Σελίδα 80 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 3070757677787980818283848590 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.186 έως 1.200 από 1840

Θέμα: Κατοικιδια

χλεμπονιαρης
    Τωρα που κοιταω κατι φωτο της στο google photos ολο ξαπλα ειναι στις φωτο και στην πραγματικιοτητα βασικα.
    Ζωαρα

Εδω τον χειμωνα του 2014-2015 , το σπιτακι διπλα στο καλοριφερ , η ζιζελ μεσ.... απο πανω.
    εεεε?
    Ρε ζιζελ μπες μεσα ,οχι εγω θελω απανω.
    ε τις βαλαμε και εμεις + μια ακομα μλκιουλα κουβερτα πανω στο σπιτακι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20141230_190858.jpg 
Προβολές:	403 
Μέγεθος:	82,2 KB 
ID:	363486

Εδω λιγο πιο πριν μεσα στον χειμωνα, αυτη τη ροζ μλκια τη ξεσκισε.

Όνομα:	IMG_20141206_230519.jpg 
Προβολές:	405 
Μέγεθος:	71,2 KB 
ID:	363487

Eδω καλοκαιρι 2014 , παραλιγο θα με εδερνε γιατι την ξυπνησα για φωτο.

Όνομα:	IMG_20140828_234252.jpg 
Προβολές:	405 
Μέγεθος:	65,1 KB 
ID:	363488

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Υιοθετήθηκε από μια υπέροχη οικογένεια με άλλα 7 σκυλιά γέρικα, κακοποιημένα ή με προβλήματα υγείας στην Αγγλία! Μου λείπει πάρα πολύ... δύο + μήνες την περάσαμε οι δύο μας! Θέλω να είναι τυχερός από εδώ και πέρα και να με ξεχάσει γρήγορα!
    δικη μου περιπτωση, δυο χρονια, ευχομαι να σε ξεχασει ρε φιλε και νασαι η εξαιρεση
    Γιαννης

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Έχει ξεφύγει ο κόσμος ρε πστ μου.
    Είδα ένα βίντεο στο φατσοβιβλιο που μία γριά στην πορτογαλια κοπαναγε ένα σκύλο στο κεφάλι με ένα ξύλο,σε ένα καταφύγιο,για να φάνε επείγον περιστατικό,να δώσουν εθελοντες φιλοζωοι κλπ λεφτά για να τα τσεπωσει αυτή...τι να πω; ημαρτον!!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Έχει ξεφύγει ο κόσμος ρε πστ μου.
    Είδα ένα βίντεο στο φατσοβιβλιο που μία γριά στην πορτογαλια κοπαναγε ένα σκύλο στο κεφάλι με ένα ξύλο,σε ένα καταφύγιο,για να φάνε επείγον περιστατικό,να δώσουν εθελοντες φιλοζωοι κλπ λεφτά για να τα τσεπωσει αυτή...τι να πω; ημαρτον!!!!
    Το είδα γαμώ το σπιτάκι της ... το διέλυσε το ζώο, χάνει μάτι, ακοή, όσφρηση ...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Το ζώο ευτυχώς επέζησε,δυστυχώς ζει και αυτός που το πέταξε...

http://www.zougla.gr/greece/article/...o-ton-3o-orofo
    Είδα το βίντεο πριν από περίπου 5 ώρες. Ο γδούπος που έκανε το δύστυχο καρφώθηκε στο μυαλό μου και είναι ο λόγος που είμαι ακόμα ξύπνιος και δεν μπορώ να ηρεμήσω.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Εμφανίστηκε το άτομο που εμπλέκεται,είναι ο ιδιοκτήτης...έδωσε κάποιες εξηγήσεις ...δεν ξέρω πόσοι τον πιστεύουν και τι πραγματικά συνέβη...η ουσία είναι πως το σκυλάκι επέζησε κ θα γίνει καλά, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα κατά την άποψή μου...

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Μεγάλος ψεύτης. Στο βίντεο του φωνάζουν άσε ήσυχο το σκυλάκι.
    Ότι ο σκύλος την είδε γάτα μόλις τον είδε με τη σκάλα και καβάλησε το κάγκελο...

Ρε πέταμα από τον τρίτο με τα πόδια μέχρι να ψοφήσει ο μπάσταρδος από τον πόνο.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Το είδα γαμώ το σπιτάκι της ... το διέλυσε το ζώο, χάνει μάτι, ακοή, όσφρηση ...
    Τι ψυχή έχουν ρε γαμωτο;
    Πόσο θα ήθελα μία φορά να πέσουν σε κάνα ζορικο σκύλο και να τους ξεσκισει,αλλα είναι "χαζα" και τα σκυλιά.καθονται εκεί και υπομενουν.
    Όπως λέει και ο congate,σε τέτοιες περιπτώσεις κατ εμέ,οφθαλμος αντί οφθαλμού.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Εμφανίστηκε το άτομο που εμπλέκεται,είναι ο ιδιοκτήτης...έδωσε κάποιες εξηγήσεις ...δεν ξέρω πόσοι τον πιστεύουν και τι πραγματικά συνέβη...η ουσία είναι πως το σκυλάκι επέζησε κ θα γίνει καλά, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα κατά την άποψή μου...
    άρα αφού επέζησε το σκυλάκι όλα μέλι γάλα;

δλδ αν τελέστηκε μια εγκληματική πράξη να μείνει ατιμώρητος ο δράστης;

δλδ μπορούμε ελεύθερα να βασανίζουμε τα ζώα αρκεί αυτά να μην πεθάνουν;

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Βασικά πρέπει πρώτα να βρουν αυτούς που το παράτησαν, μετά αυτόν που το πέταξε.

Νομιζω δλδ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    άρα αφού επέζησε το σκυλάκι όλα μέλι γάλα;

δλδ αν τελέστηκε μια εγκληματική πράξη να μείνει ατιμώρητος ο δράστης;

δλδ μπορούμε ελεύθερα να βασανίζουμε τα ζώα αρκεί αυτά να μην πεθάνουν;
    Δεν έγραψα εγώ κάτι από αυτά...ούτε πως όλα είναι μέλι-γάλα,ούτε να μείνει ατιμώρητος,ούτε να βασανίζουμε ελεύθερα...τα ''συμπεράσματα'' αυτά είναι αυθαίρετα.
    Εγώ απλά έγραψα ότι αυτό που μετράει,κατά τη δική μου άποψη,είναι η υγεία του ζώου,πράγμα που φαίνεται να βαδίζει σε καλό δρόμο,εξ όσων διαβάζω στο διαδίκτυο.Το αν έχει δίκιο ή άδικο στους ισχυρισμούς του αυτός ο άνθρωπος ή το αν θα τιμωρηθεί με κάποια χρηματική ποινή,προσωπικά με απασχολεί λιγότερο γι'αυτό και το θεωρώ δευτερεύον...καμία ζωή(ανθρώπου ή ζώου) δε μετριέται με 10 ή 20 χιλιάρικα ούτε περιμένω να συνετιστεί ένας 50άρης ή 60άρης που έχει γαλουχηθεί θεωρώντας ένα ζώο ισότιμο με ένα άψυχο αντικείμενο.Το μοναδικό ίσως ''κέρδος'' από τη χρηματική ποινή είναι ο όποιος παραδειγματισμός κάποιων άλλων ατόμων με παρόμοιες συμπεριφορές απέναντι σε κατοικίδια αν και αμφιβάλλω ότι μια τέτοια ποινή θα τους κρατήσει...

χλεμπονιαρης
    Πηγα σημερα στο γιατρο την ζιζελ για τα μηνιατικα κ να μετρησουμε βαρος και ειχε παρει ενα ολοκληρο κιλο!!! Απο 5-5,2 κιλα πηγε 6,2. Ηταν φιτ και ετσ γιατι γραφει πολλα χιλιομετρα την εβδομαδα. Το ξανακοιταω μπας και ηταν 5,2 και ηταν 6,2 τελικα.
    Δλδ πηρε το 20% του βαρους της. Δλδ καποιος που ειναι 75 κιλα να παει 90 σε ενα μηνα, ετσι απλα. Τωρα που γραφω αυτο ειδα οτι αυτες τις μερες γλειφοταν στο τετοιο της. Υπαρχει λογος να ειναι απο την περιοδο? Πλεον δεν βλεπουμε αιματα. Μονο 2-3 φορες ειδαμε απο τις περιοδους και αυτο μερικες σταγονιτσες δλδ γεννηθηκε φεβρουαριο 2013 και την επιανε ανα 6-7 μηνες οποτε μεχρι και καπου το καλοκαιρι του 2014 ισως να βλεπαμε. Απο τοτε δεν εχουμε ξαναδει.
    Και την κανω πολλα χιλιομετρα την βδομαδα.
    Την παω 2,5-3 χιλιομετρα το πρωι και αλλα τοσα το απογευμα. 1-2 φορες την βδομαδα μονο μια φορα την ημερα δλδ αυτα τα 2,5 χιλιομετρα, 4-5 φορες το μηνα 4+ χιλιομετρα κ 2,5 το απογευμα και 1-2 φορες το μηνα 6+ και 2,5 (δλδ 9 χιλιομετρα την ημερα για ενα σκυλακι 5 κιλων)
    Δλδ 5*7=35 χιλιομετρα την βδομαδα και 4*7=140+ το μηνα.

Τωρα που κανω τους υπολογιμους μου φαινεται υπερβολικα πολλα ειδικα για ενα σκυλακι 5 κιλων. Δεν πιστευω οτι ειναι αυτο. Και αν ειναι αυτο γιατι τωρα? Μετα απο 2-3 χρονια ? Δε νομιζω.

Ισως επειδη την εδινα απο το δικο μου φαγητο (πχ ρυζι) για να την ανοιξει η ορεξη μπας και φαει ? Επειδη δεν ετρωγε λογω ζεστης (τα βρεχω λιγο για να μαλακωσουν)
    Απο της δυο φορες που την εβαζα , τρωει μονο μια και αυτην πολλες φορες το μισο (δλδ το 1/4 απο αυτο που ετρωγε πριν).
    Αλλα και παλι δε νομιζω γιατι και παλιοτερα την ειδινα και χειμωνα χωρις να εχει προβλημα απο την ζεστη για την πεινα.

Πριν λιγο την εκανα 5,5-6 χλμ μονοκοπανια , μονο 10 λεπτα κατσαμε λογω ζεστης.
    Τεσπα , την πεμπτη θα ξαναπω να την ζυγισω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone

Όνομα:	13718821_1622591978032540_7419860075781775492_n.jpg 
Προβολές:	288 
Μέγεθος:	26,1 KB 
ID:	363638

τον κοσμο τουμπα θα φερω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73

Όνομα:	IMG_20140727_111342.jpg 
Προβολές:	160 
Μέγεθος:	98,8 KB 
ID:	364026
    Ο Goofy στην αγαπημένη του θέση.
    Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF