Σελίδα 80 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590130180 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Μάλλον φίλε μου δεν τα λες καλά έχω ένα Κ7 suzuki με εξάτμιση από το πάτο και φίλτρο άνοιξα με 1098s με ελεύθερα τελικά από 4000χιλ στροφές και τρίτες στο σασμαν και το κ7 εξαφανίστηκε και μπορεί να στο διαβεβαιώσει και ο ίδιος κάτοχος του 1098s όσο από στροφές αστα …
    Φίλε μου πολύ καλή σύγκριση έκανες.... Έβαλες πλάι-πλαί έναν Ι4-16v και έναν V2-8v απο τις 4000 στροφές με τρίτη....
    Και με R1 να ήσουν πλάι-πλάι πάλι θα εξαφανιζόσουν...
    Βάλε αν είναι 1 600αρι με 3η και 8000 και ξεκίνα εσύ με 5η και 3000...
    Δηλαδή τι μέτρησες;;;...

Στο συγκεκριμένο 1098s η ducati έχει κάνει πολύ καλή δουλειά γιατί καταρχάς το έχει ελαφρύνει κατά πολύ και όχι σαν τα προηγούμενα μοντέλα που ήταν σκέτο μολύβι...
    10 κιλά βαρύτερη ήταν η 999 και 10 ίππους πιο αδύναμη... μολύβι;;;

... με λίγα λόγια το μόνο ducati που αξίζει είναι το 1098 γιατί έχει και λίγο γκάζι όχι βέβαια σαν ένα τετρακυλινδρο αλλά κοντά κάπως σε αυτό έχει καλά φρένα λίγο βάρος αλλά όμως η τιμή που κάνει είναι εντελώς απαράδεχτη και μη κάτσεις και μου γράψεις ότι έχει καλά περιφερειακά γιατί εγώ φίλε μου με λιγότερα κατά πολύ σε λεφτά έβαλα καλύτερα πράγματα από του 1098s η μήπως νομίζεις ότι οι αναρτήσεις που φορά είναι κορυφή για να σου δώσω να καταλάβεις η πίσω ανάρτηση δεν έχει καν αργή και γρήγορη προφορτιση και όσοι τρέχουν σε αγώνες την αλλάζουν δηλαδή δώρων άδωρον …………
    Για την τιμή δεν θα σου γράψω και εγώ τα καλύτερα. Τώρα όσον αφορά εξοπλισμό και δυνατότητες... ...μάλλον θα διαφωνήσω. Ακόμα και να θέλει αλλαγή η πίσω ανάρτηση, μην ξεχνάς οτι έχεις μια μοτό έτοιμη για πίστα, αν αυτο σε ενδιαφέρει, μεταβαλλόμενες γωνίες καστερ, χωροδικτύομα, φρενάρες(της brembo ετσι...),ένα πολύ δυνατο σύνολο...

Τωρα περι ορέξεως αναφέρθηκε και πριν...
    Αν είναι να πάμε φανάρι-φανάρι, και να κάνουμε dragster, να πάρουμε ένα Κ...
    Για ρώτα το φίλο σου που θα μου επιβεβαίωνε οτι εξαφανίστηκες, θα έπαιρνε Κ;;;

Η συμπεριφορά τους είναι διαφορετική και θα τη καταλάβεις, αν κάνεις ο ίδιος μερικά χιλιόμετρα και με τις 2...

Banned
    ...η μήπως νομίζεις ότι οι αναρτήσεις που φορά είναι κορυφή για να σου δώσω να καταλάβεις η πίσω ανάρτηση δεν έχει καν αργή και γρήγορη προφορτιση και όσοι τρέχουν σε αγώνες την αλλάζουν δηλαδή δώρων άδωρον ...
    Φίλε μου είσαι σίγουρος για την ανάρτηση, γιατί παντού γράφουν "πλήρως" ρυθμιζόμενη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Να απαντησω σοβαρα τωρα γιατι βλεπω οτι τσιτωσες λιγακι...

Για να βγαλεις απο Ι4 160 τροχο (λεμε τωρα) πρεπει αναγκαστικα να ανεβεις παρα πολυ σε στροφες λειτουργιας και αυτο θα το πετυχεις σε μικρο ευρος στροφων.
    Αυτο σημαινει οτι την μεγιστη δυναμη δεν θα την εκμεταλλευτεις πουθενα αλλου παρα μονο στο τελος της ευθειας οπου θα εχεις πλεονεκτημα σε σχεση με ενα V2.

Αρα, τι εχεις? Ενα μοτερ που στο στριφτερο κομματι δεν δουλευει στις στροφες που αποδιδει καλυτερα (εκτος εαν εσυ πας ταπα με 16.000 σαλ)!

Νομιζω αυτη ειναι η βαση της κριτικης προς τους Ι4.

Γιατι τωρα ολος ο κοσμος παιρνει Ι4 και οχι V2?

Εχει να κανει σιγουρα και με την τιμη αφου V2 ειναι συνηθως Ιταλικα και αρα ακριβοτερα μηχανακια, αλλα κυριως κατ'εμε, εχει να κανει με το οτι (ειδικα στην πατριδα μας) εντυπωσιαζεται ευκολα καποιος με την δυναμη και την αδρεναλινη της ευθειας παρα με την δυσκολια που κρυβει και την ενασχοληση που απαιτει το "στριβειν".

Αρα, παρε ενα φτηνο τζαπαν βρωμογκαζο και βγες και λιωστο στα φαναρια, γιατι που να τρεχεις τωρα να κανεις μαθηματα, να παιρνεις εξοπλισμο και να λιωνεις στις πιστες (στις ποιες?)...

Κανονισε Τιτανα, τοση ωρα εγραφα, απαντα σοβαρα!
    Tϊ να σου απαντήσω ρε Γιώργο...

Ένα και μόνο και όσον αφορά τη δύναμη στις 8000 που έχει την μέγιστη δύναμη ο V2 ο Ι4 στις 8000 έχει την ίδια και παραπάνω ίσως και κρατώντας ακόμα πιο ανοιχτό το γκάζι έχεις άλλες 6000 για να πάρεις άλλη τόση ιπποδύναμη...

Το οτι τα V2 βγάζουν πίο ομαλά τη δύναμη και πιο χαμηλά ναι σίγουρο... πράγμα που βοηθάει στην έξοδο της στροφής! αλλά δίνουν μικρό προβάδισμα και αυτό σε πολύ κλειστή διαδρομή!
    Αλλά ένα 600 Ι4 τους ρίχνει αν θέλει για πλάκα που έχει λιγότερη δύναμη και μπορείς να ανοίγεις το γκάζι εύκολα στην έξοδο χωρις φόβο για υπερστροφή!!!

Ελπίζω να σε κάλυψα
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Re: Re: Re: Re: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Δεν τον ξέρω τον κύριο και ούτε θα ήθελα. Δεν απαντάω στον ίδιο απλά και μόνο γιατί δεν θέλω να χαλάσω το thread που απο ότι βλέπω δίνει αφορμή για συζήτηση , ηλίθια ή όχι ας το κρίνει ο καθένας.
    Aπλά μου την δίνει να τη λένε με το έτσι θέλω και ειδικά σε κάποιον τύπο που μόνο να προκαλέσει δεν ήθελε με την απάντηση του σα και σένα!

Οι απαντήσεις σου είναι ολοκληρωμένες και καθόλου ερριστικές για να δικαιολογούν τέτοια συμπεριφορά!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Φίλε μου είσαι σίγουρος για την ανάρτηση, γιατί παντού γράφουν "πλήρως" ρυθμιζόμενη...

Πλήρως ρυθμιζόμενη είναι (αποσβέσεις συμπίεσης επαναφοράς κλπ)
    O JIM αναφέρεται σε αργή - γρήγορη απόσβεση συμπίεσης, που μάλλον δεν έχει.

Η αργή γρήγορη ρύθμιση προορίζεται κυρίως για αγωνιστικά μοτό.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    οταν χουφτωνεις το γκαζι στην εξοδο με ποιο εχεις μεγαλυτερο φοβο για χαισαιντ?

ι4 600 που στροφαρει ψηλα ή ι3(675), ν2(749) κλπ..

η σωστη απαντηση μαλλον θα ειναι ....κ με τα τρια... κ να ειμαστε απαλοι με το γκαζι..

εγω πιστευα μ αυτα που διαβαζα οτι το ν2 θα υπερειχε αλλα οταν ειδα μπροστα μου τ-ρ-ε-λ-ο χαισαιντ με 749 αλλαξα γνωμη..

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Ναι αλλα σε ποιους τον εφαρμοζει κ με τι εργαλεια!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Winning World Superbike Championship in 1996 with Ducati; double win at Misano in 2000 with Aprilia, my first podium on the FP1 at Misano in 2004. Winning my first race on the GSXR1000K5 for Alstare Corona Suzuki, Winning World Superbike Championship in 2005 with Suzuki

Καλυτερα να μασας παρα να μιλας

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Κοιτα δεν εχουνε και αδικο το δικο σου μεχρι να βγαλει δυναμη πρεπει να παει 10.000σαλ :rotflmao: :rotflmao:

Eσένα μωρή κουλάτζα σε έχω και με όπισθεν!
    Αλλα το θέμα μας εδώ είναι τα ευρωπαϊκά...

Τείνεις να ξεχνάς οτι εδώ είμαστε σύμμαχοι αν και αλλού είσαι το π@/νάκι μου!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Χωρις καμια ορεξη για αντιπαραθεση.

Για ριχτε μια ματια στο παρακατω. Ειναι τα αποτελεσματα απο τον αγωνα Le Mans 24 H.

http://www.racecorporation.co.uk/PDF...07_Results.pdf

Ειναι απο τους αγωνες που παιζει ρολο και η ταχυτητα και η αντοχη. Επισης εαν δεν κανω λαθος τα μηχανακια ειναι (σχεδον) οπως βγαινουν απο την γραμμη παραγωγης.

Μελετηστε το και πειτε μου ποσα Ιαπωνεζικα και ποσα ευρωπαικα παιρνουν μερος.

Το θεμα κοστους δεν παιζει νομιζω σ'αυτη την περιπτωση.
    5-10-15.000 Ευρω δεν ειναι θεμα για τετοιες ομαδες

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88

η σωστη απαντηση μαλλον θα ειναι ....κ με τα τρια... κ να ειμαστε απαλοι με το γκαζι..

εγω πιστευα μ αυτα που διαβαζα οτι το ν2 θα υπερειχε αλλα οταν ειδα μπροστα μου τ-ρ-ε-λ-ο χαισαιντ με 749 αλλαξα γνωμη..
    Βρε Bill το είδες, δεν το έκανες... Χουφτωσ'την την τιμημένη να δείς τι κάνει...

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Πλήρως ρυθμιζόμενη είναι (αποσβέσεις συμπίεσης επαναφοράς κλπ)
    O JIM αναφέρεται σε αργή - γρήγορη απόσβεση συμπίεσης, που μάλλον δεν έχει.

Η αργή γρήγορη ρύθμιση προορίζεται κυρίως για αγωνιστικά μοτό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88

Σωστά αν έχεις σωστή αίσθηση του χεριού σου και ξέρεις να ανοίγεις γλυκά το γκάζι όλα καλά είναι αλλά όταν έχεις πολύ δύναμη πχ Ι4 1000 θέλει προσοχή ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι υπο πίεση που ο πίσω προσπαθεί να σε κάνει να κάνεις λάθη!

Πιστεύω οτι άσχετα με τη διάταξη των κυλίνδρων και τα 3 που ανέφερες είναι πιό γρήγορα στην έξοδο της στροφής σε ένα κλειστό κομμάτι απο ένα Ι4 1000 που έχει υπερβολική δύναμη!

Σε ένα πιο ανοιχτό ο Ι4 1000 σας χαιρετάει!

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Χωρις καμια ορεξη για αντιπαραθεση.

Για ριχτε μια ματια στο παρακατω. Ειναι τα αποτελεσματα απο τον αγωνα Le Mans 24 H.

http://www.racecorporation.co.uk/PDF...07_Results.pdf

Ειναι απο τους αγωνες που παιζει ρολο και η ταχυτητα και η αντοχη. Επισης εαν δεν κανω λαθος τα μηχανακια ειναι (σχεδον) οπως βγαινουν απο την γραμμη παραγωγης.

Μελετηστε το και πειτε μου ποσα Ιαπωνεζικα και ποσα ευρωπαικα παιρνουν μερος.

Το θεμα κοστους δεν παιζει νομιζω σ'αυτη την περιπτωση.
    5-10-15.000 Ευρω δεν ειναι θεμα για τετοιες ομαδες

...Ιαπωνική υπεροχή....

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Σωστά αν έχεις σωστή αίσθηση του χεριού σου και ξέρεις να ανοίγεις γλυκά το γκάζι όλα καλά είναι αλλά όταν έχεις πολύ δύναμη πχ Ι4 1000 θέλει προσοχή ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι υπο πίεση που ο πίσω προσπαθεί να σε κάνει να κάνεις λάθη!

Πιστεύω οτι άσχετα με τη διάταξη των κυλίνδρων και τα 3 που ανέφερες είναι πιό γρήγορα στην έξοδο της στροφής σε ένα κλειστό κομμάτι απο ένα Ι4 1000 που έχει υπερβολική δύναμη!

Σε ένα πιο ανοιχτό ο Ι4 1000 σας χαιρετάει!

Ρε συ Τιτάνα, με V2, μέτρησες καμιά φορά το γυρολόγιο σου;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Ρε συ Τιτάνα, με V2, μέτρησες καμιά φορά το γυρολόγιο σου;;;;
    Οχι πού να το βρώ?

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)