Σελίδα 82 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792132182 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Σιγά – σιγά κάποιοι θα πρέπει να συνηθίσουν να κυκλοφορούν με πολυάριθμη (και καλά εξοπλισμένη) παρέα ……

http://www.youtube.com/watch?v=hqJX0...layer_embedded
    Να αγιάσει το χεράκι αυτού που έριξε την καρπαζιά....
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Banned Το avatar του/της WebD
    Μακάρι να γίνονταν!!! Αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα πέσει ξύλο. Οι πολιτικοί πλέον πάνε τοίχο τοίχο και με μια διμοιρία ΜΑΤ για προστασία. Σίγουρα θα χαθεί ο έλεγχος από μερικούς θερμόαιμους και τότε θα γίνει πάλι μάχη.

Δυστυχώς η εποχή των ειρηνικών συλλαλητηρίων έχει περάσει.... έχουμε μπει στον φαύλο κύκλο της βίας.

οταν φθανεις στο σημειο μηδεν θελει δραστικες λυσεις
    Αυτη η κυβερνηση εχει σκοπο να προστατευσει αυτους που εφεραν την κατασταση εδω ξενους κι ντοπιους
    χρησιμοποιει μμε κι τα ακρα του πολιτικου συστηματος σαν μαξιλαρια αποπροσανατολισμου

τη σταση πληρωμων δε τη γλυτωνουμε τη καθυστερουμε
    η λυση βρισκεται εκει που κανεις δε ψαχνει

τα θερμα μου συλλυπητηρια στις οικογενειες των θυματων των αληταμπουρων
    ticking away the moments that make up a dull day

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Μακάρι να γίνονταν!!! Αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα πέσει ξύλο. Οι πολιτικοί πλέον πάνε τοίχο τοίχο και με μια διμοιρία ΜΑΤ για προστασία. Σίγουρα θα χαθεί ο έλεγχος από μερικούς θερμόαιμους και τότε θα γίνει πάλι μάχη.

Δυστυχώς η εποχή των ειρηνικών συλλαλητηρίων έχει περάσει.... έχουμε μπει στον φαύλο κύκλο της βίας.

όλοι είμαστε τσιτωμένοι σίγουρα. αλλά δεν θα είναι αυτός ο σκοπός. και όταν έχεις και την περιουσία σου μαζί θα το σκεφτείς να κάνεις επεισόδια. γι αυτό το λόγο μηχανές χωρίς πινακίδες και ακράνωτοι θα τρώνε παντόφλα. λίγη οργάνωση θέλει πιστεύω...
    και ας έχουν μια διμοιρία μαζί τους... όταν σκάσουν 20-30-40 μηχανές δεν θα φοβηθούν;
    ο σκοπός δεν είναι να τους δείρουμε.. να φοβηθούν είναι. να μας δούνε ενώ δεν θα μας περιμένουν.

βαρέθηκα ρε παίδες αυτή την κατάσταση. καθόμαστε και γράφουμε γράφουμε γράφουμε....
    εγώ δεν μπορώ να πάω σε πορείες γιατί παίζει απόλυση. τι άλλο μπορώ να κάνω;
    σε 7 μέρες γίνομαι 30 και ούτε να κάνω οικογένεια δεν μπορώ με αυτή την κατάσταση.
    αν δεν αρχίσουμε από κάπου δεν θα γίνει τί-πο-τα.

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverN...6/5/2010&cid=0

πόσο άτυχο εξώφυλλο....

πόσο πολύ αποπροσανατολίζει τον κόσμο και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.....

οι δίδυμοι πύργοι είναι το Δ.Ν.Τ-Ε.Ε και οι τρομοκράτες ο λαος (έστω και οι μολότοφ)

και εγώ που νόμιζα ότι τις βόμβες τις δεχόμαστε εμείς απο πολιτικούς και λοιποι μαφία.....
    ευτυχώς με ξύπνησαν....πας να καταθέσω ότι μου απέμεινε στον αριθμό λογαριασμου για την διάσωση της ελλάδας...

μια χαρά τελικά τους εκατσε ο θάνατος τριών πολιτών. Όλο το πρωι στις ενημερωτικές εκπομπές για την πορεία και την ευθυνη των πολιτικών που έφτασε τον κόσμο στο σημείο που τον έφτασε δεν ακούστηκε κουβέντα.....
    αν ανοίξει κάποιος σήμερα ΤV δεν θα μάθει ποτέ ότι χτες έγινε μια πορεία 150.000 ανθρωπων για την καθημερινη "δολοφονια" τους απο τους κυβερνώντες
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    ara eisai mazi mou ?

1os pilotos
    2os....

gia syblirwste opoioi einai
    1os pilotos
    2os Ιznogood
    3os....

να ξεκινησουμε να μαζευουμε λεφτα για τα μπλουζακια...!

Υποψην..., αν μαζευτουν διπλα μας και κατι κωλοπαιδια που εχουν καλυμμενα τα προσωπα τους εγω τον πρωτο που θα βρεθει κοντα μου θα τον γδυσω πατοκορφα!
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τι έκαναν κάποιοι άλλοι με το Δ.Ν.Τ. και τα μέτρα του.

Τουρκία

http://www.turkishgreeknews.org/ernt...nd-me-dnt.html

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=10626975

Ισλανδία

http://axinosp.blogspot.com/2010/04/icesave.html

Ποιός είπε οτι δεν υπάρχουν επιλογές;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Καμία χώρα απο αυτες δεν είχε ευρω...

Αρα το παραπάνω option σημαινει να βγούμε και να γυρισουμε στη δραχμη. Αφού προηγουμένως εξηγήσουμε τι μεγεθος θα έχει το αγγούρι για όλους και όχι μονο για τους Δ.Υ. (που ειναι αυτοι που κυριως την πληρώνουν με τα τωρινα μετρα)

Να βγουμε. Να κηρύξουμε πτωχευση. Ειναι μια επιλογή. Το τί θα γίνει μετα, αφήστε το (δε φαντάζεστε...)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ωραία και το να δεχτουμε τα μέτρα που θα οδηγήσει?
    τι μπορείς να περιμένεις απο το αύριο...όταν σε 3 χρόνια το χρέος θα είναι στα 410+ δις ? ενω παραδεχόμαστε ότι δεν μπορούμε να συνέλθουμε με το χρέος των 300 δις ? και να ανταποκριθούμε σε αυτό....

άρα αυτομάτως παραδέχονται ότι η λύση του δανεισμού είναι ένα αδιέξοδο...μια τρυπα στο νερό...
    ή μήπως θα πάρουν νέα μετρα τότε???!!!!!!!!!!

η λύση είναι μια......τα παίρνουν τα δις απο αυτούς που τα κλέψαν...και ΑΝ δεν φτασουν αυτα να είναι σίγουροι ότι ο λαός θα κανει το σκατο του παξιμάδι και θα το φάει για να βγούμε απο το εναπομείνων αδιέξοδο.....

αλλιώς ας τολμήσουν να δηλώσουν χρεωκοπία....και όποιος προλάβει να φυγει έφυγε....όποιοι μεινουν πίσω θα κρεμαστουν στις πλατείες οικογενειακώς
    γιατι πολιτικός ούτως ή άλλως ξοφλήσαν οριστικά σε τέτοια περίπτωση και δεν τους κόβω να θέλουν να χάσουν τις καρέκλες τους

προσωπικά δεν δέχομαι άλλη λύση....

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Καμία χώρα δεν είχε ευρω...

Να βγούμε. Αφού προηγουμένως εξηγήσουμε τι μεγεθος θα έχει το αγγούρι για όλους και όχι μονο για τους Δ.Υ. (που ειναι αυτοι που κυριως την πληρώνουν με τα τωρινα μετρα)

Να βγουμε. Να κυρήξουμε πτωχευση. Ειναι μια επιλογή. Το τί θα γίνει μετα, αφήστε το (δε φαντάζεστε...)

Οι συνταξιούχοι δηλαδή δε μας χαλάει που θα πάρουν τ@@ τους και αυτοί;

Αφού εμένα που είμαι ΙΥ δε με σκίσανε παντόκορφα αλλά απλά μου τον ακουμπάνε λίγο
    (το πόσο λίγο εξαρτάται και από το πόσα παίρνω, όσο πιο πολλά, τόσο πιο λίγο καθώς τα ρέστα φτάνουν)

ας ξεσκίσουν τους ΔΥ που έτσι κι αλλιώς θέλουν σκίσιμο αφού είναι πολλοί και κολοβαράνε
    (όχι όλοι αλλά τί με νοιάζει...)
    ας ξεσκίσουν και τους συνταξιούχους που τολμάνε και παίρνουν σύνταξη και δε ψοφάνε οι κολόγεροι!!!

και εμένα σκασίλα μου.

Όταν μετά θα γ@μ@νε και εμένα θα ψάχνω για παρέα, η οποία θα με γράφει στ@@@ της βέβαια...

Το αγγούρι ΠΡΕΠΕΙ να το φαμε όλοι!!!
    και οι ΔΥ και οι ΙΥ και οι ΕΕ και οι φτωχοί και οι ΕΥΠΟΡΟΙ (δε γράφω πλούσιοι για να συμπεριλάβω περισσότερους)

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Να πάμε όλοι στο 0 και μετά να δούμε όντως!! αυτό θέλουμε

η απειλή "που να δείτε μετά"
    όταν τώρα πάμε στο -3 για να μείουν στα + κάποιοι άλλοι,
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ!!!!!!
    Ξέρω από βέσπα!

οκ... να παραμείνουμε με το Δ.Ν.Τ.

Θα κάνουμε όμως οτι κάνει και η Σερβία φίλε;

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=131831&cid=8

Μέχρι σήμερα, η χώρα εκταμίευσε τα 2/3 του δανείου, χρησιμοποιώντας τα χρήματα για μεγάλα έργα υποδομής και για την ενίσχυση των επενδύσεων σε παραγωγικούς τομείς.
    Είμαστε σίγουροι οτι είναι ικανοί για κάτι τέτοιο;

Πάντως για να το φέρουμε και λίγο στο απλό και καθημερινό... πες μου πως θα αντιδρούσες αν πήγαινες να πιείς ενα καφέ και σου έλεγε οτι κάνει 2000δρχ (4,5 ευρώ)... ή πως θα αντιδρούσες αν ερχόταν και σου έλεγε κάποιος οτι για να πάρεις ενα κιλό ντομάτες πρέπει να δώσει 700-1000 δρχ. το κιλό (2-3 ευρώ)...Εκεί θα φαινόταν η αισχροκέρδεια κάποιων σίγουρα.

Εν πάση περιπτωση... εκείνο που λέω είναι πως υπάρχουν επιλογές. Στο θέμα της πτώχευσης όπως το αναφέρεις ποιές είναι ακριβώς οι διαφορές με το Δ.Ν.Τ εκτός του οτι θα έχουμε άλλα τόσα να πληρώσουμε ώς δάνειο στο μέλλον;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    το ξαναλέω... ειρηνική πορεία με μηχανές.
    όχι στο κέντρο της Αθήνας... αλλά στα σπίτια βουλευτών. στις πλατείες που συχνάζουν.
    χωρίς φωνές και επεισόδια. χωρίς καγκουριλίκια. όλοι με κρανάκι και ασπρα φανελάκια με βαμμένα κόκκινα γράμματα τα συνθήματα. όχι καθημερινή... Σάββατο! Κυριακή! που ο κόσμος κάθεται και θα μας δεί. από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή. και όχι από τα κομματόσκυλα του ΠΑΜΕ-ΑΔΕΔΥ κλπ.

να καταλάβουν πως κάτι τρέχει... πως δεν κοιμόμαστε.

μεσα!

εξαλλου χτες ο Παπαβλάκας (και ήμουν και υπερ του τρομάρα μου) προσπάθησε δειλά δειλά να τρομοκρατησει τον κόσμο....

"η άλλη λύση είναι η χρεωκοπία" είπε.....
    πριν τις πορείες βγηκε μια συντονισμένη προσπάθεια να φοβησουν τον κόσμο με εκφράσεις Πεταλώτη "δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τιποτα" σχετικα με τον κινδυνο χρεωκοπίας....και άλλες τέτοιες παρόμοιες
    πιστευω δεν είναι τυχαίο ότι βγηκαν ακριβως πριν τις πορείες

αυτό που λέει ο La_Villa έχει απόλυτο δίκιο... και τό έχουν περάσει και στα "ψιλά"... το οτι το ΔΝΤ θα δώσει δάνειο δεν σημαίνει οτι στον επόμενο χρόνο μπορεί να γλυτώσουμε την πτώχευση. Μόνο το οτι θα χρωστάμε ακόμα περισσότερα. Και με δεδομένο οτι με τους παρόντες άρχοντες της κοινωνίας δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά επενδύσεις... λογικά παιδιά είστε .. σκεφτείτε το λίγο.

ίσως είναι και η τελευταία μπάζα τους , πριν την κάνουν απο εδώ. Να μαζέψουν δηλαδή ακόμα και τα λέπια απο το ψάρι , (δάνειο) και να πουν απλά πτωχεύσαμε.

Gandalf

Banned Το avatar του/της WebD
    Όταν έχεις μια δουλεία και μια σχετικά τακτοποιημένη ζωή, τότε ναι τα βάζεις στην ζυγαριά και λες ίσως αντέξω σε μια μείωση μισθού κ.λ.π. πάλι θα έχω κάτι να φάω. Όταν όμως δεν έχεις τίποτα, τότε δεν σε νοιάζει. Δεν κινδυνεύεις να χάσεις τίποτα, και το σενάριο της πτώχευσης σου φαίνεται πιο εφικτό. Κι αυτό γιατί στην πρώτη περίπτωση ξέρεις ότι δεν θα βγούμε ποτέ από το τούνελ και θα είσαι μια ζωή ο χαμένος, ενώ στην δεύτερη έστω και μακροπρόθεσμα έχεις μια μικρή ελπίδα να σηκώσεις κεφάλι.

Κι εγώ που τώρα φαινομενικά είμαι καλά κι έχω μια δουλεία, ξέρω ότι πολύ σύντομα με την ύφεση κι εγώ δεν θα έχω δουλεία, δεν θα έχω να πληρώσω το νοίκι ή και να φάω. Οπότε γιατί να περιμένω τον αργό θάνατο; Πόσο μάλλον οι νέοι 15-25 που δεν έχουν κανένα μέλλον.

Ή θα είμαστε στο πλευρό τους ή θα σταθούμε απέναντι τους!!!
    Ήρθε η ώρα της πιο δύσκολης και σκληρής απόφασης. Θα συνεχίσουμε να τους γκρεμίζουμε το μέλλον προφυλάσσοντας το λιγοστό δικό μας; Ή θα παλέψουμε από κοινού για κάτι καλύτερο;

Εγώ θέλω να μπορώ να κοιτάζω στα μάτια τα ανίψια μου.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ