Σελίδα 82 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Πανο και οι ιδεολογιες brands ειναι και τα πολιτικα συστηματα και οι εκαστοτε φιλοσοφιες. Σαφως και εχει μεγαλυτερο αντικτυπο επανω σου πχ το αν ζεις σε μια κομμουνιστικη η καπιταλιστικη κοινωνια απο το αν φορας Gucci η φασον απο πανερι, αλλα ολα σε αυτη τη ζωη εχουν να κανουν με το πως πλασσαρονται...

To εχω γραψει πολλες φορες στο παρελθον και συνεχιζω να το πιστευω 100%. Η κριση που βιωνουμε δεν ειναι μονο οικονομικη, ειναι πρωτιστως κοινωνικη και πολιτιστικη. Εχουμε ξοφλησει σαν λαος, τα παντα εχουν κατακερματιστει. Ακομη και πριν απο το ξεσπασμα της οικονομικης κρισης, οταν ταχα μου ζουσαμε σε εποχες ευμαρειας και φουσκωναμε απο εθνικη υπερηφανια με τους Ολυμπιακους Αγωνες, το Euro και τη Eurovision, τελουσαμε υπο κριση και μαλιστα βαθυτατη. Η λαμογια, η αρπακολια, ο ευκολος πλουτισμος και η επιδειξη του, τα σκουπιδια που μας κατεκλυζαν απο παντου ως "τεχνη", ηταν τα δεδομενα και πλασσαρονταν ως ο πιο γαματος τροπος ζωης.

Δεν τρεφω αυταπατες, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. Πολλοι απο εσας ενδεχεται να ειστε πολυ πιο μπροστα στη σκεψη απο εμενα, πολυ πιο συνεπεις στα πιστευω σας και πολυ πιο αρχιδατοι. Εσεις πρεπει να γινετε παραδειγμα για εμενα και οχι να περιμενετε ποτε θα ξυπνησω εγω, πιστευωντας σε μια συλλογικα υποκινουμενη προς το καλυτερο ουτοπια. Δεν κανουμε ολοι για ολα πως να γινει τωρα; Χρειαζονται παραδειγματα, να δω και εγω, να μαθω και να προσπαθησω. Αν μου δειχνεις και μου δινεις μαλακιες και τις πλασαρεις ως υπερτατο αγαθο, μαλακιες θα κανω και εγω...

Εν ολιγοις χρειαζομαστε ηγετες και πρωτοπορους, ανθρωπους. Να προβαλλονται αυτοι, αλλα οχι με σοβαροφανεια και ξερνωντας ξυλινο λογο. Υπαρχει τροπος, αρκετα ευπεπτος και κατανοητπος για ολους. Χρειαζομαστε ενα υπεργαματο branding και management στις τεχνες και στον πολιτισμο. Οχι αλλο Ρεμους και σκυλουδες, οχι αλλα reality, οχι πρωτο τραπεζι πιστα, αλλα ουτε και σνομπ ελιτιστικους κυκλους που αλληλοσυγχαιρονται για την επιτηδευμενη "πνευματικοτητα" τους. Πρεπει να βρεθυουν ανθρωποι που θα μας κανουν να αναθεωρησουμε τα παντα, να κανουμε μια ενδοσκοπηση και να τα παμε ολα παλι απο την αρχη, με σωστες βασεις.

Ειναι θεμα πως θα το πλασσαρεις... και τοτε θα ακολουθησουν ολοι. Δεν ειναι θεμα εθνικης υπερηφανειας, ειμαστε οι καλυτεροτεροι και οι πιο γαμαω, αυτα γινονταν και γινονται ακομα και τωρα και ειδες τα αποτελεσματα. Υπαρχουν αλλοι τροποι.

Φίλτατε συμφωνώ με τις παρατηρήσεις αλλά όχι με τα συμπεράσματα.
    Ο άνθρωπος (και κατ επέκταση οι λαοί) διαπαιδαγωγούνται.
    Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα το πρώτο πράγμα που βομβαρδίστηκε ήταν το σχολείο και η εκπαίδευση γενικότερα.
    Πώς να μη μπούμε σε κρίση, πολιτιστική όπως λες, όταν το μόνο βιβλίο που υπάρχει στα ελληνικά σπίτια είναι ο τσελεμεντές?
    (να μη πω ότι ο Ζαχόπουλος ήταν στο υπ. Πολιτισμού)
    Πιστεύω ακλόνητα ότι οι λαοί δεν ξοφλούν, ακμάζουν - παρακμάζουν και κύκλους κάνει η ζωή.
    Και στο τέλος τέλος ξέρεις κάτι…
    Ποιοι Έλληνες ?
    Μέρος της ανθρωπότητας είμαστε κι εμείς κι ο Ελληνισμός παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, (και όχι τσιφλίκι μας, όπως κράζουν μερικοί)

Περί ηγετών και ξύλινου λόγου θα συμφωνήσω επίσης.
    Είχα μια κουβέντα με κάτι φίλους και ήταν αδύνατο να καταλάβω τι μου έλεγαν.
    Τους είπα για άναρχη παραγωγή, για σπατάλη πρώτων υλών και ενέργεια και μου απαντούσαν ο καπιταλισμός…
    Και μπορεί να είχαν δίκιο, αλλά το έχαναν γιατί θεωρούσαν δεδομένο ότι ο άλλος ήξερε τι λένε…
    Τέσπα σήμερα χρειαζόμαστε μια νέα ιδεολογία που να προσδιορίζει ένα νέο τρόπο ζωής.
    Φτάνει με την υποκρισία.
    Αγαπάω την πατρίδα μου?
    Φωτιές τέλος
    Σκουπίδια τέλος
    Ανεργία τέλος
    Φτώχια τέλος
    Ανεντιμότητα τέλος
    Βία τέλος
    Ναρκωτικά τέλος
    Εγκληματικότητα τέλος
    Κλπ

Γιατί η πατρίδα δεν είναι κάτι γενικό και αόριστο, πατρίδα είναι ΟΛΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Ενδιαφερουσες αποψεις ειδικα μετα το 2.20

http://news247.gr/ellada/eidiseis/article1519883.ece

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Ενδιαφερουσες αποψεις ειδικα μετα το 2.20

http://news247.gr/ellada/eidiseis/article1519883.ece

διαδωστε το......

χαθηκε η τσιπα ρε πουστη μου... ξεδιαντροποι χωρις ενοχες και τυψεις.... επαγγελματιες πολιτικαντηδες . ..
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    χαθηκε η τσιπα ρε πουστη μου... ξεδιαντροποι χωρις ενοχες και τυψεις.... επαγγελματιες πολιτικαντηδες . ..
    Nόμιμα εκλεγμένοι* ξανά, και ξανά, και ξανά όμως...

*μέχρι και πριν κάνα μήνα, τέλος πάντων
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ας καταθέσω για τελευταία φορά την άποψή μου επί του παρόντος thread γιατί προσωπικά το βρίσκω πλέον ανούσιο και βαρετό...και γενικά έχω βαρεθεί δυό χρόνια τώρα να ακούω αφορισμούς, αναλύσεις και "αναλύσεις", μεγάλες κουβέντες και δε συμμαζεύεται. Άσε τη μόνιμη επωδό "φταίνε οι πολιτικοί που καταντήσαμε έτσι"... Ο κάποτε σοφός λαός μας έλεγε όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Παντού, όπου κι αν σταθώ και βρεθώ ακούω κριτική, κριτική, κριτική ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. Και όταν έχεις φτάσει πια στον πάτο σε μια κατάσταση και δεν αρχίζεις να κάνεις την αυτοκριτική σου, εεε τότε το παιχνίδι είναι από χέρι χαμένο και τίποτα δεν σε σώζει. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς. Τις προάλλες συζήταγα με γνωστό μου, ελεύθερο επαγγελματία, ο οποίος κραύγαζε και ωρυόταν πως αυτή η χώρα για την οποία έχει ματώσει έφτασε ως εδώ και γιατί δεν έχει μπει κανείς φυλακή από αυτούς που έχουν κλέψει. Κι επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, ο εν λόγω ελεύθερος επαγγελματίας στον οποίο δούλευα κάποτε, έχει χτίσει ΕΠΤΑ (7) σπίτια κι έχει αγοράσει 2 επαγγελματικούς χώρους τους οποίους εκμεταλλεύεται, επί 40 χρόνια είχε και έχει διπλά και τριπλά βιβλία που ξέρω που τα κρύβει και προφανώς δεν θεωρούσε πως ΚΑΙ αυτός έχει κλέψει και δήλωνε αμέτοχος στην όλη κατάσταση. Ο οδοντίατρός μου, μου μίλαγε τις προάλλες με πάθος για το ΚΚΕ και πόσο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα εάν κυβερνούσε ένα κόμμα που στηρίζει τον αγρότη και τον εργάτη, αλλά εγώ, ο μισθοσυντήρητος ιδιωτικός υπάλληλος τον πλήρωσα ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ (700) ευρώ για να φτιάξω τα δόντια μου και όταν του ζήτησα απόδειξη στράβωσε και μου είπε πως δεν τον συμφέρει να κόψει και τελικά καταδέχτηκε να μου κόψει απόδειξη για ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ (170) ευρώ...Αριστερός στα λόγια, δεξιός στην τσέπη.
    Είμαστε ένας κωλολαός που του αξίζουν χειρότερα από όσα ζούμε...Βάζουμε το εγώ πάνω από το εμείς, το ΄χει πει κι ο Μακρυγιάννης. Η βόλεψή μας και στα @ρχίδια μας και στο μ@υνί μας το κοινωνικό σύνολο. Μόνο για μόστρα, ακίνδυνη αμπελοφιλοσοφία και φρου-φρου κι αρώματα είμαστε. Επαναστάτες του γλυκού νερού και των κενών λόγων. Που ζητάμε καλύτερη ζωή και την ίδια στιγμή κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας περί του αντιθέτου.
    Τις προάλλες έφτιαξε ο δήμος στην πόλη μου καινούρια πεζοδρόμια και φύτεψε μικρά δεντράκια ανά διαστήματα. Μέσα σε τρείς ημέρες είχαν σπάσει οι φρεσκοβαλμένες πλάκες από τα αυτοκίνητα που παρκάρανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ πάνω στο πεζοδρόμιο και έκλειναν τον δρόμο στους πεζούς, από τους συναδέλφους μου, οι οποίοι βαριούνται να παρκάρουν 150 μέτρα παρακάτω, τα δε δεντράκια τα ξήλωσαν γιατί τους εμποδιζαν στο παρκάρισμα!!!! Από ένα γραφείο 12 ατόμων μόνο εγώ και μια συνάδελφος παρκάρουμε εκτός του πεζοδρομίου και περπατάμε την τρομερή απόσταση των 150 μέτρων...Και μετά οι ίδιοι συνάδελφοι ωρύονται για τους διεφθαρμένους πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Ας καταθέσω για τελευταία φορά την άποψή μου επί του παρόντος thread γιατί προσωπικά το βρίσκω πλέον ανούσιο και βαρετό...και γενικά έχω βαρεθεί δυό χρόνια τώρα να ακούω αφορισμούς, αναλύσεις και "αναλύσεις", μεγάλες κουβέντες και δε συμμαζεύεται. Άσε τη μόνιμη επωδό "φταίνε οι πολιτικοί που καταντήσαμε έτσι"... Ο κάποτε σοφός λαός μας έλεγε όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Παντού, όπου κι αν σταθώ και βρεθώ ακούω κριτική, κριτική, κριτική ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. Και όταν έχεις φτάσει πια στον πάτο σε μια κατάσταση και δεν αρχίζεις να κάνεις την αυτοκριτική σου, εεε τότε το παιχνίδι είναι από χέρι χαμένο και τίποτα δεν σε σώζει. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς. Τις προάλλες συζήταγα με γνωστό μου, ελεύθερο επαγγελματία, ο οποίος κραύγαζε και ωρυόταν πως αυτή η χώρα για την οποία έχει ματώσει έφτασε ως εδώ και γιατί δεν έχει μπει κανείς φυλακή από αυτούς που έχουν κλέψει. Κι επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, ο εν λόγω ελεύθερος επαγγελματίας στον οποίο δούλευα κάποτε, έχει χτίσει ΕΠΤΑ (7) σπίτια κι έχει αγοράσει 2 επαγγελματικούς χώρους τους οποίους εκμεταλλεύεται, επί 40 χρόνια είχε και έχει διπλά και τριπλά βιβλία που ξέρω που τα κρύβει και προφανώς δεν θεωρούσε πως ΚΑΙ αυτός έχει κλέψει και δήλωνε αμέτοχος στην όλη κατάσταση. Ο οδοντίατρός μου, μου μίλαγε τις προάλλες με πάθος για το ΚΚΕ και πόσο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα εάν κυβερνούσε ένα κόμμα που στηρίζει τον αγρότη και τον εργάτη, αλλά εγώ, ο μισθοσυντήρητος ιδιωτικός υπάλληλος τον πλήρωσα ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ (700) ευρώ για να φτιάξω τα δόντια μου και όταν του ζήτησα απόδειξη στράβωσε και μου είπε πως δεν τον συμφέρει να κόψει και τελικά καταδέχτηκε να μου κόψει απόδειξη για ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ (170) ευρώ...Αριστερός στα λόγια, δεξιός στην τσέπη.
    Είμαστε ένας κωλολαός που του αξίζουν χειρότερα από όσα ζούμε...Βάζουμε το εγώ πάνω από το εμείς, το ΄χει πει κι ο Μακρυγιάννης. Η βόλεψή μας και στα @ρχίδια μας και στο μ@υνί μας το κοινωνικό σύνολο. Μόνο για μόστρα, ακίνδυνη αμπελοφιλοσοφία και φρου-φρου κι αρώματα είμαστε. Επαναστάτες του γλυκού νερού και των κενών λόγων. Που ζητάμε καλύτερη ζωή και την ίδια στιγμή κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας περί του αντιθέτου.
    Τις προάλλες έφτιαξε ο δήμος στην πόλη μου καινούρια πεζοδρόμια και φύτεψε μικρά δεντράκια ανά διαστήματα. Μέσα σε τρείς ημέρες είχαν σπάσει οι φρεσκοβαλμένες πλάκες από τα αυτοκίνητα που παρκάρανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ πάνω στο πεζοδρόμιο και έκλειναν τον δρόμο στους πεζούς, από τους συναδέλφους μου, οι οποίοι βαριούνται να παρκάρουν 150 μέτρα παρακάτω, τα δε δεντράκια τα ξήλωσαν γιατί τους εμποδιζαν στο παρκάρισμα!!!! Από ένα γραφείο 12 ατόμων μόνο εγώ και μια συνάδελφος παρκάρουμε εκτός του πεζοδρομίου και περπατάμε την τρομερή απόσταση των 150 μέτρων...Και μετά οι ίδιοι συνάδελφοι ωρύονται για τους διεφθαρμένους πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Να αγιάσει το στόμα σου.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm

Πόσα +++++ να σου βάλω ρε φίλε;.. πόσα;... αν την άλλη μέρα δεν είχαμε ΔΝΤ και χρέος πόσοι απο όλους αυτούς δεν θα έκαναν και πάλι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ... βούρδουλα χρειαζόμαστε και αυτό το κατάλαβαν οι δανειστές και το εφαρμόζουν.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Πόσα +++++ να σου βάλω ρε φίλε;.. πόσα;... αν την άλλη μέρα δεν είχαμε ΔΝΤ και χρέος πόσοι απο όλους αυτούς δεν θα έκαναν και πάλι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ... βούρδουλα χρειαζόμαστε και αυτό το κατάλαβαν οι δανειστές και το εφαρμόζουν.
    Και γιατι αυτος ο βουρδουλας πρεπει να ειναι απο το εξωτερικο, δεν το καλαβαινω??

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Αρχικά δημιουργήθηκε από 700_Thespieis
    Και γιατι αυτος ο βουρδουλας πρεπει να ειναι απο το εξωτερικο, δεν το καλαβαινω??
    αμα δεν σε μαστιγώνουν αλλοι, αλλα αυτομαστιγωνόμαστε, ειναι σαν αυτοϊκανοποίηση ενω τωρα ..... ειναι αυτο που λεν, καλη η μαλακια αλλα με το γ@μήσι γνωρίζεις και κοσμο

Παλαιό μέλος
    Ας είσαστε τουλάχιστον ειλικρινείς....

Πείτε ότι θέλετε μια χουντίτσα, πείτε το ελεύθερα, κανείς δεν θα σας πει κάτι.

Αλλά δεν μπορώ αυτές τις μετριότητες...βούρδουλα..Τι σημαίνει βούρδουλας;

Πείτε το ανοιχτά, θέλουνε να έρθει μια εξουσία που να γ@μεί και να δέρνει όποιον δεν γουστάρει, όποιον δεν έχει μία, όποιον διαφωνεί, όποιον της κ@βλώσει, όποιον κοιμάται στραβά τα βράδια, όποιον...όποιον....

Έτσι, αντρίκια και παντελονάτα να γαμεί η εξουσία. Όχι τώρα, που ρίχνει μόνο ξύλο και φυλακή. Εκτελέσεις και εξορίες, να κ@βλώνει ο λαός

Αυτή η τρικυμία πολλών, δυστυχώς δε μένει μόνο στο μυαλό

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Ας είσαστε τουλάχιστον ειλικρινείς....

Πείτε ότι θέλετε μια χουντίτσα, πείτε το ελεύθερα, κανείς δεν θα σας πει κάτι.

Αλλά δεν μπορώ αυτές τις μετριότητες...βούρδουλα..Τι σημαίνει βούρδουλας;

Πείτε το ανοιχτά, θέλουνε να έρθει μια εξουσία που να γ@μεί και να δέρνει όποιον δεν γουστάρει, όποιον δεν έχει μία, όποιον διαφωνεί, όποιον της κ@βλώσει, όποιον κοιμάται στραβά τα βράδια, όποιον...όποιον....

Έτσι, αντρίκια και παντελονάτα να γαμεί η εξουσία. Όχι τώρα, που ρίχνει μόνο ξύλο και φυλακή. Εκτελέσεις και εξορίες, να κ@βλώνει ο λαός

Αυτή η τρικυμία πολλών, δυστυχώς δε μένει μόνο στο μυαλό
    Αμ μπράβο! Αυτο ακριβώς θέλουμε!Ζητώ προστασία απο τον κάθε αναίσχυντο φοροφυγά που θα με αναγκάζει να πληρώσω χιλιάδες ευρώ για να καλύψω την τρύπα του κράτους.Ζητω προστασία απο τον συνάνθρωπο μου,που επειδη σημερα καταφερα και προοδευσα παραπανω απο οτι αυτος θελει να με καταστρεψει.Ζητώ άσυλο απο κομματόσκυλα και ψευτοσυνδικάτα,απο μια κρατική εξουσία που δεν μπορεί να εισπράξει ουτε το 50% αυτων που της οφειλονται και ζητα απο εμενα να δωσω.Απαιτω σιωπη απο τους υπαιτιους και την τιμωρια τους.
    Εγω αυτα θελω να γινουν! Με ξύλο?Ε 40 χρόνια δεν μπορέσε κανεις αλλιως,οποτε ναι,ετσι!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Αμ μπράβο! Αυτο ακριβώς θέλουμε!Ζητώ προστασία απο τον κάθε αναίσχυντο φοροφυγά που θα με αναγκάζει να πληρώσω χιλιάδες ευρώ για να καλύψω την τρύπα του κράτους.Ζητω προστασία απο τον συνάνθρωπο μου,που επειδη σημερα καταφερα και προοδευσα παραπανω απο οτι αυτος θελει να με καταστρεψει.Ζητώ άσυλο απο κομματόσκυλα και ψευτοσυνδικάτα,απο μια κρατική εξουσία που δεν μπορεί να εισπράξει ουτε το 50% αυτων που της οφειλονται και ζητα απο εμενα να δωσω.Απαιτω σιωπη απο τους υπαιτιους και την τιμωρια τους.
    Εγω αυτα θελω να γινουν! Με ξύλο?Ε 40 χρόνια δεν μπορέσε κανεις αλλιως,οποτε ναι,ετσι!
    Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες.

Τώρα που το έκανες, έχεις την εντύπωση ότι κάποια εξουσία, σ αυτό τον πλανήτη, θα σου λύσει αυτά τα "προβλήματα"; Έχεις την εντύπωση ότι καίγονται να βρους τους φοροφυγάδες;;;;; Να σε προστατεύσει από τα κομματόσκυλα;;;;;

Ειλικρινά, τα σκέφτεσαι και τα λες;
    Καλά συγγνώμη κιόλας, τα σκέφτεσαι και τα λες;

Που ζεις ρε φίλε, ήμαρτον γαμώ το φελέκι μου, που ζεις; Δηλαδή περιμένουν τις κατάρες τις δικές σου ή όποιων άλλων για να κάνουν αυτά που λες;;;;; Τους είναι δύσκολο;;;;; Και συ νομίζεις ότι μας γαμάνε για τους λόγους που περιγράφεις;;;;

[Ποια είναι τα ψευτοσυνδικάτα; Άλλο πάλι και τούτο]

Ρε πούστη μου, συνέλθετε λίγο.

Και λες στο τέλος: εγω αυτά θέλω να γίνουν! Και ποιος είσαι συ για την εξουσία ρε; Θέλε, κοπανήσου κάτω, βρίστους, ρίξε κατάρες, ρίξε ρίξε.... Ποιος σε υπολογίζει;; Ποιος;;; Γιατί να σε υπολογίσει;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες.

Τώρα που το έκανες, έχεις την εντύπωση ότι κάποια εξουσία, σ αυτό τον πλανήτη, θα σου λύσει αυτά τα "προβλήματα"; Έχεις την εντύπωση ότι καίγονται να βρους τους φοροφυγάδες;;;;; Να σε προστατεύσει από τα κομματόσκυλα;;;;;

Ειλικρινά, τα σκέφτεσαι και τα λες;
    Καλά συγγνώμη κιόλας, τα σκέφτεσαι και τα λες;

Που ζεις ρε φίλε, ήμαρτον γαμώ το φελέκι μου, που ζεις; Δηλαδή περιμένουν τις κατάρες τις δικές σου ή όποιων άλλων για να κάνουν αυτά που λες;;;;; Τους είναι δύσκολο;;;;; Και συ νομίζεις ότι μας γαμάνε για τους λόγους που περιγράφεις;;;;

[Ποια είναι τα ψευτοσυνδικάτα; Άλλο πάλι και τούτο]

Ρε πούστη μου, συνέλθετε λίγο.

Και λες στο τέλος: εγω αυτά θέλω να γίνουν! Και ποιος είσαι συ για την εξουσία ρε; Θέλε, κοπανήσου κάτω, βρίστους, ρίξε κατάρες, ρίξε ρίξε.... Ποιος σε υπολογίζει;; Ποιος;;; Γιατί να σε υπολογίσει;;
    Δεν μπορουν να γινουν ολα αλλα σιγουρα κατι μπορει να γινει.Καλα σοβαρα μιλας τωρα? Δηλαδη ευρωπαικες κυβερνησεις οπως της Βρετανιας,της Γαλλιας,της Γερμανια γιατι δεν ειναι ο περιγελος του κοσμου ολοκληρου?Γιατι στο εξωτερικο οταν πας να προοδευσεις δεν ερχονται να σου καψουν το εργοστασιο οι διπλανοι σου?Τα ψευτοσυνδικατα και οι δηθεν Ρομπεν των Δασων ξερουμε ολοι ποιοι ειναι και τους βλεπαμε τι χρημα βγαζαν τοσα χρονια και τι απαιτησεις ειχαν.Αναρωτηθηκε ποτε κανεις τους πως στο διαολο ενω ολες οι ελληνικες βιομηχανιες εκλεισαν ηδη απο τις αρχες του 90 το βιοτικο επιπεδο συνεχισε να ανεβαινει?Λεγανε "ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΡΕ,ΤΩΡΑ".Για περιμενετε λιγο ρε κοροιδα!Λεφτα για αυξησεις που θα βρει το κρατος? Βλεπετε πουθενα καμια βιομηχανια στην Ελλαδα?Που ειναι η ΙΖΟΛΑ,που ειναι η ΠΕΙΡΑΙΚΗ,που ειναι το εργοστασιο της Nissan στο βολο,που ειναι η ΒΕΣΟ? Και μου βγαινει η ΓΕΝΟΠ τωρα και κανει το Ρομπεν το Δασων.Πως ειπατε? Αυτη που ο προεδρος της επαιρνε τρελο χρημα μεχρι πριν λιγα χρονια? Μαλιστα κυριε! :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Δεν μπορουν να γινουν ολα αλλα σιγουρα κατι μπορει να γινει.Καλα σοβαρα μιλας τωρα? Δηλαδη ευρωπαικες κυβερνησεις οπως της Βρετανιας,της Γαλλιας,της Γερμανια γιατι δεν ειναι ο περιγελος του κοσμου ολοκληρου?Γιατι στο εξωτερικο οταν πας να προοδευσεις δεν ερχονται να σου καψουν το εργοστασιο οι διπλανοι σου?Τα ψευτοσυνδικατα και οι δηθεν Ρομπεν των Δασων ξερουμε ολοι ποιοι ειναι και τους βλεπαμε τι χρημα βγαζαν τοσα χρονια και τι απαιτησεις ειχαν.Αναρωτηθηκε ποτε κανεις τους πως στο διαολο ενω ολες οι ελληνικες βιομηχανιες εκλεισαν ηδη απο τις αρχες του 90 το βιοτικο επιπεδο συνεχισε να ανεβαινει?Λεγανε "ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΡΕ,ΤΩΡΑ".Για περιμενετε λιγο ρε κοροιδα!Λεφτα για αυξησεις που θα βρει το κρατος? Βλεπετε πουθενα καμια βιομηχανια στην Ελλαδα?Που ειναι η ΙΖΟΛΑ,που ειναι η ΠΕΙΡΑΙΚΗ,που ειναι το εργοστασιο της Nissan στο βολο,που ειναι η ΒΕΣΟ? Και μου βγαινει η ΓΕΝΟΠ τωρα και κανει το Ρομπεν το Δασων.Πως ειπατε? Αυτη που ο προεδρος της επαιρνε τρελο χρημα μεχρι πριν λιγα χρονια? Μαλιστα κυριε! :rotflmao: :rotflmao:
    Τώρα τι να πω εγώ, απέναντι σε αυτό; Οκ, το παραδέχομαι, χάνω. Έχεις δίκιο. Σ ότι πεις, έχεις δίκιο.

Μόνο μια ερώτηση: έχεις εργοστάσιο; Ή είναι οι φίλοι σου εργοστασιάρχες; Για να ξέρουμε από ποια βάση μιλάμε

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF