Σελίδα 82 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Τo πρώτo evil dead Ήταν ωραίo.... μετά έγινε σε πλατερ κωμωδια. Το είδα στα τορεντάδικα αλλά... θα δω, τα σπλατερ τα έχω βαρεθεί. Η πιο σωστά, τα θρίλερ γενικά.

Έχουν ήδη βγει τεσσερα επεισοδια.
    Εγώ πάντως τα είδα με την ανάποδη σειρά τότε, οπότε τα θεωρούσα παρωδία εξ' αρχής, για αυτό και τα λατρεύω.

Και το πρώτο παρωδία ηταν, απλά δεν το ήξερε ακόμη

Σε όσους άρεσε το Daredevil ας τσεκάρουν και το Jessica Jones που έβγαλε το Netflix. Aρκετά συμπαθητικό με ωραία σκοτεινή νουάρ ατμόσφαιρα. Επίσης βγήκε και το The man in the high castle απο το amazon αλλά μετά τα 4 πρώτα επισόδεια το περίμενα καλύτερο.
    Τελευταία τροποποίηση από Mariner; 23/11/2015 στις 08:53.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Για κάτσε, το high castle τώρα είδα ep03 σε τορεντάδικο (και μπήκα να το γράψω αλλά με πρόλαβες). Ποιά 4 πρώτα...;

Το Jessica Jones το είδα το ΣΚ αλλά δεν ασχολήθηκα, είναι καρτουνάκι ή με ηθοποιούς;

@νίκο το πρώτο και το δεύτερο τα θυμάμαι για "κανονικά" το τρίτο είχε όντως πολλά κωμικά στοιχεία.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Για κάτσε, το high castle τώρα είδα ep03 σε τορεντάδικο (και μπήκα να το γράψω αλλά με πρόλαβες). Ποιά 4 πρώτα...;

Το Jessica Jones το είδα το ΣΚ αλλά δεν ασχολήθηκα, είναι καρτουνάκι ή με ηθοποιούς;
    To MITH τώρα βλέπω πως εχουν βγεί και τα 10 σε 720p, χτες είχα κατεβάσει τα 6 σε 1080. Δες στο Kat

Jessica Jones είναι κανονικό με την Ritter και Tennant
    http://www.imdb.com/title/tt2357547
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    Σε όσους άρεσε το Daredevil ας τσεκάρουν και το Jessica Jones που έβγαλε το Netflix. Aρκετά συμπαθητικό με ωραία σκοτεινή νουάρ ατμόσφαιρα. Επίσης βγήκε και το The man in the high castle απο το amazon αλλά μετά τα 4 πρώτα επισόδεια το περίμενα καλύτερο.
    Jessica Jones! Τι κόλλημα έφαγα, είδα όλη τη s01 το ΣΚ. Απλά δείτε το. Ελπίζω να βγει σύντομα η s02.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Είδα το πρώτο επεισόδιο της σειράς Jessica Jones. Με κέρδισε αμέσως!
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Είδα το πρώτο επεισόδιο της σειράς Jessica Jones. Με κέρδισε αμέσως!
    Είμαι στο #5, καλή μεν, αργή δε η εξέλιξη.

Κατέβασα ένα νέο διαστημικό, το the expanse. Δεν έχω καταλάβει 100% την υπόθεση όμως....

Εδιτ: http://www.imdb.com/title/tt3230854/
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 11/12/2015 στις 22:05.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Είδα το πρώτο επεισόδιο του Blindspot

http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt4474344/
    Μου άρεσε πάρα πολύ!!
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παιδια εγω ειδα ολο το limitless, φοβερη σειρα για μενα, που θελω και εγκλημα αλλα θελω και χιουμορ...δυσκολος συνδυασμος! Μου θυμισε psych, νομιζα δεν βγαινουν πια τετοιες δουλειες!

Τωρα δεν εβρισκα τι να δω που να εχει και στοιχεια comedy, και κατεληξα στο izombie, πολυ καλυτερο απο οσο περιμενα, δεν ειναι να τρελαινεσαι κιολας, αλλα ενταξει...
    Εχω και καβατζα κατεβασμενο το Jessica Jones, Ελενη, αμυρου, παιδια για πειτε, εχει καθολου χιουμορ αυτο?
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Δεν ξερω αν εχει παιξει νωριτερα στο νημα.
    Crossing Lines.
    Μια χαρα και πιο ευρωπΕϊκο.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Ωραίο καστ, θα το ψάξω doc.

http://m.imdb.com/title/tt2427220/

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Εγώ πάλι δεν μπορώ να βρω σειρά που να μου αρέσει. Όσες και αν έχω ξεκινήσει τις έχω παρατήσει από το πρώτο ή δεύτερο επεισόδιο. Έχω μείνει στα game of thrones, the walking dead, Bing Bang theory και η μόνη που μου άρεσε ήταν το breaking bad.
    Η τελευταία "απόπειρα" ήταν το Daredevil. Άντεξα μέχρι το δεύτερο.
    Η μεγαλύτερη αποτυχία ήταν το sons of anarchy. Πίεσα πραγματικά τον εαυτό μου, αλλά στο τέλος λύγισα και το παράτησα και αυτό, νομίζω στο τρίτο επεισόδιο.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Τα πρώτα επεισόδια του sons of anarchy δε λένε τίποτα.Αν δώσεις μια ευκαιρία να δεις και παρακάτω παίζει να φας κόλλημα τρελλό όμως.Οταν θα έχει ροή η ιστορία.Εχει πολλους χαρακτήρες η σειρά μεσα και δεν έχουν αναλυθεί όλοι τους ακόμη στα πρώτα επεισόδια.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος
    to braking bad ξεκινησε καλά, μετά το παράτησα.
    η καλύτερη με διαφορά αυτή τη στιγμή σειρά είναι το last kingdom, μια κλάση πάνω απο όλες τις άλλες που "τρέχουν" τωρα.
    τα πρώτα season του walking dead σε κρατούσαν. Μετα έκανε κοιλιάρα, λενε οτι στα τελευταία έστρωσε, αλλα δεν έχω κανει απόποειρα να τα δώ ακόμα. Απο ποιο season και μετά έστρωσε?

Η σειρά της χρονιάς για μένα είναι το Leftovers! Το βλέπει κανείς;
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF