Φίλε μου πολύ καλή σύγκριση έκανες.... Έβαλες πλάι-πλαί έναν Ι4-16v και έναν V2-8v απο τις 4000 στροφές με τρίτη....Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Μάλλον φίλε μου δεν τα λες καλά έχω ένα Κ7 suzuki με εξάτμιση από το πάτο και φίλτρο άνοιξα με 1098s με ελεύθερα τελικά από 4000χιλ στροφές και τρίτες στο σασμαν και το κ7 εξαφανίστηκε και μπορεί να στο διαβεβαιώσει και ο ίδιος κάτοχος του 1098s όσο από στροφές αστα …
![]()
Και με R1 να ήσουν πλάι-πλάι πάλι θα εξαφανιζόσουν...
Βάλε αν είναι 1 600αρι με 3η και 8000 και ξεκίνα εσύ με 5η και 3000...
Δηλαδή τι μέτρησες;;;...![]()
10 κιλά βαρύτερη ήταν η 999 και 10 ίππους πιο αδύναμη...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Στο συγκεκριμένο 1098s η ducati έχει κάνει πολύ καλή δουλειά γιατί καταρχάς το έχει ελαφρύνει κατά πολύ και όχι σαν τα προηγούμενα μοντέλα που ήταν σκέτο μολύβι...μολύβι;;;
![]()
Για την τιμή δεν θα σου γράψω και εγώ τα καλύτερα. Τώρα όσον αφορά εξοπλισμό και δυνατότητες...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
... με λίγα λόγια το μόνο ducati που αξίζει είναι το 1098 γιατί έχει και λίγο γκάζι όχι βέβαια σαν ένα τετρακυλινδρο αλλά κοντά κάπως σε αυτό έχει καλά φρένα λίγο βάρος αλλά όμως η τιμή που κάνει είναι εντελώς απαράδεχτη και μη κάτσεις και μου γράψεις ότι έχει καλά περιφερειακά γιατί εγώ φίλε μου με λιγότερα κατά πολύ σε λεφτά έβαλα καλύτερα πράγματα από του 1098s η μήπως νομίζεις ότι οι αναρτήσεις που φορά είναι κορυφή για να σου δώσω να καταλάβεις η πίσω ανάρτηση δεν έχει καν αργή και γρήγορη προφορτιση και όσοι τρέχουν σε αγώνες την αλλάζουν δηλαδή δώρων άδωρον …………![]()
![]()
![]()
![]()
...μάλλον θα διαφωνήσω. Ακόμα και να θέλει αλλαγή η πίσω ανάρτηση, μην ξεχνάς οτι έχεις μια μοτό έτοιμη για πίστα, αν αυτο σε ενδιαφέρει, μεταβαλλόμενες γωνίες καστερ, χωροδικτύομα, φρενάρες(της brembo ετσι...),ένα πολύ δυνατο σύνολο...
Τωρα περι ορέξεως αναφέρθηκε και πριν...
Αν είναι να πάμε φανάρι-φανάρι, και να κάνουμε dragster, να πάρουμε ένα Κ...
Για ρώτα το φίλο σου που θα μου επιβεβαίωνε οτι εξαφανίστηκες, θα έπαιρνε Κ;;;
Η συμπεριφορά τους είναι διαφορετική και θα τη καταλάβεις, αν κάνεις ο ίδιος μερικά χιλιόμετρα και με τις 2...
![]()