οσα χρειαστηκε για να ειναι ασφαλες στο δρομο...τα υπολοιπα μασκες μανετες κλπ ειναι καθαρα για μενα.που και που το βαζω,μου αρεσει κ μενα το στρογγυλο αλλα ωρες ωρες το βαριεμαι.με μια φισα μπαινουν ολα.![]()
οσα χρειαστηκε για να ειναι ασφαλες στο δρομο...τα υπολοιπα μασκες μανετες κλπ ειναι καθαρα για μενα.που και που το βαζω,μου αρεσει κ μενα το στρογγυλο αλλα ωρες ωρες το βαριεμαι.με μια φισα μπαινουν ολα.![]()
Aυτο με την μια φισσα ειναι μεγαλη δουλεια ! κ εγω π χω πανω απο μπαντιτ οργανα ετσι βολευτικα ! το μουτρο απο δουκα πως ηρθε η εμπνευση ?
εχω φιλο με duke και το δοκισαμε κ μου αρεσε...κ δεν αργησε να αγοραστει...
ΑΑΑ ! ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΣΠΙΝΤ ΤΡΙΠΛ ΤΗΣ ΤΡΙΟΥΜΦ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ !
το εχω δει...θελει πολλα για να δειξει με αυτα τα φαναρια...αλλα μπροστινα κλπ...
λεφτα να υπηρχαν και θα την ειχαμε ολοι σαν θεα ! βλεπω κτ με κωλο απο ντουκατι και ζαντικα απο β φ ρ απλα κουκλες !!!! αλλα και γω τι να προτοκανω φοτο πως ανεβαζω να δειτε το δικο μ πως το χω ?
http://www.moto.gr/forums/album.php?...hmentid=290338 δειτε εδω και πειτε μ γνωμες !
σπεσιαλ...![]()
Τι λάδι έχει μπροστά το μπρος και με τι να το αλλάξω για να γίνει πιο σκληρό -καλύτερο
ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΡΙΝΗ ΛΥΣΗ Γ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΛΛΑΤΗΡΙΑ WP ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ Σ ΠΑΕΙ 150 200 ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙς ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ . ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ....
Aν υπάρχει κανεις που πουλάει μαμά εξάτμιση για 650, (δεν ξερω αν ειναι ιδια με του 400) και θέλει μια CRD ας μου στειλει μνμ.