Σε όσους άρεσε το Daredevil ας τσεκάρουν και το Jessica Jones που έβγαλε το Netflix. Aρκετά συμπαθητικό με ωραία σκοτεινή νουάρ ατμόσφαιρα. Επίσης βγήκε και το The man in the high castle απο το amazon αλλά μετά τα 4 πρώτα επισόδεια το περίμενα καλύτερο.
Τελευταία τροποποίηση από Mariner; 23/11/2015 στις 08:53.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Για κάτσε, το high castle τώρα είδα ep03 σε τορεντάδικο (και μπήκα να το γράψω αλλά με πρόλαβες). Ποιά 4 πρώτα...;
Το Jessica Jones το είδα το ΣΚ αλλά δεν ασχολήθηκα, είναι καρτουνάκι ή με ηθοποιούς;
@νίκο το πρώτο και το δεύτερο τα θυμάμαι για "κανονικά" το τρίτο είχε όντως πολλά κωμικά στοιχεία.
To MITH τώρα βλέπω πως εχουν βγεί και τα 10 σε 720p, χτες είχα κατεβάσει τα 6 σε 1080. Δες στο Kat
Jessica Jones είναι κανονικό με την Ritter και Tennant
http://www.imdb.com/title/tt2357547
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Είδα το πρώτο επεισόδιο της σειράς Jessica Jones. Με κέρδισε αμέσως!
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Είδα το πρώτο επεισόδιο του Blindspot
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt4474344/
Μου άρεσε πάρα πολύ!!
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Παιδια εγω ειδα ολο το limitless, φοβερη σειρα για μενα, που θελω και εγκλημα αλλα θελω και χιουμορ...δυσκολος συνδυασμος! Μου θυμισε psych, νομιζα δεν βγαινουν πια τετοιες δουλειες!
Τωρα δεν εβρισκα τι να δω που να εχει και στοιχεια comedy, και κατεληξα στο izombie, πολυ καλυτερο απο οσο περιμενα, δεν ειναι να τρελαινεσαι κιολας, αλλα ενταξει...
Εχω και καβατζα κατεβασμενο το Jessica Jones, Ελενη, αμυρου, παιδια για πειτε, εχει καθολου χιουμορ αυτο?
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Δεν ξερω αν εχει παιξει νωριτερα στο νημα.
Crossing Lines.
Μια χαρα και πιο ευρωπΕϊκο.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Ωραίο καστ, θα το ψάξω doc.
http://m.imdb.com/title/tt2427220/
Εγώ πάλι δεν μπορώ να βρω σειρά που να μου αρέσει. Όσες και αν έχω ξεκινήσει τις έχω παρατήσει από το πρώτο ή δεύτερο επεισόδιο. Έχω μείνει στα game of thrones, the walking dead, Bing Bang theory και η μόνη που μου άρεσε ήταν το breaking bad.
Η τελευταία "απόπειρα" ήταν το Daredevil. Άντεξα μέχρι το δεύτερο.
Η μεγαλύτερη αποτυχία ήταν το sons of anarchy. Πίεσα πραγματικά τον εαυτό μου, αλλά στο τέλος λύγισα και το παράτησα και αυτό, νομίζω στο τρίτο επεισόδιο.
Τα πρώτα επεισόδια του sons of anarchy δε λένε τίποτα.Αν δώσεις μια ευκαιρία να δεις και παρακάτω παίζει να φας κόλλημα τρελλό όμως.Οταν θα έχει ροή η ιστορία.Εχει πολλους χαρακτήρες η σειρά μεσα και δεν έχουν αναλυθεί όλοι τους ακόμη στα πρώτα επεισόδια.
Φίου φίου φι φι φίου
to braking bad ξεκινησε καλά, μετά το παράτησα.
η καλύτερη με διαφορά αυτή τη στιγμή σειρά είναι το last kingdom, μια κλάση πάνω απο όλες τις άλλες που "τρέχουν" τωρα.
τα πρώτα season του walking dead σε κρατούσαν. Μετα έκανε κοιλιάρα, λενε οτι στα τελευταία έστρωσε, αλλα δεν έχω κανει απόποειρα να τα δώ ακόμα. Απο ποιο season και μετά έστρωσε?
Η σειρά της χρονιάς για μένα είναι το Leftovers! Το βλέπει κανείς;
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.