Σελίδα 82 από 183 ΠρώτοΠρώτο ... 3272777879808182838485868792132182 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.216 έως 1.230 από 2733

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...ΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Και εμένα μου έχει έρθει μήνυμα στο update ότι είμαι έτοιμος αλλά προσανατολίζομαι να αφήσω να περάσει και ο Νοέμβριος, να βγούνε 1-2 updates που θα διορθώνουν τα πιο καραμπινάτα που θα σκάσουν μύτη, και μετά κάπου μες τον Δεκέμβριο να τα εγκαταστήσω.
    Και κατά την πάγια τακτική/προτίμησή μου, το πιθανότερο να τα εγκαταστήσω με καθαρή εγκατάσταση κατεβάζοντας το iso και όχι μέσω του update...
    Όσοι τα εγκατέστησαν και τα χρησιμοποιούν ήδη καθημερινά ας ενημερώσουν για τυχόν bugs που θα αντιληφθούν να ξέρουμε τι μας περιμένει...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Τίποτα το πολύ φοβερό σαν πρόβλημα.
    Πάντα βέβαια το προβλήματα έρχονται με τις εφαρμογές και τις συσκευές του εκάστοτε χρήστη.
    Η αισθητική είναι αλλαγμένη προς την μεριά του mobile friendly και προχωρούμε.
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Νέο μέλος
    καλησπερα σασ μηπως μπορω να βρω καπου την διαφιμιση απο το home alone (μονος στο σπιτι) που ειχε κυκλοφορησει στην εφημεριδα το εθνος της κυριακης το 2007 τα χριστουγγενα??
    ξερω ειναι λιγο παλια αλλα μηπως καπου υπαρχει η διαφιμιση ?
    vsas parakalw eseis mporeite na voithisete
    mono eseis
    apanthste pliz
    μονος στο σπιτι (home alone) στο εθνος της κυριακης .. χριστουγγενα ηταν 2007 ειχαμε μπορειτε να μου βρειτε αυτην τη διαφιμιση σε βιντεο και να μου τη στειλετε?
    δεν θυμαμαι σε ποιο κανα απο αυτα ηταν alpha,ant1,mega,star
    alter μπορει αλα δε νομιζω ... ζηταω την διαφιμηση που ειχε παιχτει στην τηλεοραση ριξε μια ματια εδω: https://www.youtube.com/watch?v=eFXJnhG8Npw σαν αυτο, απλα ηταν η ταινια home alone (ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ) με το εθνος της κυριακης ηταν 2007 χριστουγγενα εκει μεσα νοεμβριου η λιγο πιο πριν η πιο μετα αλλα εκει κοντα

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Όσοι τα εγκατέστησαν και τα χρησιμοποιούν ήδη καθημερινά ας ενημερώσουν για τυχόν bugs που θα αντιληφθούν να ξέρουμε τι μας περιμένει...
    Τα δουλεύω μια βδομάδα τώρα, χτες ανακάλυψα το πρώτο bug, δεν δουλεύει το snipping tool, το πρόβλημα λύνεται με 1-2 τρόπους... άλλο πρόβλημα κανένα, συνεχίζει να μη μου αρέσει η αισθητική τους και η "εργονομία" τους σε 1-2 θεματάκια σε σχέση με τα 10άρια που μου λείπουν, δεν μπορώ να μην αναφέρω την αίσθηση που έχω ότι κάνουν καλύτερη ενεργειακή διαχείριση, όλο αυτό το διάστημα παίζει να έχω ακούσει το ανεμιστηράκι του λάπτοπ 1-2 φορές το πολύ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Τα δουλεύω μια βδομάδα τώρα, χτες ανακάλυψα το πρώτο bug, δεν δουλεύει το snipping tool, το πρόβλημα λύνεται με 1-2 τρόπους... άλλο πρόβλημα κανένα, συνεχίζει να μη μου αρέσει η αισθητική τους και η "εργονομία" τους σε 1-2 θεματάκια σε σχέση με τα 10άρια που μου λείπουν, δεν μπορώ να μην αναφέρω την αίσθηση που έχω ότι κάνουν καλύτερη ενεργειακή διαχείριση, όλο αυτό το διάστημα παίζει να έχω ακούσει το ανεμιστηράκι του λάπτοπ 1-2 φορές το πολύ...

Η "εργονομία" ενός νέου λειτουργικού κατά μεγάλο ποσοστό επηρεάζεται αρνητικά στην αρχή από την συνήθεια και την εξοικείωση που έχουμε δουλεύοντας επί χρόνια το προηγούμενο.
    Θέλει λίγο χρόνο για να βγάλουμε σίγουρο συμπέρασμα επ' αυτού...
    Πάντως απ' ότι ακούω/διαβάζω σοβαρά θέματα (τουλάχιστον σε καλυπτόμενο από τις προδιαγραφές hardware και κυρίως Intel) δεν υπάρχουν...
    Σκέφτομαι σοβαρά να τα εγκαταστήσω κι εγώ πιο σύντομα απ' ότι αρχικά υπολόγιζα...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Η "εργονομία" ενός νέου λειτουργικού κατά μεγάλο ποσοστό επηρεάζεται αρνητικά στην αρχή από την συνήθεια και την εξοικείωση που έχουμε δουλεύοντας επί χρόνια το προηγούμενο.
    Θέλει λίγο χρόνο για να βγάλουμε σίγουρο συμπέρασμα επ' αυτού...
    Πάντως απ' ότι ακούω/διαβάζω σοβαρά θέματα (τουλάχιστον σε καλυπτόμενο από τις προδιαγραφές hardware και κυρίως Intel) δεν υπάρχουν...
    Σκέφτομαι σοβαρά να τα εγκαταστήσω κι εγώ πιο σύντομα απ' ότι αρχικά υπολόγιζα...
    Περίπτωση να καλύψει τον επεξεργαστή που έχει το λάπτοπ μου (15ετιας....) Ιντελ i3 m-330 στο προσεχές μέλλον, υπάρχει; Είναι το μόνο που σκαλώνει και δεν παίρνει τα 11αρια....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    O i3 330m πάντως δεν είναι 15ετι.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_20211103-144828.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	45,9 KB 
ID:	431715ας

Banned Το avatar του/της WebD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Περίπτωση να καλύψει τον επεξεργαστή που έχει το λάπτοπ μου (15ετιας....) Ιντελ i3 m-330 στο προσεχές μέλλον, υπάρχει; Είναι το μόνο που σκαλώνει και δεν παίρνει τα 11αρια....
    Αν αυτό είναι το μόνο σκαλώνει πριν το upgrade το παρακάμπτεις σχετικά εύκολα με μια εγγραφή στην registry

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Μπορείς να το ξεπεράσεις κάνοντας αναβάθμιση (όχι εγκατάσταση από την αρχή), με κάποιους πιθανούς συμβιβασμούς.

https://www.theverge.com/22715331/ho...gistry-regedit

Με το TPM 2.0 δεν έχεις θέμα; Δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ αλλά δεν πιστεύω ότι θα διαθέτει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis
    Καλησπερα και απο μενα, εχω κανει 10 μερες στο λαπτοπ μου αναβαθμιση στα w11. Για ακομα μια φορα τα τζιμανια εχουν αλλαξει πραγματα ωστε να ψαχνεις αλλα τεσπα στο τελος θα την βρουμε την ακρη. Αλλα θα κανω αμεσα revert στα προηγουμενα για τον εξης λογο που οσο και να το εψαξα σωστη λυση δεν εχουν βγαλει. Η μπαταρια απο 4-5 ωρες επεσε στη 1 ωρα και κατι με το ζορι. Και μιλαμε απο την μια μερα στην αλλη ετσι και δεν φταιει η μπαταρια δοκιμασα με αλλο δισκο με w10 και κραταει μια χαρα. Τεσπα σε κανα τριμηνο ξαναδοκιμαζω!!
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lygonis Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα και απο μενα, εχω κανει 10 μερες στο λαπτοπ μου αναβαθμιση στα w11. Για ακομα μια φορα τα τζιμανια εχουν αλλαξει πραγματα ωστε να ψαχνεις αλλα τεσπα στο τελος θα την βρουμε την ακρη. Αλλα θα κανω αμεσα revert στα προηγουμενα για τον εξης λογο που οσο και να το εψαξα σωστη λυση δεν εχουν βγαλει. Η μπαταρια απο 4-5 ωρες επεσε στη 1 ωρα και κατι με το ζορι. Και μιλαμε απο την μια μερα στην αλλη ετσι και δεν φταιει η μπαταρια δοκιμασα με αλλο δισκο με w10 και κραταει μια χαρα. Τεσπα σε κανα τριμηνο ξαναδοκιμαζω!!
    Πληροφοριακά, για να κάνεις roll back από 11άρια σε 10άρια, έχεις περιθώριο 10 μέρες ακριβώς...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Πληροφοριακά, για να κάνεις roll back από 11άρια σε 10άρια, έχεις περιθώριο 10 μέρες ακριβώς...
    Ναι έχεις δικιο, αλλα το προσπέρασα πειράζοντας το διάστημα αυτό στις 30 μερες.( DISM /Online /Set-OSUninstallWindow /Value:[days]) Σήμερα δεν άντεξα όμως και γύρισα στα w10
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Εργάζεσαι με κάποια εφαρμογή που στα επιβάλει;
    Τώρα που είναι ευκολότερο να έχεις μνήμη και ssd, εγκαθιστάς virtual box* και τρέχεις οτιδήποτε σαν native..
    Δεν είναι μονόδρομος αν έχεις συχτιρίσει με τα win.

Τώρα που έχεις win ακόμα κανε το update του bios που γίνεται ευκολότερα, νομίζω είναι το νο1 που ελέγχει την περιγραφή της μπαταρίας στο σύστημα.

* στο δικό μου επίπεδο που είναι χαμηλό, αν πας σε κατάστημα που ασχολείται με unix - linux κ.λπ. υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι.

Επίσης σημαντικό, μόλις τακτοποιήσεις το σύστημα σου το παίρνεις backup σαν iso εγκατάστασης
    και μπορείς να το εγκαταστήσεις ίδιο και αλλού, να κάνεις εύκολα επισκευή αν χαλάσεις κάτι κ.λπ.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lygonis Προβολή μηνύματος
    Ναι έχεις δικιο, αλλα το προσπέρασα πειράζοντας το διάστημα αυτό στις 30 μερες.( DISM /Online /Set-OSUninstallWindow /Value:[days])
    Μιλάμε για αλλά επίπεδα πρόσφυσης το forum.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    OK,κάνουμε και λίγο Powershell αλλά μην το κάνουμε και θέμα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...
    από blackbusa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2314
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2018, 15:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2017, 09:58
  3. Μια βοήθεια από androidάδες....
    από Ζεύκας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2016, 11:46
  4. μια βοηθεια απο τοπογραφους....