Πλακα κανετε ετσι;
Το τι θα γινει μετα τον μπατσο ειναι το θεμα;
Και απο ποτε ο μπατσος εγινε θεματοφυλακας;
Οργανο της δικαιοσυνης ειναι, εξ 'ορισμου, οχι ο Ντρεντ γαμω το κερατο μου.
Στο πνευμα του προηγουμενου:
Με τις κλωτσιες σου λιωνω
Με τις μπουνιες σου λιωνω
Με τα χημικα σου ξερνω
Μετα το μπατσο το χαοοοος
Μετα το μπατσο το τιιιποταααα
Οτι να 'ναι και 'μεις χαρουμενοι.
Καλο βραδι ευχομαι και καλη συνεχεια.
Inochi, ρε!
Για οσο.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Δεν ξέρω αν έχει μπει ήδη
http://m.youtube.com/watch?v=I7UNcJ288ng
Περιοδικό Unfollow Δεκεμβρίου, σελίδες 104-110, για όποιον-α ενδιαφέρεται για το θέμα
Εδώ διαφωνώ οριζοντίως κ καθέτως.
Εχω το δικαίωμα ,φαντάζομαι.
Από την στιγμή που διαμαρτύρομαι για την καταπάτηση των δικαιωμάτων μου κ απαιτώ την προάσπιση της προσωπικής μου αξιοπρέπειας κ ελευθερίας ,
το ίδιο οφείλω να κάνω κ για την προάσπιση των δικαιωμάτων κ της αξιοπρέπειας του "κυρΠαντελή" ,αλλά κ των εργαζομένων σε όποιο κατάστημα ,ακόμα κι αν αυτό είναι τράπεζα ή όποιο άλλο συμβολικό κτήριο.
Τα κτήρια ίσως είναι ασφαλισμένα κ κ οι υλικές ζημιές ίσως αποκατασταθούν πλήρως ,αλλά μπροστά στην πιθανότητα απωλειας ζωής ή ταυματισμού ,δεν μπορώ να δεχτώ δικαιολογία για καταστροφές κ βανδαλισμούς.
Και δεν το δέχομαι ούτε σαν παράπλευρη απώλεια ,γιατί όπως έχω ματαξαναπεί είμαι γενικά ενάντια στη βία ,κι όχι μονόπλευρα.
Οσο δέχομαι ότι υπάρχει προβοκάτσια κ υποκίνηση στα έκτροπα ,άλλο τόσο δέχομαι ότι υπάρχουν ανάμεσα στους ιδεολόγους κ κάποιοι πλιατσικολόγοι.
Οσο ζητώ από τους ένστολους να απομονώσουν τους "Ράμπο" ,άλλο τόσο θα ήθελα οι αντεξουσιαστές να απομονώσουν τους μπαχαλάκηδες.
Είμαι αυστηρός και απαιτητικός απέναντι στους ένστολους ,γιατί αυτοί είναι εκπαιδευμένοι κ νομικά αρμόδιοι να τηρούν την νομιμότητα.
Ή ουσία είναι να τα καταφέρουμε να πάμε σε κάτι καλύτερο ,κι αυτό δεν είναι ο πόλεμος μεταξύ μας.
Στον πόλεμο δεν υπάρχουν νικητές κ νικημένοι.
Οι ανθρώπινες απώλειες είναι τόσο μεγάλες και απο τις δυο μεριές ,που επισκιάζουν την όποια "νίκη".
Αν είναι να σφαχτούμε μεταξύ μας για να αλλάξει κάτι ,προτιμώ να ανέβω σ'ένα βουνό μονάχος ,κι όσο αντέξω.
Ετσι κι αλλιώς έχει αποδειχτεί από την Ιστορία ότι ,όσοι Λαοί κι αν σφάχτηκαν ,πάντα υπήρχαν stand by οι επόμενοι "ηγέτες" ,οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τους εναπομείναντες Λαούς ,προς το συμφέρον των λίγων ,πάλι.....
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Αν,αν,αν ειχε πανια θα ητανε παπορι.
Ασε τα αν απ εξω και παρε τα γεγονοτα.Γεγονος ειναι η ενοπλη ληστεια,με σκοπο κατα την αποψη μου,να γινει δεκτος και αποδεκτος σε καποια οργανωση.Αν θελανε οι μπατσοι να φυτεψουνε στοιχεια και να τον βαφτισουνε τρομοκρατη,ειχαν ολο το χρονο να το κανουνε.Το γιατι δεν το κανανε, δεν ξερω.
Και στο φιναλε δεν τον θεωρησα μελος καμμιας τρομοκρατικης οργανωσης.Και να μην ητανε,μπορουσανε να τον κανουνε.Ο καθενας μπορει να ανηκει οπου θελει και να πιστευει οτι θελει.Εγω ειμαι ο τελευταιος που θα τον κρινω.
Εχω ομως καθε δικαιωμα να κρινω και να κατακρινω τις πραξεις του,απο τη στιγμη που βλαπτουν η μπορει να βλαψουνε αθωους πολιτες.Και η ενοπλη ληστεια ειναι μια τετοια πραξη.Για μενα ειναι ενας κοινος εγληματιας και πρεπει να αντιμετωπιστει οπως οποιοσδηποτε εγληματιας.
Σιγα μην τον κανω ηρωα.
Υ.Γ.Εαν πιστευουμε οτι εχουμε περισσοτερο μυαλο απ'οτι νομιζουν,καποια στιγμη,πρεπει να σταματησουμε να κοιταμε το καροτο τους (τον κακο μπατσο,για οσους δεν...) και να δουμε το μαστιγιο.
Προφανως και αναφερομαι σε γεγονοτα και μαλιστα σε ολα, οχι σε αυτα μονο που με συμφερουν και επιλεγω αγνοωντας βολικα τα υπολοιπα.
Φυσικα θα ημουν και εγω τοσο επιλεκτικος οσο εσυ αν ζουσα με την ψευδαισθηση οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι απεναντι στους νομους
και οτι η δικαιοσυνη δεν κρινει και καταδικαζει καποιον αγνοωντας οτι αυτος ο καποιος ειναι και ταυτοχρονα ο ταδε.
Και αυτο ελειπε να κανω και ηρωα τον Ρωμανο.Ειναι που ολοι οι υπολοιποι ειναι τοσο μα τοσο ξεφτιλες συγκριτικα,που απο μονος του γινεται ηρωας.
Και τελικα αυτο που δεν θα μπορεσει κανεις να συγχωρεσει στον Ρωμανο και στον οποιο Ρωμανο ειναι οτι ατομα σαν και αυτον δεν περνανε ποτε απο το σταδιο του μικροαστου
η ακομα χειροτερα προσπερνανε και προχωρανε.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Όχι πως με νοιάζει και πολύ αλλά ο Ρωμανός δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να περάσει από το στάδιο του μικροαστού γιατί
α. Όταν έχασε το φίλο του τζάμπα και βερεσέ και αναγκάστηκε να κουβαλήσει ο ίδιος το φέρετρο, ήταν μαθητής σχολείου.
β Η οικογένεια του έχει πολλά χρήματα.
Άκυρη η σκέψη.
![]()
ανανήψαντας