Σελίδα 82 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Νέο μέλος
    Σε είδα τρόμπα σήμερα το πρωί στην 8,να ανεβάζεις τα 2 αγγελούδια σου στην transalp να τα πας σχολείο και φυσικά χωρίς κράνος,πως μπορείτε ρε γελοίοι γονείς να βάζετε τα παιδιά σας πάνω σε μηχανή και χωρίς κράνος;εγώ και με κράνος αν είχα παιδιά σε μηχανή δεν τα έβαζα.Ουστ γίδια,ύστερα λέτε ήταν θέλημα ΘΕΟΥ και η κακιά ώρα.

Μέλος
    Σε είδα fazer να μην χωράς να περάσεις και να προσπαθείς με μανία με αποτέλεσμα στο τέλος να ξεκινήσει το αμάξι και να πετυχαίνει αυτός τον καθρέφτη σου ,έφυγες σαν κύριος και μόλις πήγα να περάσω εγώ μου έκλεισε τον δρόμο και έκανε μανούβρες προς τα δεξιά λες και του έκανα τίποτα εγώ για λίγα δευτερόλεπτα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι αλλά λέω γάμησε το μην γίνεις μαλάκας και συ ..άλλαξα λωρίδα αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω .
    Σε είδα πάπιωρε να κάνεις διήθηση με το κινητό στο χέρι , τα σχόλια περιττά ( ακράνωτος φυσικά ).

Banned
    Σε ειδα κ τα ειπαμε με καφεδακι....

Το τσιγαρακι σπεσιαλ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Σας βλέπω καθημερινα γυναικες-κοπελες με μηχανακια-μηχανές που ουτε θα φανταζόμουν ποτε και πραγματικά το χαίρομαι...

Ιδιαίτερα σημερα 2 με c50 προσεγμένα αρκετα (Και κρανατες),και μια ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ με ενα λευκο ινοβα και την κουτα πίσω (επισης κρανάτη!) καθως και μια τις προαλες στην ομόνοια με ομορφο TTR RAID....!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ..

σε άκουσα....

παρέδωσα το παιδί στο σχολικό και άκουσα μια νεκρή μίζα.....

γυρνάω και ωωωωω, ως δια μαγείας ήταν ένα απο αυτά τα μεγάλα αντβέ με την προπέλα.....

σου πρότεινα να σου δώσω ρεύμα από το αμάξι, το βάλαμε μπρος....

όταν με ρώτησες τι έχω και σου είπα φουζουρού, μου είπες οτι το κοίταγες πριν τρεις μέρες να βρεις γιατί έχεις απηυδήσει με τις βλάβες του τζιες....

καλές αγορές φίλε

πουτσ@@@@@@@@@

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σας είδα ... στο χάρτη και έμαθα ψάχνωντας, περισσότερα ...

όμορφα, γραφικά χωριουδάκια, "άγνωστα" κι όμως μία ανάσα από την Αθήνα!! Άλλα με βυζαντινά κάστρα και φρούρια, άλλα περιτριγυρισμένα από γραφικότατα ξωκκλήσια με πέτρινους πάγκους -έτοιμα για τάπερ- και σχεδόν όλα με καφενείο και ταβέρνα

Discovery/Adventure mode ... ON
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Σε είδα το πρωί στο ύψος του ΣΕΦ στο ρεύμα απο Πειραιά προς Αθήνα ξαπλωμένο να σε περιποιείται το ΕΚΑΒ. Μου φάνηκε πως είχες αισθήσεις οπότε πιστεύω (και ευχομαι) δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Κάπου πεταμένο ένα κράνος (τζετ) κάπου μια βέσπα (μάλλον δική σου).. Δεν κατάλαβα γιατί είχε 2 ασθενοφόρα.. Ελπίζω ολα καλά..
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Banned
    Σε είδα το πρωί τριμαλαξ με το νοικιαρικο, στην είσοδο περιφερειακού Θεσσαλονίκης να έρχεσαι από αριστερά ενώ οι υπόλοιποι πηγαίναμε σημειωτόν μέχρι να έρθει η σειρά μας.
    Φτάσαμε δίπλα δίπλα και κόντεψες να με εμβολισεις για να μπεις μπροστά, δεν σού βγήκε όμως, έπρεπε να ακουμπουσες το αμάξι μου ζώο Ε ζώο.
    Σε είδα ΧΤΧ να κάνεις μπάντες στο τούνελ στην πρωινή υγρασία, κοντεψες πολύ στις μπαριερες και έκλεισες το γκάζι.
    Σας είδα σχεδόν όλους με κράνος, το κρύο έχει και τα καλά του

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nik0s_Dk Προβολή μηνύματος
    Σε είδα το πρωί στο ύψος του ΣΕΦ στο ρεύμα απο Πειραιά προς Αθήνα ξαπλωμένο να σε περιποιείται το ΕΚΑΒ. Μου φάνηκε πως είχες αισθήσεις οπότε πιστεύω (και ευχομαι) δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Κάπου πεταμένο ένα κράνος (τζετ) κάπου μια βέσπα (μάλλον δική σου).. Δεν κατάλαβα γιατί είχε 2 ασθενοφόρα.. Ελπίζω ολα καλά..
    Κατά τις 10.30; τον είδα επίσης...

Νέο μέλος Το avatar του/της Kostas156
    Σε είδα χθές 25χρόνε καραφλέ κλαρινογαμπρέ στην κηφισίας στο ύψος του πυργού αθηνών , πανώ στο TMAX σου με ενα απιστευτο γκομενετο απο πισω σου και προφανως ακρανωτοι να βγαζετε φωτο με το σελφοκονταρο απο φαναρι σε φαναρι την ωρα που εγω εψαχνα τα φρυδια μου απο το κρυο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Σε ειδα με το ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ στην αλεξανδρας καβαλα στον ρημαδοπαπιο.....χαρα στο κουραγιο σου

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Εγώ σε είδα που κοπανησες το παπί με το αμάξι σου. Έφυγες όμως. Με ένα πενηντάρικο δεν θα είχα δει τίποτα. Πλέρωνε τώρα ζαντομπούκαλα.

Σε ειδα fazeraki να κοιτας τα σουβλακια στο ποστο γωνια στην αγιου ιωαννου και να σε κανει μπερμ ενα diversion

..και αν και παραβλέπω οτι σε κυνήγαγε νταιβέρσιον, κατάφερε να σε ξαπλώσει ενώ αυτός δεν έπεσε. Και ας ηταν απο πίσω.

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κατά τις 10.30; τον είδα επίσης...
    Ναι για τον ίδιο λέμε..
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ