Σελίδα 82 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 32727778798081828384858687 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 1340

Θέμα: MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

Εάν στην θέση του Rossi ήταν ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος θα τον είχαμε/είχανε κρεμάσει στο σύνταγμα. Αλλά επειδή είναι ο Ρόσσι (και ως γνωστόν ο Ρόσσι είναι ο Ρόσσι ρε αγόρι μου πως να το κάνουμε ψάχνουμε/ψάχνουμε ελαφρύντικά, δικαιολογίες, αιτιολογήσεις και χιλια δυο.

Ξεκολήστε με τα οπαδιλίκια για λίγο και ξεχωρίστε στο μυαλό σας τι είναι θεμιτό και τι αθέμιτο για ένα αγώνα MotoGP.

Όπως και να το πάρεις απο αγωνιστικής πλευράς ο Μαρκέζ κινούταν μέσα στα πλαίσια του αγώνα. Μαλάκας; ΝΑΙ! Ηθικός; ΟΧΙ! Αλλά...ήταν προβλεπόμενος όσον αφορά τον αγώνα διότι δεν ηταν αναγκασμένος να ανοιξει για κανέναν και ταυτόχρονα έκανε αυτό που ο ίδιος θεωρούσε καλύτερο για την καριέρα του δηλαδή να δυσκολέψει τον Ρόσσι από το να πάρει 10ο παγκόσμιο. Θα έχει ένα λιγότερο πρωτάθλημα να πάρει ο ίδιος για να είναι ο καλύτερος όλων. Τέλος.

Ο Ρόσσι από την άλλη από το να φάει καμια τούμπα λόγω του κυριου "δεν έχω να χάσω τίποτα" Μαρκέζ προτίμησε να τον βγάλει απο την μέση με αθέμιτα μέσα. Αυτό μπορέι να έγινε λόγω νεύρων, μπορεί να έγινε και επίτηδες γιατί και ο ίδιος ο Ρόσσι ξέρει ποιός είναι ο Ρόσσι. Όπως και να έχει ήταν αθέμιτη κίνηση και ΔΕΝ έχει θέση σε έναν αγώνα GP.

Όποιος διαφωνεί θέλω να σκεφτεί τι θα έλεγε άν οι ρόλοι ήταν ανεστραμένοι. Αν δηλαδή ο Μαρκέζ διεκδικούσε το πρωτάθλημα και ο Ρόσσι έτρωγε την τούμπα με τον ίδιο τρόπο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Όποιος διαφωνεί θέλω να σκεφτεί τι θα έλεγε άν οι ρόλοι ήταν ανεστραμένοι. Αν δηλαδή ο Μαρκέζ διεκδικούσε το πρωτάθλημα και ο Ρόσσι έτρωγε την τούμπα με τον ίδιο τρόπο.
    όταν ο ΜΜ με τον Χόρχε το 2013 παλεύανε για τον τίτλο, ο ρόσσι εμεινε έξω από την μάχη τους

προσωπικά ΔΕΝ εχει να κάνει με ονόματα.... ο ΜΜ επαιξε το δικό του βρώμικο παιχνίδι, δήθεν μέσα στα όρια της νομιμότητας αλλά και ο ίδιος ξέρει οτι ήθελε να ριξει τον ρόσσι...
    ΔΕΝ εχω ξαναδεί να πέφτει αναβάτης, χωρίς χιλιόμετρα και να πηγαίνει χαλαρός να σηκώσει το μηχανάκι του, να το βάζει μόνος του μπρος και να πηγαίνει χαλαρά στα πιτς χωρίς ΚΑΝ να δοκιμάσει αν μπορεί να συνεχίσει.... και ποιος εεεε? ο ΜΜ που σε κάθε τούμπα αφηνιάζει....
    Εμένα αυτό και μόνο (βγάλε ΟΛΑ τα άλλα απ έξω) μου φαίνεται εντελώς κουλό....

Την ίδια θεση θα έπαιρνα είτε στο συμβάν ήταν ο ρόσσι είτε ο "αγνωστος χ" με wild card

καλημέρα
    πουτσ@@@@@@@@@

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ......
    και όμως έγινε (χωρίς την τούμπα) ......... το 2013 στο τελευταίο αγώνα στη Valencia ..... ο Ροσσι να μη διεκδικεί τίποτα και να παλεύει ο ΜΜ με τον JL για το πρωτάθλημα. Σε εκεινον τον αγώνα ο Ρόσσι είχε πει "στα τέτοια μου. εγώ δεν προσπερνάω κανέναν και δεν βοηθάω κανέναν. θα το παίξω γερμανός και θα κάνω οτι οδηγώ γρήγορα αλλα στην ουσία κάνω βόλτα μεσα στο grid γιατι δε θέλω να κερδίσει το ΠΠ ο JL. θα είμαι μια ωραία κυρία και θα σφυρίζω αδιάφορα"

κάπως έτσι θα ήθελε τωρα τα πράγματα και για τους άλλους. όλοι να σφυρίζουν αδιάφορα εκτός απο αυτόν και τον JL και δεδομένης της διαφοράς στους πόντους να βγαίνει πάντα 2ος και να πάρει ΠΠ.

πλακα πλακα τώρα που το λεω αρχίζω να πιστεύω οτι ο Γιατρός έχει έναν ακόμα λόγο να είναι τσαντισμένος με τον ΜΜ. το 2013 του είχε δώσει πρωτάθλημα σε εκείνον τον αγώνα του πιτσιρικά

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αν θυμάμαι καλά Σπύρο, καμμία μάχη δεν έγινε τότε, εκτός απ΄το ότι ο ΜΜ πετώντας τον Pedrosa κάτω μερικούς αγώνες πριν του στέρησε το πρωτάθλημα.
    Το 2013 ο JL κέρδισε εύκολα, και απ΄ότι είχε πει ο ίδιος καθυστερούσε τον ρυθμό του προκειμένου να μαζευτούν πίσω του και να περάσουν κάποιοι τον ΜΜ προκειμένου να χάσει βαθμούς (έπρεπε να τερματίσει 5ος και κάτω). Και αν δεν κάνω λάθος οι διαφορές των πέντε πρώτων μεταξύ τους ήταν το χάος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος

πλακα πλακα τώρα που το λεω αρχίζω να πιστεύω οτι ο Γιατρός έχει έναν ακόμα λόγο να είναι τσαντισμένος με τον ΜΜ. το 2013 του είχε δώσει πρωτάθλημα σε εκείνον τον αγώνα του πιτσιρικά
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    όταν ο ΜΜ με τον Χόρχε το 2013 παλεύανε για τον τίτλο, ο ρόσσι εμεινε έξω από την μάχη τους

προσωπικά ΔΕΝ εχει να κάνει με ονόματα.... ο ΜΜ επαιξε το δικό του βρώμικο παιχνίδι, δήθεν μέσα στα όρια της νομιμότητας αλλά και ο ίδιος ξέρει οτι ήθελε να ριξει τον ρόσσι...
    ΔΕΝ εχω ξαναδεί να πέφτει αναβάτης, χωρίς χιλιόμετρα και να πηγαίνει χαλαρός να σηκώσει το μηχανάκι του, να το βάζει μόνος του μπρος και να πηγαίνει χαλαρά στα πιτς χωρίς ΚΑΝ να δοκιμάσει αν μπορεί να συνεχίσει.... και ποιος εεεε? ο ΜΜ που σε κάθε τούμπα αφηνιάζει....
    Εμένα αυτό και μόνο (βγάλε ΟΛΑ τα άλλα απ έξω) μου φαίνεται εντελώς κουλό....

Την ίδια θεση θα έπαιρνα είτε στο συμβάν ήταν ο ρόσσι είτε ο "αγνωστος χ" με wild card

καλημέρα
    Το δεξί μαρσπιέ ξεριζώθηκε μετά την πτώση, αν δεις από το onboard του ΜΜ φαίνεται ξεκάθαρα σε ένα καρέ, δεν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο παρά να το παρκάρει
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων mm.jpg‎  

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    Το δεξί μαρσπιέ ξεριζώθηκε μετά την πτώση, αν δεις από το onboard του ΜΜ φαίνεται ξεκάθαρα σε ένα καρέ, δεν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο παρά να το παρκάρει
    από την κλωτσα του καρατέκα θα ήταν....

δεν το είχα πάρει πρέφα αυτό, το ομολογώ
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πολύ δεν το συμπλεξάρει ο Μαρκεθ;
    Και μήπως δεν πολύ ανοίγει στις ευθείες γιατί περιμένει τον Ροσι;

http://m.ilgiornale.it/video/la-tele...-guai/1188215/
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalhsCr Προβολή μηνύματος
    το βίντεο έχει καθυστέρηση 2 δευτερόλεπτα στον ήχο.

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να βγάλετε τηλεδιάγνωση, να λαμβάνετε σωστά υπ' όψιν τα στοιχεία.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Εάν στην θέση του Rossi ήταν ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος θα τον είχαμε/είχανε κρεμάσει στο σύνταγμα. Αλλά επειδή είναι ο Ρόσσι (και ως γνωστόν ο Ρόσσι είναι ο Ρόσσι ρε αγόρι μου πως να το κάνουμε ψάχνουμε/ψάχνουμε ελαφρύντικά, δικαιολογίες, αιτιολογήσεις και χιλια δυο.

Ξεκολήστε με τα οπαδιλίκια για λίγο και ξεχωρίστε στο μυαλό σας τι είναι θεμιτό και τι αθέμιτο για ένα αγώνα MotoGP.

Όπως και να το πάρεις απο αγωνιστικής πλευράς ο Μαρκέζ κινούταν μέσα στα πλαίσια του αγώνα. Μαλάκας; ΝΑΙ! Ηθικός; ΟΧΙ! Αλλά...ήταν προβλεπόμενος όσον αφορά τον αγώνα διότι δεν ηταν αναγκασμένος να ανοιξει για κανέναν και ταυτόχρονα έκανε αυτό που ο ίδιος θεωρούσε καλύτερο για την καριέρα του δηλαδή να δυσκολέψει τον Ρόσσι από το να πάρει 10ο παγκόσμιο. Θα έχει ένα λιγότερο πρωτάθλημα να πάρει ο ίδιος για να είναι ο καλύτερος όλων. Τέλος.

Ο Ρόσσι από την άλλη από το να φάει καμια τούμπα λόγω του κυριου "δεν έχω να χάσω τίποτα" Μαρκέζ προτίμησε να τον βγάλει απο την μέση με αθέμιτα μέσα. Αυτό μπορέι να έγινε λόγω νεύρων, μπορεί να έγινε και επίτηδες γιατί και ο ίδιος ο Ρόσσι ξέρει ποιός είναι ο Ρόσσι. Όπως και να έχει ήταν αθέμιτη κίνηση και ΔΕΝ έχει θέση σε έναν αγώνα GP.

Αθεμιτα επειδη τον εβγαλε εκτος γραμμης κ τον κοιταξε στραβα...ενω πιο πριν μ@λακιζοταν?
    Ποσα video θελετε για να καταλαβετε πως δεν τον εριξε ο Ροσι κ απλα το Μ2λακιστηρι ηθελε να χαλασει τον αγωνα του Ροσι γιατι απλα τα ειχε χαμενα??
    Δηλαδη ελεος πλεον ειπαμε να μην τον χωνευετε αλλα πλεον αρχιζει κ φαινεται τι συνεβει ακριβως...μονο ο ΜΜ περιμενετε να δηλωσει πως επεσα πανω του κ δεν φταιει ο Ροσι(Αλλα κ εκει κατι θα βρειτε να πειτε)?
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalhsCr
    2.185 δευτερολεπτα καθυστερηση εχει.....κλαιω.......

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Mετά από αυτό (από τον ΔΔ στο FB) όποιος δει το βίντεο και ξέρει να καβαλάει έστω και 50ρι σκουτερ, θα απαγόρευε για 1-2 χρόνια στον ΜΜ να μπει σε πίστα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Mετά από αυτό (από τον ΔΔ στο FB) όποιος δει το βίντεο και ξέρει να καβαλάει έστω και 50ρι σκουτερ, θα απαγόρευε για 1-2 χρόνια στον ΜΜ να μπει σε πίστα.
    μην είσαι σιγουρος οτι θα το καταλάβουν όλοι βέβαια
    πουτσ@@@@@@@@@

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μην είσαι σιγουρος οτι θα το καταλάβουν όλοι βέβαια
    Αναφέρομαι σε ανθρώπους με νοημοσύνη πάνω του καρότου και με αντικειμενικότητα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχαιολογικό μέλος Το avatar του/της tomy
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μέχρι την "πρωτοβουλία" του Rossi δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από την Αργεντινή
    https://www.youtube.com/watch?v=vSQA7WKuRv0

ή παλιότερα
    https://www.youtube.com/watch?v=JY9mrKR5SkA

Προσωπικά αγαπάω τα MotoGp ακριβώς για αυτό τον λόγο, που επισημαίνει και ο γιατρός κλείνοντας την συνέντευξη τύπου, για τις "μεγάλες μάχες"..
    Τελευταία τροποποίηση από tomy; 29/10/2015 στις 12:17.

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. MOTO GP ROUND 15. 9-11/10 2015 MOTUL GP OF JAPAN
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 440
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2015, 13:00
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 182