Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
γιατι ρε ειναι φορα να μην εχω ερθει?![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
γιατι ρε ειναι φορα να μην εχω ερθει?![]()
![]()
![]()
![]()
Βασιλη επειδη οταν ανεβηκα τον οκτωβρη Σερρες με τη διατρητη και σε μερικα σημεια ζεσταινομουν, αν δεν ειναι διατρητα τα δικα σου δερματα 1) τα συλλυπητηρια μου, 2) παρε αυτο απαραιτητως πιστευω θα σε σωσει. (και πολλες στασεις για νερο φυσικα)
Silence in the studio!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Βασιλη επειδη οταν ανεβηκα τον οκτωβρη Σερρες με τη διατρητη και σε μερικα σημεια ζεσταινομουν, αν δεν ειναι διατρητα τα δικα σου δερματα 1) τα συλλυπητηρια μου, 2) παρε αυτο απαραιτητως πιστευω θα σε σωσει. (και πολλες στασεις για νερο φυσικα)![]()
![]()
καλο φαινεται αυτο αλλα δν εχει ελλαδα στο shipping address!![]()
κ απο αμερικη μπορει να φτασει εδω οταν θα γυρναω εγω!![]()
![]()
ευχαριστω παντως. θα κοιταξω μηπως κ το βρω αλλου.
φοιτηταράδες είμαστε όλοι δηλαδή...
αντί να διαβάζετε λιώνετε στο ιντερνετ ρε!!!
ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα παιδιά!!!
ααα!! αν και έχουν σφίξει οι ζέστες εγώ πριν κανα 2 βδομάδες που ανέβηκα Αθήνα με φόρμα δερμάτινη ντάλα μεσημέρι δεν κατάλαβα ζέστη μέχρι τα μέγαρα...μετά ήθελα να γυρίσω πίσω...
Σέρρες βέβαια είναι απόσταση αλλά καλή καρδιά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosch89
φοιτηταράδες είμαστε όλοι δηλαδή...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολύ sun όμως τις προάλλες στον Αγιο Βασίλη που "διάβαζα" άρπαξα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Διαβαζες ε?!Αρχικά δημιουργήθηκε από panosch89
πολύ sun όμως τις προάλλες στον Αγιο Βασίλη που "διάβαζα" άρπαξα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να ειναι καλα οι μιναρο-γκομενιτσες![]()
ρε αυτή δεν είναι παραλία, η χαρά του μπανιστηρτζη είναι!! αααααάλλη φάση!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Διαβαζες ε?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να ειναι καλα οι μιναρο-γκομενιτσες![]()
Χάρηκα που "τα παμε" παιδιά πάω να κοιμηθώ μπας κι ανοίξω κανα βιβλίο!!(αυριο)![]()
uuuuuuup
![]()
![]()
![]()
loipon μιναρες...αυριο κατα τις 5, καφε στο ριο...προς δημοργοπουλο μερια να βλεπουμε και παραλια(με λουομενες φυσικα)
δηλωστε παρων να κανονισω ποσες να ειναι με μαγιο να γυαλιζουν τα μηχανακια...
δικαιολογιες τυπου διαβαζω, δεν εχω λεφτα, δε προλαβαινω, δε με αφηνει η γκομενα, εχω να σιδερωσω, να απλωσω τα ρουχα δεν γινονται αποδεκτες, και μεσω της ΙΡ σας, θα ερθουμε στο χωρο σας για ενα ωραιοτατο φατουρο
![]()
![]()
![]()
Egw psilopshnomai gia na sas gnwrisw! Sth βράση κολλάει το σίδερο!!
Αλλά δεν κατάλαβα προς τα που λέτε!! Θα είμαι και με το σκούτερ....!!
φανταζομαι να λες κανα ταμ τουμ γιατι πιο περα ειναι μουφα...
λοιπον εγω 99% μεσα αλλα σας το λεω,επειδη 2-5 δινω και συνηθως μετα με πιανει κοψιμο,νυστα,πεινα και αλλα σχετικα,θα επικοινωνησω μονο στην περιπτωση που δεν ερθω!
και επειδη θα αργησω λιγο,ΠΡΩΤΑ θα δειτε που ειναι ο καλος ο κοσμος και μετα θα κατσετε αχρηστοι
αντε παω για![]()
![]()
![]()
athens.indymedia.org
Για αυριο Δευτερα μιλαμε,ετσι?!![]()
Θα προσπαθησω αλλα δεν ειμαι σιγουρος...![]()
ΥΓ:Το ΤΑΜ-ΤΟΥΜ ντε ξερω που ειναι καρντιες μου![]()
![]()
εγώ σήμερα είχα καταλάβει αρχικά αλλά μετά είδα την ώρα!!!
κι αύριο ψιλοβολεύει!! γράφω κι εγώ 2-5 ποιος θα ναι πανεπιστήμιο??
αγορι μου 3 χρονια στη Πατρα και δεν εχεις γυρισει καν τα βασικα?ΤΙ διαλο χαλασε η νεολαια και εχει κλειστει σπιτι..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ΥΓ:Το ΤΑΜ-ΤΟΥΜ ντε ξερω που ειναι καρντιες μου![]()
![]()
ριο ειναι αλλα οχι απο τη μερια του W κτλ...Απο την αλλη!Ταμ τουμ=κοσμος κανει μπανακι και συ χαζευεις ή αμα θες αραζεις απο πανω χαλαρος υπο την σκια των δεντρων...Δε παιζει να μην ξερεις,ελα τωρα...
panosch89 εγω 2-5 γραφω πανεπιστημιο οποτε κατα τισ 5.15-5.30 θα ξεκινησω να ρχομαι προς ριο...αν εισαι πανω εκεινη την ωρα συναντιομαστε καπου,αλλιως κανονιστε σημειο συναντησης και θα σας βρω,εχω τηλεφωνα!
athens.indymedia.org