Αν ποτέ στη ζωή μου ευνουχιστώ ώστε να θέλω on/off, θα είναι μόνο ΚΤΜ.
Εκτός αν δεν υπάρχει πια.![]()
Αν ποτέ στη ζωή μου ευνουχιστώ ώστε να θέλω on/off, θα είναι μόνο ΚΤΜ.
Εκτός αν δεν υπάρχει πια.![]()
Life begins at 45°.
Ξέρω ένα παιδί που πουλάει το καλύτερο μηχανάκι του κόσμου αν ενδιαφέρεσαι...
ΤΝΤ 125 και τα μυαλά στα κάγκελα...
Triumph Speed Triple 1050,Fazer 1000,Aprilia Tuono 1000,KTM 990 Super Duke
Θα σε ενημερώσω όταν θέλω μπρελόκ.
Triumph είναι στη λίστα. Τα πιο μικρά όμως.
4κύλινδρο δε θέλω. Δύο κύλινδροι αυστηρά. Άντε 3.
Aprilia είναι ιταλικό.
KTM επίσης σκέφτομαι, αλλά νεότερα μοντέλα.
Γενικά θέλω να αποφύγω τα πολλά άλογα, για ευνόητους λόγους.Μέχρι 100-120 το συζητάω.
Life begins at 45°.
Μην γελιόμαστε, στην περίπτωση του ευνουχισμού θα έπαιρνες Goldwing ή κανα GSXR..
Άποψη μου:
Για καθημερινή χρήση (και ταξίδια/διακοπες κτλ) το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα SUV από 280-600 άλογα και ένα GS.
Είναι τα μοναδικά οχήματα που κάνουν τα πάντα σε ένα πολυ καλό επίπεδο!
Ναι, αλλά εδώ μιλάμε για Ελλάδα. Εδώ ο μέσος Έλληνας με το ζόρι μπορεί να αγοράσει και συντηρήσει ένα τζιελέξ και μια κορόλα 25ετίας.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ αν είχα την οικονομική άνεση 25χρονου με μισθό Ελβετίας και 4 περιουσίες από πίσω, δε θα είχα τέτοια προβλήματα.
Δε θέλω μηχανάκι για καθημερινή χρήση. Δεν κάνω καθημερινή χρήση. Κι αν κάνω, έχω. Το σκούτερ. Διακοπές με μηχανάκι επίσης δεν κάνω, δεν είμαι μαζόχας.
Life begins at 45°.
Με SM νομίζω θα είσαι οκ, απλά οι επιλογές είναι ελάχιστες, για πολεμικό με τα θετικά κ αρνητικά SWM 500 sm και σου μένουν τ λεφτά
Οι υπόλοιπες επιλογές σου είναι πιθανόν
Triumph 765
KTM 790
Yamaha mt 09
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Ναι μωρέ, νταξ, δεν είμαι στη μέση κατάσταση, αστειεύομαι, αλλά ούτε για suv 300+ αλόγων και 1250adv είμαι.Αυτά είναι παντελώς εκτός ελληνικής πραγματικότητας, για το 1% ίσως. Ή τύπους που αγοράζουν μπεμβέ, αλλά βάζουν 20€ βενζίνη κάθε φορά.
Επίσης δε θέλω να δώσω πολλά λεφτά για μηχανάκι έτσι κι αλλιώς. Μου φαίνονται πεταμένα. Το όριό μου είναι στα 6-7 χιλιάρικα, άντε 8 ίσως για κάτι σούπερ. Πάντα μεταχειρισμένο, ώστε να μη χάσω στη μεταπώληση.
Το 790 θα ήταν ιδανικό για τα γούστα μου, αλλά αν δεν κάνω λάθος έχει σοβαρά θέματα αξιοπιστίας (δυστυχώς).
Το ΜΤ09 δε μου άρεσε ποτέ. Πάντα προτιμούσα το μοτεράκι του 07.
Life begins at 45°.
Δικυλινδρο, ευρωπαικο, αλλα οχι ιταλικο, 110 αλογα, μεταχειρισμενο, για καραγκιοζιλικια..
Για να σε δω...
Quod me nutrit... me destruit.....
Το σκέφτηκα. Υπάρχει αυτό: https://www.car.gr/classifieds/bikes...-suzuki-gsx-8s
Αλλά, τώρα, σουζούκι; Την ντροπή της Ιαπωνίας;
Όχι οκ, υπάρχει και η καβασάκι.
Life begins at 45°.