Σελίδα 82 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

....ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν βάζω κόντρα με ηλεκτρικές σκούπες.....

Και σένα φίλε με το v-strom στην ΕΟ μετά τα Μέγαρα σήμερα το απόγευμα... πέρασες ξυστά δίπλα μου, αλλά σε πρόλαβα παρακάτω για να σου δείξω:
    1)Πόσο ωραία ακούγεται ένα δικύλινδρο ιταλικό με ξετάπωτη εξάτμιση agostini μέσα στα τούνελ της Κακιάς Σκάλας και
    2)Οτι με 190 εμένα δεν κουνάει όταν στρίβει... είναι τραίνο.....

φανη... δεν παιζεσαι !!!!!!

guzzi rules, dear....
    στριβω, αρα υπαρχω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Σε είδα παλικάρι λίγα λεπτά μετά το ατύχημα που είχες στις 18:00 στη Μεσογείων, στο ύψος του Νομισματοκοπείου, στο οποίο ενεπλάκησαν 3 αυτοκίνητα με το Varadero σου.
    Αφού φροντίσαμε για τα περεταίρω (τροχαία, ασθενοφόρο, ασφαλιστική) μου είπες ότι οδηγούσες στη μεσαία λωρίδα, έπεσε πάνω σου το από αριστερά σου διερχόμενο αυτοκίνητο μετά από απότομο ελιγμό (κάποιος τον έκλεισε, επιχειρώντας μάλλον αναστροφή, και δεν σταμάτησε μετά ούτε τον πρόλαβε κάποιος) και είχες πτώση με διαδοχική επαφή (ευτυχώς μόνο η μοτοσικλέτα) με 2 αυτοκίνητα που έρχονταν πίσω σου. Το ένα από αυτά αφού ψιλοκαβάλησε το Varadero έχασε τον έλεγχο και τσακίστηκε στο δεξί πεζοδρόμιο. Εσύ συνέχιζες με αυτό το πράο ύφος και εγώ απορούσα με την ψυχραιμία σου και το πως γλίτωσες, μετά από τέτοιο σκηνικό σε μια πιγμένη Μεσογείων, μόνο με γραντζουνιές (δεν φορούσες και κράνος, είπες πως σου το έκλεψαν σήμερα και προσωπικά σε πιστεύω).
    Κάποιος εκεί ψηλά σ΄ αγαπάει πολύ και νοιάζεται για σένα παλικάρι, σου εύχομαι περαστικά, ποτέ ξανά τέτοια και εφεξής είπαμε...πάντα προβλεπόμενος.
    Μένω σε αυτά γιατί ακόμα το σκέφτομαι, φοβάμαι και ξέρω ότι δεν πρέπει.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    re!de ftanei poy kavalate Xonda trimpoyrdela , de ftanei poy exete tis xazo gkomenes ksekranotes kai gymnes piso sas , kanete kai kontres re xaivania sth peiraios alla sto fanari pali mazi eimastan koyladia , ampaloi moto - odhgoi toy kalokairioy

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

σε ειδα φιλε χτες το απγευμα στο περιφερειακο θεσσαλονικης με κατευθυνση προς καλαμαρια λιγα μετρα πριν το τουνελ,σταματημενο στην ακρη και το χρυσαφι σου Hornet στον πλαγιοστατη.εγω με το runner ημουνα και μολις σε ειδα σταματησα να δω τι επαθες,βενζινη μουπες και λεω να σε κατνω πατηρακι αλλα ειχεσ ηδη παρει τηλεφωνο καποιον ναρθει,καθησα λιγο ταπαμε και εφυγα,αφου βεβαια πρωτα με χιλιοευχαριστησες για τον ενδιαφερον που σταματησα.οντωσ περασαν τοσες μηχανεσ-μηχανακια και ουτε ενας δε μπηκε στο κοπο.
    ησουνα και ωραιος με το δερματινο σου και το shoei το κρανακι σου.μπραβο φιλε μου,καλους δρομους ναχεις και πανατα ορθιος!!!!
    η πλακα ειναι οτι σταματησα να βοηθησω και ετσι οπως πηγα να αφησω το μηχανακι στο κεντρικο,δεν επιασε καλα και εσπασε το ελατηριο... μετα το καρτουσα με το ποδι ωστε να μη σερνεται στην ασφαλτο και κατευθειαν πατεντα με συρματακι για να γυρισω κυριος στο σπιτι!!

Σε ειδα βλαμενε Καλαματιανε γειτονα,που σου πηρε ο μπαμπας το Ζ το 1000 για να παιζεις το καλοκαιρι.. Ειδα και το ΜΤ κρανακι σου,ολοκαινουριο και αυτο,πανω στο τεποζιτο,να το προσεχει μονο ο θεος εκει που την παρκαρες. Ηθελα να στο παρω για να σε τρομαξω,αλλα δεν ηθελα να χρεωθω απο κανα γειτονα οτι το κλεβω. Ελπιζω να το βρηκες εκει που το αφησες.

22:30 περιπου ερχομενος απο καρεα προς κατεχακη μετα την κατηφορικη αριστερη ειμαι μεσαια λωριδα και κατεβαινω χαλαρα με 110 στο κοντερ.μπροστα δεξια μου βγαινει μια μαλακισμενη με γκρι οπελ΄αστρα απο την εξοδο.ακριβως μετα την επομενη δεξια στροφη, που ηδη εχω αρχισει κι επιταχυνω ελαφρα, κι ειμαι περιπου με 130, και την πλησιαζω , βγαζει φλας αριστερο απο τη δεξια λωριδα να μπει στη δικια μου.η τυπισσα κινειτο με καμια 70αρια - 80 κι υποθετω οτι μ εχει δει αφου γεμιζα τον πλαινο καθρεφτη της.δε με ειχε δει ομως το ζωο καθως μιλουσε στο κινητο κι περιπου οταν βρισκομουν 10 μετρα πισω της κοβει με μια κινηση το τιμονι και μπαινει μπροστα μου.ευτυχως ειχα για καβατζα την ελευθερη αριστερη που κοιταζα απο πριν απο τον καθρεφτη μου (για να εχω εναλλακτικη!) γλιτωσα ευτυχως .σε περιπτωση ομως που δεν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω την αριστερη θα ειχα προβλημα.. προσεχετε και οδηγατε αμυντικα ειδικα αυτη την εποχη! καλα χιλιομετρα σ ολους!

Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Σε ειδα βλαμενε Καλαματιανε γειτονα,που σου πηρε ο μπαμπας το Ζ το 1000 για να παιζεις το καλοκαιρι.. Ειδα και το ΜΤ κρανακι σου,ολοκαινουριο και αυτο,πανω στο τεποζιτο,να το προσεχει μονο ο θεος εκει που την παρκαρες. Ηθελα να στο παρω για να σε τρομαξω,αλλα δεν ηθελα να χρεωθω απο κανα γειτονα οτι το κλεβω. Ελπιζω να το βρηκες εκει που το αφησες.
    Γιατι ειναι βλακας ρε φιλε?Επειδη του πηρε ο πατερας του μηχανη?Πως ξερεις οτι την πηρε για μουρη?

Ξερω οτι την πηρε για μουρη,οπως πηρε κ το αμαξακι,γιατι τον ξερω. Το οτι ειναι βλακας παει στο κρανος ομως.

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από broum
    22:30 περιπου ερχομενος απο καρεα προς κατεχακη μετα την κατηφορικη αριστερη ειμαι μεσαια λωριδα και κατεβαινω χαλαρα με 110 στο κοντερ.μπροστα δεξια μου βγαινει μια μαλακισμενη με γκρι οπελ΄αστρα απο την εξοδο.ακριβως μετα την επομενη δεξια στροφη, που ηδη εχω αρχισει κι επιταχυνω ελαφρα, κι ειμαι περιπου με 130, και την πλησιαζω , βγαζει φλας αριστερο απο τη δεξια λωριδα να μπει στη δικια μου.η τυπισσα κινειτο με καμια 70αρια - 80 κι υποθετω οτι μ εχει δει αφου γεμιζα τον πλαινο καθρεφτη της.δε με ειχε δει ομως το ζωο καθως μιλουσε στο κινητο κι περιπου οταν βρισκομουν 10 μετρα πισω της κοβει με μια κινηση το τιμονι και μπαινει μπροστα μου.ευτυχως ειχα για καβατζα την ελευθερη αριστερη που κοιταζα απο πριν απο τον καθρεφτη μου (για να εχω εναλλακτικη!) γλιτωσα ευτυχως .σε περιπτωση ομως που δεν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω την αριστερη θα ειχα προβλημα.. προσεχετε και οδηγατε αμυντικα ειδικα αυτη την εποχη! καλα χιλιομετρα σ ολους!
    Ρε μπας και είναι η ίδια Κατίνα που με "έστειλε" στο Σύνταγμα ?? αν είναι αυτή πρέπει να τη μαζέψουν για Δαφνί έτσι όπως κάνει λες και βάζει σημάδι μόνο μοτοσυκλετιστές και με τον ίδιο τρόπο πάντα
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Σε ειδα καλη μου κοκετα με το mega scooter που περασες καθετα την εθνικη πριν την αμερικης και αφου την γλυτωσες απο τον ΙΧ ουτε καν κοιταξες πηγες να πεσεις επανω μας... Ρε συ δεν θα βρεις γαμπρο στο δρομο οποτε βγαλε αυτα τα τεραστια καρναβαλικα γυαλια φορα το κωλοκρανος που σου χαρησαν οταν πηρες την φριτεζα και κοιτα δεξια και αριστερα μην σκοτωσεις κανεναν..Μην φοβασε δεν στην πεφτει κανεις τετοιο Μπαζο που εισαι
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Σε είδα ρε ξεκράνοτε καραγκιόζη με τη σαγιονάρα και με το ρημάδι σου (φυσικά εξοπλισμένο με Acrapovic) να ρίχνεις ξερόγκαζα ( ) γιατί μετά το φανάρι βρέθηκε μπροστά σου ένα παπί και απαιτούσες να κάνει άκρη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    re!de ftanei poy kavalate Xonda trimpoyrdela , de ftanei poy exete tis xazo gkomenes ksekranotes kai gymnes piso sas , kanete kai kontres re xaivania sth peiraios alla sto fanari pali mazi eimastan koyladia , ampaloi moto - odhgoi toy kalokairioy
    E.....pssst.....κοπελια ?
    Ολα καλά, αλλα αυτο το....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ...kai gymnes piso sas....
    ειναι ακρως θεμιτο απο εμας.
    Οποτε μην τους κράζεις γιαυτο.

gixxerpap,

φεύγοντας το πρωϊ για την δουλειά, είδα το Bross-άκι σου....

ΟΥΑΟΥ!!!!
    Από κοντά είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ,

ΜΠΡΑΒΟ!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Στη Πειραιώς ήσουν βλάκα πατέρα-αδελφέ-θείο να είσαι full εξοπλισμένος πάνω στο παπί και να έχεις το παιδάκι ήταν δεν ήταν στα 3 με το σορτσάκι μπορεί και με το pamper να ξεκινάς τάπα δίπλα μου.
    Καλά εσύ που είσαι τόσο μα τόσο συνειδητός μοτοσικλετιστής το παιδάκι τι το έχεις ρε μαλάκα πάνω στο παπί και πας έτσι Ε? Ε?
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
    φανη... δεν παιζεσαι !!!!!!

guzzi rules, dear....

Tα σέβη μου
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF