σε είδα εν δυνάμει δολοφόνε ξημερώματα Κυριακής κατά τις 6.00 να σφάζεις όλα τα κόκκινα φανάρια της παραλιακής που σε πέτυχαν στο ύψος της Γλυφάδας, πολύ προσοχή παιδιά, ο κόσμος έχει ξεφύγει τελείως....
σε είδα εν δυνάμει δολοφόνε ξημερώματα Κυριακής κατά τις 6.00 να σφάζεις όλα τα κόκκινα φανάρια της παραλιακής που σε πέτυχαν στο ύψος της Γλυφάδας, πολύ προσοχή παιδιά, ο κόσμος έχει ξεφύγει τελείως....
Σε ένα βενζινάδικο... (Είμαι με το παπί)
-Το έχεις καιρό το παπί;
>Ναι.
-Αλλαξε το! Πάρε κανένα supersport να γουσταρουμε!!
Απαιτητικοι οι βενζιναδες στις μέρες μας![]()
Βραδινή βόλτα χθες στην Αθήνα,
σε είδα τυπά (με τη κοπέλα πίσω και οι 2 ακράνωτοι εννοείται) να με περνάς φίλερ
με +50 από μένα στη Βασ.Σοφίας ενώ ήδη έκανα διήθηση!!
Φίλε ή είσαι μεγάλο τιμόνι ή μεγάλος μαλάκας. Και οι μπουκ το διπλο το δίνουνε 1,08.
Η απλά βγάζω τα κόμπλεξ μου γιατί όπως ειπε κι ενας μοντ δεν χωνεύω το γεγονός
ότι με πέρασε έτσι ένα σκούτερ.
Επίσης του κόσμου οι αναβάτες να κυκλοφορούν βραδιάτικα στο πουλόκρυο χωρίς κράνος;;
Νταξ ΟΚ είστε παγκόσμιοι και δεν θα πέσετε ποτέ, αλλα ρπστη μου δεν κρυώνετε;
Εγώ ο φλώρος ούτε τη ζελατίνα δεν τολμώ να σηκώσω
Σας ειδα το πρωι γυρω στις 6:30 στη πλατεια συνταγματος 3-4 μπαλουρδοι της ΔΙΑΣ, να τρωτε σαντουιτς απο τα εβερεστ και να βγαζετε σελφι με φοντο τη πλατεια απο πισω
Σε ειδα και εσενα παλι απο την ΔΙΑΣ τωρα πριν λιγο στη Πετρου Ραλλη στη Νικαια να τρως ενα τριγωνο απο τον Κωνσταντινιδη και ζηλεψαπολυ πεινα σημερα...
Σέ είδα, άντρα της αδελφής μου, να πάς και να παίρνεις το ανήψι μου από το δημοτικό με την μοτό, ακράνωτος μόνιμα εσύ, ακράνωτο και αυτό, με τα χεράκια του, να μην φτάνουν να σε αγκαλιάσουν καλά και έτσι να κρατιέται από τις τσέπες του μπουφάν σου, με την τσάντα στην πλάτη, να το τραβά πρός τα πίσω.
Στην είπα άσχημα, τσακωθήκαμε, πιαστήκαμε σχεδόν στα χέρια, μου κρατάς και μούτρα. Έπιασα και το ανήψι, του είπα να μην ξανακαβαλήσει τη μηχανή του μπαμπά, ότι είναι επικίνδυνο, να πάμε να του πάρω κράνος, μπλά μπλά κλπ, με κοίταξε και μου είπε " άχρηστο είναι ... για τόσο μικρή απόσταση ρε θείε! Ο μπαμπάς κάνει τόσα χιλιόμετρα κάθε μέρα και δεν το φοράει!"
Θα ήθελα πραγματικά, να στηθεί ένα κλιμάκιο Δίας, Τροχαία, Ασφάλεια, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ- οτιδήποτε, έξω από κάθε σχολείο, την ώρα του σχολάσματος και να δίνει ΠΟΝΟ![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 14/12/2015 στις 14:44.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Σε είδα με την bmw320, ν'αλλαζεις λωρίδα χωρίς φλας...σου πέταξα τα φωτα& έκανες χειρονομία...
Οταν ηρθα δίπλα όμως γιατί καταπιες τη γλώσσα σου όμως ρε φλωρε;
Άκουσες τα κοσμητικά σου& το βουλωσες... Άστα διαλα με τον κάθε μ@λακα κάθε μέρα επιτέλους...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε είδα κολλημένο στο μαγαζί για αναμνηστικά του πιο παλιού μοτο-στεκιού στην Ευρώπη...
http://i1278.photobucket.com/albums/...ps1ke8jauy.jpg
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Σε είδα προβλεπέ με το K7 σου να ανοίγουμε και να το φχαριστιόμαστε. Χαλάλι το τσάι (που φαγα) και ελπίζω να κατάλαβες ότι σε χαιρέτησα στο τέλος. Ωραίο είχε είχε το άτιμο σου πάντως.
σε είδα την Δευτέρα στην ΔΟΥ Δραπετσώνας bmw S1000rr , μαύρο με akrapovic και μου τρέχαν τα σάλια....
Σε είδα hyundai atos με αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι MOTO στην Κηφισίας λίγα μέτρα πριν την στροφή για το mall να πας να με εμβολίσεις επειδή ο μπροστινός σου σταμάτησε για να στρίψει αριστερά (ήσουν σε λάθος λωρίδα ) και χώθηκες ξαφνικά χωρίς φλας ..χαμπάρι δεν πήρες ...![]()
Σε ειδα με το fazer να χαζευεις τη βεφα...και να μου δινεις
Ωραιος!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε ειδα πιτσιρικο κατα τις 8:30 στην Λαοδικειας και Κυπρου στην Νικαια να εχεις σφαξει το κοκκινο με το σουπερ ντουπερ ινοβα σου και να εχεις παρει παραμαζωμα εναν παππου με σκουτερ που πηγαινε κανονικα..Ειχατε και οι δυο τις αισθησεις σας ευτηχως,αλλα δεν σας αφησαν (σωστα) οι παρευρισκομενοι να σηκωθειτε μεχρι να ερθει το εκαβ.Για κρανος ουτε λογος φυσικα,κανενας απο τους δυο σας..Ελπιζω να ειναι περαστικα τα χτυπηματα σας και να κανετε γιορτες στο σπιτι σας.
Here I am,on the road again.......
σε είδα με ένα gsxr, σου είπα κουκλί είναι και με ευχαρίστησες
τι τα'χει τα χρονάκια του ρε, καθρέφτης ήτανε![]()
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.