(ισως να έχει αναφερθεί αλλά άντε να το βρώ ανάμεσα στα εκατοντάδες ποστ)
για προτείνετε ένα καλό free antivirus app για win10
Πάπι το "μαμά" της MS λένε ότι είναι από τα καλύτερα.
το defender λες; ναι είναι γατόνι.
πήγα να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα που είχε κρυμμένο malware και το βρήκε κατευθείαν. με έσωσε.
απλά είπα να εγκαταστήσω κάποιο άλλο σαν double check μπας και έχει μείνει κανάς ιός κρυμμένος και δεν το είδε το defender.
κ μετά θα το διαγράψω.
Bit Defender. Το έχω as we speak σε περίπου 130 - 150 hosts και δεν έχει κανέναν false negative μέχρι στιγμής. Τα PCs χρησιμοποιούνται για animation, video editing, 3d κλπ οπότε θεωρώ ότι και στο performance θα έχει μινιμουμ ιμπακτ αλλιώς θα μου τα είχαν κάνει ζέπελιν.
Έχω ένα DELL Laptop. Μια χαρά όλα αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, μόλις συνδεθεί κινητό, άλλο laptop, tablet στο δίκτυο που είμαι συνδεδεμένος, με πετάει
...έξω (να είδατε; το ξανάκανε!). Συνδέομαι και μετά από 2-3 λεπτά πάλι έξω. Δεν έχει θέμα το δίκτυο στο σπίτι γιατί το κάνει και αλλού. Τι μπορεί να φταίει;
Παρακαλώ μην αρχίστε τίποτα σανσκριτικά του τύπου "άλλαξε το WPS στην ip με κώδικα από τον proxy που κάνει split τον δίαυλο"
Αποσυνδέεται το laptop από το δίκτυο εννοείς ? IP έχει στατική ή DHCP ?
για αρχή πάμε στο εύκολο.
https://iihelp.iinet.net.au/Resettin...Winsock_Reset)
Μπες στο σετ-απ του ρούτερ και μετονόμασε την σύνδεση σε ότι όνομα θέλεις. Βάζεις και ένα καινούργιο password και μετά αφού την αναγνωρίσουν οι wifi συσκευές με το νέο όνομα, περνάς σε αυτές το νέο password . Κατά 90% θα λυθεί το πρόβλημα... Δεν είναι μάλιστα κακή ιδέα ΠΡΙΝ μετονομάσεις την σύνδεση στο ρούτερ να του κάνεις μια επαναφορά στις εργοσττασιακές ρυθμίσεις - γίνεται κι αυτό από το μενού ρυθμίσεων του ρούτερ