε ακομη τα μυαλα στην θεση τους σταματηστε να αναπαραγετε αυτες τις δηθεν αντιστασιακες ιδεες απεναντι σε μια κατασταση που κινδυνευει αμμεσα η ανθρωποτητα.Δυστυχως ο βλακας μπορει να υποψιαστει για μια στιγμη οτι λεει βλακειες αλλα συντομα διωχνει αυτη την ιδεα απο το μυαλο του.
    κουκουρουκουκου

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Με time limit + lockdown θα τους ξαναχουμε εδω συντομα. Χωρις, θα παρει κατι παραπανω.
    Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 07/11/2020 στις 14:16.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν βλέπω να εκθέτει κανέναν απλά εκφράζει την πολιτική του άποψη.
    Δηλαδή επειδή κάποιος ΓΙΑΤΡΟΣ εκτιμά ότι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ θα πάει καλύτερα αν δεχτούμε ότι θα πεθάνει το 0,2% ή (0.27% που λέει ο Ιωαννίδης) του Ελληνικού πληθυσμού (16.000 νεκροί) εκτίθεται κάποιος?
    Κατά την γνώμη μου όχι.
    Αν είχαμε 16000 νεκρούς όμως σίγουρα η πολιτική ηγεσία θα έπρεπε να λογοδοτήσει.
    Δεν είδα να λέει πουθενά ότι η Ελληνική οικονομία θα πάει καλύτερα εάν πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Ο Βοβολης ειναι γνωστος στον ιατρικο κυκλο απο παλαιοτερες επαναστατικες τοποθετησεις για διαφορα επικαιρα θεματα και απο αποτυχημενες προσπαθειες σχηματισμου πολιτικων κομματων (Νέο Κίνημα Πολιτών).Στο πειθαρχικο συμβουλιο του ΙΣΑ που παραπεμφθηκε με την κατηγορια των διασπορας ψευδων ειδησεων προσπαθησε να μαζεψει τα ασυμμαζευτα.
    Οσοι εχετε ακομη τα μυαλα στην θεση τους σταματηστε να αναπαραγετε αυτες τις δηθεν αντιστασιακες ιδεες απεναντι σε μια κατασταση που κινδυνευει αμμεσα η ανθρωποτητα.Δυστυχως ο βλακας μπορει να υποψιαστει για μια στιγμη οτι λεει βλακειες αλλα συντομα διωχνει αυτη την ιδεα απο το μυαλο του.
    Ναι παλικαρι μου κινδυνευει η ανθρωποτητα και εμεις κουρευομαστε μεσα στο σαββατοκυριακο και ψωνιζουμε για να παμε στο ταφο κουρεμενοι και καλοντυμενοι. Πανω σε αυτα που λεει ενας γιατρος καταξιωμενος εχεις να πεις κατι η θα ριχνεις λασπη και θα προστατευεις το κιμ-γιονκ-κουλ?

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF