να και ένας που μιλάει ελληνικά ρπμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο κεντρικός αξονας των πε(ν)ταλιώνΕ :wacko:![]()
Στο δικο μου το Specialized,το large ειναι το 19αρι.Το 21 το large.Καθε εταιρια μαλλον εχει δικο της τροπο!Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
To 45 είναι medium ή XS σε κάποιες εταιρίες. To large είναι 52+
Παλιά και το 20 λάρτζ ήταν..Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
... To large είναι 52+![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Αν και αυτο ειναι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Ετσι μου εχουν πει τουλαχιστον!![]()
:rotflmao:
Ρε συ στο ειπα και την αλλη φορά και το ίδιο κανεις σε καθε θρεντ. Απαντάς επι παντός θεματος κι ας μην ξερεις.
Τεσπα, στο θεμα μας, στα ποδήλατα και στον Βαρώνο.
(σέλα καλή να πάρεις γιατι η ηλικία προδιαθέτει για άλλα![]()
)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν ξέρω τι διάολο γίνεται. Κάποιες εταιρίες έχουν άλλο τρόπο μέτρησης? και δεν βγάζεις άκρη. Ιδίως στα μεταχειρισμένα οι περισσότεροι δεν ξέρουν κάν τι νούμερο σκελετό έχει αυτό που πουλάνε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Στο δικο μου το Specialized,το large ειναι το 19αρι.Το 21 το large.Καθε εταιρια μαλλον εχει δικο της τροπο!![]()
Θα πας σε ποδηλαταδικο καλό (πχ στο Cyclist) να σε "μετρησουν", οχι μονο υψος αλλα καβάλο και μηκος χεριώνΕΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
Δεν ξέρω τι διάολο γίνεται. Κάποιες εταιρίες έχουν άλλο τρόπο μέτρησης? και δεν βγάζεις άκρη. Ιδίως στα μεταχειρισμένα οι περισσότεροι δεν ξέρουν κάν τι νούμερο σκελετό έχει αυτό που πουλάνε.![]()
Εκει θα ξέρεις τι ποδηλατο θες (αναλόγως και τον τυπο βεβαια)
Μπες και στο www.cyclist.gr να δεις περισσότερα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ποδηλατο εχω,ασχολουμαι εδω και χρονια και κατι ξερω.Αυτο για τον σκελετο το διαβαζω στο site της ιδιας της specialized,στο manual του ποδηλατου μου και μου το εχει και πει και ο πωλητης.Δηλαδη για να πω οτι ξερω πρεπει να δουλευω στο εργοστασιο ή ενα εχω πτυχιο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
Ρε συ στο ειπα και την αλλη φορά και το ίδιο κανεις σε καθε θρεντ. Απαντάς επι παντός θεματος κι ας μην ξερεις.
Τεσπα, στο θεμα μας, στα ποδήλατα και στον Βαρώνο.
(σέλα καλή να πάρεις γιατι η ηλικία προδιαθέτει για άλλα![]()
)
Αυτα τα νούμερα είναι για mountan bike, οχι για όλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
To 45 είναι medium ή XS σε κάποιες εταιρίες. To large είναι 52+![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ρίξε μια ματιά εδώ
Είναι κατατοπιστικότατο!
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ytPxF...next=1&index=3
Παιδια, επειδη βλεπω ψαχνετε για ποδηλατα. Λαβετε υποψη και την Γερμανικη Canyon. Φτιαχνει πολυ καλα ποδηλατα, τα οποια τα εχουν βαθμολογησει αριστα πολλα ξενα περιοδικα.
Και το καλυτερο ειναι οτι αγοραζεις κατ'ευθειαν απο το εργοστασιο. Δεν υπαρχει μεσαζοντας. Αυτη ειναι η πολιτικη της εταιρειας. Με 70€ ερχεται σε ειδικη κουτα σπιτι σου απο Γερμανια. Και αμα κανετε συγκρισεις με τα cannondale ας πουμε για ιδιας κατηγοριας ποδηλατο πληρωνετε το 60% της τιμης του.
Υπαρχει και υπηρεσια ατυχηματος. (Εκπτωση σε 2ο σκελετο σε περιπτωση που τρακαρετε και σπασει ο πρωτος κλπ)
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια δειτε τα μονοι σας:
http://www.canyon.com/_en/
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια δειτε τα μονοι σας:
http://www.canyon.com/_en/
![]()
Όντως για φτώχεια μιλάμε....
Είδα ένα στα 700, ένα στα 1600 και τα υπόλοιπα μεταξύ 5.000 & 6.000€.
Θα ΄θελα να ξερα με τι περιθώριο κέρδος δουλεύουν όλοι αυτοί.....![]()
Μπες να δεις και τα fidusa (κατασκευασμένα στη Ροδο - χειροποιητα), πόσο έχουν :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν ξέρω αν είναι ακριβά για αυτό που ψάχνεις, αλλα σε σύγκριση με τις αντίστοιχες καλές μάρκες Cannondale, pinarello, specialized κ.ο.κ είναι πολύ φθηνότερα..
Και εχουν ο,τι καλυτερο κυκλοφορει σε περιφερειακα.. Δεν ειναι φτηνιαρικα σε καμια περιπτωση.