Σελίδα 82 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 1994

Θέμα: Με είδα

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος

Παίδες κάτι οφ τόπικ αλλά σημαντικό: Από πια ηλικία επιτρέπεται τελικά η μετακίνηση συνεπιβάτη; 14, 16; Τι ισχύει;;

Ευχαριστώ.
    Να πατάνε τα πόδια στους αναβατηρες ( σύμφωνα με κ.ο.κ )και με την χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού- κράνος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Να πατάνε τα πόδια στους αναβατηρες ( σύμφωνα με κ.ο.κ )και με την χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού- κράνος
    Αν δεν κάνω λάθος Μήτσο, πρέπει να είναι και άνω των 5 ετών;

(χθες δοκιμασα τον δικό μου στη μπανιέρα μου, αλλά τα πόδια δεν έφταναν για 2-3 cm οπότε πήραμε μια αναβολή για κανά εξάμηνο)

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Αν δεν κάνω λάθος Μήτσο, πρέπει να είναι και άνω των 5 ετών;

(χθες δοκιμασα τον δικό μου στη μπανιέρα μου, αλλά τα πόδια δεν έφταναν για 2-3 cm οπότε πήραμε μια αναβολή για κανά εξάμηνο)
    Δεν είμαι σίγουρος Νίκο. Έχω παλιά έκδοση του κ.ο.κ θα ρωτήσω και θα ανανεώσω το ποστ μου

Να κάνω ανανέωση μετά από ενημέρωση τηλεφωνική
    Νίκο εν μέρει έχεις δίκιο για τα 5 έτη.
    Αλλά ο κοκ λέει ότι απαγορεύεται η μεταφορά ανήλικου σε ποδήλατο ή μοτοποδήλατο χωρίς την χρήση ειδικού πεοστατευτικου καθίσματος κλπ.
    Από εκεί και μετά δεν έχει κάτι ποίο συγκεκριμένο.
    Αναφέρει για ανηλίκους συνεπιβάτες άνω των 5 με προστατευτικά και κατάλληλα μέσα- κρανος κλπ - και για μοτοσυκλέτες λέει τα 12 έτη και να στηρίζονται επαρκώς.
    Εδώ πού τα λέμε υπάρχει ασαφεια στον νόμο,
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 20/04/2015 στις 11:56.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Με ειδα........

Παρασκευη απογευματακι περναω ΚΤΕΟ το ΧΤ. Ολα καλα, περασαμε με flying colors που λενε και στο χωριο μου.
    Λεω, δε παμε να αγορασουμε και λαδακια να κανουμε και την αλλαγη να φυγει απο πανω μας, να κοιταξουμε και τις βαλβιδες μας , να ειμαστε ετοιμοι για το καλοκαιρακι.

Εδω ξεκιναει το δραμα. Αδειαζω το λαδι, βαζω το φιλτρο, παω να βιδωσω τη βιδα του σκελετου και τη βλεπω να ΣΠΑΕΙ το κεφαλι με τη βιδα μεσα στο σκελετο...
    Αφου περασα και τα 5 σταδια της απωλειας μεσα σε 5 λεπτα καταφερα και την εβγαλα.(Πρωτη φορα ειδα να ξεβιδωνει βιδα με μαγνητη)
    Μετα παμε στις βαλβιδες
    Βαζω το μοτερ στο TDC και ξεκιναμε. ανοιγω καπακια, ρυθμιζω βαλβιδες κλεινω καπακια και...............
    βαραει σαν κουδουνιστρα
    Τα εκλεισα ολα, ηπια 2 ουισκακια, πηγαμε σε μια γιορτη ηπια αλλα 2 και το πρωι με τη παρεα ενος φιλου το φεραμε στα μετρα του. Τη Κυριακη καναμε και μια βολτουλα 180 χλμ για να κλεισει (η να ανοιξει) καλα η βδομαδα.

Αυτα... Απλα ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Με ειδα........Παρασκευη απογευματακι περναω ΚΤΕΟ το ΧΤ. Ολα καλα, περασαμε με flying colors που λενε και στο χωριο μου.Λεω, δε παμε να αγορασουμε και λαδακια να κανουμε και την αλλαγη να φυγει απο πανω μας, να κοιταξουμε και τις βαλβιδες μας , να ειμαστε ετοιμοι για το καλοκαιρακι.Εδω ξεκιναει το δραμα. Αδειαζω το λαδι, βαζω το φιλτρο, παω να βιδωσω τη βιδα του σκελετου και τη βλεπω να ΣΠΑΕΙ το κεφαλι με τη βιδα μεσα στο σκελετο...Αφου περασα και τα 5 σταδια της απωλειας μεσα σε 5 λεπτα καταφερα και την εβγαλα.(Πρωτη φορα ειδα να ξεβιδωνει βιδα με μαγνητη)Μετα παμε στις βαλβιδεςΒαζω το μοτερ στο TDC και ξεκιναμε. ανοιγω καπακια, ρυθμιζω βαλβιδες κλεινω καπακια και...............βαραει σαν κουδουνιστρα Τα εκλεισα ολα, ηπια 2 ουισκακια, πηγαμε σε μια γιορτη ηπια αλλα 2 και το πρωι με τη παρεα ενος φιλου το φεραμε στα μετρα του. Τη Κυριακη καναμε και μια βολτουλα 180 χλμ για να κλεισει (η να ανοιξει) καλα η βδομαδα.Αυτα... Απλα ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου.
    Αυτά τα παθαίνω όταν έχω να πιάσω καιρό κλειδιά στα χέρια μου, ξεσυνηθίζω μάλλον. Τέλος καλό όλα καλά, μην αγχώνεσαι, ΧΤ είναι τι να πάθει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Δεν είμαι σίγουρος Νίκο.....
    Κάπου το είχαμε ποστάρει και εδώ μέσα ρε γμτμ, μπορεί να το θυμάμαι και λάθος. Τέλος πάντων, ο γκαζοφονιάς θα περιμένει ακόμα,
    ας αξιωθώ προς το παρόν να πάρω κανα ποδήλατο και γω να βολτάρουμε δίτροχοι.

Παλαιό μέλος
    Με είδα σήμερα γυρνώντας από την δουλειά χαλαρός ( που λέει ο λόγος ..cbf 125 ) να πηγαίνω με 80 χιλιομετράκια λίγα μέτρα πριν από το φανάρι αρχίζω να κόβω βλέπω την δεξιά λωρίδα άδεια και λέω έμπα μάγκα μου ..προλαβαίνει να μπει ένα αμάξι κόβω και άλλο έλα μου ντε που ο τύπος νόμιζε για κάποιον λόγο ότι δεν χωράει και σταματάει ξαφνικά .

Εγώ γαμιέμαι στα φρένα αρπάζω το μπροστινό λίγο παραπάνω .. για κάποιον λόγο δεν πάτησα καθόλου το πίσω γλυστράει ο μπροστινός τροχός κατεβάζω πόδια αφήνω το φρένο και το γραπώνω σαν γεράκι ξανά ..σταμάτησα το πολύ 2 εκατοστά από τον προφυλακτήρα του.Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό όταν γλίστρησε ο μπροστινός τροχός ήταν να αφήσω το φρένο και ότι γίνει ..πάλι καλά στάθηκα τυχερός.
    Κάτι βδομάδες έχω το μηχανάκι και αυτό ήταν το πρώτο παρολίγον ατύχημα..
    Τελευταία τροποποίηση από ChrisNt; 20/04/2015 στις 17:58.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Με είδα να βάνω το χεράκι στην πορτοφόλα...νιού μπάτερι στο μοτόρι...Καιρός της ήταν....

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    με είδα να πηγαίνω στο γήπεδο για περπάτημα και με περνούσαν όλοι γαμώτο.Και μια γιαγια με Π @#$#@@$
    Φίου φίου φι φι φίου

...... να ανοιγω χαρτες δειλα δειλα......
    πουτσ@@@@@@@@@

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Με ειδα να πηγαινω μεση μεση στις διαβασεις του φαναριου και να αργω επιτηδες να ξεκινησω στο πρασινο για να καθυστερησω το αμαξι απο πισω - που ειχε πλακωθει στις κορνες πριν ακομα γινει πρασινο!!!! (μετα ξεκινησα ομως γιατι φοβηθηκα μη με καρφωσει)

Με ειδα επισης να κυκλοφορω ουσιαστικα χωρις διπλωμα (50cc στα 115cc), και ακομα με βλεπω.

Μα τι ωραιο thread ειναι αυτο...............
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ...... να ανοιγω χαρτες δειλα δειλα......
    Αμα δεν τον κρατουσες αναποδα δεν πειραζει.
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Αμα δεν τον κρατουσες αναποδα δεν πειραζει.
    Αυτό είναι η ειδικότητα του Vaska.

(και η βροχή του Κάπταιν. Θα μάθεις)

Παλαιό μέλος
    Με είδα να ξεκινάω με το δεξί φλάς αναμμένο και απο το στενό να είναι έτοιμος να μπεί ενας κύριος γύρω στα 50 με ενα RAV . Μπαίνει χωρίς δισταγμό αναγκάζομαι να φρενάρω και του φωνάζω δεν με βλέπετε ;;; Μου κάνει νόημα με τα χέρι ότι έχω το φλάς .. τον πιάνω στο φανάρι και του ζητάω συγνώμη ντροπιασμένος. Μα καλά δεν μπορούσαν να βάλουν έναν ήχο όταν έχεις το φλάς αναμμένο ; Μου έχει τύχει και μένα να πάω να χωθώ επειδή έχει φλας αναμένο ο άλλος επίσης με έχω πιάσει και άλλες φορές με το φλάς ξεχασμένο..γκρρ!Σίγουρα δεν θα πρέπει να βασιζόμαστε στα φλας αλλά όσο να ναι ξεχνιέσαι !!

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Με είδα ψές να οδηγώ, μέσ' το κουτί χωμένος
    μοτόρια έτρεχαν γύρω μου, κοιτούσα σα χαμένος
    Εζήλεψα και άφρισα, σιχτίρισα τα "πρέπει"
    Μακάρι να καβάλαγα και το δικό μου χρέπι

Σ' ένα φανάρι δίπλα μου, σταμάτησε μιά χόντα
    Κορίτσαρος καβάλαγε, θα ήταν έναογδόντα
    Γύρισα και το χάζεψα το χρώμα της το μπρούσκο
    Αμέσως όμως έφαγα, ένα ωραίο φούσκο

Κυρούλα μου δεν κοίταζα, το δίπλα μαναράκι
    λιγώθηκα και κοίταζα τ' ωραίο μηχανάκι
    Άν ξαναπάρω εγώ κουτί, να βγούμε απ' το σπίτι
    σφυράτε το μου κλέφτικα, τρυπάτε μου τη μύτη.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας