Σελίδα 80 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 2063

Θέμα: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ

Boomer's corner Το avatar του/της D3300
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Ειχε ΚΑΙ κοκκινη την τιμονοπλακα στο ER η Kawasaki ?
    Αν συμπεράνω από την απόχρωση με τα υπόλοιπα κόκκινα μάλλον ναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από D3300 Προβολή μηνύματος
    Αν συμπεράνω από την απόχρωση με τα υπόλοιπα κόκκινα μάλλον ναι.
    Το χρώμα πηγαίνει σετάκι πλαίσιο - πιρούνι - ψαλίδι - τιμονόπλακα, τρία διαφορετικά σε συνδυασμό με τρία χρώματα πλαστικών - ντεπόζιτου ανά γενιά οπότε προκύπτουν και αρκετοί συνδυασμοί

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Σχετικό άσχετο με το παρόν θρεντ, πόσοι το κάνατε για την μηχανή σας;
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_2024-07-05-20-06-45-541_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg 
Προβολές:	447 
Μέγεθος:	119,5 KB 
ID:	454238
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Σχετικό άσχετο με το παρόν θρεντ, πόσοι το κάνατε για την μηχανή σας;

Όνομα:	Screenshot_2024-07-05-20-06-45-541_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg 
Προβολές:	447 
Μέγεθος:	119,5 KB 
ID:	454238
    μόνο κινητήρα δεν έχω ανοίξει ακόμα αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Εαν καταφερω να μαζεψω το πασταλι θα το ανοιξω.Δεν εχει καποιο προβλημα,δουλευει ρολοι.Αλλα μαζι με την βελτιωση ας κανει ενα refresh.Gsxr 1000 03 , 81000χλμ.Προς το παρων μαζευω περιφερειακα.Τελευταια αγορα,αμορτισερ ολινς

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Σήμερα έγινε αλλαγή στα μπροστινά τακάκια και έλεγχος της μηχανής για το ταξίδι που όπως ήταν αναμενόμενο δεν είχα να φτιάξω/κάνω κάτι.

Ο Έλεγχος και η αλλαγή έγιναν στον γνωστό στον Γέρακα και για άλλη μία φορά η διαφορά του από όλους τους άλλους είναι χαοτική.
    Κρίμα που δεν είναι εξουσιοδοτημένος πλέον.
    The Dirty Harry

Μέλος
    Την έπλυνα πρώτη φορά μόνος μου
    Σφουγγάρι μικρό ινών, σαμπουάν με κερί και πολύ φροντίδα και προδερμ και ξέπλυμα κλασσικά με κουβά, σιγά σιγά.

Ελπίζω αύριο να δουλεύει, χαχα και να μην γίνει το όργανο χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα σφάλματα.

Αυτό όμως για το οποίο είμαι περήφανος, είναι ότι κατάφερα μόνος μου, χωρίς διπλό σταντ, να εφαρμόσω το degreaser και να λιπανω την αλυσίδα, χωρίς να πέσει κάτω η μηχανή.

Άρα το wheel cleaning bracket όπως το λέμε στο χωριό μου έκανε τη δουλειά του.

Μέλος Το avatar του/της Pan
    Spam on:
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Άρα το wheel cleaning bracket όπως το λέμε στο χωριό μου έκανε τη δουλειά του.
    Κάτι τέτοιο εννοείς ;

Όνομα:	hlp-rs-00001.jpg 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	11,5 KB 
ID:	454521
    Στηρίζεται σωστά η μηχανή ;

....Η όποιος το έχει χρησιμοποιήσει...

spam off

Μέλος
    Τέτοιου τύπου ναι.
    Εγώ το τοποθέτησα σε τσιμεντένιο πεζοδρόμιο. Οπότε όταν με την όπισθεν τοποθέτησα τον πίσω τροχό πίσω αυτό δεν έφυγε αλλά παρέμεινε σταθερό οπότε ο τροχός πάτησε πίσω μια χαρά (χωρίς να σπρώχνει όλη την κατασκευή προς τα πίσω).

Η μηχανή στο πλαϊνό σταντ έδινε κλίση στον πίσω τροχό και με το ένα χέρι μετακινώντας προσεκτικά τον πίσω τροχό ξαφνικά ο τροχός είχε την τάση να πάει προς την εξωτερική πλευρά (δηλαδή προς τα δεξιά).

Αυτό βελτιώνεται αρκετά εάν κάποιος τοποθετήσει κάτι κάτω από το Σταντ και δώσει πιο ορθά θέση στην μηχανή, αλλά θέλει πολύ προσοχή να μην πέσει.

Ωστόσο επειδή έγινε προσεκτικά η όλη διαδικασία δεν είχα κανένα πρόβλημα και πόσο μάλλον στην δική μου που δεν έχει και κάτι πίσω (clx της cf moto) από σχάρα η χειρολαβή.

Έως τώρα η λίπανση γινόταν είτε στο σέρβις, είτε με τον κλασικό τρόπο της πίεσης στο πλαϊνό σταντ, αλλά με ότι αυτό συνεπάγεται στην πίεση σε εκείνο το σημείο και την προϋπόθεση αγγαρεματος δεύτερου ατόμου.

Η συγκεκριμένη κατασκευή βοηθάει και στο εάν θέλει κάποιος να καθαρίσει και τον τροχό και το τρομερό της πλεονέκτημα είναι ότι δεν πιάνει τόσο χώρο όσο η κλασσική κατασκευή ανύψωσης της μηχανής. (Άσε που και η δεύτερη φαντάζομαι ότι είναι και αυτή δύσκολη στο να βάλει μόνος του κάποιος την μηχανή πάνω).

Ελπίζω να βοήθησα κάπως και να μην μπέρδεψα περισσότερο τα πράγματα

Νέο μέλος
    Τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ αυτό για να σηκώσω τον πίσω τροχό και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
    https://www.skroutz.gr/s/42140377/Pl...=skroutz_share

Μέλος Το avatar του/της Pan
    Τέτοιου τύπου ναι

Κατατοπιστικότατος , ευχαριστώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thodorism96 Προβολή μηνύματος
    Τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ αυτό για να σηκώσω τον πίσω τροχό και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
    https://www.skroutz.gr/s/42140377/Pl...=skroutz_share
    Να σου πω την αλήθεια,έτσι όπως το βλέπω το ψιλο-φοβαμαι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Τέτοιου τύπου ναι.
    Εγώ το τοποθέτησα σε τσιμεντένιο πεζοδρόμιο. Οπότε όταν με την όπισθεν τοποθέτησα τον πίσω τροχό πίσω αυτό δεν έφυγε αλλά παρέμεινε σταθερό οπότε ο τροχός πάτησε πίσω μια χαρά (χωρίς να σπρώχνει όλη την κατασκευή προς τα πίσω).

Η μηχανή στο πλαϊνό σταντ έδινε κλίση στον πίσω τροχό και με το ένα χέρι μετακινώντας προσεκτικά τον πίσω τροχό ξαφνικά ο τροχός είχε την τάση να πάει προς την εξωτερική πλευρά (δηλαδή προς τα δεξιά).

Αυτό βελτιώνεται αρκετά εάν κάποιος τοποθετήσει κάτι κάτω από το Σταντ και δώσει πιο ορθά θέση στην μηχανή, αλλά θέλει πολύ προσοχή να μην πέσει.

Ωστόσο επειδή έγινε προσεκτικά η όλη διαδικασία δεν είχα κανένα πρόβλημα και πόσο μάλλον στην δική μου που δεν έχει και κάτι πίσω (clx της cf moto) από σχάρα η χειρολαβή.

Έως τώρα η λίπανση γινόταν είτε στο σέρβις, είτε με τον κλασικό τρόπο της πίεσης στο πλαϊνό σταντ, αλλά με ότι αυτό συνεπάγεται στην πίεση σε εκείνο το σημείο και την προϋπόθεση αγγαρεματος δεύτερου ατόμου.

Η συγκεκριμένη κατασκευή βοηθάει και στο εάν θέλει κάποιος να καθαρίσει και τον τροχό και το τρομερό της πλεονέκτημα είναι ότι δεν πιάνει τόσο χώρο όσο η κλασσική κατασκευή ανύψωσης της μηχανής. (Άσε που και η δεύτερη φαντάζομαι ότι είναι και αυτή δύσκολη στο να βάλει μόνος του κάποιος την μηχανή πάνω).

Ελπίζω να βοήθησα κάπως και να μην μπέρδεψα περισσότερο τα πράγματα

Ακριβώς έτσι.
    Το έχω χρησιμοποιησει κι εγω σε μηχανακι φιλου και παρόλο που δεν μου γέμιζε το μάτι, κανει δουλειά.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    (Άσε που και η δεύτερη φαντάζομαι ότι είναι και αυτή δύσκολη στο να βάλει μόνος του κάποιος την μηχανή πάνω).
    Δεν είναι.
    Λίγο προσοχή θέλει μόνο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan Προβολή μηνύματος
    Να σου πω την αλήθεια,έτσι όπως το βλέπω το ψιλο-φοβαμαι..
    Μη το φοβάσαι καθόλου, το χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα και με έχει σώσει.

Θέλει προσοχή μόνο με κάποια ψαλίδια τύπου μπανάνα, με τα υπόλοιπα σηκώνεται το πίσω λάστιχο μερικά χιλιοστά και κάνεις τη δουλειά σου εύκολα και γρήγορα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Όνομα:	IMG_20240716_114522.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	42,2 KB 
ID:	454532

μικρότερο γραναζάκι πίσω στο voge από το στοκ των γραναζιών του xr.
    Δυστυχώς ταιριάζουν μόνο τα σιδερένια jt και όχι τα αλουμινένια afam που θα αφαιρούσαν και κανά δυο κιλά.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 308
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2023, 13:54
  2. Τι κάνατε για τη μοτοσικλέτα σας στο #lockdown2;
    από McGyver στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2020, 18:13
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2016, 08:20
  4. Eσεις τι κανατε σημερα με το TM σας??????
    από 7gibernau στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2012, 23:11
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ