ενω τα 26 αλογα του rs του ειναι ονειρο ζωης..![]()
ενω τα 26 αλογα του rs του ειναι ονειρο ζωης..![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ηλία κοίτα τι έγραψε ο ozzzzzzy για το rs σε άλλη κουβέντα....
(Θεέ μου...Τι καρφί που είμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
rs 125 sucks :a020:
η χαρα του μαστροχαλαστη ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
)
Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Ηλία κοίτα τι έγραψε ο ozzzzzzy για το rs σε άλλη κουβέντα....
(Θεέ μου...Τι καρφί που είμαι...![]()
![]()
![]()
)
το ειδα ρε!!
του απαντησα καταλληλως του μλκ!!!
γι αυτο αργησα....
ρε το μλκ....τι παει και λεει στα παιδια...![]()
![]()
τους λεω για τους 26 ιππους του rs, τα προβληματα του και τη δυσκολια μεταπωλησης..
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Banditάκο,ωραίο βιντεάκι στο προφίλ σου![]()
κι επειδη εσυ εισαι μλκς μην παρασυρεις κι αλλους στο safe sex------>:a31: :a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
επειδη εσυ θες να καταστραφεις μην παρασερνεις κ αλλους στον Καιαδα.....
το βλεπω καθε βδομαδα μια φοραΑρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Banditάκο,ωραίο βιντεάκι στο προφίλ σου![]()
δεν ξερω αλλα με βοηθαει![]()
εχετε θεοποιησει το rs..ξεκολειστε λιγο..και μην ακουτε τον ηλια..ειναι "τυροπιτάς" στο θεμα rs
Άσχετο...Παίζεις trackmania ή μου φαίνεται?Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
το βλεπω καθε βδομαδα μια φορα
δεν ξερω αλλα με βοηθαει![]()
ρε μλκ μα το θεο σπαστηκα με τις μ@λ@κιες που λες για το ρς....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εχετε θεοποιησει το rs..ξεκολειστε λιγο..και μην ακουτε τον ηλια..ειναι "τυροπιτάς" στο θεμα rs
![]()
ηλια μην τους ακους ρε θα το παρουμε μεις κ δν θα το δινουμε κ βολτα!![]()
εχεις και διχρονο μηχανακι και δε ξερεις τη τυφλα σου απο διχρονα....
γκι-οζυ...:a24:
εχω αδικο για το rs?![]()