Σελίδα 81 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 3171767778798081828384858691131181 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.201 έως 1.215 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimmu Προβολή μηνύματος
    Για όλους εμάς που τόσον καιρό είμαστε στην πλευρά της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,η συζήτηση για την ίωση έχει απλά ΛΗΞΕΙ.
    Καλά. Και όταν μπαίνουν στα νοσοκομεία απο τί είναι?
    Και πριν 2-3 μήνες έλεγε μία νοσοκόμα ότι οι περισσότεροι είναι "αρνητές".

Το δύστυχο είναι ότι και μετά τη γνωριμία με το θάνατο δεν αλλάζουν μυαλό οι περισσότεροι.

Είναι στη φύση βέβαια αυτό.
    Κάνει μία φυσική διαλογή

Παλαιό μέλος
    οταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια επιδημία που δεν γνωριζεις, μπορει ο απλός πολίτης να βλέπει μονο νούμερα στις ειδήσεις (κυρίως θανάτους) αλλα την ιατρική κοινότητα την απασχολούν και άλλα θέματα. Οι επιπτώσεις του ιού στον οργανισμο δεν ειναι γνωστες ακόμη. Οσοι εμφάνισαν οξεία λείμωξη ή πνευμονία δεν ξέρουν ακόμη τι μπορεί να τους αφήσει στον οργανισμο. Επίσης τα νούμερα θνητότητας και θνησιμότητας ειναι χαμηλά μονο οταν δεν εχεις να πας σε κηδεια. Δεν ειναι και πολύ αστείο να πας τη μανα σου σε νοσοκομείο και να σου πούνε "ειναι 85, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατι έχουμε νεότερους, συγνώμη". Αυτό έγινε ήδη στην λομβαρδία και αυτο θα γινόταν και εδω χωρίς μέτρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Ναι παλικαρι μου κινδυνευει η ανθρωποτητα και εμεις κουρευομαστε μεσα στο σαββατοκυριακο και ψωνιζουμε για να παμε στο ταφο κουρεμενοι και καλοντυμενοι. Πανω σε αυτα που λεει ενας γιατρος καταξιωμενος εχεις να πεις κατι η θα ριχνεις λασπη και θα προστατευεις το κιμ-γιονκ-κουλ?

κατ.αρχην
    δεν με λες και παληκαρι ,καθως ειμαι 63 χρονων ,ειδικος παθολογος .
    Πανω σε αυτα που λεει ο Βοβολης εγω εχω να απαντησω ,εσυ ομως θα τα καταλαβεις;
    Τα περι κιμ-γιονκ κουλ ασχολιαστα

Για να βαλουμε ομως λιγο τα πραγματα στην θεση τους ας τα παρουμε ψυχραιμα απο την αρχη και ενα-ενα.
    https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post3072842
    Περιμενω απο χτες μια σου απαντηση.
    κουκουρουκουκου

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δεν βλέπω να εκθέτει κανέναν απλά εκφράζει την πολιτική του άποψη.
    Δηλαδή επειδή κάποιος ΓΙΑΤΡΟΣ εκτιμά ότι η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ θα πάει καλύτερα αν δεχτούμε ότι θα πεθάνει το 0,2% ή (0.27% που λέει ο Ιωαννίδης) του Ελληνικού πληθυσμού (16.000 νεκροί) εκτίθεται κάποιος?
    Κατά την γνώμη μου όχι.
    Αν είχαμε 16000 νεκρούς όμως σίγουρα η πολιτική ηγεσία θα έπρεπε να λογοδοτήσει.
    Δεν είδα να λέει πουθενά ότι η Ελληνική οικονομία θα πάει καλύτερα εάν πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι.
    Ρε φιλε τι μου λες τωρα? Ο κουλης σε κλεινει μεσα ποιον δηλαδη θα κραξει? Και Ναι φιλε μου αυτες ειναι οι θνησιμοτητες στις ιωσεις ειδικα σε ανθρωπους ανω των 70 με νοσηματα.Τι ακριβως σου κανει εντυπωση? Τωρα καταλαβες οτι ο κοσμος πεθαινει απο ιωσεις? Και ο κορωνοιος εχει τραγικα μικρη θνησιμοτητα σε σχεση με ενδονοσοκομειακους ιους h1n1 κλπ. Πεθαινει ο κοσμος φιλε απο τα παντα ποτε δεν ειχαμε μεθ και μια ζωη πεθαινε κοσμος στο πνευμονολογικο και μαλιστα πολυ γρηγορα.200000 πεθαινουνε απο ασθενειες στην ελλαδα. Τι να πω ειλικρινα εχω μεινει μα@@@@@ς με αυτα που ξεστομιζετε. Πες μου απλα οτι φοβασαι εισαι μεγαλος και θα σε καταλαβω. Τπτ αλλο δε θελω να μου πεις.

the Great Escape project Το avatar του/της Jimmu
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    οταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια επιδημία που δεν γνωριζεις, μπορει ο απλός πολίτης να βλέπει μονο νούμερα στις ειδήσεις (κυρίως θανάτους) αλλα την ιατρική κοινότητα την απασχολούν και άλλα θέματα. Οι επιπτώσεις του ιού στον οργανισμο δεν ειναι γνωστες ακόμη. Οσοι εμφάνισαν οξεία λείμωξη ή πνευμονία δεν ξέρουν ακόμη τι μπορεί να τους αφήσει στον οργανισμο. Επίσης τα νούμερα θνητότητας και θνησιμότητας ειναι χαμηλά μονο οταν δεν εχεις να πας σε κηδεια. Δεν ειναι και πολύ αστείο να πας τη μανα σου σε νοσοκομείο και να σου πούνε "ειναι 85, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατι έχουμε νεότερους, συγνώμη". Αυτό έγινε ήδη στην λομβαρδία και αυτο θα γινόταν και εδω χωρίς μέτρα.
    Πολύ σωστά τον έθεσες τον όρο."Επιδημία",γιατί με θνητότητα κάτω του 0,5% σε παγκόσμια κλίμακα δε νοείται πανδημία...
    "To do is to be" - Nietzsche
    "To be is to do" - Kant
    "Do be do be do " - Scooby Doo

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι και πολύ αστείο να πας τη μανα σου σε νοσοκομείο και να σου πούνε "ειναι 85, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατι έχουμε νεότερους, συγνώμη". Αυτό έγινε ήδη στην λομβαρδία και αυτο θα γινόταν και εδω χωρίς μέτρα.
    Καλά 85 στην Ελλάδα πας μόνο αν δεν χρειαστεί να νοσηλευτείς. Αν μπεις δεν ξαναβγαίνεις έτσι κι αλλιώς και χωρίς kovid.
    Υποψιάζομαι ότι έτσι γίνεται και συγκάλυψη.
    Μπαίνει η μάνα η κακομοίρα με covid και παθαίνει από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.
    Τελευταία τροποποίηση από stefanos; 07/11/2020 στις 14:51. Αιτία: Δεν έχετε καθόλου χιούμορ

... σχεση με ενδονοσοκομειακους ιους h1n1 κλπ..
    κουκουρουκουκου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimmu Προβολή μηνύματος
    Πολύ σωστά τον έθεσες τον όρο."Επιδημία",γιατί με θνητότητα κάτω του 0,5% σε παγκόσμια κλίμακα δε νοείται πανδημία...
    Να το ξαναπούμε ότι το "πανδημία" σημαίνει "παγκόσμια κλίμακα" και όχι την θνησιμότητα?

Παλαιό μέλος
    Καλά 85 στην Ελλάδα πας μόνο αν δεν χρειαστεί να νοσηλευτείς. Αν μπεις δεν ξαναβγαίνεις έτσι κι αλλιώς και χωρίς kovid.
    Υποψιάζομαι ότι έτσι γίνεται και συγκάλυψη.
    Μπαίνει η μάνα η κακομοίρα με covid και παθαίνει από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.
    ο παππούς μου μπήκε δυο φορές ή τρείς μετά τα 80 και βγήκε. έφυγε μέσα στο νοσοκομείο στα 94. αλοίμονο αν όποιος έμπαινε μέσα τελικά πέθαινε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Ρε φιλε τι μου λες τωρα? Ο κουλης σε κλεινει μεσα ποιον δηλαδη θα κραξει? Και Ναι φιλε μου αυτες ειναι οι θνησιμοτητες στις ιωσεις ειδικα σε ανθρωπους ανω των 70 με νοσηματα.Τι ακριβως σου κανει εντυπωση? Τωρα καταλαβες οτι ο κοσμος πεθαινει απο ιωσεις? Και ο κορωνοιος εχει τραγικα μικρη θνησιμοτητα σε σχεση με ενδονοσοκομειακους ιους h1n1 κλπ. Πεθαινει ο κοσμος φιλε απο τα παντα ποτε δεν ειχαμε μεθ και μια ζωη πεθαινε κοσμος στο πνευμονολογικο και μαλιστα πολυ γρηγορα.200000 πεθαινουνε απο ασθενειες στην ελλαδα. Τι να πω ειλικρινα εχω μεινει μα@@@@@ς με αυτα που ξεστομιζετε. Πες μου απλα οτι φοβασαι εισαι μεγαλος και θα σε καταλαβω. Τπτ αλλο δε θελω να μου πεις.
    https://youtu.be/ArBjRVJqFbY
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Ρε φίλε, εγώ ρωτάω πως κατάλαβες ότι η οικονομία θα πάει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ με το κλείσιμο μέσα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    1)γιατι υπαρχει πιθανη πρωτεινομεταλαξη υποδοχεων επιφανειας ιου με δημιουργια καινουργιου στελεχους
    2)εποχιακη εξαρση αναπνευστικων ιων
    3)μεταβαλλομενη δυναμικη λοιμωξης
    4)αδιευκρινιστοι παραγοντες.

εχεις αλλα γνωμη;
    1) Υπαρχει μια πιθανοτητα να εχει μεταλλαχτει ο ιος και τι?Ιος ειναι και μεταλασσεται. Ολοι οι ιοι μεταλασονται συνεχεια κιολας.Βιολογια πρωτης γυμνασιου.Πεθανε η μιση ελλαδα και δε το καταλαβα? Στη σουηδια δηλαδη χωρις καραντινα τι αλλαξε 9 μηνες τωρα? Τους ιδιους νεκρους εχουνε με το 2019.Αρα η λυση σα γιατρος ποια ειναι? Κατσε σπιτι στο καναπε φαε σουβλακια και παθε καταθλιψη και ψοφα απο τη φτωχεια. Δε πειραζει ομως γιατι θα εχουμε την υγεια μας. 2) εποχικοτητα ιων ειχαμε ολα αυτα τα χρονια τι αλλαξε τωρα? Γεμισανε τα νοσοκομεια με φοβισμενους ανθρωπους που εσεις εχετε γαλουχησει γιατι κορωνοιος και γριπη τα ιδια συμπτωματα εχουν στη συντριτικη πλειοψηφια με τη μονη διαφορα που τωρα ο ανθρωπος που εχει κορωνοιο νομιζει οτι θα πεθανει κιολας ενω στη γριπη οχι. 3) Αν υποθετω σωστα μου λες οτι και στο 1) οπου την απαντηση στη δινω απλοχερα.4) Σε αυτο τι να σου απαντησω αφου ουτε εσυ δε ξερεις να μας διευκρινισεις μια αιτια.

Μέλος
    Ρε φίλε, εγώ ρωτάω πως κατάλαβες ότι η οικονομία θα πάει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ με το κλείσιμο μέσα.
    Καλα μιλας σοβαρα τωρα ρε συ? Ενας ανθρωπος που εχει ενα δανειο και πρεπει να δινει 5000 το μηνα και ο χαρδαχιτλερ ερχεται και τον κλεινει σπιτι του και του πεταει 800 ευρω αλλα αυτος ο ανθρωπος εχει επενδυσει χτες 30000 τι θα κανει? Θα παει καλυτερα ετσι η οικονομια?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Καλα μιλας σοβαρα τωρα ρε συ? Ενας ανθρωπος που εχει ενα δανειο και πρεπει να δινει 5000 το μηνα και ο χαρδαχιτλερ ερχεται και τον κλεινει σπιτι του και του πεταει 800 ευρω αλλα αυτος ο ανθρωπος εχει επενδυσει χτες 30000 τι θα κανει? Θα παει καλυτερα ετσι η οικονομια?
    οι ωραίοι έχουν χρέη όσο πιο πολλά τόσο πιο ωραίοι...τα χρέη είναι υγεία!

the Great Escape project Το avatar του/της Jimmu
    Αλίμονο αν δε μπορούμε να συνδέσουμε απλά πράγματα με καταστάσεις....Απλά σκέψου το "800άρι" επίδομα που σε περίπτωση μη επιβολής της καραντίνας θα έμενε στο ταμείο του κράτους,την παράταση καταβολής του επιδόματος ανεργίας για την περίοδο καραντίνας που κι αυτό θα έμενε ταμείο επίσης κτλ κτλ...Ε,δε χρειάζεται να είσαι και μάγος για να το καταλάβεις..
    "To do is to be" - Nietzsche
    "To be is to do" - Kant
    "Do be do be do " - Scooby Doo

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF