Σελίδα 82 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 1941

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 4

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    To "mazi ta fagame" & " ta ithele o kolos mas" ρινγκ εη μπελ;
    ναι...και? μαζί τα φάγαμε? ενστερνίζεσαι την άποψη του κοιλαρά δοσίλογου που μιλάει για τους ομοίους του και τον πασοκικό στρατό του γίνομαι κυβέρνηση με 20 και 30%?
    Γιατί αν το πάμε μαθηματικά και με πίνακες το ελάχιστο της πλειοψηφίας είναι το 50.1%. Ενώ το αντίστοιχο ποσοστό μαζί με τα κόμματα που δε μπαίνουν στη Βουλή σε κάθε εκλογική αναμέτρηση το ποσοστό ξεπερνά το 60 και 70. Λοιπόν?

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ναι...και? μαζί τα φάγαμε? ενστερνίζεσαι την άποψη του κοιλαρά δοσίλογου που μιλάει για τους ομοίους του και τον πασοκικό στρατό του γίνομαι κυβέρνηση με 20 και 30%?
    Γιατί αν το πάμε μαθηματικά και με πίνακες το ελάχιστο της πλειοψηφίας είναι το 50.1%. Ενώ το αντίστοιχο ποσοστό μαζί με τα κόμματα που δε μπαίνουν στη Βουλή σε κάθε εκλογική αναμέτρηση το ποσοστό ξεπερνά το 60 και 70. Λοιπόν?

Προφανως οχι

αλλα σαν λαος ...ναι το καναμε

κοροιδευαμε επι 10ετιες την ΕΕ/ΕΟΚ και οπως θες πες την
    σπαταλουσαμε τα χρηματα που αλλοι τα εκαναν υποδομες σε μερτσεντε και π@υτανακια...

λοιπον εφτασε η ωρα του payday.....

αυτοι που τα φαγανε με τις γκομενες και τις αεροσυνοδους...εχουν αποδημησει εις κυριο...

και το κ@υλι το τρωμε εμεις....η "επομενη" γενια....

That's all folks.

Εσενα μπορει να μην σου αρεσει-ουτε εμενα αλλα τα παραπονα σου στον...πατερα σου και μου!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αη κατς γιορ ντριφτ και στο κάνω ταληράκια.
    Πιστεύεις οτι μας έφεραν προ αδιεξόδου για οικονομική και κοινωνική κατοχή ή οτι όλα γίνονται για το καλό μας?
    + 990 στον GFawkes

Tο όνειρο ήταν απατηλό και βαρύ για τα @@ μας. Δεν πιστεύω σε συνομωσίες, sorry κιόλας. Τα λεφτά τα δανειστήκαμε και με το παραπάνω. Όποιος πιστεύει το αντίθετο, πιστεύει και σε Άι-βασίληδες, νεράϊδες, στον Ητα-Βήτα και σε κακούς καλικάντζαρους.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν πιστεύω πως ΔΕΝ μας έσκισαν το μπάτο οι δανειστές, μιας και τους δουλεύαμε ψιλό γαζί όλον αυτόν τον καιρό. Δυστυχώς η ζωή είναι κάπως έτσι, σκληρή και όποιος δεν μαθαίνει απ΄τα λάθη του, έχει φάπες.
    Αυτοί κάνουν την δουλειά τους και κοιτάνε τα συμφέροντα τους, και εμείς θα ΕΠΡΕΠΕ να κάνουμε την δουλειά μας και να κοιτάμε τα συμφέροντα μας. Το οτι είμαστε διαχρονικά κατσαπλιάδες και δεν ξέρουμε που πάνε τα 4 δεν κάνει τους άλλους αποκλειστικά υπεύθυνους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    + 1050 στον GFawkes

.
    FIXED

τσαμπα κυβικα να μην εχουμε και το γκρηκ πουλ μουρ;

Συμφωνώ με όσα γράφετε. Πάμε όμως και στο ζουμί.

Όποιος έχει ευθύνες που δεν ήταν τόσο πονηρός να διαφυλάξει τα συμφέροντά του (είτε λόγω "κατσαπλιοσύνης" είτε λόγω αδυναμίας επιβολής)........πιστεύετε οτι πρέπει να τιμωρηθεί ανθρωπιστικά και κοινωνικά?

πιστεύετε δηλαδή οτι ο τρόπος που επιβάλλεται αυτή η τιμωρία και ξεπερνά τα όρια της ηθικής και της νομιμότητας, δικαιολογείται γιατί φταίμε έστω και εν μέρει?

Να ξέρω δηλαδή αν είμαστε τόσο κυνικοί πλέον και χάσαμε κάθε κοινωνική ευαισθησία στην αναζήτηση της απόλυτης και στείρας δικαιοσύνης.

Λυπάμαι Byron και GFawkes. Εγώ δε διαφωνώ στο να πληρώσω τα λάθη των προηγούμενων γενεών. Διαφωνώ στον τρόπο αποπληρωμής που βουτάει στη δυστυχία τόσο κόσμο και τόσα παιδιά που ακόμα δεν έχουν ηλικία για δικαίωμα στην ψήφο ή ακόμα και την αγέννητη γενιά που έρχεται.

Ε? Αν θυμάμαι καλά δηλαδή...τα κόμματα που δεν μπαίνουν στη βουλή είναι 3-4-5% συνολικά? Και όσοι επιλέγουν την αποχή...έχουν απαίτηση να γίνει σεβαστό το ΔΞ/ΔΑ/σας γράφω στα @@ μου?

Το 2007 πχ ήταν στο 25 η αποχή και το 2009 ο Γιωργάκης είχε πάρει 45 με 30% σποχή?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Εσύ και μάλλον οι περισσότεροι, το λάθος που μάλλον επίτηδες (είτε από άγνοια, είτε από ρομαντισμό) κάνεις είναι πως θεωρείς πως προδόθηκες επειδή οι άνθρωποι/μαθητευόμενοι μάγοι δεν κατάφεραν να λύσουν ένα καθαρά μακροοικονομικό πρόβλημα κάνοντας βουντού.

Δεν είναι κακό, απλά οι λύσεις είναι συγκεκριμένες στα οικονομικά. Όσο άγαρμπο και ψυχρό σου ακούγεται αυτό. Με ΟΠΟΙΟΝ τρόπο και να πλησιάσεις την μακροοικονομία, θα καταλήξεις σε πίνακες και αριθμούς. Τα προβλήματα δεν λύνονται με δακρύβρεχτα word, αλλά με άψυχα excel.

Αν υπάρχει κάποια εφαρμόσιμη λύση, χωρίς να μου λες τα προφανή...εδώ είμαι.
    Τα οικονομικά δεν είναι φυσική. Τα οικονομικά είναι πολιτική. Και όταν η οικονομική πολιτική είναι συγκεκριμένη, ποτέ δε βγαίνουν τα νούμερα αν είσαι μεσαίος και κάτω και πάντα βγαίνουν αν είσαι μεσαίος και πάνω.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί ένα πρόβλημα που είναι των αφεντικών, εγώ να πρέπει να το καταλάβω. Τι πρεμούρα είναι αυτοί να μάθουμε όλοι τα ισοδύναμα τα έτσι και τα γκιουβέτσι. Εγώ θέλω να βλέπω ότι καλύπτονται οι κοινωνικές ανάγκες όλων. Αν αυτές δεν καλύπτονται πρέπει να μιλάνε άλλα μέσα, όπως αυτά της πολιτικής ισχύος έναντι των όσων κυβερνάνε. Χεστήκαμε για τους αριθμούς, δικοί τους οι αριθμοί, δικό τους το πρόβλημα. Το δικό μας πρόβλημα είναι άλλο και αν δεν το λύνουν, θα πρέπει να νοιώθουν πως είναι να μην καταλαβαίνεις από αριθμούς, εξισώσεις και προϋπολογισμούς. Αυτή είναι μια λογική που θα μας βοηθούσε. Από τότε που αρχίσαμε να προβληματιζόμαστε για το αν βγαίνουν τα νούμερα στο αφεντικό, χάσαμε τη μπάλα.

Η οικονομική επιστήμη είναι χρήσιμη για να μελετά κανείς και να αντιλαμβάνεται δείκτες που αποτυπώνουν κοινωνικές/οικονομικές/ίσως και πολιτικές μεταβολές, να συγκρίνει κλπ. Όταν πάει να κάνει άλλες δουλειές, δηλαδή να μιλήσει για το ΤΙ κ ΠΩΣ πρέπει να γίνεται στην κοινωνία και όταν επιχειρούν να μας τη φορέσουνε καπέλο για να σκάσουμε, εκεί τελειώνει ο ρόλος της.

Ε? Αν θυμάμαι καλά δηλαδή...τα κόμματα που δεν μπαίνουν στη βουλή είναι 3-4-5% συνολικά? Και όσοι επιλέγουν την αποχή...έχουν απαίτηση να γίνει σεβαστό το ΔΞ/ΔΑ/σας γράφω στα @@ μου?

Το 2007 πχ ήταν στο 25 η αποχή και το 2009 ο Γιωργάκης είχε πάρει 45 με 30% σποχή?
    αν και έγραψα 1 λεπτό πριν για άλλο σκέλος ας απαντήσω και εδώ.
    Θεωρείς λοιπόν την μη εφαρμογή της απλής αναλογικής δημοκρατικό πράγμα? γιατί για μένα αποτελεί ένα τεράστιο αγκάθι και καρκίνωμα που εξυπηρετεί το σύστημα. Δε θεωρώ λοιπόν δημοκρατία να αποφασίζουν το 35% των ψηφοφόρων και να περνάνε νόμοι με 35% που με την δύναμη των έξτρα εδρών του πρώτου κόμματος φορτώνονται ένα ακόμα πλαστό 15%.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Οι επιτροπές ελέγχου και χρέους, που μας ζάλισε τα παπάρια η je sui mourli, χτυπάνε ξέρεις σε κάτι μικρές λεπτομέρειες που ως νομικός και έγκριτη...παρέλειψε να αναφέρει.
    Kάθε κράτος, έχει νομική συνέχεια και συνέπεια σε αυτά που υπογράφονται. Η μονομερής αποχώρηση από τέτοιου είδους νομικές δεσμέυσεις, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του αντισυμβαλλομένου (βλέπε λέσχη Παρισίων), μπορεί να αφορά ένα όμορφο προηγούμενο μονομερούς υπαναχώρησης από κάθε είδους συμφωνίες, όπως πχ η Συνθήκη της Λωζάννης.

If you catch my drift...
    Ναι ρε Βύρωνα έτσι είναι αλλά το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που πήραν οι Ναζί και το οποίο δεν εξοφλήθηκε ποτέ δεν
    ακριβώς μια τεχνική λεπτομέρια.....
    Υπάρχουν και μερικά ακόμα που λεπτομέρειες δεν τα λες. (εξωδικαστικός συμβιβασμός με τη Ζίμενς κλπ κλπ)
    Σου θυμίζω όμως ότι ο λογιστικός έλεγχος είναι αυτονόητος για ΟΛΑ τα χρέη και μνημονιακή υποχρέωση που
    ΜΟΝΟΙ μας ως εξτρα λαρτζ τύποι που είμαστε δεν κάναμε ποτέ.
    Θέλω να προσθέσω ότι αν ΕΣΤΩ μάζευε τα λαμόγια -κράτους και ΙΧ επιχειρήσεων-
    Ίσως αρκούσε από μόνο του για την επανεκκίνηση της οικονομίας....
    Τέσπα να χουμε να λέμε.
    Τίποτε δεν έγινε, τίποτε δεν θα γίνει και εμείς είμαστε κάτι χαζοί
    που διαφωνούμε μεταξύ μας χωρίς νόημα. Λες και δεν μας έχουν γραμμένους
    όλους στα @@ τους ή μας υπολογίζει και κανείς....
    ανανήψαντας

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Βύρωνα, δε διαφωνώ σε όσα λες, αλλά λέμε κάπως διαφορετικά πράγματα. Η όλη αδικία, λέω εγώ, έγκειται στο γεγονός ότι ΔΕΝ τα "φάγαμε" μαζί. Κάποιοι τα "έφαγαν" και κάποιοι ΑΛΛΟΙ τώρα τα πληρώνουν, ενώ αυτοί οι πρώτοι συνεχίζουν να "τρώνε". Τόσο απλά. Δεν υποστηρίζω ότι σαν σύνολο, σαν χώρα είμαστε αθώοι, ίσα-ίσα μας βρίσκω τρομακτικά μαλάκες. Αλλά αυτό απέχει από το πραγματικό ζήτημα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν υποστηρίζω ότι σαν σύνολο, σαν χώρα είμαστε αθώοι, ίσα-ίσα μας βρίσκω τρομακτικά μαλάκες. Αλλά αυτό απέχει από το πραγματικό ζήτημα
    Έχω μια ένσταση και σ αυτό.
    Στη Δημοκρατία ο καθένας έχει το ρόλο του.
    Εγώ πχ είμαι φαρμακοποιός.
    Κάνω εφημερίες, πληρώνω φόρους και γενικά έχω κάποιες υποχρεώσεις.
    ΑΝ δεν είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις αυτές με.... μπιπ.
    Ο άλλος είναι αστυνομικός, δάσκαλος κλπ κλπ
    Δεν είναι δουλειά δική μου να ελέγξω το κράτος, ούτε μπορούσα, ούτε καν το χρόνο είχα
    για κάτι τέτοιο.
    Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί ζητούν ευθύνες όλοι από το λαό?
    Πλήρωσα τους φόρους μου...Καθάρισα.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Δεν φταίμε όλοι, δεν τα φάγαμε μαζί και ΚΥΡΙΩΣ

ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΜΑΖΙ
    ανανήψαντας

Λυπάμαι Byron και GFawkes. Εγώ δε διαφωνώ στο να πληρώσω τα λάθη των προηγούμενων γενεών. Διαφωνώ στον τρόπο αποπληρωμής που βουτάει στη δυστυχία τόσο κόσμο και τόσα παιδιά που ακόμα δεν έχουν ηλικία για δικαίωμα στην ψήφο ή ακόμα και την αγέννητη γενιά που έρχεται.
    Δεν μπορείς να δέχεσαι το πρώτο και να απορρίπτεις το δεύτερο. Δεν θα σου άλλαζε τίποτα τρομερό στα βάρη που καλείσαι να πληρώσεις το οτι πληρώνεις 5-6 δις τόκους τον χρόνο, όταν έχεις 2,5 δις μισθούς και συντάξεις ΤΟΝ ΜΗΝΑ. Και παρόλο το κούρεμα που έχει πέσει...εξακολουθείς να έχεις ελλείματα.

Χέστο το χρέος, 0 αύριο με μαγικό τρόπο. Όταν μπαίνεις μέσα 5-6-10 δις τον χρόνο στα λεφτά που μπαίνουν στο ταμείο και στα λεφτά που βγαίνουν...πως ακριβώς το καλύπτεις χωρίς να κόψεις κάτι?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σορρυ, τώρα είδα πολλά μηνύματα αλλά έχω άλλα πράγματα να κάνω. Τα λέμε άλλη στιγμή.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Μέλος Το avatar του/της afortistos
    Συγνώμη που ίσως είμαι εκτός θέματος, απλά διάβασα τυχαία το παρακάτω και δε μπόρεσα να μην κάνω κάποιους παραλληλισμούς..και στη θέση του κινέζου μάγειρα βάζω είτε την Ελλάδα είτε εμένα,ανάλογα σε ποια κλίμακα θέλει να το δει κανείς..

Ένας άνεργος αποφάσισε να πάει στα καράβια. Μπήκε λοιπόν στο πλοίο και ξεκίνησε το ταξίδι του. Έπειτα από 6 μήνες και αφού δεν πιάνανε λιμάνι βρίσκει ένα ναύτη και τον ρωτά.
    - Εσείς εδώ πως την βγάζετε;
    - Τι εννοείς;
    - Να, δεν γ@μ@τε;
    - Ααα έχουμε ένα καταπληκτικό κινέζο μάγειρα. Δίνουμε 1000 ευρώ και τον γ@μ@με.
    - Πολλά δεν είναι 1000 ευρώ για να γ@μήσω τον κινέζο μάγειρα;
    - Ναι αλλά παίρνει 200 ευρώ ο καπετάνιος γιατί δεν συμφωνεί με αυτό που γίνεται.
    - Και πάλι πολλά δεν είναι 800 ευρώ για να γ@μήσω τον κινέζο μάγειρα;
    - Ναι αλλά παίρνει 200 ευρώ και ο πρώτος μηχανικός γιατί ούτε και αυτός συμφωνεί με αυτό που γίνεται.
    - Και πάλι πολλά δεν είναι 600 ευρώ για να γ@μήσω τον κινέζο μάγειρα;
    - Ναι αλλά παίρνει 200 ευρώ και ο αρχιλοστρόμος γιατί ούτε κι αυτός συμφωνεί με αυτό που γίνεται.
    - Και πάλι πολλά δεν είναι 400 ευρώ για να γ@μήσω τον κινέζο μάγειρα;
    - Ναι αλλά παίρνουν και δυο μούτσοι από 200 ευρώ για να τον κρατάνε γιατί ούτε κι ο κινέζος μάγειρας συμφωνεί με αυτό που γίνεται..!!
    ..But it's not the fall that hurts
    It's when you hit the ground...

Παλαιό μέλος
    Ε!
    Εμείς είχαμε 3 μούτσους
    Αλλά ήρθε ο Συριζα και τους έκανε 4.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam