WHO CARES...????Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Tα άλλα ματς τα ξέρει κανείςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ??
![]()
![]()
![]()
WHO CARES...????Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Tα άλλα ματς τα ξέρει κανείςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ??
![]()
![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/179665.html
και πολύ καλά του έκαναν του τσογλανιού....
Η ηλιθιότητα πρέπει να επιβραβεύεται κάθε φορά.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Aν ειταν οντως αυτο το μαλακισμενο,επρεπε να φαει περισσοτερο....για να καταλαβουν και οι υπολοιποι οτι πια δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα......Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/179665.html
και πολύ καλά του έκαναν του τσογλανιού....
Η ηλιθιότητα πρέπει να επιβραβεύεται κάθε φορά.
Gandalf
2 μερες εμειναν για να παρουμε το πρωτάθλημα απο τη Κυριακη 16/12 ή να δώσουμε ενδιαφέρον σε αυτο και παράταση της αγωνίας μεχρι την οριστική στέψη μας τον Απρίλη....
το πρωτάθλημα ειναι δικο μας ετσι και αλλιώς....![]()
τα περι "-ακι" κτλ θα τα πουμε τοτε....
![]()
![]()
![]()
15-16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
22-23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Α.Ε.Κ.
ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ο.Φ.Η.
29-30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
5-6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - Α.Ε.Κ.
ΤΕΛΟΣ Α' ΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
κοίτα αεκακι ήσασταν κ θα ήσαστε πάνταΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
τα περι "-ακι" κτλ θα τα πουμε τοτε....
![]()
![]()
![]()
εξάλλου όλα αυτό δείχνουν (πέστε κατω,προβολείς κ.τ.λ)
το ότι θα μαζέψετε πολλά την κυριακή κ αυτό είναι δεδομενο
τώρα ΑΝ γίνει παγκόσμιος σεισμός 9,34 ρίχτερ, πλημμυρισουν 3214 παράλιες πόλεις, επιτεθούν οι εξωγήινοι στην γη, κατεβα ο χριστός μετα σογιού, κατέβει και ο αντίχριστος για αντίποινα
ε τότε μετα απόλα αυτά μπορεί κ να την γλιτωσετε
και θα μπορείς να φωναξεις με σιγουριά
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
υ.γ : μην ζητάς τέτοια δώρα απο τον Αη Βασίλη...αμαρτία να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
κοίτα αεκακι ήσασταν κ θα ήσαστε πάντα
εξάλλου όλα αυτό δείχνουν (πέστε κατω,προβολείς κ.τ.λ)
το ότι θα μαζέψετε πολλά την κυριακή κ αυτό είναι δεδομενο
τώρα ΑΝ γίνει παγκόσμιος σεισμός 9,34 ρίχτερ, πλημμυρισουν 3214 παράλιες πόλεις, επιτεθούν οι εξωγήινοι στην γη, κατεβα ο χριστός μετα σογιού, κατέβει και ο αντίχριστος για αντίποινα
ε τότε μετα απόλα αυτά μπορεί κ να την γλιτωσετε
και θα μπορείς να φωναξεις με σιγουριά
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΖΗΤΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
υ.γ : μην ζητάς τέτοια δώρα απο τον Αη Βασίλη...αμαρτία να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση
![]()
![]()
Άλλος θα φωνάζει αγόρι μου... από τον πόνο![]()
είμαι περίεργος πως θα εμφανιστείτε τη Δευτέρα... βάλτε το καλύτερο-προκλητικό χαμόγελό σας γιατί θα σας έχει τσούξει... πολύ!
αφού είπαμε
άμα γίνει στραβή δεν θα ξημερώσει δευτέρα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κι αν ξημερώσει θα πρεπει να ανησυχούμε
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πάντως δεν θα σας κοροιδέψω...έχουμε σημαντικότερα πράματα να κάνουμε...
καμια βασιλόπιτα π.χ
με το αεκακι θα ασχολούμεθα?σαν να κοροίδευα τον λεβαδειακό ένα πράμα
γαυράκια πάρτε το χαμπάρι με μία νίκη για βιτρίνα δεν γίνεστε ομάδα!!!
την κυπριακή το βράδυ θα κλαίγεστε πάλι και θα βρίζετε τον θείο για τον προπονητή που σας έφερε!
"pan HONDA ariston"
Και εγω ειμαι σιγουρος....... Την κυπριακη το βραδυ θα γινουν σιγουρα αυτα που αναφερεις...........Αρχικά δημιουργήθηκε από Airetikos
γαυράκια πάρτε το χαμπάρι με μία νίκη για βιτρίνα δεν γίνεστε ομάδα!!!
την κυπριακή το βράδυ θα κλαίγεστε πάλι και θα βρίζετε τον θείο για τον προπονητή που σας έφερε!
![]()
Eγώ πάλι προσωπικά όταν είναι κυπριακή βράδυ, τρώγω χαλούμι και σεφταλιές !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΛΛΑ για αυτήν την κυπριακή βράδυ ........ θα μείνω νηστικός με ελαφρύ το στομάχι για να απολαύσω τα γκολ της βραδυάς !!!!!
![]()
![]()
![]()
ΑΪΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΑΡΗ !!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
αντέ ρε καλές γιορτές...
θα αρχίσω ετοιμασίες απο το κυπριακό σάββατο
ΕΣΥ το "καλό Γεννάρη" ΔΕΝ θα το δεις .........Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
αντέ ρε καλές γιορτές...
θα αρχίσω ετοιμασίες απο το κυπριακό σάββατο
Γιατί απλά μέσα στο Γεννάρη θα φας ένα τόόόόόόόόόόσο μεγάλο Π@@@ΡΙ !!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (δις !!!)
ΑΪΝΤΕ ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ !!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε ερχεται το ντερμπι!!!! εχω την διεσθηση πως αυτη τη φορα θα εχουμε αρκετα γκολ και θα υπαρχει θεαμα, δεν ξερω ποιος θα κερδισει, ντερμι ειναι και δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος γι' αυτο και ειναι ομορφο το ποδοσφαιρο, δινω ενα προβαδισμα στον ολυμπιακο οχι γιατι ειναι η ομαδα μου απλα κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι πλεον καλυτερος απο την αεκ σαν ομαδα απλα εχει λιγοτερες εναλακτικες στον παγκο!! επισης το καραισκακη ειναι οπως και να το κανουμε και γ@μω τις εδρες!!!!! τελος ελπίζω οι φιλαθλοι μας να χειροκροτήσουν τον ριβαλντο και οχι να τον αποδοκιμασουν γιατι προσφερε πολλα στην ομαδα μας και ομορφαινει και το πρωταθλημα με την παρουσια του, απλα να τον πικρανουμε με ητα της ομαδας του (αεκακι χιχιχιχιχι)!!!!
3-1 ειναι καλά φιλοι αεκζήδες να τ'αφησω ?????
καλη μπαλα παιδια να παιχτει ευχομαι να μην ειναι ισοπαλία επισης λογω ξενερωτου αποτελέσματος και το πείραγμα απο τη δευτερα θα υπάρχει να δουμε ποιοι θα δουλευουν ποιους αλλα οπωσδηπωτε αυτη ειναι η χαρα των ντερμι να μπορεις να δουλευεις το αεκάκι εεε με συνγχωρητε τον ηττημένο εννοούσα!!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΕΣΥ το "καλό Γεννάρη" ΔΕΝ θα το δεις .........
Γιατί απλά μέσα στο Γεννάρη θα φας ένα τόόόόόόόόόόσο μεγάλο Π@@@ΡΙ !!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (δις !!!)
ΑΪΝΤΕ ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ !!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βαζελάκι βαζελάκι??
![]()
![]()
![]()
μην εξαφανιστεις απο τον πλανήτη μετα τις 16 έτσι
![]()
![]()
![]()
υ.γ καλά ρε πάτε καλά ...ποιος ασχολείται με το αεκακι...έχει να μας νικήσει απο...??τεσπα τις τελευταιες 9 αναμετρήσεις δεν...λεβαδειακός ένα πράμα δηλ
ΑΛΛΟΙ .......... (ποιοι άραγε) ............. είναι αυτοί που εξαφανίστηκαν πέρυσι !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
βαζελάκι βαζελάκι??
![]()
![]()
![]()
μην εξαφανιστεις απο τον πλανήτη μετα τις 16 έτσι
![]()
![]()
![]()
...
2 φορές από εμάς στοοοοοοοοοο ......... κοίτα να δεις τώρα ................. πρωτάθλημα το έλεγαν ;;;;;;;; :rotflmao:
Και αποκλείστηκαν, απόόόόόό ........... δεν με βοηθά πάλι αυτή η ρημάδα η μνήμη μου............. α ναι βρε ................ το κύπελλο, από ............................ άτιμο μνημονικό
.............. θυμίστε μου εσείς βρέ !!!!!!!!!
ΟΛΑΚΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: