0-3
μετα απο αυτο ο Τερενς θα αρχισει τα σκληρα...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
0-3
οχι τιποτα αλλα ηταν ετοιμος να το κοψει το παλιορημαδι το τσιγαρο!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ.............ΖΩΡΖ
:
Η ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ...............ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ..:rotflmao: :rotflmao:
Φαντάσου ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...........άπό ένα μάτς όπου σάς πήραμε
ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ...........
είδες μόνο μιά κακή έφαρμογή τού κανονισμού......
:rotflmao:
oxi αμπαλε καραγκιοζακο....δεν ειδα μια φαση...σχολιασα ολο το παιχνιδι....
θες δεν θες το εκουσιο χτυπημα του μακου ηταν για κοκκινη.....εσυ ξερεις πολυ καλα απο αυτα...
ακομα κλαις για την φαση του σαριεγκι μετα απο τοσο καιρο![]()
![]()
![]()
![]()
ασε που εγω δεν χανομαι.....εδω ειμαι στις ηττες.......εσενα σε ψαχνει το φορουμ καθε φορα μετα απο τις τοσες ξεφτιλες που τρωτε.....
ετοιμασου αλλη μια.....3αρα μεχρι στιγμης απο τον γαυρο βολου![]()
![]()
0-4
The Empire strikes back![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
0-4
The Empire strikes back![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αναμενομενο ητανε νομιζω δεν μπορεις να βγαινεις μετα απο ενα παιχνιδι με τον παο που δεν
εχεις παιξει τπτ να νικας απο τυχη 2-0 οπως και με ολυμπιακο και να διαβαζεις για ομαδαρα και
αλλα διαφορα.
Ο βολος εχει πολυ καλη ομαδα και μπραβο του που δεν κλεινετε το ιδιο με πανσεραικο μονο που αυτοι ειναι και ατυχοι.
Τι σου είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο ρ.π.μ.....
Δυστυχώς για τους ΑΕΚτζήδες η φάπα ήρθε με τον χειρότερο τρόπο και πολύ σύντομα μάλιστα... όχι τίποτα άλλο, αλλά από το ματς του κυπέλλου όπου παίζανε 22 πάικτες χωρίς αρχή μέση και τέλος μερικοί είδαν στην στη νικήτρια ψήγματα μεγάλης ομάδος...
μπράβο και μαγκιά της της ΑΕΚ που μας κέρδισε, το έχω γράχει και πιο πάνω αυτό, αλλά που πάτε ρε καραμήτροι;
:rotflmao:
ο παππούς τώρα θα έχει προσαρμόσει στην άκρη μιας πίπας ένα τσιμπούκι και στην άκρη αυτού το ρουφηχτήρι ενός ναργιλέ που θα καίει τσιγάρο...
κανά μήνα θα κάνει να φανεί...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχει πάει ταξίδι με το χαγιαμπούζα λέμε και θα λείψει μερικές μέρες![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δυστυχώς για τους ΑΕΚτζήδες η:
ρε συ κωστα πλακα κανεις??? δεν κοιταζανε (καποιοι βεβαια, μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακουλι) οτι απεχουν 15 ποντους απο την κορυφη και για αλλη μια χρονια εκτος κουπας απο νοεμβρη![]()
![]()
Ναι, στο πιποχώρι πήγε του ΤσιμπουκιστάνΑρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Έχει πάει ταξίδι με το χαγιαμπούζα λέμε και θα λείψει μερικές μέρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργο, παρ' όλα αυτά εγώ επαναλλαμβάνω, μαγκιά τους που μας κέρδισαν... απλά μερικοί νομίζαν ότι έγιναν Μπάρτσα....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε συ κωστα πλακα κανεις??? δεν κοιταζανε (καποιοι βεβαια, μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακουλι) οτι απεχουν 15 ποντους απο την κορυφη και για αλλη μια χρονια εκτος κουπας απο νοεμβρη![]()
![]()
Γελοιοι Δημοσιογραφοι ρε πουστη μου ελεος!!!!!!!
Παιρνει συνεντευξη απο τον ντιοπ τωρα ο μαλακας της αεκ ο γεωργεας νο2 και αρχιζει λεγοντας μετα απο 3 πολυ καλα παιχνιδια που επαιξε η αεκ χασατε???
Ποια 3 παιχνιδια ρε πουστη μου θα μας τρελανετε
Μας δινουνε σε ολους δυστηχως το σανο και μερικοι τσιμπαμε περισσοτερο μερικοι λιγοτερο γιατι ολοι τσιμπαμε.
Δεν το αναφερω οτι μονο στη αεκ γινεται σε ολους ο Ολυμπιακος τα ιδια ο Παο ακομα χειροτερα για παοκ δεν αναφερω καν.
Παντα το πιστευα και το ελεγα οτι αυτα τα μουνοπανα δημιουργουν το κλιμα και φτιαχνουν επεισοδια με αυτα που λενε που γραφουνε.
Θελει να πιαστει ο καθε φιλαθλος απο καπου οταν χανει και εχεις τους μαλακες να σου τρεφουνε ελπιδες.
Χειροτερο ειναι δεν το καταλαβαινουνε????
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
μετα απο αυτο ο Τερενς θα αρχισει τα σκληρα...!!!!
οχι τιποτα αλλα ηταν ετοιμος να το κοψει το παλιορημαδι το τσιγαρο!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΣΤΟΝ παίρνει πίπες στους βολιώτες τώρα ..... να κόψουν το τσιγάρο .,..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w