Ρε μάγκες γιατί τρώτε την προπαγάνδα και εγκλωβίζεστε στα ψευτοδιλήμματα ?
στα π@π@ρια μου αν κάποιος είναι αριστερός ή δεξιός, ιδωτικός υπάλληλος ή δημόσιος ή ελ. επαγγελματίας κλπ...
Ας αναρωτηθεί ο καθένας : Μας αρέσουν οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σε αυτή τη χώρα που ζούμε ?
Εγώ δεν είμαι άνεργος αλλά δε γουστάρω που υπάρχουν 1.000.000 άνεργοι. Ούτε γουστάρω το επίδομα ανεργίας να είναι 360 €.
Ούτε άστεγος είμαι, αλλά στη γειτονιά μου βλέπω πολλούς, και στενοχωριέμαι γι αυτούς.
Δεν τρώω στα συσσιτία, αλλά δε γουστάρω να βλέπω στις ουρές για τα συσσίτια τόσο κόσμο.
Μας αρέσει που νέοι άνθρωποι με ικανότητες και προσόντα δουλεύουν 12ωρα για 700 € το μήνα ?
Αυτή τη ζωή ονειρευτήκαμε ?
Αν λοιπόν δε γουστάρουμε, πρέπει έμπρακτα να προσπαθήσουμε να αλλάξουν.
Εγώ δε λέω ότι αν κάψουμε 20-30 μπάτσους λύθηκε το πρόβλημα.
Απλά λέω ότι οι αλλαγές και οι κατακτήσεις δεν χαρίζονται, κατακτώνται από την κοινωνία.
Και σε αυτούς τους αγώνες οι μπάτσοι είναι εχθροί μας.
Τελευταία τροποποίηση από The_Scientist; 07/12/2014 στις 21:27.
Ναι μαλλον υπαρχει ενα προβλημα ερμηνειας στην λεξη μικροαστος.
Δεν μιλαω για το εισοδημα καποιου αλλα για την νοοτροπια του.
Αν τον ελεγα νοικοκυραιο θα συνεννοουμασταν καλυτερα;
EDIT:Εκτος και αν υποννοεις οτι υπαρχει ταξικο μισος λογω της οικονομικης καταστασης της οικογενειας του.
Τελευταία τροποποίηση από gcrook; 07/12/2014 στις 22:06. Αιτία: σκεφτηκα κατι πολυ εξυπνο
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
απτο περιπτερο πηραν και μπυρονια να κερασουν το παλικαρι....ευγενικη χορηγια της ελ.ας
https://www.youtube.com/watch?v=7W7aPPlArfo
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Τι δεν καταλαβαίνεις και σε τι δε συμφωνείς από αυτό??? Ψάχνουμε μία κοινωνία όπου αξία θα έχει η ανθρώπινη ζωή, η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά, και άλλα τέτοια ενώ για τους περισσότερους έχει μόνο το χρήμα... Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι από άλλον πλανήτη??? Αν δε μπορείς να καταλάβεις ότι όλα έχουν να κάνουν με το τι αξία τους δίνουμε δε φταίω εγώ....