Ωραια μερη!Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Για να σας φτιάξω λιγάκι...
...και λίγο ακόμα...
...ή μήπως καλύτερα έτσι ?
Όποιος είναι μέσα ακολουθεί στην επόμενη...![]()
Γαματα ολα τα video, μπραβο σου!![]()
Ωραια μερη!Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
...και λίγο ακόμα...
Γαματα ολα τα video, μπραβο σου!![]()
Τα Canyon ειναι πολυ καλα και οικονομικα, αν βεβαια λαβει κανεις υποψιν για ποιες κατηγοριες μιλαμε... απλα δεν εχουν dealers και μαγαζ(ι)α, πουλανε μονο μεσω internet και για αυτο εχουν περιθωριο να ριχνουν τιμες.
Για τα νουμερα των ποδηλατωνΕ, ειναι τρελο μπερδεμα με την ενοια του οτι ακομα και αν σε μια εταιρεια "σου κανει" μαι συγκεκριμενη διασταση, μπορει στην αλλη να μην εμπιπτεις σε αυτη. Η δοκιμη και η μετρηση σε ενα ποδηλαταδικο ειναι η μονη λυση.
Λεω να πουλησω το ORBEA AOS που εχω, καθοτι εδω κατω δεν το χρησιμοποιω και πολυ... περισσοτερο ειμαι με το μεταφορικο:
...μην γελασει κανας καφρος, πρωτα απ ολα η αναγκη με οδηγησε στο να του βαλω καφασι πισω... υστερα ειναι must ολοι εδω κατω ετσι κυκλοφορουν. Εχει παρει 20 κιλα πραμα πισω χωρις προβλημα. Το καφασι γραφει ΝΙΚ. ΠΑΡΑΡΑΣ... το NIK. εχει ψιλοσβηστει και εχει μεινει το ΠΑΡΑΡΑΣ, φοβαμαι κανα αληταμπουρα καλλιτεχνη με μπλανκο...
![]()
ναι,Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τα Canyon ειναι πολυ καλα και οικονομικα, αν βεβαια λαβει κανεις υποψιν για ποιες κατηγοριες μιλαμε... απλα δεν εχουν dealers και μαγαζ(ι)α, πουλανε μονο μεσω internet και για αυτο εχουν περιθωριο να ριχνουν τιμες.
ολοι οι αλλοι κατασκευαστευς πουλανε στο κοστος!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
πειτε μου μεγειες!!το πηρα επιτελους!!Ideal Megisto Disc και ειναι κουκλα.
http://www.podilatorama.gr/index.php...mart&Itemid=16
το μονο που χρειαζετε προς το παρον ειναι καθρεφτακια και ισως μια πιο ανετη σελα και ειμαι κομπλε.
![]()
na το χαρεις φιλε γιαννη, καλό πεταλάρισμα, και μην ξεχνάς, πάντα με κράνος και φωτα μολις σκοτεινιασει.![]()
Καλο πεταλαρισμα![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Eδω video απο διαδρομές μου: http://www.youtube.com/watch?v=Xm_v6QL-uwM
Είσαι κι εσύ μέσα, σωστά;Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
http://www.youtube.com/watch?v=Xm_v6QL-uwM![]()
Ωραίο βίντεο!![]()
πολύ όμορφαΑρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
...και λίγο ακόμα...
όποτε θές για Ζήρεια και θα σε πάω απο δρόμο που δεν τον έχει κανένας χάρτης , μέσα από δάσος![]()
τα χώματα και το άγριο τοπίο της Ζήριας πάντως είναι χαρακτηριστικά από το 1ο λεπτό που είδα το πρώτο σου βίντεο κατάλαβα που είναι και μετά διάβασα κάτω που έκανες βόλτα.
btw η Ζήρεια έχει άλλη ομορφιά μόλις πέσουνε οι πρώτες βροχές![]()
Ποτέ; Μα..ποτέ-ποτέ; Ορκίσου!Αρχικά δημιουργήθηκε από HTCFun
[*]Δεν χρειάζεται σέρβις.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ορκίζομαι![]()
επισης πες μας και ποσα watt ειναι το μοτερ και αν οι μπαταριες ειναι μεταφερομενες για να φορτιζουν σε διαμερισμα σε περιπτωση μη υπαρξης γκαραζ η πυλωτης.
Καλη φαση αλλα... Πως και δεν εχουν διαδοθει αφου εχουν τοσα πλεονεκτηματα![]()