Το περασμένο Σάββατο σε κλειστό ροκάδικο στη Λ. Υμηττού,τα τασάκια δούλευαν υπερωρίες...![]()
Το περασμένο Σάββατο σε κλειστό ροκάδικο στη Λ. Υμηττού,τα τασάκια δούλευαν υπερωρίες...![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Τι έκανα ρε παιδιά?![]()
Πείτε μου να το διορθώσω.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Καπνίζεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Τι έκανα ρε παιδιά?![]()
![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πιπες...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλα οι συγκρισεις σου ειναι ανευ προηγουμενου...![]()
μια συγκρινεις το φουμο με το φαγητο και τωρα αυτο...
το ιδιο ειναι ρε κατεστραμμενε η πιστα που θελει χρονο, χρημα και γενικα πολλες προϋποθεσεις και ο δρομος??
αλλωστε στον δρομο παντα παω πιο συγκρατημενα...(με το ιδιο σκεπτικο-αφου το θελεις ετσι- και εσυ οταν βγαινεις εξω μπορεις να εισαι πιο συγκρατημενος και να κανεις 10 τσιγαρα αντι για 20 και να τα κανεις εξω)![]()
το μοτερ θα φτιαχτει θες δεν θες, μην σου πω οτι δεν θα επιτρεπεται το καπνισμα εν ωρα τουμπανιασματος, μην πεσει καμια καφτρα μεσα και εχουμε αλλα...
στον δρομο εισαι επικινδυνος για τον περιγυρο ο οποιος δεν εχει δυνατοτητα επιλογης...στο θεμα τσιγαρου εχει εφ οσον τεθει θεμα χωρων καπνιζοντων και μη...
πιο συγκρατημενα πας επειδη εισαι τρελλη κουλατζα και κοτα με λυρι...![]()
![]()
οχι μονο θα καπνιζω αλλα θα σου φυσαω και τον καπνο ΟΛΟ στην μαπα την ωρα που κανεις τον δουλο κρατωντας και φερνοντας εργαλεια...![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καπνίζεις!![]()
Nόμιμα όμως.![]()
![]()
Τώρα θα μας κάνετε παρέα? Ή πλέον ''Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του'' ?![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Φυσικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Τώρα θα μας κάνετε παρέα? Ή πλέον ''Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του'' ?![]()
Απλα θα βγαινεις εξω![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
το ειχα καταλαβει οτι με γουσταρεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οχι μονο θα καπνιζω αλλα θα σου φυσαω και τον καπνο ΟΛΟ στην μαπα την ωρα που κανεις τον δουλο κρατωντας και φερνοντας εργαλεια...![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα το ομολογησες και μονος σου.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποσο πισω εχεις μεινει ρε μ@λακα που θες να μου φυσηξεις και το καπνο στα μουτρα σαν τις γκομενες που "παιζουν"...
πες το μου στα ισα ρε...![]()
παντελονατα!αλλα τι λεω...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Φυσικα.
Απλα θα βγαινεις εξω![]()
Άντε εμένα θα με βγάλεις έξω... να μην τύχει μόνο να θέλεις να κάνεις καμιά αναβάθμιση το τρικέρατο που καβαλάς, σε κανένα γνωστό μέλος του φόρουμ.
Θα πάθεις τα ίδια με του devil.![]()
Άντε γεια... Blog
ειπε το σκληρο αγορι και αφου ξυρισε το στηθος του και εβαλε κρεμα στο προσωπο του,φορεσε το ασπρο γυαλι και βγηκε παραλια...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
το ειχα καταλαβει οτι με γουσταρεις.
τωρα το ομολογησες και μονος σου.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποσο πισω εχεις μεινει ρε μ@λακα που θες να μου φυσηξεις και το καπνο στα μουτρα σαν τις γκομενες που "παιζουν"...
πες το μου στα ισα ρε...![]()
παντελονατα!αλλα τι λεω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα σκασεις ρε,θα τον φας ολο στην μουρη και θα πεις και ευχαριστω στο τελος...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Οχι ρε φιλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Άντε εμένα θα με βγάλεις έξω... να μην τύχει μόνο να θέλεις να κάνεις καμιά αναβάθμιση το τρικέρατο που καβαλάς, σε κανένα γνωστό μέλος του φόρουμ.
Θα πάθεις τα ίδια με του devil.![]()
Αυτός καιει βαλβίδες, σπαει κεφαλες και πουλάει και ψευτικους χαρτες...
Λαμογιο ειναι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:a13:
Έδειραν ελεγκτές καπνίσματος!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201....html?spref=fb
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201....html?spref=fb
Αυτά ειναι!!!!
Πάντα τέτοια!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
αφου οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.....τι περιμεναν?
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Ο 'μάγκας' ο Έλληνας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201....html?spref=fb:a31:
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com