Σελίδα 80 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590130180 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Ω ρε φίλε...το VTR βγάζει μόλις 0.1 κιλά ροπής λιγότερα.

Και μόλις στις 3250 στροφές παραπάνω.
    Αν το VTR ήταν 60 άλογα το και ήδη υπάρχον στροφόμετρο θα ένα κολουτούμπα με 6η και ξερογκαζια απ τη ροπή!

αλλα όπως κ εσυ διακρίνεις έχει την ατυχία να είναι 136 άλογα!

Και μη ξεχνάμε οτι έτρεχε ενα VTR (εντουαρτς) και πήρε κ το πρωτάθλημα απο 25 Ντουκατι :rotflmao: :rotflmao:
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    εκει που παει το βαραντερο δε παει το 1098

πιλοταρα μου εσυ
    Ναι δεν πάει λιμάνι να το δέσουνε. Η παλιοκουμούτσα 300 κιλά μηχανήδιο, που θα μου το βγάλεις και δυνατοτήτων...

Φανταστικέ μου αναβάτα...

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Για δες και εσύ αυτό που θα με πείς και κολλημένο...

τι ειναι αυτο ρε ducati i ktm δε ξεχωριζω

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Γιατί είναι μία μαλακία και μισή που θέλει να γίνει Harley.

14κιλά ροπής στις 2750 στροφές.
    Αλλά η Yamaha?Να μην βγάζει ανταγωνιστικό κινητήρα? Πρωτάκουστο ρε παιδί μου...πρωτάκουστο...
    Αφού έχει τα MotoGP που είναι πολύ αντ..α.. sorry λάθος...ξέχασα...this is 2007.
    Αφού έχει το XT με 6...α ...sorry...ξέχασα Ιταλικός κινητήρας...
    Αφού έχει...εμ...τι έχει ρε παιδιά η Yamaha? Κανά καλό δίχρονο δεν έβγαζε παλαιότερα? Α sorry, αυτή ήτανε η KTM...

E τέλος πάντων...έχει το TDM που πούλησε γιατί είναι...γιατί είναι? Για τα χώματα ή για την άσφαλτο?
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Ναι δεν πάει λιμάνι να το δέσουνε. Η παλιοκουμούτσα 300 κιλά μηχανήδιο, που θα μου το βγάλεις και δυνατοτήτων...

τι χαλβας εισαι καθεσε και σιγκρινεις το ταξιδιαρικο κυριλε μηχανακι με το τερμα αγωνιστικο... το βαραντερο οποιος το περνει το περνει για να κανει 3556756757567 χλμ χωρις προβλημα... ενω εσυ με το 1098 καθε τρεις και λιγο σερβισ θα κανεις

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    Αν το VTR ήταν 60 άλογα το και ήδη υπάρχον στροφόμετρο θα ένα κολουτούμπα με 6η και ξερογκαζια απ τη ροπή!

αλλα όπως κ εσυ διακρίνεις έχει την ατυχία να είναι 136 άλογα!

Και μη ξεχνάμε οτι έτρεχε ενα VTR (εντουαρτς) και πήρε κ το πρωτάθλημα απο 25 Ντουκατι :rotflmao: :rotflmao:
    Την τελευταία φορά που πήρα VTR τρόμαξα, απο την αδράνια και ξαναξαβάλησα την δικιά μου...

Γιατί το πήρε το πρωτάθλημα το VTR????;;;; Για πές... Και πόσα έχει η Honδa;;;;
    Εμείς μόνο 14...

:rotflmao:

Γιατί είναι μία μαλακία και μισή που θέλει να γίνει Harley.

14κιλά ροπής στις 2750 στροφές.
    Αλλά η Yamaha?Να μην βγάζει ανταγωνιστικό κινητήρα? Πρωτάκουστο ρε παιδί μου...πρωτάκουστο...
    Αφού έχει τα MotoGP που είναι πολύ αντ..α.. sorry λάθος...ξέχασα...this is 2007.
    Αφού έχει το XT με 6...α ...sorry...ξέχασα Ιταλικός κινητήρας...
    Αφού έχει...εμ...τι έχει ρε παιδιά η Yamaha? Κανά καλό δίχρονο δεν έβγαζε παλαιότερα? Α sorry, αυτή ήτανε η KTM...

E τέλος πάντων...έχει το TDM που πούλησε γιατί είναι...γιατί είναι? Για τα χώματα ή για την άσφαλτο?

χιλιες φορες πιο ωραιο απο το χαρλευ σου ειναι και φοραει καλυτερα φρενα και αναρτησεις... οχι τα παλιο σιδερα τις χαρλευ σου... αλλα πηρες χαρλευ για το ονομα μονο
    ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ

Banned
    τι χαλβας εισαι καθεσε και σιγκρινεις το ταξιδιαρικο κυριλε μηχανακι με το τερμα αγωνιστικο... το βαραντερο οποιος το περνει το περνει για να κανει 3556756757567 χλμ χωρις προβλημα... ενω εσυ με το 1098 καθε τρεις και λιγο σερβισ θα κανεις
    Καλά εγώ ξεκίνησα;;; Δεν διαβάζεις;;; Ποστάρει τη ροπή του Moulti κάποιος και εσείς απαντάτε VTR....

Δεν τα θέλει ο κώλος σας;;;;

Όποιος παίρνει Βαρκαντέρο τι κάνει;;;; αχΑΑΧΧΑΧαΧΑΧχαχαΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑααααΑΑΑ!
    Γι αυτό πήρε τα βρακιά η GS επιδή κάνει τα πάντα το Βαρκίδιο....

Banned
    τι ειναι αυτο ρε ducati i ktm δε ξεχωριζω
    Κοίτα να ξεχωρήσεις γιατί έτσι καταντάει το πλαίσιο απο την νεκροφόρα που καβαλάς...

Φοράει καλύτερα φρένα?
    Φίλε μου η μηχανή μου φοράει Brembo και marzochi...αλλά βέβαια τόσα ξέρεις.Απο μάνα.

Και είχαμε και μία Yamaha Dragstar στην οικογένεια, αλλά την πουλήσε ο πατέρας μου γιατί δεν άξιζε.

Εγώ είμαι ο κολλημένος? Που υπερασπίζομαι την Ευρώπη?
    Η εσύ? Που πας να βγάλεις την Yamaha κορυφή σε όλα.
    Γαμάει και δέρνει, φτηνή, αξιόπιστη, δυνατή, γρήγορη, όμορφη, σε όλα τα μοντέλα, και πήρε 8 πρωταθλήματα στο MotoGP μέσα σε 2 δευτερόλεπτα, έργο τέχνης...

Που είναι κορυφή η Yamaha ρε?Πουθενά!
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Banned
    Φοράει καλύτερα φρένα?
    Φίλε μου η μηχανή μου φοράει Brembo και marzochi...αλλά βέβαια τόσα ξέρεις.Απο μάνα.

Και είχαμε και μία Yamaha Dragstar στην οικογένεια, αλλά την πουλήσε ο πατέρας μου γιατί δεν άξιζε.

Γαμάει και δέρνει, φτηνή, αξιόπιστη, δυνατή, γρήγορη, όμορφη, σε όλα τα μοντέλα, και πήρε 8 πρωταθλήματα στο MotoGP μέσα σε 2 δευτερόλεπτα, έργο τέχνης...

Κοίτα να είμαστε αντικειμενικοί....
    Έχει καινοτόμες λύσεις και προτάσεις ο Ιάπων αλλά όχι στα φτηνά...
    Πήραμε βρακί απο το παζάρι και δείχνουμε το λάστιχο....

Φοράει καλύτερα φρένα?

ποιος ρε υποστιριζει yamahα πασ καλα ? απλα αυτο ειναι καλυτερο απο χαρλευ 1000 φορες..

και το σιγκεκριμενο brembo φοραει και 6πιστονα καλυτερα απο τα δικα σου

Καλά εγώ ξεκίνησα;;; Δεν διαβάζεις;;; Ποστάρει τη ροπή του Moulti κάποιος και εσείς απαντάτε VTR....

Δεν τα θέλει ο κώλος σας;;;;

Όποιος παίρνει Βαρκαντέρο τι κάνει;;;; αχΑΑΧΧΑΧαΧΑΧχαχαΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑααααΑΑΑ!
    Γι αυτό πήρε τα βρακιά η GS επιδή κάνει τα πάντα το Βαρκίδιο....

τι εγινε μωρη κουφαλα με καλοπιανεις να μι σε πονεσω πολυ οταν σε δω?

Banned
    ποιος ρε υποστιριζει yamahα πασ καλα ? απλα αυτο ειναι καλυτερο απο χαρλευ 1000 φορες..

και το σιγκεκριμενο brembo φοραει και 6πιστονα καλυτερα απο τα δικα σου
    Καλύτερα για ποιά χρήση ρε γΛηγορε;;;;

Τι έγινε;;; Την πήρες test ride την 1098;;;;
    Φαντάζομαι πως όχι γιατί, ακόμα χεσμένος θα ήσουνα...

Τώρα οι γιάπωνες όχι μόνο φτιάχνουνε καλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα,αγωνιστικά αυτοκίνητα, υπερπολυτελή αυτοκίνητα, καθημερινά αυτοκίνητα, όχι μόνο φτιάχνουνε τα καλύτερα on-off, MX, Enduro, Supermotard, Street, supersport...

Tώρα φτιάχνουνε και τα καλύτερα Choppers!!!!!!!!!!!

ΧΑΡΧΑΡΡΧΑΡΑΡΧΑΧΑΡΧΑΡΑΧΡΑ!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Με σασί καλαμάκι και οδοντογλυφίδες!!!!

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε