Σελίδα 81 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3171767778798081828384858691 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.201 έως 1.215 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Μα κανείς δεν έχει σκεφτεί τι θα γίνει μετά τον μπάτσο... όλοι πιστεύουν ότι ως δια μαγείας θα έχουμε απόλυτη δημοκρατία αν μπούμε στη βουλή και κρεμάσουμε τους πολιτικούς. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μας.....
    Enter Sakis:

Μετα το μπατσο το χαοοοος
    Μετα το μπατσο το τιιιποταααα

Σορι για το σπαμ, παρακαλω συνεχιστε.

Πλακα κανετε ετσι;
    Το τι θα γινει μετα τον μπατσο ειναι το θεμα;
    Και απο ποτε ο μπατσος εγινε θεματοφυλακας;
    Οργανο της δικαιοσυνης ειναι, εξ 'ορισμου, οχι ο Ντρεντ γαμω το κερατο μου.

Στο πνευμα του προηγουμενου:
    Με τις κλωτσιες σου λιωνω
    Με τις μπουνιες σου λιωνω
    Με τα χημικα σου ξερνω

Μετα το μπατσο το χαοοοος
    Μετα το μπατσο το τιιιποταααα

Οτι να 'ναι και 'μεις χαρουμενοι.
    Καλο βραδι ευχομαι και καλη συνεχεια.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Οργανο της δικαιοσυνης ειναι, εξ 'ορισμου, οχι ο Ντρεντ γαμω το κερατο μου.
    Μερικοι εχουν μπερδεψει τις εννοιες.

Δικαιοσυνη, ε; αυτη που δεν αγεται απο την πολιτεια; την τυφλη, που δεν διακρινει τον απεναντι της;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μερικοι εχουν μπερδεψει τις εννοιες.

Δικαιοσυνη, ε; αυτη που δεν αγεται απο την πολιτεια; την τυφλη, που δεν διακρινει τον απεναντι της;
    Αυτο το θιξαμε καπου στην σελιδα 15 (που να θυμαμαι ακριβως).
    Το αφησαμε ομως, γιατι επρεπε να τις μετρησουμε.

(και μην γραψεις για τα επομενα 4 λεπτα, να κατεβει η ταινια )
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ξεχνάς όμως ότι το 90% του πληθυσμού της γης έχει ως πρώτη αξία το χρήμα, και λυπάμαι που θα σε φέρω στην πραγματικότητα (η οποία ούτε σε εμένα αρέσει καθώς δεν είμαι μεγιστάνας) αλλά είναι πιο δύσκολο να είσαι φτωχός ναι αλλά αυτό έχει ως αξία ακόμη και το 90% του "φτωχού" πληθυσμού της γης το ΧΡΗΜΑ έχουν ως αξία ακόμη και αυτοί που τρώνε το αγγούρι στον κώλο οπότε έχουμε δημοκρατία και κεφαλαιοκρατία να είσαι σίγουρος ως τη μέρα που θα αλλάξει μυαλό ο κόσμος και τότε κανένας μπάτσος δε θα μπορεί να εμποδίσει τίποτα.... ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ....
    Ενταξει σε επιασα,κοιτα δεν βγαζει τιποτα απο αυτα νοημα, δυστυχως,αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν σε αδικω μιας και υπαρχουν σαφως και χειροτερες προσωπικες κολασεις για να ζησει καποιος την ζωη του μεσα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Μα κανείς δεν έχει σκεφτεί τι θα γίνει μετά τον μπάτσο... όλοι πιστεύουν ότι ως δια μαγείας θα έχουμε απόλυτη δημοκρατία αν μπούμε στη βουλή και κρεμάσουμε τους πολιτικούς. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μας.....
    ε οποτε αστους αφησουμε να μας γ@μουν....καλη φαση..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Δεν ξέρω αν έχει μπει ήδη

http://m.youtube.com/watch?v=I7UNcJ288ng

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    εεε οκ. δεν το κάψανε κιόλας...μη γινόμαστε υπερβολικοί...

σε λίγο θα ακούσω ότι οι μπάτσοι κάνουν και υπέρβαση καθηκόντων

SUZUKI GSR600 K6 Το avatar του/της 618RR
    Περιοδικό Unfollow Δεκεμβρίου, σελίδες 104-110, για όποιον-α ενδιαφέρεται για το θέμα

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Παρών ! Σιγά μη κλάψω για τον κυρ Παντελή που ο κόσμος χάνεται και κλαίει για τη βιτρίνα του (φυσικά σχεδόν ποτέ δεν έχει επιτηδευμένα σπαστεί μαγαζάκι γειτονιάς, εκτός αν θεωρούμε τέτοια τα Zara, την ALPHA bank και κάνα καφέ 500 ατόμων). Μου θυμίζει κάτι τύπους που πέφτει κάνα μηχανάκι πάνω τους από λάθος του μηχανόβιου, είναι ο άλλος ξάπλα στο δρόμο και ψοφάει και ο κουτάκιας κοιτάζει τις ζημιές στο αμάξι του και λέει όχι ρε π@στη ακόμα το χρωστάω, τι θα κάνω τώρα ...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Όχι ρε φίλε δε καταδέχομαι !
    Εδώ διαφωνώ οριζοντίως κ καθέτως.
    Εχω το δικαίωμα ,φαντάζομαι.
    Από την στιγμή που διαμαρτύρομαι για την καταπάτηση των δικαιωμάτων μου κ απαιτώ την προάσπιση της προσωπικής μου αξιοπρέπειας κ ελευθερίας ,
    το ίδιο οφείλω να κάνω κ για την προάσπιση των δικαιωμάτων κ της αξιοπρέπειας του "κυρΠαντελή" ,αλλά κ των εργαζομένων σε όποιο κατάστημα ,ακόμα κι αν αυτό είναι τράπεζα ή όποιο άλλο συμβολικό κτήριο.
    Τα κτήρια ίσως είναι ασφαλισμένα κ κ οι υλικές ζημιές ίσως αποκατασταθούν πλήρως ,αλλά μπροστά στην πιθανότητα απωλειας ζωής ή ταυματισμού ,δεν μπορώ να δεχτώ δικαιολογία για καταστροφές κ βανδαλισμούς.
    Και δεν το δέχομαι ούτε σαν παράπλευρη απώλεια ,γιατί όπως έχω ματαξαναπεί είμαι γενικά ενάντια στη βία ,κι όχι μονόπλευρα.

Οσο δέχομαι ότι υπάρχει προβοκάτσια κ υποκίνηση στα έκτροπα ,άλλο τόσο δέχομαι ότι υπάρχουν ανάμεσα στους ιδεολόγους κ κάποιοι πλιατσικολόγοι.
    Οσο ζητώ από τους ένστολους να απομονώσουν τους "Ράμπο" ,άλλο τόσο θα ήθελα οι αντεξουσιαστές να απομονώσουν τους μπαχαλάκηδες.

Είμαι αυστηρός και απαιτητικός απέναντι στους ένστολους ,γιατί αυτοί είναι εκπαιδευμένοι κ νομικά αρμόδιοι να τηρούν την νομιμότητα.

Ή ουσία είναι να τα καταφέρουμε να πάμε σε κάτι καλύτερο ,κι αυτό δεν είναι ο πόλεμος μεταξύ μας.
    Στον πόλεμο δεν υπάρχουν νικητές κ νικημένοι.
    Οι ανθρώπινες απώλειες είναι τόσο μεγάλες και απο τις δυο μεριές ,που επισκιάζουν την όποια "νίκη".

Αν είναι να σφαχτούμε μεταξύ μας για να αλλάξει κάτι ,προτιμώ να ανέβω σ'ένα βουνό μονάχος ,κι όσο αντέξω.

Ετσι κι αλλιώς έχει αποδειχτεί από την Ιστορία ότι ,όσοι Λαοί κι αν σφάχτηκαν ,πάντα υπήρχαν stand by οι επόμενοι "ηγέτες" ,οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τους εναπομείναντες Λαούς ,προς το συμφέρον των λίγων ,πάλι.....
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Αν εκλεβε τραπεζες και προσπαθουσαν να του φορτωσουν και συμμετοχη στους πυρηνες της φωτιας
    θα ηταν απλος ληστης τραπεζων για το συστημα;
    Αν,αν,αν ειχε πανια θα ητανε παπορι.

Ασε τα αν απ εξω και παρε τα γεγονοτα.Γεγονος ειναι η ενοπλη ληστεια,με σκοπο κατα την αποψη μου,να γινει δεκτος και αποδεκτος σε καποια οργανωση.Αν θελανε οι μπατσοι να φυτεψουνε στοιχεια και να τον βαφτισουνε τρομοκρατη,ειχαν ολο το χρονο να το κανουνε.Το γιατι δεν το κανανε, δεν ξερω.

Και στο φιναλε δεν τον θεωρησα μελος καμμιας τρομοκρατικης οργανωσης.Και να μην ητανε,μπορουσανε να τον κανουνε.Ο καθενας μπορει να ανηκει οπου θελει και να πιστευει οτι θελει.Εγω ειμαι ο τελευταιος που θα τον κρινω.

Εχω ομως καθε δικαιωμα να κρινω και να κατακρινω τις πραξεις του,απο τη στιγμη που βλαπτουν η μπορει να βλαψουνε αθωους πολιτες.Και η ενοπλη ληστεια ειναι μια τετοια πραξη.Για μενα ειναι ενας κοινος εγληματιας και πρεπει να αντιμετωπιστει οπως οποιοσδηποτε εγληματιας.

Σιγα μην τον κανω ηρωα.

Υ.Γ.Εαν πιστευουμε οτι εχουμε περισσοτερο μυαλο απ'οτι νομιζουν,καποια στιγμη,πρεπει να σταματησουμε να κοιταμε το καροτο τους (τον κακο μπατσο,για οσους δεν...) και να δουμε το μαστιγιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Αν,αν,αν ειχε πανια θα ητανε παπορι.

Ασε τα αν απ εξω και παρε τα γεγονοτα.Γεγονος ειναι η ενοπλη ληστεια,με σκοπο κατα την αποψη μου,να γινει δεκτος και αποδεκτος σε καποια οργανωση.Αν θελανε οι μπατσοι να φυτεψουνε στοιχεια και να τον βαφτισουνε τρομοκρατη,ειχαν ολο το χρονο να το κανουνε.Το γιατι δεν το κανανε, δεν ξερω.

Και στο φιναλε δεν τον θεωρησα μελος καμμιας τρομοκρατικης οργανωσης.Και να μην ητανε,μπορουσανε να τον κανουνε.Ο καθενας μπορει να ανηκει οπου θελει και να πιστευει οτι θελει.Εγω ειμαι ο τελευταιος που θα τον κρινω.

Εχω ομως καθε δικαιωμα να κρινω και να κατακρινω τις πραξεις του,απο τη στιγμη που βλαπτουν η μπορει να βλαψουνε αθωους πολιτες.Και η ενοπλη ληστεια ειναι μια τετοια πραξη.Για μενα ειναι ενας κοινος εγληματιας και πρεπει να αντιμετωπιστει οπως οποιοσδηποτε εγληματιας.

Σιγα μην τον κανω ηρωα.

Υ.Γ.Εαν πιστευουμε οτι εχουμε περισσοτερο μυαλο απ'οτι νομιζουν,καποια στιγμη,πρεπει να σταματησουμε να κοιταμε το καροτο τους (τον κακο μπατσο,για οσους δεν...) και να δουμε το μαστιγιο.
    Προφανως και αναφερομαι σε γεγονοτα και μαλιστα σε ολα, οχι σε αυτα μονο που με συμφερουν και επιλεγω αγνοωντας βολικα τα υπολοιπα.
    Φυσικα θα ημουν και εγω τοσο επιλεκτικος οσο εσυ αν ζουσα με την ψευδαισθηση οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι απεναντι στους νομους
    και οτι η δικαιοσυνη δεν κρινει και καταδικαζει καποιον αγνοωντας οτι αυτος ο καποιος ειναι και ταυτοχρονα ο ταδε.

Και αυτο ελειπε να κανω και ηρωα τον Ρωμανο.Ειναι που ολοι οι υπολοιποι ειναι τοσο μα τοσο ξεφτιλες συγκριτικα,που απο μονος του γινεται ηρωας.
    Και τελικα αυτο που δεν θα μπορεσει κανεις να συγχωρεσει στον Ρωμανο και στον οποιο Ρωμανο ειναι οτι ατομα σαν και αυτον δεν περνανε ποτε απο το σταδιο του μικροαστου
    η ακομα χειροτερα προσπερνανε και προχωρανε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Και τελικα αυτο που δεν θα μπορεσει κανεις να συγχωρεσει στον Ρωμανο και στον οποιο Ρωμανο ειναι οτι ατομα σαν και αυτον δεν περνανε ποτε απο το σταδιο του μικροαστου
    η ακομα χειροτερα προσπερνανε και προχωρανε.
    Όχι πως με νοιάζει και πολύ αλλά ο Ρωμανός δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να περάσει από το στάδιο του μικροαστού γιατί
    α. Όταν έχασε το φίλο του τζάμπα και βερεσέ και αναγκάστηκε να κουβαλήσει ο ίδιος το φέρετρο, ήταν μαθητής σχολείου.
    β Η οικογένεια του έχει πολλά χρήματα.

Άκυρη η σκέψη.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος

Εσείς όταν πάτε βόλτες με τις μηχανουλες σας παίρνετε σακίδιο η έχετε top case?
    Αυτοί γιατί να μην έχουν?
    .

πω πω φίλε μιλαμε για επιχειρημα ετσι?? οχι αστεια

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF